twitter......τιποτα αλλοκανεις δεν την εχει αναβαθμισει...?
twitter......τιποτα αλλοκανεις δεν την εχει αναβαθμισει...?
αργησες να το δεις μολις 3 μηνεςΜολις ειδα αυτο ...
Εχει συζητηθει καθολου στο φορουμ μας ?
Εχω ανησυχήσει πολυ γιατι ειμαι ποδοσφαιροφιλος και ενας λογος που δεν πηρα Led - lcd ήταν η καλυτερη εικονα στις γρηγορα κινουμενες εικονες..
οχι δεν την επιστρεφεις γιατι δεν θα στην παρουν πισω ετσι κι αλλιως
θα σου πω εγω τι να κανεις για να βλεπεις μπαλα χωρις blur
θα βαλεις την εικονα στο κανονικο mode, την οξυτητα στο 9, την λειτουργια "πολυ υψηλη αναλυση" στο μεγιστο
ετσι δεν χρειαζεται να εχεις ενεργοποιημενο το IFC που δημιουργει artifacts
και βοηθαει τα μεγιστα αν εχεις hd δεκτη για να κανει scaling τα sd καναλια σε 1080i
φαινεται μονο σε κανονικο αγωνα και σε μακρινα πλανα και σε γρηγορες μπαλιες π.χ. οταν κανει βολε ο τερματοφυλακας
αλλα οπως λες και εσυ δε προκειται να βρεις τιποτα καλυτερο
εκτος κι αν θες να περιμενεις κανα δυο χρονια για τις oled
Ποιος περιμενει 2-3 χρονια :cool4:Αλλωστε μετα απο 2-3 χρονια αν ειμαστε καλα , βλεπουμε και τις OLED !!
Αφου δεν υπαρχει κατι καλυτερο ,γιατι γινεται αυτος ο κακος χαμος σε εκεινο το φορουμ?
Οχι τιποτα αλλο ,αλλα σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα reviews που ειχα διαβασει εχουν να λενε ολοι οτι εχει την καλυτερη συμπεριφορα στις γρηγορες εικονες !!!
Και μετα ειδα αυτο και καπως μου ηρθε.
#Paul64 Σε ευχαριστώ για τις απαντησεις :a0210:
:chinscratch::chinscratch:
Σε 2-3(???) χρόνια θα κυκλοφορήσουν οι OLED.Πρόσθεσε κι άλλο ένα τρίχρονο μέχρι να εξαλειφθούν-διορθωθούν τα "θεματάκια" της νέας αυτής τεχνολογίας. Φαύλος....... :chinscratch:
δεν εχει να κανει με το αν ειναι hd η sd, σε μερικα παιχνιδια οι καμερα ειναι ετσι τοποθετημενη (π.χ. πιο πανω η πιο ψηλα) που δεν χρειαζεται να κανει αστραπιαιες κινησεις και ετσι η τηλεοραση την γλιτωνειΤωρα που βλεπω τα στιγμιοτυπα που δειχνει το Novasports HD , δεν βλεπω κατι ενοχλητικο με την κινηση της μπαλας...
Οι ρυθμισεις μου ειναι ΤΗΧ και το IFC off ..
Τι να πω ...θα δω και σε SD εικονα , θα προσπαθησω να προσεξω και ποιο σχολαστικα και θα επανελθω.
ναι αλλα υπαρχουν πραγματα που ειναι αντικειμενικα και πραγματικοτητα ανεξαρτητα αν καποιος τα βλεπει η οχιΣωστά μιλάς.Πρόβλημα αποτελεί αυτό που εσύ,βλέπεις και ενοχλεί τα μάτια σου στην πράξη(θέαση) κι όχι μάτια άλλων ή στην θεωρία(τεστ-reviews)Kαλορίζικη...
η πραγματικοτητα δεν πρεπει να κρυβεται για να μην στεναχωρησουμε καποιον
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.