Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μολις ειδα αυτο ...
Εχει συζητηθει καθολου στο φορουμ μας ?

Εχω ανησυχήσει πολυ γιατι ειμαι ποδοσφαιροφιλος και ενας λογος που δεν πηρα Led - lcd ήταν η καλυτερη εικονα στις γρηγορα κινουμενες εικονες..

Μολις ειδα αυτο ...
Εχει συζητηθει καθολου στο φορουμ μας ?

Εχω ανησυχήσει πολυ γιατι ειμαι ποδοσφαιροφιλος και ενας λογος που δεν πηρα Led - lcd ήταν η καλυτερη εικονα στις γρηγορα κινουμενες εικονες..
αργησες να το δεις μολις 3 μηνες :D

οχι δεν την επιστρεφεις γιατι δεν θα στην παρουν πισω ετσι κι αλλιως

θα σου πω εγω τι να κανεις για να βλεπεις μπαλα χωρις blur

θα βαλεις την εικονα στο κανονικο mode, την οξυτητα στο 9, την λειτουργια "πολυ υψηλη αναλυση" στο μεγιστο

ετσι δεν χρειαζεται να εχεις ενεργοποιημενο το IFC που δημιουργει artifacts

και βοηθαει τα μεγιστα αν εχεις hd δεκτη για να κανει scaling τα sd καναλια σε 1080i

οχι δεν την επιστρεφεις γιατι δεν θα στην παρουν πισω ετσι κι αλλιως

θα σου πω εγω τι να κανεις για να βλεπεις μπαλα χωρις blur

θα βαλεις την εικονα στο κανονικο mode, την οξυτητα στο 9, την λειτουργια "πολυ υψηλη αναλυση" στο μεγιστο

ετσι δεν χρειαζεται να εχεις ενεργοποιημενο το IFC που δημιουργει artifacts

και βοηθαει τα μεγιστα αν εχεις hd δεκτη για να κανει scaling τα sd καναλια σε 1080i

Oτι μπορω να την επιστρεψω ,μπορω,το θεμα ειναι αν υπαρχει κατι καλυτερο..

Εγω που ειδα παντως με ρυθμιση THX ,λιγο ποδοσφαιρο στα trailer που δειχνει το HD καναλι της NOVA προσεξα ενα bluring στις λευκες γραμμες του γηπεδου
αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει TV που να μην το κανει αυτο ..
Στην μπαλα που λενε δεν προσεξα -ακομη(??)- κατι ενοχλητικο.

Τι να κανω :BDGBDGB53:

φαινεται μονο σε κανονικο αγωνα και σε μακρινα πλανα και σε γρηγορες μπαλιες π.χ. οταν κανει βολε ο τερματοφυλακας

αλλα οπως λες και εσυ δε προκειται να βρεις τιποτα καλυτερο

εκτος κι αν θες να περιμενεις κανα δυο χρονια για τις oled

Και εγώ πιστεύω οτι ειναι τοσα πολλά τα προτερήματα που εχει η Panasonic για να σταθούμε σε ένα ελλάτωμα που υπαρχει σε όλες τις τηλεοράσεις και μαλιστα σε μεγαλύτερο βαθμο.

Ποιος περιμενει 2-3 χρονια :cool4:Αλλωστε μετα απο 2-3 χρονια αν ειμαστε καλα , βλεπουμε και τις OLED !!

Αφου δεν υπαρχει κατι καλυτερο ,γιατι γινεται αυτος ο κακος χαμος σε εκεινο το φορουμ?
Οχι τιποτα αλλο ,αλλα σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα reviews που ειχα διαβασει εχουν να λενε ολοι οτι εχει την καλυτερη συμπεριφορα στις γρηγορες εικονες !!!

Και μετα ειδα αυτο και καπως μου ηρθε.

#Paul64 Σε ευχαριστώ για τις απαντησεις :a0210:

Last edited:
φαινεται μονο σε κανονικο αγωνα και σε μακρινα πλανα και σε γρηγορες μπαλιες π.χ. οταν κανει βολε ο τερματοφυλακας

αλλα οπως λες και εσυ δε προκειται να βρεις τιποτα καλυτερο

εκτος κι αν θες να περιμενεις κανα δυο χρονια για τις oled

MPEG2-->analog....

Το καλιμπράρισμα βελτιώνει το πρόβλημα με την κίνηση και τις γραμμές έστω και λίγο ή δεν έχει να κάνει ?

Eίναι τοσο ενοχλητικο ?

Λενε οτι το κανει ειδικα στο Sky Digital , για το οποιο ενδιαφερομαι να γινω συνδρομητης .

Αν ψαχναμε ΣΗΜΕΡΑ να βρουμε την καλυτερη τηλεοραση στο θεμα της κινησης ποια θα ηταν αυτη ?

Τωρα που βλεπω τα στιγμιοτυπα που δειχνει το Novasports HD , δεν βλεπω κατι ενοχλητικο με την κινηση της μπαλας...

Οι ρυθμισεις μου ειναι ΤΗΧ και το IFC off ..

Τι να πω ...θα δω και σε SD εικονα , θα προσπαθησω να προσεξω και ποιο σχολαστικα και θα επανελθω.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:chinscratch::chinscratch:
Ποιος περιμενει 2-3 χρονια :cool4:Αλλωστε μετα απο 2-3 χρονια αν ειμαστε καλα , βλεπουμε και τις OLED !!

Αφου δεν υπαρχει κατι καλυτερο ,γιατι γινεται αυτος ο κακος χαμος σε εκεινο το φορουμ?
Οχι τιποτα αλλο ,αλλα σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα reviews που ειχα διαβασει εχουν να λενε ολοι οτι εχει την καλυτερη συμπεριφορα στις γρηγορες εικονες !!!

Και μετα ειδα αυτο και καπως μου ηρθε.

#Paul64 Σε ευχαριστώ για τις απαντησεις :a0210:

Σε 2-3(???) χρόνια θα κυκλοφορήσουν οι OLED.Πρόσθεσε κι άλλο ένα τρίχρονο μέχρι να εξαλειφθούν-διορθωθούν τα "θεματάκια" της νέας αυτής τεχνολογίας. Φαύλος....... :chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:chinscratch::chinscratch:

Σε 2-3(???) χρόνια θα κυκλοφορήσουν οι OLED.Πρόσθεσε κι άλλο ένα τρίχρονο μέχρι να εξαλειφθούν-διορθωθούν τα "θεματάκια" της νέας αυτής τεχνολογίας. Φαύλος....... :chinscratch:

2-3 χρονια που λεει ο λογος , αλλωστε τελικα και μετα απο ενδελεχή ελεγχο σε ποδοσφαιρικους αγωνες απόψε, δεν ειδα κατι το ενοχλητικο .

Αντίθετα , είναι πραγματικα καταπληκτικη τηλεοραση η οποια δεν εχει κανενα ψεγαδι ακόμη σε και ταινίες στο Novacinema 1 με απόσταση θέσης 1,90- 2,00 μέτρα !!!
Εχω μεινει εντυπωσιαμενος με την ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ της εικονας .

Για το μονο πραγμα που μετάνοιωσα είναι που δεν πηρα τη 65αρα ...!!!!

Ας ελπισω οτι δεν θα αργήσουν να βγουν οι Panasonic 3D 100" σε λογικές τιμες .
Iσως αυτές τελικά να έχουν βγει σε 2-3 χρόνια .. :cool4:

Τωρα που βλεπω τα στιγμιοτυπα που δειχνει το Novasports HD , δεν βλεπω κατι ενοχλητικο με την κινηση της μπαλας...

Οι ρυθμισεις μου ειναι ΤΗΧ και το IFC off ..

Τι να πω ...θα δω και σε SD εικονα , θα προσπαθησω να προσεξω και ποιο σχολαστικα και θα επανελθω.
δεν εχει να κανει με το αν ειναι hd η sd, σε μερικα παιχνιδια οι καμερα ειναι ετσι τοποθετημενη (π.χ. πιο πανω η πιο ψηλα) που δεν χρειαζεται να κανει αστραπιαιες κινησεις και ετσι η τηλεοραση την γλιτωνει

δες εναν αγωνα στο novasports 2 η 3 και θα δεις πως θολωνει η εικονα στη γρηγορη κινηση οταν ειναι στο thx με ifc off

Last edited:
Σωστά μιλάς.Πρόβλημα αποτελεί αυτό που εσύ,βλέπεις και ενοχλεί τα μάτια σου στην πράξη(θέαση) κι όχι μάτια άλλων ή στην θεωρία(τεστ-reviews)Kαλορίζικη...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σωστά μιλάς.Πρόβλημα αποτελεί αυτό που εσύ,βλέπεις και ενοχλεί τα μάτια σου στην πράξη(θέαση) κι όχι μάτια άλλων ή στην θεωρία(τεστ-reviews)Kαλορίζικη...
ναι αλλα υπαρχουν πραγματα που ειναι αντικειμενικα και πραγματικοτητα ανεξαρτητα αν καποιος τα βλεπει η οχι

η πραγματικοτητα δεν πρεπει να κρυβεται για να μην στεναχωρησουμε καποιον

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η πραγματικοτητα δεν πρεπει να κρυβεται για να μην στεναχωρησουμε καποιον

Εγω παντως σημερα ειδα αρκετη ωρα τα κλιπακια που παιζει το Novasports HD και ειδα και αγωνες στο Novasports 2-3 και δεν ειδα κανενα πραγματικα ενοχλητικο -ΙΜΟ-προβλημα . Ουτε σπασιμασα στην μπαλα , ουτε διπλες γραμμες κ.λ.π
Η θολουρα που λες στην χαλια ποιοτητα που ειχαν σημερα οι αγωνες στο Nsports 2-3 υπήρχε και μαλλον ειναι αποτελεσμα αυτης καθ'αυτης της κακης ποιοτητας .Δεν παρουσιαζοταν το ιδιο στο Mega μεσω DVB-T .
Οταν βαζω το IFC οn τοτε πραγματικα αρχιζουν και γινονται αντιληπτα τα παραπανω προβληματα .

Aπο την αλλη πραγματικα πρεπει να μας κανει εντυπωση που ΚΑΝΕΙΣ απο οσα reviews εχω διαβασει δεν το αντεληφθει αυτό .Δεν τις τεσταρουν με ποδοσφαιρικο υλικο ?

Ας μου πει καποιος αν γνωριζει η σειρα c8000 της Samsung ειναι καλυτερη σε αυτον τον τομεα?