Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

θα σου πω κατι για να μην ψαχνεις αδικα

ολες οι flat τηλεορασεις το κανουν αυτο σε ευρωπαικο υλικο

αλλοι κατασκευαστες καταφερνουν και το κρυβουν καλυτερα αλλοι χειροτερα αλλα η ουσια ειναι οτι μονο με τεχνητα βοηθηματα προσπαθουν να το κρυψουν...και τα τεχνητα βοηθηματα τις περισσοτερες φορες αν οχι ολες εχουν παρενεργειες

η vt20 κατα τη γνωμη μου αυτη τη στιγμη αποτελει την καλυτερη επιλογη σε σχεση πλεονεκτηματων και μειονεκτηματων

υπεροχο και το καλυτερο (πραγματικο) μαυρο στην αγορα αυτη τη στιγμη που δινει αλλη αισθηση στην εικονα, εκρηκτικη εικονα με φωτεινοτητα και αντιθεση που φτανει στα ουρανια και η κινηση της βοηθιεται και απ'το γρηγοροτερο φωσφορο σε μερικα δυσκολα σημεια και με τις σωστες ρυθμισεις πιστευω οτι ειναι πολυ κοντα σε crt

οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας

Επιβεβαιώνω πως το εν λόγω πρόβλημα (μακράν καλύτερη συμπεριφορά του αποπλέκτη σε σήματα 60i), υφίσταται και στις περσινές σειρές.

Επειδή αφενός η όλη ιστορία μου κίνησε την περιέργεια, αφετέρου θυμήθηκα πως σε παλαιότερη σύνδεση με παλιές παιχνιδομηχανές που έδιναν σήμα 60i δεν παρατήρησα κάποιο θέμα με το IFC στο off, αποφάσισα να κατασκευάσω μία εκδοχή του AVClub Motion Test σε NTSC, ώστε να δω υπό ελεγχόμενες συνθήκες, τί ακριβώς συμβαίνει. Tα αποτελέσματα των δοκιμών στη 42U10, ήταν αποκαλυπτικά...

Με το κλασικό τεστ, σε PAL, η U10, με το IFC στο off, εμφανίζει διπλό είδωλο σε όλους τους στίχους (στον πιο αργό βέβαια, μηδαμινό). Με το IFC στο on, διπλό είδωλο παραμένει μόνο στον πιο γρήγορο στίχο, η αναγνωσιμότητα του οποίου όμως βελτιώνεται σαφώς.

Περνώντας στην NTSC εκδοχή, με το IFC στο off και οι 4 (!) στίχοι προβάλλονται καθαρά, χωρίς να εμφανίζει κανένας διπλό είδωλο (με την καθαρότητα να πλησιάζει τα επίπεδα CRT), ενώ η ενεργοποίηση του IFC βελτιώνει μηδαμινά την καθαρότητα, χωρίς σε καμμία περίπτωση να εμφανίζει την έντονη διαφορά που παρατηρείται στα σήματα PAL.

Tελικά, τείνω να συμπεράνω πως το IFC μάλλον αποτελεί ένα είδος "patch" για τον αποπλέκτη της Panasonic, με προσανατολισμό να "διορθώνει" τη λειτουργία του με σήματα PAL και ίσως γι' αυτό απουσιάζει η επιλογή του από τα μενού των αμερικάνικων μοντέλων. Το δυσάρεστο της υπόθεσης, παραμένει το γεγονός των αναφορών που θέλουν το φετινό IFC να εμφανίζει παρενέργειες στη λειτουργία του (απόρροια ίσως πιο παρεμβατικής ρύθμισης; ) σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά...

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Γιάννη, μπράβο που συνεχίζεις να το ψάχνεις, και επιβεβαιώνεις αυτό που ψιλιαζόμασταν. To IFC είναι βασικό για σήματα PAL στις πανασόνικ, και το είδα από την 1η μέρα με την U20 που δυστυχώς δεν το έχει (αν και η πανασόνικ λεέι το αντίθετο). Θα ανεβάσεις και το NTSC δισκάκι, να δοκιμάσω και εγώ στην U20;

Θέλω να δω τι να περιμένω, αν η πανασόνικ σοβαρευτεί, και δώσει firmware update για την U20 που να ξεκλειδώνει το IFC... :flipout:

Θέλω να δω τι να περιμένω, αν η πανασόνικ σοβαρευτεί, και δώσει firmware update για την U20 που να ξεκλειδώνει το IFC... :flipout:

Σώθηκες... :flipout:

Γιατί δεν δοκιμάζεις για αρχή, να συγκρίνεις τις τιμές του πίνακα EEPROM MEMORY με κάποιας 50S20; ;)

Είμαι εγώ για τέτοια;;; :flipout:
Χτες προσπαθούσα να μπω στο μενού για να δω ώρες λειτουργίας, και δεν τα κατάφερα. :flipout:
Μου έβγαλε μια οθόνη με κάτι πληροφορίες, και μετά εγκατάσταση από την αρχή, σαν να έκανε factory reset. Πώς μπαίνουμε σε αυτό το ρημάδι το μενού;;; :flipout:

Παιδια μια ερωτηση να κανω

Εχω δορυφορικο πιατο με 3 lnb για 3 δορυφορους
Εχω εξωτερικο δεκτη HD

αν συνδεσω κατευθειαν το καλωδιο στην τηλεοραση θα μπορει να δει τους 3 δορυφορους ?? θα μπορεσω να δω καποιο καναλι 3d (αυτος ειναι ο καημος μου) Γινεται ???

Ευχαριστω

Υ.Γ. ετσι θα γλιτωσω και απο ενα τηλεχειριστηριο παραπανω και ενα μηχανημα παραπανω
Το πιατο ειναι σταθερο

Tην εχεις παρει την τηλεοραση ?

Αν ναι ο καλυτερος τροπος να λυσης την απορια σου ειναι να δοκιμασεις μονος σου .

Απο εκει κ περα εχει υποστηριξη για μεχρι 4 lnb αν δεν κανω λαθος , οποτε νομιζω οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα ..

Αληθεια ..free 3D καναλι ποιο ειναι και απο ποιον δορυφορο εκπεμπει ?

Την τηλεοραση την εχω παρει
3d καναλι εχω δει ενα Eurosport 3d panasonic
Αλλα τωρα εχω συνδεση σε εναν humac και μετα μεσω HDMI στην TV

Για αυτο ρωταω αν το βαλω κατευθειαν στην τηλεοραση
Θα το δοκιμασω σημερα να δω

ευχαριστω παντως

Eιναι ελευθερο αυτο το καναλι ?
Ποια η συχνοτητα του ?

Δεν νομιζω παντως να εχεις κανενα προβλημα με τα lnb σου ..

Ειναι στον Astra στις 19 μοιρες

Δε ξερω τι παιζει παντως μεσω στο δεκτη του δορυφορικου που εχω ειναι μαυρος
θα παω σπιτι και θα γραψω τι παιζει

Αυτα

Λοιπον η τηλεοραση ειδε και τα 3 lnb (δορυφορους) , και μαλιστα τα ταξινομησε σε ελευθερα σε pay tv και τα ραδιοφωνα μονα τους

Μια χαρα αρκετη γρηγορη εναλαγη πολυ καλη εικονα

3D ελευθερο καναλι δεν εχει σε κανενα δορυφορο δυστιχως

Αυτα

καλησπερα παιδια μολις την πηρα και εγω....ολα καλα,αλλα νομιζω πως που και που εχει flicker (οχι στο 3δ)...το εχει συναντησει κανεις .....?

Kατ'αρχην καλοριζικη και καλες θεασεις !!! (το μονο σιγουρο)

Τι ενοοεις flicker ? απο τι πηγη ?

Εννοειται οτι τις πρωτες 200 ωρες δεν ανεβαζουμε contrast κ φωτεινοτητες για να στρωθει σωστα ..

thx...τα εβαλα λιγο πιο κατω απο τις αρχικες...το τρεμοπαιγμα μερικες φορες το κανει στα καναλια αλλα και στο μενου του ps3 σε αυτες τις περιπτωσεις φαινεται και στο μενου της τηλεορασης,ποτέ ομως στο bluray ...τουλαχιστον μεχρι τωρα..

παιδια υπαρχει θεμα με το flicker.....το ειδα και σε στημενη σε μαγαζι....αν θελει να το δοκιμασει και καποιος αλλος απο τους κατοχους θα με βοηθουσε πολυ...ο πιο ευκολος τροπος για να εμφανιστει ειναι στο μενου του ps3 πανω στα games μεχρι να βγαλει το wallpaper του παιχνιδιου ...κυριως σε κατι φωτεινο και στατικο ....

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια υπαρχει θεμα με το flicker.....το ειδα και σε στημενη σε μαγαζι....αν θελει να το δοκιμασει και καποιος αλλος απο τους κατοχους θα με βοηθουσε πολυ...ο πιο ευκολος τροπος για να εμφανιστει ειναι στο μενου του ps3 πανω στα games μεχρι να βγαλει το wallpaper του παιχνιδιου ...κυριως σε κατι φωτεινο και στατικο ....

Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ευαισθησία στο συγκεκριμένο φαινόμενο,τι είδους βοήθεια ζητάς ακριβώς, εάν το βλέπεις εσύ τώρα, είναι λογικό να το βλέπεις και αλλού όπως αναφέρεις.