Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ηταν η V20 στο περιπτερο του avclub και οχι δε παρατηρησα κατι τετοιο...

Flickering εν είδει strobo-light δεν είναι φυσιολογικό, Πάνο. Θεωρητικά, βέβαια, ίσως να μπορούσε να παρουσιαστεί σε άστρωτο πάνελ, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εξαφανιστεί μέσα στις πρώτες 20-40 ώρες λειτουργίας...

Καλα με το srobo light υπερβαλα λιγο, αλλα μολις την ειδε η γυναικα μου μου λεει "γιατι τρεμοπαιζει; "
Μετα ερχεται ενας φιλος που δεν ασχολειται καθολου με τηλεορασεις τη βλεπει μου λεει "ωραια τηλεοραση". Ανοιγω το Pc να του δειξω κανα hd μου λεει "γιατι τρμοπαιζει; ":damnyou:
Την κλεινω και εγω και δε τη ξανανοιγω μεχρι να γινει πραγματογνωμοσυνη...

Να προσθεσω οτι σε λευκο backround η τηλεοραση εχει ενα βομβο. Οσο ελαττωνεται η λευκη επιφανεια ,τοσο μειωνεται ο βομβος. Σε σκουρο φοντο η τηλεοραση δεν εχει τον συγκεκριμενο βομβο.
Not good...

Αν καποιος φιλος εχει τη vt20 συνδεδεμενη και με pc ας μου κανει μια χαρη.
Στο my computer (λιγα εικονιδια, λευκο φοντο) απο τα 3 μετρα ας μου πει αν ειναι "ανεκτη" η θεαση. Και ποια τα επιπεδα buzzing.
Ρωταω για να καταλαβω αν εχει προβλημα το κομματι που εχω, ή αν αυτα που βλεπω και ακουω ειναι στα ορια της τηλεορασης (που δε το νομιζω, γιατι δεν ειναι η πρωτη επαφη μου με πλασμα).

Και με σκληρό δίσκο διάβασα ότι μπορείς αλλά θα του κάνει format η τηλεόραση και μόνο με αυτή θα μπορείς να τον χρησιμοποιείς. Επίσης γράφει μόνο ψηφιακό σήμα.

Panasonic TX-P42VT20B Review
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p42vt20b-tx-p42vt20-20101110913.htm

It’s also worth noting that the “THX” viewing mode on the Panasonic TX-P42VT20B is unique in that it has the highest light output of all three accurate picture modes (the other two being the two “Professional” modes): 100% white from the THX mode measured at around 130 cd/m2. By comparison, the Professional modes on the Panasonic TX-P42VT20B, by default, only go as high as 85 cd/m2, which may be too dark for some viewing environments. We did manage to raise the light output to nearly 100 cd/m2 by raising the [Contrast] control, although some minor clipping to bright tones was the trade-off (although these bright tones were above the range normally used for encoding video content, meaning it wasn’t really an issue).

post-cie.jpg

Console Gaming
The Panasonic TX-P42VT20B’s video processor adds a delay of 47ms between user input and actual video display, regardless of whether the HDTV is in its “Game” or “Professional” picture modes. This is an alarmingly high amount of input lag from a brand that has traditionally produced very fast screens. (When comparing this figure to those reported elsewhere on the web, please remember that this measurement is taken against an entirely lag-free CRT monitor, making it a direct comparison).

Benchmark Test Results
Dead pixels None
Screen uniformity Perfect
Overscanning on HDMI 0% with [16:9 Overscan] set to “Off“
Blacker than black Passed
Calibrated black level 0.013 cd/m2
Black level retention Occasional subtle “floating blacks”
Primary chromaticity Excellent
Scaling Excellent
Video mode deinterlacing Very effective jaggies reduction
Film mode deinterlacing Failed 3:2/ 2:2 cadences in all resolutions
Viewing angle Excellent (> 150°)
Motion resolution 1080
Digital noise reduction [P-NR] is a spatial filter, very little effect
Sharpness Defeatable edge enhancement
Image retention Virtually none in 2D, some in 3D
Posterization Mild, though worse with poor source
Phosphor trails Yes (reduced from 2D-only models); severity depends on individual susceptibility
1080p/24 capability No judder (2D), No judder with “3D 24p Film Display” on (3D)
Input lag 47ms (2D), 16ms (3D) slower than a lag-free CRT
Full 4:4:4 reproduction No (2D), Yes (3D)

Power Consumption
Default [THX] mode (2D) 234 watts
Default [True Cinema] mode (3D) 220 watts
Calibrated [Professional1] mode (2D) 178 watts
Calibrated [Professional1] mode (3D) 256 watts
Standby 1 watt

Measurements taken with full 50% grey screen.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και με σκληρό δίσκο διάβασα ότι μπορείς αλλά θα του κάνει format η τηλεόραση και μόνο με αυτή θα μπορείς να τον χρησιμοποιείς. Επίσης γράφει μόνο ψηφιακό σήμα.
Της φορεσα στο πλαι ενα στικακι sundisc 2 gb το βλεπει και δεν το αναγνωριζει .......επομενο βημα??????για πειτε για πειτε ειμαι ολος :ears:

Προειδοποίηση: Δεν έχω ψηφιακό σήμα εδώ που μένω άρα δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω ακομα και έτσι μιλάω θεωρητικά πάντα.

Προσπάθησες να κάνεις format στο φλασάκι πρώτα? Δεν ξέρω αν και η τv μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

απατη ειναι το PVR της panasonic οπως και της samsung τα αρχεια που βγαζει ειναι κλειδωμενα με DRM αρα στην ουσια δεν εχει pvr

απατη ειναι το PVR της panasonic οπως και της samsung τα αρχεια που βγαζει ειναι κλειδωμενα με DRM αρα στην ουσια δεν εχει pvr

Κοίταξε, το ότι εσένα δεν σε καλύπτει η λειτουργικότητα του PVR της δεν σημαίνει ότι δεν έχει PVR.. Μια χαρά έχει. Απλά δεν καλύπτει τις δικές σου απαιτήσεις.

Κατοχος και εγω της εν λογω τηλεορασης αγορασα ενα spyder3 elite για να την καλιμπραρω..Μετα ομως καταλαβα οτι αυτο δεν κανει για TV..
Υπαρχει καποιο προγραμμα που να συνεργαζεται με το spyder και να μπορεσω τελικα να την ρυθμισω?

Υ.Γ Ισως να μην ειναι το σωστο τοπικ αλλα δεν ξερω που αλλου να γραψω

Μα νομιζω οτι χρειαζεται πανω απο 160 GB για να δουλεψει το PVR Κανω λαθος ??

Μα νομιζω οτι χρειαζεται πανω απο 160 GB για να δουλεψει το PVR Κανω λαθος ??
Μιλάς για τη συγκεκριμένη τηλεόραση;
Για άλλες μάρκες που γνωρίζω αυτό δεν ισχύει. Ακόμα και με φλασάκι των 8 GB γίνεται άνετα η δουλειά.
Δεν έχω αυτή τη τηλέόραση, αλλά φαντάζομαι πως τα ανάλογα θα ισχύουν.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατοχος και εγω της εν λογω τηλεορασης αγορασα ενα spyder3 elite για να την καλιμπραρω..Μετα ομως καταλαβα οτι αυτο δεν κανει για TV..
Υπαρχει καποιο προγραμμα που να συνεργαζεται με το spyder και να μπορεσω τελικα να την ρυθμισω?

Υ.Γ Ισως να μην ειναι το σωστο τοπικ αλλα δεν ξερω που αλλου να γραψω

http://www.spectracal.com/