Panasonic Plasma VT20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παρακαλώ ο συντονιστής του νήματος να μας βάλει στη λίστα κατόχων της PANY-PX50/VT20E.Αγορά απο media-markt πυλέα-θεσ/νίκης 22/12/2010.Χρόνια πολλά ευτιχισμένος ο καινούργιος χρόνος σε όλο το forum.[είναι το τρίτο μήνυμα που στέλνω]:108::108::108:

Xρόνια Πολλά, φίλε paokaras !!! :7612:

Mια και δε ανέλαβε κανένας από τους κατόχους να κρατάει τον "λογαριασμό", έχουμε σταματήσει προς το παρόν να ανανεώνουμε τις λίστες κατόχων, καθώς είναι εξαιρετικά χρονοβόρο για 1-2 άτομα να ασχολούνται με την καταγραφή όλων των κατόχων, όλων των μοντέλων. Αν θέλεις να ανατρέξεις στα προηγούμενα post και να συμπληρώσεις τη λίστα από εκεί που σταμάτησε, μετά χαράς να την προσθέσω και στο VT20τέφτερο... -bye-

Θα ήθελα και εγώ να θέσω την άποψη μου όχι κακοπροαίρετα και χωρίς να δημιουργήσω γκρίνιες τη γνώμη μου να μία 46vt20 που είδα σήμερα σε ένα γνωστό.
Καταρχήν η μετατροπή του 2d σε 3d με απογοήτευσε πλήρως και η ύπαρξη της με αυτό το αποτέλεσμα που είδα είναι περιττή.
Στο 3d υλικό side by side ενώ υπήρχε η αίσθηση του βάθους και του ψευδοτρισδιάσταστου η πτώση στην ανάλυση και το σκοτείνιασμα με απέτρεπε να το προτιμήσω από το αντίστοιχο full hd 2d υλικό!
Στο 2d ότι και αν έπαιζε η tv από τηλεοπτικό, νόβα, μέχρι full hd ήταν πάρα πολύ καλό, ίσως και ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα σε τηλεόραση αλλά και πάλι δεν μου έδινε κίνητρο για να την προτιμήσω από την 42px80e και την μετέπειτα x10e που κατέχω.
Ίσως να έφταιγε ότι η τηλεόραση είχε παίξει το πολύ 50 ώρες και δεν είχε στρώσει.
Συμπληρώνοντας θα έλεγα ότι από την 42g10 ενός φίλου είναι ένα κλικ πιο πάνω μόνο!

Έχω την 50v20 που έχει ίδιες κάποιες λειτουργίες
Έχει κανείς δοκιμάσει 2,5'' σκληρό για εγγραφή προγράμματος ή αναγκαστικά θέλει 3,5''

Καλησπερα σημερα εγινα κατοχος της 50VT20E μετα απο 2χρονια με την 42PZ8E, η ΤV ειναι καταπληκτικη, ειδικα το 3D ειναι απιστευτα ζωντανο νιωθεις θα μπεισ μεσα στην TV ,δοκιμασα και το Βlue Ray αλλα και σε δορυφορικα 3D καναλια και μαγευει νιωθεις λες και εισαι στο σινεμα,αποψη μου αξιζει!!!! μου εκαναν δωρο και το Blue ray disc AVATAR 3D

Από burn-in πώς πάμε? PLASMA TV είναι...τα κουσούρια είναι έμφυτα...και η φωτεινότητα σε 3D προβληματική σε σχέση με τις LED, αν και υπερέχει σε θέματα crosstalk!!! Ας δούμε τί λέει και η VT30 που θα κυκλοφορήσει περίπου το καλοκαίρι και οι αντίστοιχες νέες LG PLASMA την άνοιξη...και τα λέμε...

καλημέρα στο forum και καλή χρονιά με υγιεία

Μια ερώτηση:
Ποιο irdeto module πρέπει να βάλω στη CI της 50vt20 για να δω nova (αυτή τη στιγμή έχω τον Panasat της Nova με Zetta card)

Ευχαριστώ

καλημέρα στο forum και καλή χρονιά με υγιεία

Μια ερώτηση:
Ποιο irdeto module πρέπει να βάλω στη CI της 50vt20 για να δω nova (αυτή τη στιγμή έχω τον Panasat της Nova με Zetta card)

Ευχαριστώ

Το μώβ κατα προτίμηση ... Και τα παλιά μπλέ όμως παίζουν αν έχουν αναβαθμιστεί σε version 1.12 !

Edit : Εχει δορυφορικό η VT20;

μου εκαναν δωρο και το Blue ray disc AVATAR 3D
Αν επιτρέπεται που / πως έγινε αυτό;

Απ' ότι μου έχουν πει στην Ελλάδα δεν το δίνει η αντιπροσωπεία γιατί δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους λέει....

Αν επιτρέπεται που / πως έγινε αυτό;

Απ' ότι μου έχουν πει στην Ελλάδα δεν το δίνει η αντιπροσωπεία γιατί δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους λέει....

Ναι οντως δεν εχει ελληνικους υποτιτλους το AVATAR ,το καταστημα απο το οποιο την αγορασα μου ειπαν οτι το δινει δωρο η Panasonic,συγκεκριμενα πρωτα μου εδωσε την ταινια κ μετα μου εφεραν την τηλεοραση