Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτα τα βραβεια πάντως καλο να μην τα δίνουμε ιδιαίτερη άξια και ούτε να τα θεωρούμε πανάκεια
Εχουν καταντήσει και αυτα σαν τα βραβεια Όσκαρ.
Η μια επιτροπή δινει στο ενα μοντέλο και καποια αλλη σε καποιο αλλο.
Οπως και οι εκθέσεις ετσι και αυτα αποτελούν τροπο διαφήμισης.
Ενα βραβειο μπορει να σημαίνει κατι αλλα μπορει και να μην σημαίνει τιποτα

Μετά από ένα μήνα "θέασης-απόλαυση" δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για την καινούργια μου vt30!
Άξιζε μέχρι το τελευταίο ευρώ τα λεφτά της και δεν το μετάνιωσα στο ελάχιστο!

Για όποιον το σκέφτεται να την αγοράσει ας σταματήσει να το σκέφτεται και να την αγοράσει!

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά του φόρουμ για όσα έχουν γράψει και με έπεισαν να αγοράσω τη συγκεκριμένη tv.
Αν είχε και καλύτερο media player θα ήταν ονειρική... αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα με ένα εξωτερικό Media Player, εγώ έχω το WDLivetv και παίζει τα πάντα.

Ανδρεα, πολυ απογοητευμενο σε βλεπω απο την τιβι!
Η αληθεια πως καποια πράγματα δεν μπορω να τα χωνέψω στην καινούργια μου tv.
Περιμενα τις γνωστές αδυναμιες των τηλεοράσεων plasma αλλα καποια αλλα που δεν τα περιμενα μου ηρθαν καπως συνυπολογίζοντας την χρηματική της αξια .
Απο την αλλη σε νυχτερινές προβολές και με υλικο 1080 ειναι παρα πολυ καλη σε σημειο να την δικαιολογώ και να λεω χαλάλι.
Στις μερες μας η τηλεοραση ειναι ενα πολυσύνθετο προϊόν και δεν μπορει να εισαι απόλυτα ευχαριστημένος οταν η επιλογη σου ειναι μεν καλη αλλα σε συγκεκριμένα πράγματα.
Απο την αλλη αν θες σώνει κα καλα 65 ιντσες οπως καλη ωρα εγω ,δεν εχεις αλλες επιλογές απο την vt30.
Ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτες τις ιντσες, και οικονομικά βατό για αγορά ( τουλάχιστον για τα δικα μου δεδομένα)

...........................................................................
Απο την αλλη σε νυχτερινές προβολές και με υλικο 1080 ειναι παρα πολυ καλη σε σημειο να την δικαιολογώ και να λεω χαλάλι.
...................................................................................

ΑΥΤΟ ηθελα να μαθω! Για τα υπολοιπα (μηντια πλέυερ, τηλεοπτικο προγραμμα) ελαχιστα καιγομαι, μιας και
ΑΥΤΗΝ την τιβι την πηρα ΚΥΡΙΩΣ για θεαση ταινιων, δεδομενου οτι η χρηση προβολεα (που εχω- τον παλαιο μεν αλλα καλουτσικο Optoma 72i) δεν μου ειναι ευχερης και ανετη!

Για να αλλάξομε λίγο τη διάθεση, προς το καλλίτερο, προτείνω να απογραφούμε, ως κάτοχοι της VT30.

Και κάνω πρώτος την αρχή:
1. makfil TX-P50VT30

Κάθε ιδέα για βελτίωση της καταγραφής, όπως πχ ημερομηνία αγοράς, κλπ, δεκτή.

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που χρησιμοποιούσαμε κάποιο post από την 1η σελίδα, σε κάθε νήμα μοντέλου, για να μαζεύουμε τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες με edit (λίστες κατόχων, διαστάσεις, ημερ/νίες, αναφορές βλαβών, link εντυπώσεων, reviews κ.λ.π.) , ενδεικτικά ρίξε μια ματιά ....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/23804-Panasonic-Plasma-PX80-ΡΧ8-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια
http://www.avclub.gr/forum/showthre...ώσεις-Σχόλια?p=1020039&viewfull=1#post1020039
http://www.avclub.gr/forum/showthre...υπώσεις-Σχόλια?p=793161&viewfull=1#post793161
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/61180-Samsung-UE-C8000-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια
http://www.avclub.gr/forum/showthre...ώσεις-Σχόλια?p=1158806&viewfull=1#post1158806

...από κάποια στιγμή και μετά δεν προλαβαίναμε.

Αν έχεις όρεξη να φτιάξεις κάτι ανάλογο για τη VT30 υπάρχει ο 'μπούσουλας' και το βήμα είναι ελεύθερο, αν χρειαστείς βοήθεια με edit, merge κ.λ.π. μας το λες ;)

Last edited:
KOUPA10 Εβαλες και εξωφυλλακια στις ταινιες σου αδερφε; Ειναι κολαση! Σαν ψηφιακο βιντεοκλαμπ :)

Παιδιά οταν βλεπω NOVA καναλια HD, ειναι σε 720p. Γιατι δεν ειναι 1080;

Υ.Γ Πολύ μαυρίλα η διαμορφωση του site... :p

Last edited:
KOUPA10 Εβαλες και εξωφυλλακια στις ταινιες σου αδερφε; Ειναι κολαση! Σαν ψηφιακο βιντεοκλαμπ :)

ρυθμισε το δέκτη της νόβα να στέλνει 1080ι/50. μάλλον τον έχεις σε 720.

κάτω κάτω δεξιά έχει επιλογή για επιλογή χρώματος. βάλε το μπλεδάκι ή όποιο σου αρέσει.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και κάνω πρώτος την αρχή:
1. makfil TX-P50VT30
2. pitbull TX-P65VT30

Ειμαι δουλεια τωρα θα το κοιταξω το βραδυ. Ευχαριστω boy. Οταν λες το μπλεδάκι; :p

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειμαι δουλεια τωρα θα το κοιταξω το βραδυ. Ευχαριστω boy. Οταν λες το μπλεδάκι; :p

Κάτω δεξιά, έχει επιλογές στυλ.
Αυτό που σου πρότεινε είναι το AVClub Blue και είναι πολύ όμορφο, κατά την άποψή μου.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ρυθμισε το δέκτη της νόβα να στέλνει 1080ι/50. μάλλον τον έχεις σε 720.

κάτω κάτω δεξιά έχει επιλογή για επιλογή χρώματος. βάλε το μπλεδάκι ή όποιο σου αρέσει.

Ευχαριστούμε για τη συμβουλή.

Επειδή παιδεύτηκα αρκετά για να βάλω το 1080i, η διαδρομή είναι Menu/Ρυθμίσεις/Τεχνικές Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις Τηλεόρασης/Ρυθμίσεις Οθόνης/HDMI και στις επιλογές υπάρχει το 1080i.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστούμε για τη συμβουλή.

Επειδή παιδεύτηκα αρκετά για να βάλω το 1080i, η διαδρομή είναι Menu/Ρυθμίσεις/Τεχνικές Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις Τηλεόρασης/Ρυθμίσεις Οθόνης/HDMI και στις επιλογές υπάρχει το 1080i.
Να σαι καλα αδερφε!!!! Καλημέρα

Αυτα τα βραβεια πάντως καλο να μην τα δίνουμε ιδιαίτερη άξια και ούτε να τα θεωρούμε πανάκεια
Εχουν καταντήσει και αυτα σαν τα βραβεια Όσκαρ.
Η μια επιτροπή δινει στο ενα μοντέλο και καποια αλλη σε καποιο αλλο.
Οπως και οι εκθέσεις ετσι και αυτα αποτελούν τροπο διαφήμισης.
Ενα βραβειο μπορει να σημαίνει κατι αλλα μπορει και να μην σημαίνει τιποτα

x 100

Εδω βλεπουμε να μοιραζουν απο ενα βραβειο σε καθε εταιρεια η να παιρνουν βραβειο μοντελα που δεν κυκλοφορουν καν στην αγορα.

Η αγορα της VT30 και ειδικα στις 65" απο την αλλη για τους περισσοτερους αποτελει ενα απιαστο ονειρο.:ADFAD2:

Βάζω εδώ το ερώτημα, αν και νομίζω ότι ισχύει για όλα τα μοντέλα VT30 της Panasonic, αν όχι και για πολλά άλλα μοντέλα της.

Το ερώτημα έχει σχέση με φορμάρισμα stick 16GB για εγγραφές PVR.
Είχα φορμάρει δίσκο Toshiba 320 και πέτυχα την εγγραφή με όλες τις δυνατές διαδικασίες.
Προσπαθώ να φορμάρω το stick αλλά γράφει ότι δεν υπάρχει δίσκος αν και αναγράφει την ονομασία του.
Κάπου διάβασα στο manual ότι δουλεύει με HDD 160GB έως 3Τ λλά δεν γράφει τίποτε για χωρητικότητα stick.
Μπορεί να φταίει η χωρητικότητα των 16GB ή κάτι άλλο;

Παρακαλώ για βοήθεια.

Καλημέρα σε όλους.
Μπορούμε να συνοψίσουμε από την είσοδο usb τι αρχεία παίζει?
Με ενδιαφέρει σύνδεση με εξωτερικό σκληρό δίσκο και αναπαραγωγή αρχείων mkv και 3d mkv με ελληνικούς υπότιτλους.
Ευχαριστώ.

Παίζει αρχεία mkv και 3D αλλά όσες φορές προσπάθησα να προσθέσω ελληνικούς τίτλους, δεν τα κατάφερα.

Πρόβλημα παραμένει η λειτουργία του stick που έχω περιγράψει παραπάνω.

Last edited: