Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φαίνονται οι διαφορές σε φωτογραφίες, να τις δούμε και εμείς;

Δεν έχω μάχιμη ψηφιακή, αλλά και να είχα δεν νομίζω ότι μπορώ να το απεικονίσω τόσο καλά(λόγο έλλειψης γνώσεων και εμπειρίας).
Αν δεν με πιστεύεις μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Μανώλης όπως το επιβεβαίωσε και ο Κώστας, καθώς και οποίος άλλος έχει προβεί σε επαγγελματικό calibration!
Αν δεν πιστεύεις ούτε και αυτούς, είσαι ελεύθερος να πιστεύεις ότι σε ευχαριστεί!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν εννοεις χρωματικά καλιμπραρισμα σε τηλεοπτικο σημα δεν μπορει να γινει ( το καθενα δειχνει ότι θελει)
Τωρα σχετικα με ρυθμίσεις σε συνθήκες φωτισμου θα συμφωνήσω πως πρέπει να ειναι διαφορετικές αλλα οι μεχρι τωρα δοκιμες που εχω κανει δεν εφεραν καλύτερο αποτελεσμα ωστε να μειώσουν σημαντικά το θεμα της μειωμένες αντίθεσης σε συνθήκες ημερας.
Άλλωστε η φωτεινότητα της vt30 δεν μπορεί να παει πολύ ψηλα
Οσον αφορα την επεξεργασία του σήματος αυτο δεν διορθώνεται με ρυθμίσεις ουτε με στρώσιμο.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056259147&postcount=2114

Aν δε με απατά η μνήμη μου, Ανδρέα, στο "Κανονικό", μπορεί να ανέβει η φωτεινή εκπομπή της τηλεόρασης στα ίδια επίπεδα με το Dynamic...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις -

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056259147&postcount=2114

Aν δε με απατά η μνήμη μου, Ανδρέα, στο "Κανονικό", μπορεί να ανέβει η φωτεινή εκπομπή της τηλεόρασης στα ίδια επίπεδα με το Dynamic...

Μπα Γιαννη.
Το πουσαρισμα του dynamic δεν εχει αντιπαλο.
Παντως και ετσι που ειναι ρυθμισμένη δεν εχει μεγαλη απόσταση η φωτεινότητα απο την Κανονικη αφου η αντίθεση στην ρύθμιση isf ειναι στο 48

Μια λυση για το μετριο δεκτη θα μπορουσε να ειναι ενας καλος εξωτερικος δεκτης.

Οπως αυτος: http://m.lg.com/gr/tv-audio-video/video/LG-dvd-recorder-MS450H.jsp
Εδω υπαρχει και το manual: http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=MS450H&matchedModelCode=6100001304&searchEngineModelCode=MS450H&initialTab=warranty&targetPage=support-product-profile#

Διπλος δεκτης και ενσωματωμένος σκληρος.
Στο χειριστήριο εχει και βασικες λειτουργιες ελεγχου της τηλεορασης,για να μην εχεις το βραχνα δυο χειριστηριων.

.

Last edited:
Ε καλα άμα έχεις δώσει ένα σκασμο λεφτά δεν είναι και πολυ ευχαριστώ να δινεις άλλο ένα 200αρι για εξωτερικό δεκτή , αλλα τόσα για mp και παει λέγοντας συν τα κουτιά που γεμιζεις

????????????

Ας το κάνω πιο λιανά:

Αν μεταφέρεις τις ρυθμίσεις απ' το isf mode (colour, hue, brightness, contrast, drive modes, sharpness, DRE, Colour space, CTI, Colour management κ.ο.κ από ένα σωρό άλλες ρυθμίσεις που διαθέτει) π.χ. στο user mode ή στο cinema mode το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο. Και αυτό διότι υπάρχουν και άλλες παράμετροι που δεν μπορούν να αλλαχθούν απ' το κύριο menu της τηλεόρασης. Αυτές οι παράμετροι έχουν συγκεκριμένες τιμές απ' το εργοστάσιο σε κάθε mode εικόνας.

Και πολύ αμφιβάλλω αν άλλη τηλεόραση έχει τα ρυθμιστικά της kuro. Σε μία kuro 9ης γενιάς με το ειδικό software μπορείς να μεταβάλλεις σχεδόν τα πάντα.....

Δεν αναφέρομαι στην κούρο, αλλά στην πανασόνικ.
Και μια παραμετροποιήσιμη τηλεόραση πρέπει να σε αφήνει να εξισώνεις τις διάφορες προρυθμίσιες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με απάλλαξες απο τον κόπο να το ψαχνω γιατι θυμάμαι που το ειχες γραψει.
Εκτος εαν η διάφορα της μιας ίντσας ( d8000 ειναι 64) θεωρείται ικανη να κρύψει τις ατέλειες της μεγάλης εικονας,
Αστεια πραγματα.

Συμφωνώ. Όλες οι διαστάσεις των ίδιο αριθμό πίξελ έχουν. Η διαφορά δεν βρίσκεται σε μερικά εκατοστά, αλλά στο τι είδους upscale κάνεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδή το δικό σου μάτι τα βλέπει ΟΛΑ αυτά; Εγώ πιστευω πως αν ρωτησεις εναν ακυρο να σου πει αν τον ενοχλησε κατι στην εικονα την ωρα της θεασης στη VT30 θα σου πει "όχι". Και το ειχα πει και πριν, ισως να μη παρατηρούσα τα phosphor trails εάν δεν ειχα διαβασει τόσα -χρησιμα μεν- πραγματα εδώ μέσα.

Φυσικά και τα βλέπω όλα αυτά.

Ε καλα άμα έχεις δώσει ένα σκασμο λεφτά δεν είναι και πολυ ευχαριστώ να δινεις άλλο ένα 200αρι για εξωτερικό δεκτή , αλλα τόσα για mp και παει λέγοντας συν τα κουτιά που γεμιζεις

Αν εχεις δωσει ενα σκασμο λεφτα οπως λες τοτε,τα 200 ειναι πολυ λιγα για να μενεις ανικανοποιητος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

Μπα Γιαννη.
Το πουσαρισμα του dynamic δεν εχει αντιπαλο.
Παντως και ετσι που ειναι ρυθμισμένη δεν εχει μεγαλη απόσταση η φωτεινότητα απο την Κανονικη αφου η αντίθεση στην ρύθμιση isf ειναι στο 48

Eίσαι απολύτως σίγουρος Ανδρέα; Για τσέκαρε μήπως έχεις καμμία "Εξοικον. ενέργειας" στο "Ναι" στην "Κανονική", γιατί θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Μανώλη να μας δείχνει τη διαφορά που είχαν τα Δυναμική-Κανονική σε φωτεινότητα σε σχέση με τα THX/ISF (στην 50G30 μεν, αλλά δε νομίζω να διαφοροποιούνται και οι υπόλοιπες φετινές σε αυτόν τον τομέα). Σαφώς, το έντονα σιγμοειδές gamma της "Δυναμικής", που έκαιγε μαύρα-λευκά, την έκανε να φαίνεται πιο πουσαρισμένη, αλλά με το ρυθμιστικό της αντίθεσης στην ίδια θέση και η "Κανονική", δεν υπολείπονταν σε φωτεινή εκπομπή...

EDIT: Aπ' ό,τι βλέπω εδώ, ένας Γερμανός κάτοχος 65άρας, μέτρησε μέγιστες φωτεινότητες σε κάθε mode στη δικιά του, στις 400 ώρες λειτουργίας (σε παράθυρο 100IRE, αντίθεση -> 60):

[table="class: grid"][tr][td]Δυναμική [/td][td] 184 cd/m2[/td][td][/tr][/td]
[tr][td]Κανονική [/td][td] 177 cd/m2[/td][td][/tr][/td]
[tr][td]Cinema [/td][td] 79 cd/m2[/td][td][/tr][/td]
[tr][td]THX [/td][td] 126 cd/m2[/td][td][/tr][/td]
[tr][td]Λειτουργία Game [/td][td] 179 cd/m2[/td][td][/tr][/td]
[tr][td]Photo [/td][td] 170 cd/m2[/td][td][/tr][/td]
[tr][td]Επαγγελματικό [/td][td] 79 cd/m2[/td][td][/tr][/td][/TABLE]

Last edited:

Γιώργο, την 64D8000 την άλλαξες για κάποιο λόγο (δεν τον θυμάμαι) και υποθέτω ότι αν είχε και η VT30 κάποιο ενοχλητικό πρόβλημα θα την άλλαζες. Εσύ από 64" πήγες σε 65" (δεν πήγες από 55" σε 65"), μια η άλλη που λένε, δεν ξέρω από τι απόσταση βλέπεις (αν θες μας λες), αλλά δεν έχει σημασία μιας και παρατηρείς διαφορά (και δεν το αμφισβητώ).

Σε κάθε περίπτωση ένα από τα δυνατά σημεία της Samsung είναι η επεξεργασία και το deinterlacing στα σήματα χαμηλής ανάλυσης, δεν χωράει και μεγάλη αμφισβήτηση σε αυτό και έχει αναφερθεί πολλές φορές. Οπότε είναι φυσιολογικό να υπερτερεί η Samsung που είχες της Panasonic που έχεις, ακόμα πιο φυσιολογικό είναι ότι σε αυτές τις διαστάσεις όσο πιο κοντά κάθεσαι τόσο εμφανέστερες είναι οι διαφορές των χαμηλών σημάτων, οπότε από τα 2-3 μέτρα σε 65άρα είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος τι γίνετε.

Αν χρησιμοποιήσω λοιπόν την ρήση του φίλου μου του petasi...ότι δεν υπάρχει τέλεια τηλεόραση και όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και ανοχών αυτού που βλέπει .... overall και με τη μικτή χρήση που κάνεις (τηλεοπτικό, ταινίες, MKV , BD, GAMES κ.λ.π.), είσαι πιο ικανοποιημένος από την εικόνα αυτής που είχες ή αυτής που έχεις?

Eβλεπα περιπου απο τα 3 μετρα και στις δυο.Την 64d8000 την αλλαξα λογω φιλτρου.<ξεφλουδισμα.>.Ετυχε και ειδα την vt65 πριν 3 μερες στη σουηδια με ψηφιακο σημα sd και ηταν αψογη.Στην ελλαδα λογω επαρχιας βλεπω μονο μεσω νοβα και δεν μπορω να κανω συγκριση.Το καλο αναλογικο σημα ο πολυ καλος media player και η αψογη πλατφορμα smart hub της d8000 αντισταθμιζονται πληρως απο την αψογη κινηση, υψηλη ποιοτητα σηματοςhd,ποιοτητα κατασκευης της vt30<διαφορα τιμης για μενα 500 ευρω ηταν.>.Φιλε czoun και συμφωνω πληρως μαζυ σου αν θα διαλεγα τωρα που τις ειδα και τις δυο, ποιαν θα διαλεγα?Και τις δυο αν γινοταν, σε συσκευασια ενος.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια λυση για το μετριο δεκτη θα μπορουσε να ειναι ενας καλος εξωτερικος δεκτης.

Οπως αυτος: http://m.lg.com/gr/tv-audio-video/video/LG-dvd-recorder-MS450H.jsp
Εδω υπαρχει και το manual: http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=MS450H&matchedModelCode=6100001304&searchEngineModelCode=MS450H&initialTab=warranty&targetPage=support-product-profile#

Διπλος δεκτης και ενσωματωμένος σκληρος.
Στο χειριστήριο εχει και βασικες λειτουργιες ελεγχου της τηλεορασης,για να μην εχεις το βραχνα δυο χειριστηριων.

.

Νικο οπως γραφω παραπανω το προβλημα δεν ειναι μονο ο δεκτης αλλα η αδυναμία καλης επεξεργασίας σε σηματα χαμηλής ανάλυσης.
Συνεπως ακομα και αν αυτος ο δεκτης ειναι καλος δεν βελεπω πως μπορει να βελτιωσει τα πράγματα συν το γεγονος οτι το κοστος ειναι αρκετο (200 ευρω)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξέρω που βρίσκεται αυτή η επιλογή που αναφέρεις αλλά αυτό που έχω περιγράψει δεν έχει σχέση με αυτό που λες. Δηλαδή, πριν λύσω το πρόβλημα με τη μεταφορά του HDMI της Nova από τη θέση 1 στη θέση 2, 0η TV όταν άνοιγε, πήγαινε στο κανάλι που θυμόταν από το τελευταίο κλείσιμο και σε λίγα δεύτερα γύριζε στη Nova (της οποίας ο δέκτης ήταν ανοικτός) και έμενε εκεί. Έπρεπε να πατήσω TV για να ξαναγυρίσει στο κανάλι που άνοιξε αρχικά.

Τώρα άφησα ελεύθερη τη θέση HDMI1 και λειτουργεί κανονικά, ανοίγοντας πηγαίνει στο κανάλι που έπαιζε πριν την κλείσω, και μένει εκεί, ανεξάρτητα του ότι ο δέκτης της Nova ήταν ανοικτός.

Πηγαινε Menu -> Ρυθμισεις -> Αλλες Ρυθμισεις -> Προτιμ.Ενεργοποιησης
Ειναι στο TV η στο AV?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews -

Eίσαι απολύτως σίγουρος Ανδρέα; Για τσέκαρε μήπως έχεις καμμία "Εξοικον. ενέργειας" στο "Ναι" στην "Κανονική", γιατί θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Μανώλη να μας δείχνει τη διαφορά που είχαν τα Δυναμική-Κανονική σε φωτεινότητα σε σχέση με τα THX/ISF (στην 50G30 μεν, αλλά δε νομίζω να διαφοροποιούνται και οι υπόλοιπες φετινές σε αυτόν τον τομέα). Σαφώς, το έντονα σιγμοειδές gamma της "Δυναμικής", που έκαιγε μαύρα-λευκά, την έκανε να φαίνεται πιο πουσαρισμένη, αλλά με το ρυθμιστικό της αντίθεσης στην ίδια θέση και η "Κανονική", δεν υπολείπονταν σε φωτεινή εκπομπή...

EDIT: Aπ' ό,τι βλέπω εδώ, ένας Γερμανός κάτοχος 65άρας, μέτρησε μέγιστες φωτεινότητες σε κάθε mode στη δικιά του, στις 400 ώρες λειτουργίας (σε παράθυρο 100IRE, αντίθεση -> 60):

Δυναμική | 184 cd/m2
Κανονική | 177 cd/m2
Cinema | 79 cd/m2
THX | 126 cd/m2
Λειτουργία Game | 179 cd/m2
Photo | 170 cd/m2
Επαγγελματικό | 79 cd/m2

Εγω δεν καταλαβα γιατι ο Γερμανος εβαλε την αντίθεση στο 60.
Πανω απο το 48 εβλεπε μεταβολή της φωτεινότητας;

Γιαννη σαφως και υπαρχει διαφορα φωτεινότητας μεταξυ isf και κανονικής αλλα στο τελικο αποτέλεσμα δεν κερδίζεις και πολλα πραγματα.
Απο οσο ξερω απο τον Μανωλη η συγκεκριμένη tv εχει στα κρυφα της μενου αλλες δυο σκαλες ( αν θυμαμαι καλα) που ανεβαζουν πιο ψηλα το φως του πανελ.
Την μια σκαλα την βλεπουμε ετσι και αλλιως αφου ενεργοποιείται αυτοματα οταν η tv μπαινει σε 3D mode για να μειώσει το χασιμο του φωτος απο τα γυαλια.
Δυστυχώς στις δικες μας tv αυτη η επιλογη ειναι κρυμμένη η τελος παντων δεν υπαρχει ευκολη πρόσβαση σε αυτη.

Στο Star γιατι βλεπω τα περιθωρια της εικονας;
Στο πανω μερος βλεπω την διακεκομμένη γραμμη αλλα και γυρω απο την εικονα βλεπω ενα λεπτο περίγραμμα ( σαν λεπτη μαυρη μπαρα).
Το ιδιο συμβαινει και στο Σκαι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις -

Πηγαινε Menu -> Ρυθμισεις -> Αλλες Ρυθμισεις -> Προτιμ.Ενεργοποιησης
Ειναι στο TV η στο AV?

Είναι στο AV, αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το πρόβλημα που έχω περιγράψει και, ειδικότερα, τη θύρα HDMI1.

Αν το 'Μέγεθος Σάρωσης' από τις Ρυθμίσεις είναι ΌΧΙ' τότε εμφανίζεται μια άσπρη γραμμή στο πάνω μέρος, αν το βάλεις 'ΝΑΙ' θα εξαφανιστεί....
2thumb22sup.gif

@Blueskies...

To x.v.colour εμφανίζεται μόνο όταν είσαι σε κάποια είσοδο HDMI δεν εμφανίζεται όταν είσαι σε τηλεοπτικό.

Η άσπρη διακεκομμένη γραμμή αν προσέξεις είναι εμφανής μόνο στα τηλεοπτικά προγράμματα, αυτό συμβαίνει διότι είναι απενεργοποιημένο το Μέγεθος Σάρωσης (overscan) το οποίο είναι απαραίτητο μόνο για την θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Κατ' αρχήν για να εμφανιστεί η επιλογή Μέγεθος Σάρωσης στο μενού Ρυθμίσεων, θα πρέπει απαραίτητα να έχει ορισθεί το Aspecr Ratio σε 16:9 (το κουμπί κάτω από το power off του τηλεκοντρόλ), αλλιώς δεν μας δίνετε η δυνατότητα επιλογής, στη συνέχεια για να φύγει η άσπρη διακεκομμένη γραμμή πηγαίνουμε Μενού > Ρυθμίσεις > Άλλες Ρυθμίσεις > Μέγεθος Σάρωσης > ΝΑΙ.

Αν θέλουμε μετά να επιλέξουμε κάποιο άλλο Aspect Ratio (π.χ. Πλήρης κάλυψη οθόνης ή Αυτόματα) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

-------------------------------------------------------------------------
Τα παραπάνω αφορούν το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όταν βλέπουμε BD δεν απαιτείται η λειτουργία του overscan μιας και το format των ταινιών είναι ήδη 16:9, οπότε για την είσοδο HDMI όπου έχουμε συνδέσει το BD player μας, επιλέγουμε:

Aspecr Ratio : 16:9 και κατόπιν πηγαίνουμε Μενού > Ρυθμίσεις > Άλλες Ρυθμίσεις > Μέγεθος Σάρωσης > ΟΧΙ.
-------------------------------------------------------------------------

Υ.Γ.:Η ρύθμιση του overscan παραμένει στη μνήμη της συσκευής για κάθε είσοδο ξεχωριστά, οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε κάθε φορά αλλαγή από ΝΑΙ σε ΟΧΙ, είτε βλέπουμε τηλεοπτικό ή BluRay.

Η 'Πλήρης κάλυψη οθόνης' είναι κατάλληλη μόνο για τηλεοπτικό σήμα....για ταινίες από DVD ή BD το Aspect πρέπει να είναι στο 16:9 και από το Μενού ρυθμίσεων το Μέγεθος Σάρωσης θα πρέπει να είναι στο Όχι, (για να ´φανεί' η επιλογή του overscan στις ρυθμίσεις θα πρέπει απαραίτητα να έχει γίνει επιλογή του Aspect σε 16:9)....

...το Aspect στο 'Αυτόματο' δουλεύει στο τηλεοπτικό και όταν ανιχνεύσει μπάρες ή μετάδοση 16:9 (συχνό φαινόμενο τώρα τελευταία στην ΕΤ) βγάζει το χαρακτηρισμό 'Ευρεία' πάνω αριστερά και προσαρμόζει την εικόνα στο panel εξαφανίζοντας τις μαύρες μπάρες.

Αν έχουμε επιλέξει 16:9 στο τηλεοπτικό και βάλουμε Όχι στο 'Μέγεθος Σάρωσης' θα εμφανιστεί μια λευκή γραμμή που τρεμοπαίζει στο πάνω μέρος της οθόνης.

Όλες οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται ανά είσοδο, δλδ....

..Τηλεοπτικό --- Aspect 'Πλήρης κάλυψη οθόνης' --- Μέγεθος Σάρωσης>Ναι...

...HDMI 1 --- Aspect '16:9' --- Μέγεθος Σάρωσης>Όχι...

Υ.Γ.: Για σύνδεση με PS3 το RGB θα πρέπει να είναι στο Limitied (video levels) και όχι στο Full (pc levels)...

Είναι απενεργοποιημένο το overscan στο τηλεοπτικό.

Αν βλέπεις σε ρύθμιση ΤΗΧ το Aspect είναι default 16:9 και δεν σε αφήνει να πειράξεις το overscan, για να φύγει ή διακεκομμένη γραμμή πάτα 'Πλήρης κάλυψη οθόνης'.

Σε άλλο mode (κανονική, cinema κ.λ.π) το overscan ρυθμίζεται, για να εμφανιστεί στο μενού ρυθμίσεων, θα πρέπει πρώτα να έχει επιλεγεί aspect 16:9.

Οι ρυθμίσεις του overscan παραμένουν στη μνήμη ξεχωριστά για κάθε είσοδο. Στο τηλεοπτικό θα πρέπει το overscan να είναι ενεργό και στην είσοδο του BD player ανενεργό.

EDIT: Με πρόλαβε ο vas...

Βασιλη το κανω αυτο με το overscan αλλα για καποιο λογο μου περνάει το overscan και στο εισοδο του bluray.
Καθε φορα που βλεπω τηλεοπτικό πρεπει να αλλαζω την ρύθμιση σε overscan ναι , και για το bluray σε overscan oxi.
Πολυ απλα δεν μου αποθηκεύει την ρύθμιση για καθε εισοδο ξεχωριστά οπως θα περιμενα και οπως αναφέρεται και εδω.

Edit επρεπε να το βαλω στο πληρη κάλυψη οθονης στο αυτόματα δεν δουλευε

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βασιλη το κανω αυτο με το overscan αλλα για καποιο λογο μου περνάει το overscan και στο εισοδο του bluray.
Καθε φορα που βλεπω τηλεοπτικό πρεπει να αλλαζω την ρύθμιση σε overscan ναι , και για το bluray σε overscan oxi.
Πολυ απλα δεν μου αποθηκεύει την ρύθμιση για καθε εισοδο ξεχωριστά οπως θα περιμενα και οπως αναφέρεται και εδω.

Edit επρεπε να το βαλω στο πληρη κάλυψη οθονης στο αυτόματα δεν δουλευε

ανδρέα καταρχήν να πώ ότι έχω την s30 και όχι την vt30 αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν η Vt30 να μην...

πήγα τώρα και το τσέκαρα. άνοιξα ήταν στο σκαι - κοιτάζω overscan - ναι.

στην hdmi έχω media player. το ανοίγω είναι 1080ι50 . κοιτάζω overscan - οχι.
πήγαινε στην τv και βάλτο ναι και στο bluray oxι. και δες τι γίνεται.

αποθηκεύει ξεχωριστά ανά είσοδο και έχω μια ελαφρά υποψία ότι και ανα ανάλυση εισόδου (μπορεί να λέω πατάτα).

Last edited: