soch
Supreme Member
- 29 March 2010
- 3,357
Φίλε μου αυτό θα το βάλω υπογραφή, ελπίζω να μην σε πειράζει.Ρε παιδιά ποιός θα αγοράσει VT30 για να... βλέπει τηλεόραση;;;;!!!! Μη τρελλαθούμε τελείως ΗΜΑΡΤΟΝ!...
Μακάρι να καταλαβαίνεις την υπερβολή του πράγματος.
Μέχρι τώρα την έλεγαν ορισμένοι για τον πολύ κόσμο-πρόβατα που αγοράζει χωρίς να ενημερώνεται. Ισχύει για ορισμένα προϊόντα αυτό? Και για κάποια άλλα δεν χρειάζεται να το "ψιρίζουμε" το πράμα?...
Υ.Γ2 Μηπως ψιριζουμε λιιιιιιιγο παραπανω καποια πραγματα με αποτελεσμα να μην απολαμβανουμε αυτα που μας προσφερει ενα προϊόν; και συγκεκριμενα η VT30; Ειναι και λιγο κωμικο να λες ολα αυτα και να εισαι κατοχος μιας 65αρας!!! ...
Αυτές οι υπερβολές αυξάνουν υπερβολικά τις προσδοκίες του κόσμου και οδηγούν σε απογοητεύσεις. Και αυτές οι λογικές τελικά αδικούν το προϊόν....
Η VT30 είναι η καλύτερη TV του 2011 όπως ηταν και η VT20 για το 2010. Λογικά αναλογο δρόμο θα ακολουθήσει και η VT40. Αν εξαφανιστούν αυτα τα μικροπροβληματακια που αναφέρονται για το φετινό μοντέλο (VT30), πράγμα δύσκολο, με τη νλεα VT40, τότε η Panasonic θα μπορεί να αποσυρθεί με υπερηφάνεια από την κατασκευη plasma TVs... και φυσικά θα την ακολουθήσουν κ οι υπόλοιπες εταιρείες.
Μήπως αυτοί που προτείνουν στις αγορές να ξεκαθαρίζουν ότι η τηλεόραση δεν κάνει για την Ελλάδα διότι είναι υπερβολικά καλή για μας εδώ?Ξερω οτι αυτοι που θα αγορασουν VT30 δεν θα κοιτάξουν πρώτα να έχει τέλεια εικόνα για να δουν την Ολγα Τρεμη η τα Μυστικα της Εδεμ φιλε μου. Πιστευω πως τα αντιστοιχα καναλια στο εξωτερικο δειχνουν πολυ καλυτερα αποτι τα δικα μας εδω. Ασε που τα περισσοτερα (Αγγία κτλ) εκπέμπουν σε HD. Απλα ειμαστε πολύ πισω. Δες στη ΝΕΤ HD ποδόσφαιρο και αν δεν τα κανεις πανω σου... τα ξαναλέμε.
Ή μήπως η ανάγκη μας να εκθειάσουμε ένα προϊόν μας οδηγεί στο να κατηγορήσουμε τους πάντες και τα πάντα εκτός από το ίδιο το προϊόν?
Ανδρέα πλήρωσες σεβαστό ποσό οπότε φρόντισε να απολαύσεις τα καλά που σου προσφέρει και μη σκας για τα υπόλοιπα. Έχουμε τόση μαυρίλα πλέον στη ζωή μας που τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες...Δεν μανουριαζω βρε αλλα μην λεμε και πράγματα που δεν στέκουν
Αντε τωρα παω να δω κανενα hd μπας και γυαλίσει το ματι μου :music-smiley-005: