Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας παιδια,

Υπαρχει κατοχος vt20 και vt30 να μας πει απο πρωτο χερι διαφορες πανω στην tv ?

Το βασικοτερο που με ενδιαφερει ειναι το προβλημα που ειχε η vt20 στην κινηση(δημιουργουσε θολωμα σε μακρινα πλανα), αν συνεχιζει να υπαρχει και στην Vt30, λογικα οχι με βαση τα λεγομενα του fullhd.gr για την ταχυτερη λειτουργια του neoplasma στην αποδοση της εικονας.

Προσφατα αγορασα μια Vt20 και μπορω μεσα σε λιγες μερες να την αλλαξω αν θελω, και αυτο επειδη το προβλημα της κινησης στην vt20 με απογοητευσε αρκετα, ετσι σκεφτομαι να παρω την vt30 γιατι η εικονα της vt γενικως ειναι απαιχτη αν βεβαια εχει απαλαχθει το νεο μοντελο απο αυτο το προβλημα.
Καλημερα φιλε..Σε τι ιντσες την πηρες και ποσο σου κοστισε η VT20;;;

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα φιλε..Σε τι ιντσες την πηρες και ποσο σου κοστισε η VT20;;;

Στα 1100 ευρω απο πλαισιο, αποθηκης οχι εκθεσιακο. Ειναι 42αρα.

Ηταν ευκαιρια, αλλα δεν εκατσε στα δικα μου γουστα και προτιμησεις.

παντως απαραδεκτο πραγμα αυτο στα μοντελα του 2011 της panasonic

http://www.youtube.com/watch?v=LJPI8-yPUyk

ευχαριστω τον θεο που εχω την vt20

Αν δεν κάνω λάθος και η vt20 εχει παρόμοιο πρόβλημα ...

http://www.youtube.com/watch?v=zleOkakDNDU

Είναι κρίμα που δεν το διόρθωσαν στην 30.

Ευελπιστώ οτι ο Μανωλης Καστρουνης με επαγγελματικη ρύθμιση θα περιορίσει το φαινόμενο !!!!

Last edited:
Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το γάμμα, μάλλον ο APL limiter φταίει.
Εγώ ελπίζω το dithering που βλέπω στην εικόνα (κυρίως στα πρόσωπα) να οφείλεται στην λήψη...

Τελικα αξιζει να δωσει καποιος την Vts20 και να παρει την Vt30 ?

Αν δεν κάνω λάθος και η vt20 εχει παρόμοιο πρόβλημα ...

http://www.youtube.com/watch?v=zleOkakDNDU

Είναι κρίμα που δεν το διόρθωσαν στην 30.

Ευελπιστώ οτι ο Μανωλης Καστρουνης με επαγγελματικη ρύθμιση θα περιορίσει το φαινόμενο !!!!

Τι πράμα είναι αυτό? και στη μια και στην άλλη? το έχει και η σειρά G?

Απο ολα αυτα που έχεις γράψει μάλλον έπρεπε να ειχες αγοράσει μια αρκετά φτηνότερη Samsung 40c650.

Πολλα επρεπε να ειχα κανει, αλλα ας μην το συζητησουμε τωρα αυτο :furious3:

Πολλα επρεπε να ειχα κανει, αλλα ας μην το συζητησουμε τωρα αυτο :furious3:

Aν βλέπεις τοσα πολλά κουσούρια στην vt20 μην πας στην Vt30 γιατι και αυτή τα εχει άλλα σε μικρότερο βαθμό.

Ολα αυτά συμφωνά με τα λεγόμενα σου.

Βεβαία πρώτη φορά διαβάζω πρόβλημα κίνησης σε vt20.

Aν βλέπεις τοσα πολλά κουσούρια στην vt20 μην πας στην Vt30 γιατι και αυτή τα εχει άλλα σε μικρότερο βαθμό.

Ολα αυτά συμφωνά με τα λεγόμενα σου.

Βεβαία πρώτη φορά διαβάζω πρόβλημα κίνησης σε vt20.

Το προβλημα ειναι οτι δεν βλεπω αντιπροτασεις στην αγορα, ολοι οι δρομοι οδηγουν στην vt30 και απο εκει και περα κανεις τον σταυρο σου.

Οσο για το προβλημα κινησης (το λεω ετσι γιατι δεν ξερω τον ακριβη ορο), υπαρχει και μαλιστα εντονο, τωρα αν διορθωνεται με τιποτα κολπα και ρυθμισεις δεν το γνωριζω, και αυτο γιατι εχω διαβασει αρκετα τετοια στο νετ ακομα και στο νημα της Vt20 εδω ή στις παρατηρησεις στο Review της vt20 στο fullhd (εχει να κανει κυριως με το σημα Sd digea και με τα προβληματικα 50hz, οπως και με κατι τρελα που κανει στα 24p), λυσεις ομως δεν βλεπω να δινει κανεις, εκτος απο τα 24p που η λυση ειναι η απενεργοποιηση τους.. τι να πεις.

Το θεμα ειναι.. αντε δινω αλλα 600 ευρωπουλα, παιρνω κατι καλυτερο ?
Πλεον η απορια μου ειναι αυτη, εχω φυγει απο τις αλλες.
Σε λιγο καιρο με τοσα Review που εχω διαβασει θα εχω γινει Expert στην σειρα vt της panasonic... χεχε

Last edited:
Floating Blacks λέγετε και υπάρχει και στην σειρά G.

floating black??? ; fluctuating brightness???

http://www.youtube.com/watch?v=p2LVAYnItOI

Τελικα αξιζει να δωσει καποιος την Vts20 και να παρει την Vt30 ?

εγώ θα σου ξαναπώ ότι στην απόσταση που έχεις 2-3 μέτρα δεν αξίζει τα πολλά κατά τη γννώμη μου χρήματα η 42άρα vt30. άλλο καπέλο οι 50 ιντσες.

Last edited by a moderator:
εγώ θα σου ξαναπώ ότι στην απόσταση που έχεις 2-3 μέτρα δεν αξίζει τα πολλά κατά τη γννώμη μου χρήματα η 42άρα vt30. άλλο καπέλο οι 50 ιντσες.

Καταρχας φιλε vas_papavas ευχαριστω για τα οσα επικοδομιτικα μου εχεις πει, απλα στο συγκεκριμενο θεμα, πιστεψα οτι βρηκα ευκαιρια με την vt20, απογοτητευτικα απο μερικα παιδιαστικα ψεγαδια που εχει, αλλα εντυπωσιαστηκα απο τα χρωματα, εικονα, αντιθεση κτλ που διαθετει. Αν υπηρχε τροπος να πειστω οτι αυτες οι "ανοησιες" που αφησαν στην vt20 και χαλάει το συνολικο image της τηλεορασης, διορθωθηκαν μερικως ή ολικως στην φετινη σειρα, τοτε η τηλεοραση αξιζει και τα 600 και ισως και παραπανω με βαση τον ανταγωνισμο.

αλλο τα floating blacks και αλλο το fluctuating brighteness που υπαρχει μονο στη φετινη σειρα της panasonic

καμια σχεση το ενα με το αλλο

Καταρχας φιλε vas_papavas ευχαριστω για τα οσα επικοδομιτικα μου εχεις πει, απλα στο συγκεκριμενο θεμα, πιστεψα οτι βρηκα ευκαιρια με την vt20, απογοτητευτικα απο μερικα παιδιαστικα ψεγαδια που εχει, αλλα εντυπωσιαστηκα απο τα χρωματα, εικονα, αντιθεση κτλ που διαθετει. Αν υπηρχε τροπος να πειστω οτι αυτες οι "ανοησιες" που αφησαν στην vt20 και χαλάει το συνολικο image της τηλεορασης, διορθωθηκαν μερικως ή ολικως στην φετινη σειρα, τοτε η τηλεοραση αξιζει και τα 600 και ισως και παραπανω με βαση τον ανταγωνισμο.

η 42vt30 έχει πλάτος 1018 ενώ η 46d7000 έχει πλάτος 1048,5. σε παίρνει????

αλλο τα floating blacks και αλλο το fluctuating brighteness που υπαρχει μονο στη φετινη σειρα της panasonic

καμια σχεση το ενα με το αλλο

Ναι. Κάθε χρονιά (σειρά) έχει και τα δικά της θεματάκια.
Άλλα οι U20-G20-VT20, κι άλλα οι G30-VT30 κλπ.
Μένει,λοιπόν,να δούμε τι παλιό θα κληρονομήσουν, καθώς και
τι νέο θα παρουσιάσουν οι σειρές U40-G40-VT40 του 2012....

η 42vt30 έχει πλάτος 1018 ενώ η 46d7000 έχει πλάτος 1048,5. σε παίρνει????

Δεν με παίρνει ουτε σε θεμα χωρου (επιπλο), εδω και η 42αρα φαινεται υπερβολικη.. δυστυχως, και δεν συμπαθω και τις LCD.

Δεν με παίρνει ομως και στο οικονομικο, οριακα ειμαστε.

Αυριο ειναι η τελευταια μερα αλλαγης, δυσκολο βραδυ θα περασω προσπαθωντας να αποφασισω αν θα επενδυσω και αλλα χρηματα στην panasonic προχωροντας στην αλλαγη αυριο. Εχω μεγαλες αμφιβολιες τοσο για το αν διορθωσε αποτελεσματικα τα μειονεκτηματα της, οσο και για το αν θα πρεπει να επιστρεψω μια τηλεοραση απο προσφορα και να αγορασω μια τηλεοραση με εισαγωγικη τιμη στην αγορα. Για αυτο ελεγα και πιο πριν ο,τι αν ηξερα 100% οτι θα ειναι μια χαρα στην φετινη αυτα που τοσο με ενοχλησαν στην Vt20, χαλαλι... αλλα ειναι;

Παντως αυτα που δινει σε εικονα δεν στα δινει κανενας, τελεια και παυλα.

Last edited:
Δεν με παίρνει ουτε σε θεμα χωρου (επιπλο), εδω και η 42αρα φαινεται υπερβολικη.. δυστυχως, και δεν συμπαθω και τις LCD.

Δεν με παίρνει ομως και στο οικονομικο, οριακα ειμαστε.

Αυριο ειναι η τελευταια μερα αλλαγης, δυσκολο βραδυ θα περασω προσπαθωντας να αποφασισω αν θα επενδυσω και αλλα χρηματα στην panasonic προχωροντας στην αλλαγη αυριο. Εχω μεγαλες αμφιβολιες τοσο για το αν διορθωσε αποτελεσματικα τα μειονεκτηματα της, οσο και για το αν θα πρεπει να επιστρεψω μια τηλεοραση απο προσφορα και να αγορασω μια τηλεοραση με εισαγωγικη τιμη στην αγορα. Για αυτο ελεγα και πιο πριν ο,τι αν ηξερα 100% οτι θα ειναι μια χαρα στην φετινη αυτα που τοσο με ενοχλησαν στην Vt20, χαλαλι... αλλα ειναι;

Παντως αυτα που δινει σε εικονα δεν στα δινει κανενας, τελεια και παυλα.
κρατησε την vt20 θα δεις και μετα απο καποιο καιρο θα σου αρεσει ακομα πιο πολυ η εικονα της...την ποιοτητα της δεν προκειται να τη βρεις σε αλλη εταιρια....και οι διαφορες με την vt30 ειναι πολυ μικρες και οπως ειπε κι ο φιλος και οι 2 εχουν θεματακια και δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα παραπανω για την vt30

κρατα τη vt20 και τηλεοραση θα αλλαξεις μετα απο 3 χρονια που θα εχει βγει 42+ σε oled