more peers
AVClub Fanatic
Μην κρίνετε το μαύρο με τα screenshots λέμεεεεεεεεεεεεεε......
Βρε Τάσο τι να κρίνουμε αφού δεν υπάρχει σημείο σύγκρισης...
:ernaehrung004:
Βρε Τάσο τι να κρίνουμε αφού δεν υπάρχει σημείο σύγκρισης...
:ernaehrung004:
Φιλε πεταση αριστερη τηλεοραση ειναι η vt20 απο το τεστ που ειχατε κανει;Aν ναι ειναι χειροτερο και απο edge led το μαυρο της στην συγκεκριμενη φωτο
Καλησπερα.
Ειμαι ένα νέο μελος του AVClub και προσφατος κάτοχος (5 ημερών) της TX-P50VT30.
Είναι η πρώτη Plasma και η πρώτη Hi End τηλεοραση που αγοράζω. Μεχρι τώρα είχα μια 20" sony bravia TFT.
Το άλμα είναι προφανώς τεράστιο.
την αγόρασα απο τον Καλογερόπουλο 2100
http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=9602
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες (δεδομένης της απειρίας μου σε τέτοια Monitors)
Μεχρι στιγμής έχω δεί μία ταινία BD και τηλεοπτικό σήμα DIGEA.
Θα ήθελα την βοήθειά σας στα παρακάτω:
1. Στρώσιμο.
Γενικά βλέπω σε zoom1 και profile Normal με εξαίρεση την ταινία που την είδα με υπότιτλους και cinema profile.
Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;
Ποσες ώρες θα πρέπει να περιμένω ;
2. Στο τηλεοπτικό σήμα της DIGEA η εικόνα ειμαι μέτρια.
Πολλές φορές βλέπω κόκκο / παραμορφώσεις στα προσωπα και στις γραμμες . Πχ το περίγραμμα ενος σώματος αντι για ομαλή καμπύλη κάνει μικρες γωνίτσες.
Η απόσταση θεασης είναι 3 μέτρα.
3. Calibration
Προσπάθησα να ακολουθήσω διάφορες οδηγίες
http://http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=948496
αλλά θεωρώ ότι είναι πέραν των δυνατοτήτων μου.
Προσφέρονται υπηρεσίες calibration από κάπου και σε τι κόστος;
4. Media Player
Εχω δοκιμάσει να δω ταινίες mvk αλλά ενω δείχνει να φορτώνει, καθυστερεί και στο τέλος βγάζει το μυνημα cannot read file.
Σχεδόν όλες σε όσες δοκίμασα, εχω ενσωματώσει τους υπότιτλους με mkvmerge 4.5 ή 4.7 και είναι σε διαφορους codecs (XVID, avc,κλπ) και σε διάφορες αναλύσεις 720p, 1080p ή και χαμηλότερες
Ο δίσκος είναι ενας WD 250GB NTFS.
Τα avi δειχνουν να παίζουν κανονικά αν και δεν δοκίμασα να δω υπότιτλους.
Ολα τα mkv παίζουν κανονικά στο media player APACER AL460 και φυσικά στο PC.
5.DLNA
Εχω WIFI συνδεση και δοκίμασα να ενεργοποιήσω τον media server του WMP11.
Παρόλο που βλέπω όλες τις ταινίες στον κατάλογο δεν μπορώ να τις παίξω (ίδιο μυνημα cannot read file μετά απο λίγη ώρα)
Δοκίμασα τον PS3 Media Server 1.21.1 και ενω τον βλέπω δεν μπορω να δω την λίστα με τις ταινείες καθόλου.
Δοκιμασα τον TVersity (free edition) και δεν τον βλέπω καθόλου.
καλησπερα φιλοι ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος τις vt30 50ιντσων πριν απο μια ωρα αρχισα να μετραω τις ωρεςμεχρι να ερθει ο μανωλης:worshippy:, ευχαριστω τον γιωργο καλογεροπουλο για την αψογη και φιλικοτατη εξυπηρετηση και τον μανωλη καστρουνη για την βοηθεια του να αποφασισω,πρωτη εντυπωση καλη ειμαι ακομα στο ψαξιμο αυτα για την ωρα καλο βραδυ
καλησπερα φιλοι ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος τις vt30 50ιντσων πριν απο μια ωρα αρχισα να μετραω τις ωρεςμεχρι να ερθει ο μανωλης:worshippy:, ευχαριστω τον γιωργο για την αψογη και φιλικοτατη εξυπηρετηση και τον μανωλη καστρουνη για την βοηθεια του να αποφασισω,πρωτη εντυπωση καλη ειμαι ακομα στο ψαξιμο αυτα για την ωρα καλο βραδυ
2. Στο τηλεοπτικό σήμα της DIGEA η εικόνα ειμαι μέτρια.
Πολλές φορές βλέπω κόκκο / παραμορφώσεις στα προσωπα και στις γραμμες . Πχ το περίγραμμα ενος σώματος αντι για ομαλή καμπύλη κάνει μικρες γωνίτσες.
Η απόσταση θεασης είναι 3 μέτρα.
Οι κάτοχοι, κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό ?
Και εγώ, με μια U20 δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, ακόμα και όταν η τηλεόρασης κάνει ζουμ, και εξαφανίζει τις μαύρες μπάρες. Μόνο dithering υπάρχει, αλλά το εισάγει η δική μου τηλεόραση.
Μπορείς να μας ανεβάσεις κάποια φωτογραφία;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.