Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι η τηλεοραση μου αφηνει ενα κοκκινο αποτυπωμα μετα απο θεαση (πχ στο σκαι, που εχει εντονα κοκκινα χρωματα στο δελτιο ειδησεων) ή οταν εχω μια στατικη φωτο (πχ. thumbnail ενος εξωφυλλου μιας ταινιας που εχει πολυ κοκκινο) μετα απο ωρα?
το αποτύπωμα εξαφανιζεται μετα απο αλλαγη καναλιου.

μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι η τηλεοραση μου αφηνει ενα κοκκινο αποτυπωμα μετα απο θεαση (πχ στο σκαι, που εχει εντονα κοκκινα χρωματα στο δελτιο ειδησεων) ή οταν εχω μια στατικη φωτο (πχ. thumbnail ενος εξωφυλλου μιας ταινιας που εχει πολυ κοκκινο) μετα απο ωρα?
το αποτύπωμα εξαφανιζεται μετα απο αλλαγη καναλιου.

Η μορφή του αποτυπώματος από κοντινή απόσταση, είναι ενιαία/ομοιόμορφη και διακρίνεται πιο εύκολα σε μαύρο/σκούρους τόνους ή είναι σαν κινούμενες κουκκίδες και διακρίνεται πιο έντονα σε λευκό;

οχι σε μαυρο φοντο βλεπω κοκκινες μονο κουκιδες - αποτυπωμα πχ μιας μπλουζας που ειναι εντονα κοκκινη
ή ενος κοκκινου σκηνικου
και αυτο οχι παντα

Η μορφή του αποτυπώματος από κοντινή απόσταση, είναι ενιαία/ομοιόμορφη και διακρίνεται πιο εύκολα σε μαύρο/σκούρους τόνους ή είναι σαν κινούμενες κουκκίδες και διακρίνεται πιο έντονα σε λευκό;

βασικα ανεβαζω δυο φωτο για να δεις το πριν και μετα
ImageUploadedByTapatalk1360100400.266815.jpg
ImageUploadedByTapatalk1360100416.514877.jpg
ImageUploadedByTapatalk1360100432.320955.jpg

Last edited by a moderator:
Δεν είναι εύκολο να βγει επακριβές συμπέρασμα από τις φωτό. Αν αυτό το αποτύπωμα ομοιάζει από πολύ κοντά με κουκκίδες που χορεύουν, θα έλεγα να επικοινωνήσεις με το service. Αν είναι ένα "συμπαγές" ίχνος, μάλλον πρόκειται απλά για image retention...

Δεν είναι εύκολο να βγει επακριβές συμπέρασμα από τις φωτό. Αν αυτό το αποτύπωμα ομοιάζει από πολύ κοντά με κουκκίδες που χορεύουν, θα έλεγα να επικοινωνήσεις με το service. Αν είναι ένα "συμπαγές" ίχνος, μάλλον πρόκειται απλά για image retention...

ok σ ευχαριστω πολυ

Παιδια hello. Εχω ενα θεματακι με την TV οπως ειχα πει και πριν λιγο καιρο. Κανει εντονο θορυβο -μερικες φορες- το πανω αριστερα ανεμιστηρακι της τηλεορασης. Τρεις φορες μου ειχε τυχει τη στιγμη που ο θορυβος ηταν αρκετα εντονος, να χαλασει λιγο η εικονα πανω αριστερα στο σημειο δηλ που βρισκεται το ενλογω ανεμιστηρακι. Πηρα τηλ τη Πανασονικ στις βλαβες και μου ειπαν οτι δεν γινεται να ερθει καποιος τεχνικος να τη κοιταξει παρα μονο να γινει παραλαβη απο αυτους και να την πανεπρος επισκευη. Δεν ειναι παραλογο να μη μπορει να δει την τηλεοραση καποιος τεχνικός στο σπιτι; Ειναι αδυνατον να κατεβει τοσες σκαλες η 65αρα! Το προβλημα το θεωρειτε σοβαρο; Ευχαριστω

Μίλησες με τους δύο τεχνικούς ή με την κοπέλα της υποδοχής;
Πιστεύω ότι, εάν τους εξηγήσεις τα τεχνικά προβλήματα και τις δυσκολίες της μεταφοράς, θα αλλάξουν άποψη.

Εκτός εάν, θεωρούν ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό όσο το φανταζόμαστε (αντικατάσταση ενός ανεμιστήρα), οπότε πρέπει να την έχουν στο εργαστήριο.

Εύχομαι να βρεθεί η σωστή λύση.

Last edited:

Μίλησες με τους δύο τεχνικούς ή με την κοπέλα της υποδοχής;
Πιστεύω ότι, εάν τους εξηγήσεις τα τεχνικά προβλήματα και τις δυσκολίες της μεταφοράς, θα αλλάξουν άποψη.

Εκτός εάν, θεωρούν ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό όσο το φανταζόμαστε (αντικατάσταση ενός ανεμιστήρα), οπότε πρέπει να την έχουν στο εργαστήριο.

Εύχομαι να βρεθεί η σωστή λύση.
Μίλησα με τη κοπέλα και με τεχνικό. Θα τους το ξαναπώ για την ωρα το αφηνω για λιγο να δω πως θα παει το θεμα με το ανεμιστηρακι και θα ξανακαλεσω μπας και φιλοτιμηθουν και ερθουν να την ελεγξουν στο σπίτι... :s

Μην αγχώνεσαι. Πιθανόν αυτοί που θα έρθουν και για την παραλαβή να είναι οι τεχνικοί. Ζήτα τους ευγενικά (πριν ξεκινήσουν) να σου την ελέγξουν επί τόπου και αν διαπιστωθεί πρόβλημα να την παραλάβουν. Επίσης, αν δεν έχεις κουτί, θα πρέπει να φέρουν αυτοί αλλά θα πρέπει να το ξέρουν πριν έρθουν.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χμ...οσοι δεν εχουμε (VT30) ακομη τετοια φαινομενα, μετα απο εναμιση χρονο, τι να κανουμε; προσευχη και δεηση ή...υπομονη μπας και φανει στο βαθος;

Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αφού δεν έχει φανεί τίποτα έως τώρα θα έλεγα ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την γλίτωσες την "σκακιέρα".

Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Tη "σκακιερα" ισως, μα την αλλαγη τηλεχειριστηριου μαλλον οχι! Δεν "υπακουει" παρα την αλλαγη με νεες μπαταριες - μαλλον "υπακουει" μονο σε κανα δυο εντολες στην αρχη και μετα νεκρα. Αναγνωριζεται ως βλαβη εντος εγγυησης; Και να πεις πως το "δουλευω" πολυ - κι αυτο και η τιβι κανα 3ωρο την ημερα (βραδι)

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...............
Για δοκιμασε να βγαλεις μια photo σε απολυτο σκοταδι με 2-3 sec κλειστρο.

Μου κλεψαν τη φωτογραφικη, οποτε θα δοκιμασω δια "γυμνου οθφλμου' - με πισω φωτισμο παντως ειναι ΟΚ.

Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπον, οντως η οθονη εχει (σε απολυτο σκοταδι) αρκετες διαβαθμισεις ανοιχτες-σκουρες, ελαχιστοτατα διακρινομενες και μονο ...εξ επαφης (στο μισο μετρο ουδεν!), που καθολου δεν επηρεαζουν την εικονα. Φαινεται, ετσι ειναι η...τεχνολογια!

Δεν νομίζω να είναι έτσι η τεχνολογία φίλε evam.
Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, αλλά δεν είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε ότι το κύριο ατού των plasma, το μαύρο δηλαδή, πάσχει απο ανομοιογένεια by default.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φαινεται, ετσι ειναι η...τεχνολογια!

Σε 3 πλάσμα , 2 Panasonic (παλιότερα μοντέλα) + 1 Samsung η ομοιομορφία σε όλες άψογη.

Τα DSE/banding στις Panasonic εμφανίστηκαν τα τελευταία 2 χρόνια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε 3 πλάσμα , 2 Panasonic (παλιότερα μοντέλα) + 1 Samsung η ομοιομορφία σε όλες άψογη.

Τα DSE/banding στις Panasonic εμφανίστηκαν τα τελευταία 2 χρόνια.

Αρα...κακη εφαρμογη τεχνολογιας, παρα την ακριβη αγορα! Δεν πρεπει να τιμωρηθει; αλλα...πως;

Κράξιμο στον αντιπρόσωπο απαιτώντας μια απάντηση, και όχι αγορά προϊόντος από την ίδια εταιρία στο μέλλον.

Με φρικαρε πάλι το μπουμπούκι μου.
Ποιά μέρα ήταν δεν θυμάμαι το σταρ είχε ταινία το βραδάκι την Μούμια.
Δεν την παρακολουθούσα αλλά έριχνα ματιές αραιά και που, ενώ το έβλεπε η γυναίκα μου.
Σε μια σκηνή που δείχνει στην έρημο τους αμμόλοφους βλέπω κάτω δεξιά το λογότυπο Φ+Μ live και έχω τρελαθεί.
Η συγκεκριμένη εκπομπή ξεκινά στις έξι το απόγευμα και με τις διαφημίσεις τελειώνει λίγο πριν της οκτώ όπου και ξεκινούν οι ειδήσεις.
Μετά τις ειδήσεις έχει την σειρά closer και μετά κατά της δέκα ξεκίνησε η ταινία .
Το σημάδι το παρατήρησα στις έντεκα το βράδυ δηλαδή τρεις ώρες από την στιγμή που τελείωσε το Φ+Μ.
Η τηλεόραση μου έχει 6.160 ώρες λειτουργίας και αναγκάστηκα να βάλω για μια ώρα την κυλιομενη μπάρα για να φύγει το αποτύπωμα.
Αγανάκτηση ...