Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κοιτα απο τη στιγμη που την προσεχεις σαν τα ματια σου δεν νομιζω οτι θα σου αφησει ποτε μονιμο αποτυπωμα, απλως απεκτησες μια εννοια στην καθημερινοτητα σου ακομα. Ομως αποζημιωνεσαι απο την εικονα που παιρνεις ειδικα σε σκοτεινα πλανα. Χθες εβλεπα το zero dark thirty, στο τελος που κανουν εφοδο σε ενα σπιτι μες στο σκοταδι, κυριολεκτικα δεν εβλεπα τιποτα με την lcd μου, λογω σκοτους εσβηνε η οθονη και εβλεπες ενα πεπλο γκρι, ακουγοντας θορυβους... Οποτε απλως enjoy!

Μπορει κανεις να μου πει εαν το μοντελο μας υποστηρίζει φορματ πιχελ RGB 4:4:4 η YCbCr 4:4:4 ?εχω παρει υπολογιστη και για παιχνιδια εαν μπορεσω να βαλω αυτην την ρυθμιση θα ειμαι Θεος!!!

Ενδιαφέρον.
Και η διαφορά είναι αντιληπτή? Σε φωτεινότητα? Χρώματα? Ευκρίνεια?
Απο φωτο που ειδα ναι.Απλα επιδη η πλασμα δεν υποστηρίζουν full rgb θελει λιγο ρυθμιση σε φωτεινότητα και γαμμα

Ενδιαφέρον.
Και η διαφορά είναι αντιληπτή? Σε φωτεινότητα? Χρώματα? Ευκρίνεια?

Η διαφορά θα φανεί σε γραφικά υπολογιστή μόνο και σε σημεία που έχουν έγχρωμη, πυκνή λεπτομέρεια. Οι ταινίες σε BluRay είναι ήδη εγγενώς υποδειγματισμένες σε 4:2:0...

Ρίξε μια ματιά και εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthre...56405285&highlight=subsampling#post1056405285

Καλημέρα σε όλους.
Από εχθές όταν συνδέω την tv με το ps3 μου δείχνει το menu του ps3 σε ανάλυση 576p και τεράστια εικονίδια (χωρίς να έχω άλλάξει είσοδο στην τv ή ρυθμίσεις, ή καλωδιο hdmi) ενώ αν βάλω να δω blu ray στο ps3 το δείχνει κανονικά σε 1080p.
Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?
Αντώνης.

Δεν έχω απάντηση στο ερώτημά σου, αλλά έχω να πω ότι έβαζε ο γιος μου το ps3 πέρυσι το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να κάψει τη θύρα που χρησιμοποιούσε. Μου άλλαξαν, βέβαια, την πλακέτα, λόγω εγγύησης, αλλά όπως και να το κάνεις είναι μια περιπέτεια.

Σκέψου το, λοιπόν, πριν το αποφασίσεις.

Το θέμα είναι ότι βλέπω κανονικά blu ray σε 1080p από το ps3, αλλά η αρχική του οθόνη από ανάλυση από 1080p πήγε σε 576p και δεν μπορώ να την αλλάξω.

Έχω μπει στη πρίζα να αγοράσω νέα 3D γυαλιά μιας και αυτά που υπήρχαν με την TV μου δίνουν πολύ crosstalk. Σκεφτόμουν τα TY-EW3D3MU που είναι η επόμενη γενιά από αυτά που είχε η TV. Δεν θέλω να πάω σε πολύ φθηνά συμβατά από Κίνα δεδομένου ότι είναι μαύρη τρύπα. Διάβασα επίσης και τα 3D3 ότι έχουν πολύ λιγότερο crosstalk. Budget κοντά στα 110-120 το ζεύγος. Αν κάποιος έχει εμπειρία και μπορεί να συμβουλεύσει θα το εκτιμούσα.

Tα γυαλιά της "50" δεν είναι συμβατά με της "30".

Γνωστό. Αλλά τα γυαλιά που αναφέρω είναι IR, όχι ΒΤ, και είναι για τα μοντέλα προ της σειράς 50.

Καλησπερα σας !!
Ειμαι προσφατα κατοχος της VT30 και τελειωσα με το στρωσιμο (200 ωρες)
Μπορει καποιος παρακαλω να μου πει ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για την τηλεοραση αυτη ?

Ευχαριστω !!!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα σας !!
Ειμαι προσφατα κατοχος της VT30 και τελειωσα με το στρωσιμο (200 ωρες)
Μπορει καποιος παρακαλω να μου πει ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για την τηλεοραση αυτη ?

Ευχαριστω !!!
Ως κατοχος της τιβι εδω και 1,5 χρονο θα σου πω ενα μονο: φτιαξε με τα ρυθμιστικα την εικονα που αρεσει στα ματια σου!

Διαβασζα κατι ρυθμισεις για την UT50 για καλιμπράρισμα και ελεγα αν ειναι καλο να τα κανω και για αυτην εδω την TV...

Δεν έχει σχέση το τι βλέπεις στην άλλη. H κάθε TV καλιμπράρεται βάσει κάποιων συνθηκών. Εδώ μιλάμε και για διαφορετική TV αλλά και για διαφορετικές συνθήκες. Ένα παράδειγμα στο τελευταίο, τι πηγή χρησιμοποιήθηκε στην μία, και τι πηγή έχεις εσύ;