wargodaris
New member
- 23 May 2011
- 53
ο κυβος ερριφθη! παω για vt30! αυτα για σημερα, ευχαριστω και καλο βραδυ!
Καλο βραδι φιλε και μην ξεχνας..Η επιλογη θα ειναι δικη σου...Εγω προτεινα τηλεοραση,εσυ ΒΛΕΠΕΙΣ-ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ-ΚΡΙΝΕΙΣ-ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ...
ο κυβος ερριφθη! παω για vt30! αυτα για σημερα, ευχαριστω και καλο βραδυ!
Δεν τον παιρνεις στο λαιμο σου ...ειναι σιγουρο.
ουτε ir ουτε burn in... Μονο τα θεματα fluctuation να μην ειναι εντονα.
.... Our 2 year old Pioneer LX5090 Kuro measured 0.03 cd/m2 at 0IRE and 110.1 cd/m2 at 100IRE calibrated (3,670:1 approx). Ansi-contrast measurements on the Pioneer were 0.04 cd/m2 black and 85.4 cd/m2 white averaged results, with the VT30 managing 0.03 cd/m2 black and 72.4 cd/m2 white averaged results...
Το έχουμε ξαναγράψει, το νούμερο αυτό είναι λάθος, λείπει ένα μηδενικό από μπροστά. 0,003 cd/m2 είναι η σωστή μέτρηση.....
imjp1982, νομίζω έχεις ενθουσιαστεί λιγάκι παραπάνω με την VT30, και την θεωρείς καλύτερη από ότι τελικά είναι. Δεν υπάρχει τηλεόραση που οι μπάρες να μην ξεχωρίζουν από το πλαίσιο, και ούτε πιστεύω ότι η κούρο μέτρησε 0.03 cd/m2. 2 συγκριτικά έχουν γίνει, και ποτέ δεν είδαμε την πανασόνικ να έχει καλύτερο μαύρο από κούρο, και δεν νομίζω να γίνει η ανατροπή φέτος.
Το να προσπαθεί κανείς να καταλάβει ποια τηλεόραση είναι "κορυφαία", για να την αγοράσει με κλειστά μάτια είναι λάθος τρόπος επιλογής. Για εμένα είναι προτιμότερο να δεις αν η VT30 καλύπτει τις ανάγκες σου, και τον χώρο που θα τη βάλεις. Το εάν ένα μοντέλο είναι καλύτερο από ένα άλλο, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει και αυτό προβλήματα, και δεν θα σε εκνευρίσουν όταν τα βρεις.
Το έχουμε ξαναγράψει, το νούμερο αυτό είναι λάθος, λείπει ένα μηδενικό από μπροστά. 0,003 cd/m2 είναι η σωστή μέτρηση.....
Εχουν κανει λαθος και την Ansi αντιθεση που εχει μεγαλυτερη η VT30;
Μπορειτε να μου πειτε πως θα βαλω να φενεται φωτο κατω απο το username μου;
Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να απαντήσω... αν δεν δω και τις δύο τηλεόρασεις μαζί και σε όλες τις συνθήκες φωτισμού που χρησιμοπιούμε σπίτι μας για τη θέαση ταινιών.
παιδια χτες την παρηγγειλα κ γω την 50αρα και την περιμενω με αγωνια να μου ερθει..Ερωτηση:Για calibration στην Κοζανη υπαρχει κανεις?Απο θεσσαλονικη μπορουν να ερθουν?ποσο στοιχιζει?και το πιο σημαντικο,χρειαζεται οπωσδηποτε?
Παρεπιπτοντως φιλοι Data και Dalanik εσεις τι εχετε να πειτε περι καλυτερης Ansi αντιθεσης στην VT30 απο την Kuro 5090;Το εχουν γραψει οπως διαβασατε σε Site...Και μαλιστα εχουν και μετρησεις...Οσον αφορα σταθμη μαυρου, VT30 0,02 ενω 2χρονη Kuro 5090 0,03...Ο φιλος Kblachos οπως ανεφερε πιο πριν,εχουν κανει λαθος και δεν εχουν βαλει στην Kuro 1 μηδενικο...Δηλ 0.003....Αλλα εχουν βγαλεθ και καλυτερη Ansi αντιθεση οπως ειπα στην VT30 και με νουμερα μαλιστα 3967:1 VT30 και Kuro 3670:1......Παραξενο να κανουν λαθη και στις 2 μετρησεις και μαυρο δηλ και αντιθεσης....Η εκτος και αν μετρηθηκε η Kuro μετα απο 2 χρονια και εχει πεσει η αποδωση του μαυρου...Εσεις τι λετε;;;
Παρεπιπτοντως φιλοι Data και Dalanik εσεις τι εχετε να πειτε περι καλυτερης Ansi αντιθεσης στην VT30 απο την Kuro 5090;Το εχουν γραψει οπως διαβασατε σε Site...Και μαλιστα εχουν και μετρησεις...Οσον αφορα σταθμη μαυρου, VT30 0,02 ενω 2χρονη Kuro 5090 0,03...Ο φιλος Kblachos οπως ανεφερε πιο πριν,εχουν κανει λαθος και δεν εχουν βαλει στην Kuro 1 μηδενικο...Δηλ 0.003....Αλλα εχουν βγαλεθ και καλυτερη Ansi αντιθεση οπως ειπα στην VT30 και με νουμερα μαλιστα 3967:1 VT30 και Kuro 3670:1......Παραξενο να κανουν λαθη και στις 2 μετρησεις και μαυρο δηλ και αντιθεσης....Η εκτος και αν μετρηθηκε η Kuro μετα απο 2 χρονια και εχει πεσει η αποδωση του μαυρου...Εσεις τι λετε;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.