Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ο κυβος ερριφθη! παω για vt30! αυτα για σημερα, ευχαριστω και καλο βραδυ!

Και ποσο μαλιστα οταν μιλαμε για το κορυφαιο μοντελο της κορυφαια εταιριας Plasma αυτη την στιγμη στην αγορα...την 50VT30 παρεπιπτοντως την εχει αγορασει φιλος που πριν ειχε την περσυνη 50Vt20 και δυστηχως ακομη να παω σπιτι του να δω ταινια...Ελεπιζω να γινει γρηγορα αυτο...Αντικειμενικα ουαν μιλαμε για το κορυφαιο μοντελο της Panasonic τοτε μιλαμε νομιζω και για το απολυτο μεσο προβολης

Καλο βραδι φιλε και μην ξεχνας..Η επιλογη θα ειναι δικη σου...Εγω προτεινα τηλεοραση,εσυ ΒΛΕΠΕΙΣ-ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ-ΚΡΙΝΕΙΣ-ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ...

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλο βραδι φιλε και μην ξεχνας..Η επιλογη θα ειναι δικη σου...Εγω προτεινα τηλεοραση,εσυ ΒΛΕΠΕΙΣ-ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ-ΚΡΙΝΕΙΣ-ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ...

Δεν τον παιρνεις στο λαιμο σου ...ειναι σιγουρο.

ουτε ir ουτε burn in... Μονο τα θεματα fluctuation να μην ειναι εντονα.

Και κατι ακομη οσον αφορα το Clouding...Σε οποια Led και να πας,δεν το γλυτωνεις...Ενω σε Plasma δεν θα εχεις ηλιθια σκηνικα του στυλ clouding και αναμοιομορφιες κλπ....Καλο βραδι ξανα

Δεν τον παιρνεις στο λαιμο σου ...ειναι σιγουρο.

ουτε ir ουτε burn in... Μονο τα θεματα fluctuation να μην ειναι εντονα.

Αν κρινουμε απο τις δοκιμες που εχουν γινει στην 50VT30, υπαρχουν αλλα δεν ειναι και πολυ εντονο το φαινομενο αυτο και το πιο βασικο,δεν το παρουσιαζει συνεχεια...Ολες οι τηλεορασεις εχουν θετικα και αρνητικα...Το θεμα ειμαι πια αντεχομται και ποια οχι...Εγω προσωπικα επειδη για ενα μεγαλο διαστημα ειχα εμπειρια απο την 9704 με Local Dimming της Philips,ειχα ξενερωσει τοσο πολυ με τα clouding και τα halos που ακομη και αν το φαινομενο fluctuation στην VT30 ειναι εντονο,δεν θα με ξενερωσει τοσο οσο το χαλι της Philips...Οταν μιλαμε για την VT30 νομιζω ξαναλεω οτι μιλαμε για το απολυτο μεσο προβολης που υπαρχει διαθεσιμο σημερα

Και δεν νομιζω να υπαρχει δυςκολια επιλογης μεταξυ VT30 και D8000...Η καλυτερη Plasma εναντιον της καλυτερης Led;;;Μπααααα..Δεν ειναι σωστος αυτος ο τιτλος..Ο σωστος ειναι:ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ DESING

Μια ερωτηση προς τους κατοχους της VT30...Οταν βλεπετε ταινιες 2:35:1 με μπαρες μαυρες πανω και κατω,το πλαισιο της τηλεορασης και οι μαυρες μπαρες ειναι σαν να ειναι ενα και το αυτο;Γιατι αν ισχυει αυτο το οποιο το διαβασα σε ενα site,τοτε δεν νομιζω πως υπαρχει διαφορα ΒΑΘΟΥΣ του μαυρου μεταξυ ΤΗΣ VT30 και της Kuro 5090H πχ....

Α ναι.... When watching 2.35:1 material in dimmed surroundings the bezel and black bars do meld together as you would expect with a screen with excellent black levels.

Εδω και αποτελεσματα μετρισεων της VT30,VT20 και Kuro 5090...Εδω τα αποτελεσματα:So, with that important disclaimer out of the way, the VT30 measured with our Klein K-10 in dark surroundings and calibrated mode we got 0.02 cd/m2 at 0IRE and 79.35 cd/m2 at 100IRE (approx. 3,967:1 on/off) using standard window patterns from our Sencore VP401. Our 8 month old VT20 measured 0.04 cd/m2 at 0IRE and 75.12 cd/m2 at 100IRE calibrated (1878:1 approx on/off). Our 2 year old Pioneer LX5090 Kuro measured 0.03 cd/m2 at 0IRE and 110.1 cd/m2 at 100IRE calibrated (3,670:1 approx). Ansi-contrast measurements on the Pioneer were 0.04 cd/m2 black and 85.4 cd/m2 white averaged results, with the VT30 managing 0.03 cd/m2 black and 72.4 cd/m2 white averaged results...

Μηπως τελικα η VT30 εχει πιο ΒΑΘΥ μαυρο απο το μαυρο των Kuro;Αυτο τουλαχιστον διχνουν οι μετρησεις...Μιλαμε για την 5090 και οχι την 5090H...Αυτο τουλαχιστο καταλαβα στο review της 50VT30

Οποτε αν οι κατοχοι της VT30 μπορουν να επιβεβαιωσουν οτι οι μαυρες μπαρες και το πλαισιο της τηλεορασης ειναι σαν να ειναι ενα και το αυυο,ας το επιβεβαιωσουν...Ευχαριστω

imjp1982, νομίζω έχεις ενθουσιαστεί λιγάκι παραπάνω με την VT30, και την θεωρείς καλύτερη από ότι τελικά είναι. Δεν υπάρχει τηλεόραση που οι μπάρες να μην ξεχωρίζουν από το πλαίσιο, και ούτε πιστεύω ότι η κούρο μέτρησε 0.03 cd/m2. 2 συγκριτικά έχουν γίνει, και ποτέ δεν είδαμε την πανασόνικ να έχει καλύτερο μαύρο από κούρο, και δεν νομίζω να γίνει η ανατροπή φέτος.

Το να προσπαθεί κανείς να καταλάβει ποια τηλεόραση είναι "κορυφαία", για να την αγοράσει με κλειστά μάτια είναι λάθος τρόπος επιλογής. Για εμένα είναι προτιμότερο να δεις αν η VT30 καλύπτει τις ανάγκες σου, και τον χώρο που θα τη βάλεις. Το εάν ένα μοντέλο είναι καλύτερο από ένα άλλο, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει και αυτό προβλήματα, και δεν θα σε εκνευρίσουν όταν τα βρεις.

.... Our 2 year old Pioneer LX5090 Kuro measured 0.03 cd/m2 at 0IRE and 110.1 cd/m2 at 100IRE calibrated (3,670:1 approx). Ansi-contrast measurements on the Pioneer were 0.04 cd/m2 black and 85.4 cd/m2 white averaged results, with the VT30 managing 0.03 cd/m2 black and 72.4 cd/m2 white averaged results...

Το έχουμε ξαναγράψει, το νούμερο αυτό είναι λάθος, λείπει ένα μηδενικό από μπροστά. 0,003 cd/m2 είναι η σωστή μέτρηση.....

Το έχουμε ξαναγράψει, το νούμερο αυτό είναι λάθος, λείπει ένα μηδενικό από μπροστά. 0,003 cd/m2 είναι η σωστή μέτρηση.....

Αααα μαλιστα..Λειπει ενα μηδενικο απο την Kuro...Ok...Σωστη τοτε η διορθωση

Αλλα δεν ειδα στο site να αναφερουν κατι για διορθωση αφου εχει γινει καιρο το συγκεκριμενο review για την 50VT30..Τεσπα

imjp1982, νομίζω έχεις ενθουσιαστεί λιγάκι παραπάνω με την VT30, και την θεωρείς καλύτερη από ότι τελικά είναι. Δεν υπάρχει τηλεόραση που οι μπάρες να μην ξεχωρίζουν από το πλαίσιο, και ούτε πιστεύω ότι η κούρο μέτρησε 0.03 cd/m2. 2 συγκριτικά έχουν γίνει, και ποτέ δεν είδαμε την πανασόνικ να έχει καλύτερο μαύρο από κούρο, και δεν νομίζω να γίνει η ανατροπή φέτος.

Το να προσπαθεί κανείς να καταλάβει ποια τηλεόραση είναι "κορυφαία", για να την αγοράσει με κλειστά μάτια είναι λάθος τρόπος επιλογής. Για εμένα είναι προτιμότερο να δεις αν η VT30 καλύπτει τις ανάγκες σου, και τον χώρο που θα τη βάλεις. Το εάν ένα μοντέλο είναι καλύτερο από ένα άλλο, δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει και αυτό προβλήματα, και δεν θα σε εκνευρίσουν όταν τα βρεις.

Καλημερα..Καταρχας δεν ειπα οτι μια τηλεοραση οποια και αν ειναι αυτη δεν θα εχει τα δικα της προβληματακια..Εχω ενθουσιαστει με την VT30;ΑΔΙΚΑ;;;Οτα βλεπω τοσες μετριες τηλεορασεις να κυκλοφορουν σε απισταυτα μεγαλες τιμες,τοτε ΝΑΙ θεωρω πως ειναι φυσιολογικο να εχω ενθουσιαστει με το συγκεκριμμενο μοντελο...Δεν υπαρχει τηλεοραση που να μην ξεχωριζουν οι μαυρερ μπαρες απο το πλαισιο της τηλεορασης;Ξανασκεψου το αυτο...Εισαι σιγουρος;;;Για θυμησου καλα....

Εχουν κανει λαθος και την Ansi αντιθεση που εχει μεγαλυτερη η VT30;

3967:1 VT30,3670:1 Kuro 5090

Οσο για το οτι οι μαυρες μπαρες να γινονται ενα με το πλαισιο της τηλεορασης που ειπε ο φιλος Petasis οτι δεν υπαρχει καμια,θα ελεγα απο Plasma εχω δει 2 μεχρι στιγμης...Kuro 5090H και Kuro KPR 500A...Και στις 2 εχω δει παρα πολλες ταινιες και το σιγουρο ειναι πως ειναι υπερβολικα δυσκολο να διακρινεις που τελειωνουν οι μαυρες μπαρες και που αρχιζει το πλαισιο της τηλεορασης..Οποτε φανταζομαι το αυτο θα ισχυει και στην VT30 αλλιως τα παιδια που την δοκιμαζουν και το λενε αυτο για την VT30,δεν νομιζω να το λενε ετσι απλα...Ευτο βλεπουν,αυτο θα λενε...

Αν εχετε διαφορετικη αποψη θα ηθελα να την ακουσω...Δεν αναφερθηκα σε Led με Local Dimming που ειναι νομιζω λογικο οι μαυρεσνμπαρες να ειναι ενα και το αυτο με το πλαισιο(Αν δεν εμφανιστει στις μπαρες βεβαια Clouding)...Αναφερθηκα σε Plasma...

Μπορειτε να μου πειτε πως θα βαλω να φενεται φωτο κατω απο το username μου;

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορειτε να μου πειτε πως θα βαλω να φενεται φωτο κατω απο το username μου;

Επάνω αριστερά στο User CP και Edit Avatar.

user cp --> επεξεργασία Avatar --> custom Avatar
(μπορείς να ανεβάσεις είτε από το δίκτυο, είτε από αποθηκευμένη στο pc σου, εικόνα)

Ευχαριστω παιδια αλλα δυστηχως δεν
μπορω να βαλω λογ του οτι μπαινω στο forum απο iPhone..

Παρεπιπτοντως φιλοι Data και Dalanik εσεις τι εχετε να πειτε περι καλυτερης Ansi αντιθεσης στην VT30 απο την Kuro 5090;Το εχουν γραψει οπως διαβασατε σε Site...Και μαλιστα εχουν και μετρησεις...Οσον αφορα σταθμη μαυρου, VT30 0,02 ενω 2χρονη Kuro 5090 0,03...Ο φιλος Kblachos οπως ανεφερε πιο πριν,εχουν κανει λαθος και δεν εχουν βαλει στην Kuro 1 μηδενικο...Δηλ 0.003....Αλλα εχουν βγαλεθ και καλυτερη Ansi αντιθεση οπως ειπα στην VT30 και με νουμερα μαλιστα 3967:1 VT30 και Kuro 3670:1......Παραξενο να κανουν λαθη και στις 2 μετρησεις και μαυρο δηλ και αντιθεσης....Η εκτος και αν μετρηθηκε η Kuro μετα απο 2 χρονια και εχει πεσει η αποδωση του μαυρου...Εσεις τι λετε;;;

Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να απαντήσω... αν δεν δω και τις δύο τηλεόρασεις μαζί και σε όλες τις συνθήκες φωτισμού που χρησιμοπιούμε σπίτι μας για τη θέαση ταινιών.

Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να απαντήσω... αν δεν δω και τις δύο τηλεόρασεις μαζί και σε όλες τις συνθήκες φωτισμού που χρησιμοπιούμε σπίτι μας για τη θέαση ταινιών.

Πολυ σωστο κριτηριο...Σωστος ο Dalanik.....Παντως λεω,ΜΗΠΩΣ λεω ΜΗΠΩΣ το Kuro των Kuro το εφτασε τελικα η Pany και απλα δεν το παραδεχομαστε για τον Α,Β,Γ λογω;;;Εμενα μου ειχε κανει εντυπωση και η περσυνη VT20 στον τομεα του μαυρου συγκριτηκα με την 5090H που τις ειχα δει διπλα διπλα σε σκοτεινο δωματιο με την ιδια πηγη(ακαλιμπραριστες) και η διαφορα της 5090H ηταν ελαχιστα καλυτερη αποδωση μαυρου σε βαθος...Το εχω πει και στο παρελθον...Οποτε η VT30 ποσο να διαφερει σε ποιοτητα μαυρου απο την 5090H;;;Ασε δε το + που εχει το 3D και την καλυτερη κινηση...ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ

Παρεπιπτοντως ειδα και συγκριση μεταξυ της VT30 με την LG PZ950...Καλσση ανωτερη αποδωση μαυρου η VT30...Η PZ950 αναφερουν συγκεκριμενα οτι εχει χειροτερη αποδωση μαυρου και απο την περσυνη σειρα την PK950...Μετρησιμο μαυρο της νεα LG PZ950στο 0.09 και η VT30 0,02....Χωρια το οτι εμφανιζει πολυ ευκολα IR ενω η VT30 πρεπει να την ΒΡΑΣΕΙΣ για να σου εμφανισει IR..

Και κατι ακομη...Στο περιοδικο Ηχος και Εικονα Μετρηση μαυρου(0 IRE) στο 0,009 η VT30...Και αντιθεση 12.444:1(FULL)...Μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως εννοουν με το (0 IRE) και το (FULL);;;0(IRE)= απολυτα μαυρη εικονα και αντιθεση(FULL)=Ansi αντιθεση;;;Ας δουμε τελικα τι ισχυει για το μαυρο της VT30..Αλλου 0,02 αλλου παλι 0,009 και καποια στιγμη θα βγει και καποιος να πει οτι ειμαι στο 0,001...Αντε να δουμε...

παιδια χτες την παρηγγειλα κ γω την 50αρα και την περιμενω με αγωνια να μου ερθει..Ερωτηση:Για calibration στην Κοζανη υπαρχει κανεις?Απο θεσσαλονικη μπορουν να ερθουν?ποσο στοιχιζει?και το πιο σημαντικο,χρειαζεται οπωσδηποτε?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια χτες την παρηγγειλα κ γω την 50αρα και την περιμενω με αγωνια να μου ερθει..Ερωτηση:Για calibration στην Κοζανη υπαρχει κανεις?Απο θεσσαλονικη μπορουν να ερθουν?ποσο στοιχιζει?και το πιο σημαντικο,χρειαζεται οπωσδηποτε?

Καλησπερα φιλε..Εκανες
μια παρα πολυ καλη επιλογη...Για το αν υπαρχει καποιος calibrator στα μερη σου ισως να πρεπει να στειλεις στον φιλο Μανωλη Καστρουνη μηνυμα που ειναι μελος του site και calibrator..Μπορει να γνωριζει,οπως επισης θα σε βοηθησει για την οποιαδηποτε απορια εχει περι καλιμπραρισμα...Η TV μετα το καλιμπραρισμα θα παιζει ΣΩΣΤΑ..Οχι απαραιτητα καλυτερα στα δικα σου ματια γιατι δεν ξερω πως σου αρεσει να βλεπεις ταινιες(Σε ποιο mode κλπ)...Αλλα σιγουρα αν εχεις την δυνατοτητα να της κανεις,τοτε ναι κανε της...Αντε με το καλο να την παραλαβεις και να μας πεις και τις εντυπωσεις σου..Καλο μεσημερι

Παρεπιπτοντως φιλοι Data και Dalanik εσεις τι εχετε να πειτε περι καλυτερης Ansi αντιθεσης στην VT30 απο την Kuro 5090;Το εχουν γραψει οπως διαβασατε σε Site...Και μαλιστα εχουν και μετρησεις...Οσον αφορα σταθμη μαυρου, VT30 0,02 ενω 2χρονη Kuro 5090 0,03...Ο φιλος Kblachos οπως ανεφερε πιο πριν,εχουν κανει λαθος και δεν εχουν βαλει στην Kuro 1 μηδενικο...Δηλ 0.003....Αλλα εχουν βγαλεθ και καλυτερη Ansi αντιθεση οπως ειπα στην VT30 και με νουμερα μαλιστα 3967:1 VT30 και Kuro 3670:1......Παραξενο να κανουν λαθη και στις 2 μετρησεις και μαυρο δηλ και αντιθεσης....Η εκτος και αν μετρηθηκε η Kuro μετα απο 2 χρονια και εχει πεσει η αποδωση του μαυρου...Εσεις τι λετε;;;

Kάποιο link;

Προσωπικά αν ήταν να μου χαρίσουν μια από τις 2 θα προτιμούσα την vt30. Τώρα για μετρήσεις μπορείς να βρεις αρκετά διαφορετικά πράγματα στα διάφορα site. Σε αρκετά από αυτά δεν έχουν ούτε καν όργανα που να μπορούν να μετρήσουν αρκετά χαμηλά για να έχεις αξιόπιστη μέτρηση. Προσωπικά θεωρώ αξιόπιστες μετρήσεις του Μανώλη και από εδώ.