Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

χώρια που κάποιος παίρνει την Vt30 και για το 3d της. 3d σε 3μ με 42αρα είναι μικρό ενυδρείο (προσωπική άποψη αυτή).

αν δεν σε ενδιαφέρει το 3d μπορείς να δείς και την g30 που είναι σαφώς φτηνότερη (11κάτι).

οταν λες μικρο ενυδρειο τι εννοεις, πως ειναι μικρη η μεγαλη?
μεχρι 50" με βασταει η τσεπη μου σε vt30. το 3d το θεωρω απαραιτητο και η διαφορα αναμεσα σε gt30 με Vt30 ειναι ασημαντη αφου η Vt30 εχει μεσα και το dongle και σετ γυαλιων οποτε μιλαμε ιδια τιμη ουσιαστικα.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μεχρι 50" με βασταει η τσεπη μου σε vt30. το 3d το θεωρω απαραιτητο και η διαφορα αναμεσα σε gt30 με Vt30 ειναι ασημαντη αφου η Vt30 εχει μεσα και το dongle και σετ γυαλιων οποτε μιλαμε ιδια τιμη ουσιαστικα.

Ακριβως ετσι...Οταν καποιον τον ενδιαφερει και το 3D,εννοειτε οτι δεν παει για την GT30 και θα παει αμεσωσ στην VT30 η οποια σου εχει και 2 ζευγαρια γυαλια τα οποια κοστιζουν περιπου 300 ευρω...Συν το ελαχιστα καλυτερο μαυρο και το αντανακλαστικο φιλτρο Infinite Black Pro 2...

εννοώ ότι είναι μικρή.

στις τιμές τελευταία των πανασόνικ γίνεται ένα μύλος. έχουν πάρει τον κατήφορο. πήγαινε καλύτερα στην vt30 αν σε παίρνει οικονομικά και έχεις όλο το πακέτο.

βέβαια το πλαίσιο έχει αρχίσει να δίνει την st30 με δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά - μπορεί να το κάνει και στην gt who nows.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα
Με πολλα παζαρια στα 3900 και 12 ατοκες απο WELCOME STORE Θεσσαλονικης

Έδωσα τα μισά μπροστά επειδή αγόρασα και ένα home cinema καθώς και μία 32αρα Samsung D5000 (πολύ καλή για καθημερινή χρήση σε φωτεινό δωμάτιο) και τα υπόλοιπα χρήματα σε 50 άτοκες δόσεις. Οπότε πιστεύω πως ήταν καλή οικονομική λύση

500 Watt η 65VT30
Κάτι μου λέει πως οι δικοί μου θα μου ζητήσουν να συνδράμω και εγώ στον λογαριασμό της ΔΕΗ :s

παιδια συγγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση αλλα δεν εχω βρει σχετικη πληροφορια, υπαρχει μεγιστος αριθμος στο ποσα 3d γυαλια μπορει να συνδεσει κανεις στην τηλεοραση?
σκεφτομαι να παρω αλλο ενα σετ να εχω συνολικα 4 μιας και εχει εκπτωτικο κουπονι για Blu-ray player μεσα.

Έδωσα τα μισά μπροστά επειδή αγόρασα και ένα home cinema καθώς και μία 32αρα Samsung D5000 (πολύ καλή για καθημερινή χρήση σε φωτεινό δωμάτιο) και τα υπόλοιπα χρήματα σε 50 άτοκες δόσεις. Οπότε πιστεύω πως ήταν καλή οικονομική λύση

να κάνω τον συνηγορο του διαβόλου αν μου επιτρέπεις. επειδή σου είπανε σεπτεμβρη και έχεις δεσμεύσει ενα σοβαρό ποσό μέχρι τότε (προκαταβολή τα μισά) αν σου πούνε τότε - ξέρετε τελικά δεν θα την φέρουμε τι θα γίνει?????

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια συγγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση αλλα δεν εχω βρει σχετικη πληροφορια, υπαρχει μεγιστος αριθμος στο ποσα 3d γυαλια μπορει να συνδεσει κανεις στην τηλεοραση?
σκεφτομαι να παρω αλλο ενα σετ να εχω συνολικα 4 μιας και εχει εκπτωτικο κουπονι για Blu-ray player μεσα.

Καλησπερα...Δεν εχεις κανενα προβλημα με οσα γυαλια και αν παρεις....Το θεμα ειναι οτι το καθε ζευγαρι κοστιζου περι τα 140-150 ευρω...Μιλαμε για τα ενεργα γυαλια παντα για τις ST30,GT30,VT30 και οχι για τα πολωτικα που κοστιζουν μολις 2-3 ευρω και ειναι μονο για τις παθητικες τηλεορασεις..Αυτο το αναφερω διοτι καποιοι που δεν γνωριζουν θεωρουν πως ολα τα 3d γυαλια κανουν σε ολες τις 3d τηλεορασεις...

να κάνω τον συνηγορο του διαβόλου αν μου επιτρέπεις. επειδή σου είπανε σεπτεμβρη και έχεις δεσμεύσει ενα σοβαρό ποσό μέχρι τότε (προκαταβολή τα μισά) αν σου πούνε τότε - ξέρετε τελικά δεν θα την φέρουμε τι θα γίνει?????

Τότε ο KOTSOVOLOS θα παίξει πρώτο θέμα σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι που δουλεύω αδερφέ... Δε νομίζω να κάνουν κάτι τέτοιο... Εκτός εάν η Panasonic δεν στέλνει την 65" στην Ελλάδα, κάτι που δεν ισχύει, καθώς ο Kalogeropoulos την έχει ήδη... http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=9600
επίσης, μόλις την ανέβασαν στο site αυτό http://www.ihoseikona.gr/tv_plasma/542

Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια... αλλά δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο.. :S :S :rifle:

οχι τέτοιο θέμα δεν παίζει. η τηλεόραση έχει έρθει ελλάδα και θα συνεχίσει να έρχεται.

Μη με αγχώνεις περισσότερο ρε Στόϊκο :p

αστο λαλακία μου sorry . απλώς λόγω της κατάστασης έχουμε γίνει μην πώ τι. με το καλό να την παραλάβεις και να μας πείς τις εντυπώσεις σου που είναι βέβαιο ότι θα είναι άριστες.

Καλησπερα...Δεν εχεις κανενα προβλημα με οσα γυαλια και αν παρεις....Το θεμα ειναι οτι το καθε ζευγαρι κοστιζου περι τα 140-150 ευρω...Μιλαμε για τα ενεργα γυαλια παντα για τις ST30,GT30,VT30 και οχι για τα πολωτικα που κοστιζουν μολις 2-3 ευρω και ειναι μονο για τις παθητικες τηλεορασεις..Αυτο το αναφερω διοτι καποιοι που δεν γνωριζουν θεωρουν πως ολα τα 3d γυαλια κανουν σε ολες τις 3d τηλεορασεις...

επεδη ειδα οτι η tv αναγνωριζει τα γυαλια, μιλαμε παντα για τα ενεργα.
συγκεκριμενα θελω να παρω αυτα:

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...essories/Panasonic-3D-Active-Glasses-Pack.htm

Νομιζα και καλα πως ειναι σα τα χειριστηρια ενος wii ας πουμε που ειναι max 4 αλλα μαλλον δεν ισχυει κατι τετοιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

επεδη ειδα οτι η tv αναγνωριζει τα γυαλια, μιλαμε παντα για τα ενεργα.
συγκεκριμενα θελω να παρω αυτα:

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...essories/Panasonic-3D-Active-Glasses-Pack.htm

Νομιζα και καλα πως ειναι σα τα χειριστηρια ενος wii ας πουμε που ειναι max 4 αλλα μαλλον δεν ισχυει κατι τετοιο.

Πολυ καλη επιλογη των γυαλιων...Αν δεν κανω λαθος,αυτα τα γυαλια ειναι και μεσα στην συσκευασις της VT30 με την διαφορα οτι τα γυαλια στη συακευασια ειναι τα Large ενω αυτα που θελεις να παρεις εσυ ειναι τα Medium...Δεν ειμαι σιγουρος αλλα οπως και να εχει,ειναι καλη επιλογη και πολυ πιο ανετα απο τα περσυνα και για μενα λιγο διαστημικα της VT20...

αστο λαλακία μου sorry . απλώς λόγω της κατάστασης έχουμε γίνει μην πώ τι. με το καλό να την παραλάβεις και να μας πείς τις εντυπώσεις σου που είναι βέβαιο ότι θα είναι άριστες.
Κατσε να μου ρθει πρώτα... δυστυχως εχω καιρο ακομα... :( Οταν με το καλο... θα ανεβασω κανονικα και φωτο και βιντεο στο youtube

παιδια θελω να βρω καπου best(oσο γινεται) picture/audio settings για tv(nova),bluray,3d,playstation..υπαρχουν πουθενα?

παιδια θελω να βρω καπου best(oσο γινεται) picture/audio settings για tv(nova),bluray,3d,playstation..υπαρχουν πουθενα?

Καλησπερα φιλε...Βελτιστη ρυθμιση δεν υπαρχει παρα μονο η ρυθμιση καλιμπραρισματος απο ειδικο,με βαση τον φωτεισμο του χωρου σου αλλα και την αποσταση θεασης που εχεις...Απο μονος σου μπορεις απλα να βαλεις ρυθμοσεις που ειναι οσο πιο κοντα στα γουστα σου αλλα μεχρι εκει..Και εννοειτε πως η ρυθμιση που θα βρεις πχ για Br δεν σημαινει οτι απαραιτητα θα σου αρεσει και στο τηλεοπτικο κλπ...Το καθε προγραμμα ισως χρειαζεται και διαφορετικες ρυθμισεις που αυτο ξαναλεω μπορεις να το πετυχεις μονο απο ειδικο,calibrator δηλαδη...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την 50αρα εχεις?

Πειραματισου με τις ρυθμισεις.
Εγω προς το παρον δεν εχω πολυασχοληθει βαζω THX για NOVA και Cinema που ελαφρως πιο σκοτεινο η THX για BR/DVD, + PNR,IFC στο μεγιστο.

Τα μαυρο πως σου φαινεται?
Οι μπαρες σε BR εχουν ομοιογενεια στο χρωμα η παρατηρεις καποιο ελαφρυ ξεπλυμα στο χρωμα?

Δηλ οταν κοιτας τις τηλεορασεις στα καταστηματα,τις κοιτας λιγοτερο απο 5 λεπτα με τι φοβια του ΣΤΡΑΒΙΣΜΟΥ;Ok παω πασο

Ουδεμια σχεση εχει το καταστημα με το δωματιο.
Αν βαλω dynamic σε σκοτεινο δωματιο μου βγαινουν τα ματια με το λευκο/κιτρινο/μπλε

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για ταινίες/σειρές βάλε THX και είσαι εντάξει.

Ή Cinema.