pitbull
AVClub Enthusiast
- 19 June 2011
- 728
Το θέμα δεν είναι τα 2 χιλιάρικα, αν είναι καλή. Φοβάμαι τι θα γίνει με την στάθμη του μαύρου. Το 0.02 μου φαίνεται υψηλότερο σε σχέση με πέρυσι, και αν στις 1600 ώρες μου πάει στο 0.05, θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο...
Η U20 πλέον δεν έχει μαύρο ούτε την μέρα, ούτε την νύχτα...
(Όλο έτσι λέω, και καμιά μέρα θα αρχίσω να ανεβάζω διαγράμματα...)
Παιδιά Καλησπέρα! Διαβάζω μέρες τώρα ότι γράφετε για την vt30 κ κατέληξα στο να την αγοράσω! Αύριο μάλλον θα την έχω παραλάβει! 55 ίντσες στα 2490! Απ? όσο έψαξα ξέρω ότι είναι η καλύτερη τιμή που θα μπορούσα να βρω! Τί λέτε;
Λοιπόν.. Αυτό π θέλω από εσάς είναι αν έχετε να μ δώσετε δυο τρις συμβουλές στα γρήγορα για το πως πρέπει να της φερθώ τον πρώτο καιρό ή και τι πρέπει να προσέξω για αργότερα! Κάποιος μ είπε ότι δεν κάνει για Gaming! Εγώ δεν το πιστεύω! Εσείς..;
Νεκτάριος! Ευχαριστώ!!!
Παιδιά Καλησπέρα! Διαβάζω μέρες τώρα ότι γράφετε για την vt30 κ κατέληξα στο να την αγοράσω! Αύριο μάλλον θα την έχω παραλάβει! 55 ίντσες στα 2490! Απ? όσο έψαξα ξέρω ότι είναι η καλύτερη τιμή που θα μπορούσα να βρω! Τί λέτε;
Λοιπόν.. Αυτό π θέλω από εσάς είναι αν έχετε να μ δώσετε δυο τρις συμβουλές στα γρήγορα για το πως πρέπει να της φερθώ τον πρώτο καιρό ή και τι πρέπει να προσέξω για αργότερα! Κάποιος μ είπε ότι δεν κάνει για Gaming! Εγώ δεν το πιστεύω! Εσείς..;
Νεκτάριος! Ευχαριστώ!!!
Κάτι διάβασα στα προηγούμενα ποστς για κάτι Flouctuing Brightness κάπως έτσι... πρέπει να αρχήσω να ξενερώνω απο τώρα μήπως ??? Τι ακριβώς είναι αυτό ???
Επίσης.. όσο αφορά το στρόσιμο.. το να την αφήνω να παίζει μόνιμα για 4 ώρες περίπου την ημέρα σε ένα κανάλι FULLHD χωρίς σήματα κ υπότιτλους είναι νορμάλ πιστεύετε ή οι 4 ώρες συνεχώμενα είναι υπερβολή? Εκτός αυτού έχει διαφορά αν τον πρώτο καιρό βλέπω HD ή απλή εικόνα δορυφορικής ή 3D ??? (όσο αφορά το στρόσιμο πάντα...)
Επίσης.. όσο αφορά το στρόσιμο.. το να την αφήνω να παίζει μόνιμα για 4 ώρες περίπου την ημέρα σε ένα κανάλι FULLHD χωρίς σήματα κ υπότιτλους είναι νορμάλ πιστεύετε ή οι 4 ώρες συνεχώμενα είναι υπερβολή? Εκτός αυτού έχει διαφορά αν τον πρώτο καιρό βλέπω HD ή απλή εικόνα δορυφορικής ή 3D ??? (όσο αφορά το στρόσιμο πάντα...)
Ναι φυσικα υποστηριζει εχει και usb wi-fi flashaki με βαση μεσα (η 50αρα τουλαχιστον) το βαζεις στην τηλεοραση και συνδεεσε στο δικτυο του σπιτιου σου ωστε να κατεβασεις updates μεσα απο το viera connect καθως και αλλα υπηρεσιες οπως τρειλερ,youtube,facebook κ.αΕπειδή είχα διαβάσει κατι ποστς για τις Samsung.. Περι software update μέσο ίτερνετ.. Γνωρίζει κάποιος αν κ η VT30 δέχεται ή χρειάζεται κάτι τέτοιο;
Εδω και λιγες μερες εχω την 55"
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ (για μενα - δεν ειχα Full HD TV μεχρη τωρα) - και ευτυχως που δε 'γνοριζω' απο φενομενα σαν Fluctuating Brightness κλπ. - δεν τους βλεπω - δεν ενοχλουμε- ΑΠΛΑ την ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ....
Για τωρα την εχω στη κρεβατοκαμαρα και παιζει απο PC , βαζω σηριαλ ("24" /Game of Thrones / Prision Break .... ) , απο 10-12 ωρες την ημερα - σηνεχμενα ... Μια χαρα ΟΛΛΑ :a0210:
Καλησπερα φιλε..Καλωριζικη και καλες θεασης...Ποσο την πηρες;Οποτε μπορεσεις βγαλε σε τελειως σκοτεινο χωρο φωτος απο ταινιες που εχουν μαυρες μπαρες και τελειως black screen...Αν βεβαια σου ειναι ευκολο...Ξανα καλωριζικη...Εκπληκτικη αγορα
Εδω και λιγες μερες εχω την 55"
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ (για μενα - δεν ειχα Full HD TV μεχρη τωρα) - και ευτυχως που δε 'γνοριζω' απο φενομενα σαν Fluctuating Brightness κλπ. - δεν τους βλεπω - δεν ενοχλουμε- ΑΠΛΑ την ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ....
Για τωρα την εχω στη κρεβατοκαμαρα και παιζει απο PC , βαζω σηριαλ ("24" /Game of Thrones / Prision Break .... ) , απο 10-12 ωρες την ημερα - σηνεχμενα ... Μια χαρα ΟΛΛΑ :a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.