Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά Καλησπέρα! Διαβάζω μέρες τώρα ότι γράφετε για την vt30 κ κατέληξα στο να την αγοράσω! Αύριο μάλλον θα την έχω παραλάβει! 55 ίντσες στα 2490! Απ? όσο έψαξα ξέρω ότι είναι η καλύτερη τιμή που θα μπορούσα να βρω! Τί λέτε;
Λοιπόν.. Αυτό π θέλω από εσάς είναι αν έχετε να μ δώσετε δυο τρις συμβουλές στα γρήγορα για το πως πρέπει να της φερθώ τον πρώτο καιρό ή και τι πρέπει να προσέξω για αργότερα! Κάποιος μ είπε ότι δεν κάνει για Gaming! Εγώ δεν το πιστεύω! Εσείς..;
Νεκτάριος! Ευχαριστώ!!!

λέω ότι έκανες πολύ καλή επιλογή. ίσως την καλύτερη που μπορούσες να κάνεις κατά την γνώμη μου.

για το προδερμ τον πρώτο καιρό εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=81164

αν είσαι τύπος που όταν πιάνεις τα χειριστήρια μετά θέλουν 1 μέρα κατάψυξη για να επανέλθουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν κάνει. για normal χρήση είναι μια χαρά και μάλιστα με πολύ μικρό lag.

Βασίλης

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το θέμα δεν είναι τα 2 χιλιάρικα, αν είναι καλή. Φοβάμαι τι θα γίνει με την στάθμη του μαύρου. Το 0.02 μου φαίνεται υψηλότερο σε σχέση με πέρυσι, και αν στις 1600 ώρες μου πάει στο 0.05, θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο... :flipout:
Η U20 πλέον δεν έχει μαύρο ούτε την μέρα, ούτε την νύχτα...

(Όλο έτσι λέω, και καμιά μέρα θα αρχίσω να ανεβάζω διαγράμματα... :flipout:)

Καλησπερα..Το 0,02 σου φενεται υψηλοτετο απο περυσι;Ξεχνα το αυτο..Η VT30 εχει καλυτερο μαυρο απ'ολες τις περσυνες Plasma της Panasonic...Για το αλλο αν θα υπαρξει αυξηση του μαυρου μετα τις 1600 ωρες ελπιζω να μην συμβει..Και ελπιζω οσοι κατοχοι της VT30 εχουν η μολις φτασουν καπου εκει,να μας πουν την γνωμη τους για το αν υπαρχει εμφανης διαφορα αυξημενου μαυρου συγριτικα με το πως ηταν το μαυρο τις πρωτες ωρες...

Παιδιά Καλησπέρα! Διαβάζω μέρες τώρα ότι γράφετε για την vt30 κ κατέληξα στο να την αγοράσω! Αύριο μάλλον θα την έχω παραλάβει! 55 ίντσες στα 2490! Απ? όσο έψαξα ξέρω ότι είναι η καλύτερη τιμή που θα μπορούσα να βρω! Τί λέτε;
Λοιπόν.. Αυτό π θέλω από εσάς είναι αν έχετε να μ δώσετε δυο τρις συμβουλές στα γρήγορα για το πως πρέπει να της φερθώ τον πρώτο καιρό ή και τι πρέπει να προσέξω για αργότερα! Κάποιος μ είπε ότι δεν κάνει για Gaming! Εγώ δεν το πιστεύω! Εσείς..;
Νεκτάριος! Ευχαριστώ!!!

Καλησπερα φιλε...Η τιμη απλα καταπληκτικη..Απο που την βρηκες τοσο;Οσο για gaming,παιζε αλλα οχι 2-3 σερι...Καθε μιση με μια ωριτσα κανε pause,και βαζε να παιζει full screen για λιγη ωρα καποιο τηλεοπτιλο καναλι πχ,η να ενεργοποιεις το scrolling bar για λιγη ωρα και μετα να συνεχιζεις...

Νεκτάριος! Ευχαριστώ!!!

Φιλε απο που την πηρες να την παρουμε κι εμεις;

Το έψαχνα το θέμα αρκετό καιρό.. όσο για χαρακτηριστικά όσο και για τιμή... έχω ψάξει όλο το ίντερνετ.. έχω πάρει γύρω στα 20 μαγαζιά με ηλεκτρικά στην Θεσσαλονίκη κ άλλα τόσα Αθήνα.. πάντα σε τυχαίες περιοχές βέβαια που έβρισκα τα τηλ μέσο ίντερνετ.. παντού την είχαν 2700 το λιγότερο! Εγώ είμαι απο Σέρρες.. το παληκάρι που έχει την ELECTRONET εδώ ήταν συμμαθητής μου πριν 5 χρόνια κ έτσι κ γνωριζόμαστε.. δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε ρόλο κ μου την έδωσε τόσο φθηνά αν κ δεν νομίζω.. πάντως όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του κάνω κουμάντο! όλα κομπλέ.. με δυο ζευγάρια γυαλιά, το φλασάκι για ιντερνετ και ετοιμοπαράδοτη.. χθές την παράγγειλε κ αύριο θα την έχω..!

Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να προσέξω μόλις την φέρουν κ αρχίσω να την ανοίγω ή αν θελετε να βγάλω κάτι φωτογραφία για να παρετε πληροφορίες ζητήστε το μου!

Κάτι διάβασα στα προηγούμενα ποστς για κάτι Flouctuing Brightness κάπως έτσι... πρέπει να αρχήσω να ξενερώνω απο τώρα μήπως ??? Τι ακριβώς είναι αυτό ???

Last edited by a moderator:
Επίσης.. όσο αφορά το στρόσιμο.. το να την αφήνω να παίζει μόνιμα για 4 ώρες περίπου την ημέρα σε ένα κανάλι FULLHD χωρίς σήματα κ υπότιτλους είναι νορμάλ πιστεύετε ή οι 4 ώρες συνεχώμενα είναι υπερβολή? Εκτός αυτού έχει διαφορά αν τον πρώτο καιρό βλέπω HD ή απλή εικόνα δορυφορικής ή 3D ??? (όσο αφορά το στρόσιμο πάντα...)

Κάτι διάβασα στα προηγούμενα ποστς για κάτι Flouctuing Brightness κάπως έτσι... πρέπει να αρχήσω να ξενερώνω απο τώρα μήπως ??? Τι ακριβώς είναι αυτό ???

Nαι υπαρχει σε αλλους περισσοτερο σε αλλους λιγοτερο.
Και στην δικια μου το εχω παρατηρησει αλλα χωρις να ειναι ενοχλητικο
http://www.highdefjunkies.com/showt...uctuating-Brightness-Master-Discussion-Thread

Επίσης.. όσο αφορά το στρόσιμο.. το να την αφήνω να παίζει μόνιμα για 4 ώρες περίπου την ημέρα σε ένα κανάλι FULLHD χωρίς σήματα κ υπότιτλους είναι νορμάλ πιστεύετε ή οι 4 ώρες συνεχώμενα είναι υπερβολή? Εκτός αυτού έχει διαφορά αν τον πρώτο καιρό βλέπω HD ή απλή εικόνα δορυφορικής ή 3D ??? (όσο αφορά το στρόσιμο πάντα...)

Δεν εχει σημασια αν ειναι full hd η sd, εγω την ανοιγα απο την ωρα που εμπαινα στο σπιτι και την εσβηνα μονο οταν πηγαινα για υπνο.
90% παιζει nova οποτε θεμα με logos κτλ δεν ειχα,και ειχα δει και 3 ταινιες ολες μπαρες πανω κατω χωρις να εχω το παραμικρο προβλημα.
Βαλε τη σε THX η σε Cinema και δες οτι σ'αρεσει απλα απεφυγε για τις πρωτες 25-30μερες την πολυωρη θεαση με στατικα στοιχεια (εντονα logos πχ Mega, games, ταινιες με μπαρες)
Πολυωρη δεν σημαινει 1 η 2 ωρες σημαινει πολλες ωρες.

Last edited:
Παιδιά η ταπεινη που γνωμη είναι να δίνουν πληροφοριες για τα games, για την "προφυλαξη" τον πρώτο καιρό της VT30 κτλ που ρωτησε ο φίλος Notisxodos, όσοι είναι κάτοχοι της εν λόγω τηλεόρασης. Ας μη λέμε γενικούρες που αφορούν ΓΕΝΙΚΑ τις plasma τηλεοράσεις. Εδώ μιλάμε για την TV της χρονιάς. Ας αφήσουμε λοιπόν τον gPaska και όσους έχουν προμηθευτεί την VT30 να μας πουν εκεινοι εντυπωσεις για το εκπληκτικο αυτο μοντέλο της Panasonic, και όχι όσοι έχουν κάποιο άλλο μοντέλο TV. Εντελώς φιλικά, για την καλύτερη ενημερωση και διευκολυνση το λεω απλα.

Επειδή είχα διαβάσει κατι ποστς για τις Samsung.. Περι software update μέσο ίτερνετ.. Γνωρίζει κάποιος αν κ η VT30 δέχεται ή χρειάζεται κάτι τέτοιο;

Καλησπερα φιλε..Αν θελεις να εισαι τυπικος με το στρωσιμο,κανε λιγο υπομονη,στρωσε την για 150-200 ωρες με κατα την γνωμη μου,κατεβασμενες λιγο τις ρυθμισεις αντιθεσης και φωτεινοτητας απ'οτι ειναι οι εργοστασιακες ρυθμισεις...Δεν εχει σημασια τι θα βλεπεις..Για στρωσιμο οτιδηποτε και αν ειναι αυτο που θα βλεπεις,στρωνει την τηλεοραση(Στα τηλεοπτικα βλεπε με ζουμ 1 η 2 για να μην φενονται τα λογοτυπα των καναλιων)...Δεν εχει σημασια αν ειναι πολλες ωρες αναμμενη η τηλεοραση και παιζει...Εδω αλλοι την αφηνουν ανοιχτη για να την στρωσουν γρηγορα,ολη μερα για μερες...

Θα ελεγα να μην πολυ αγχωνεστε με το ποσο/τι θα παιξει (το καταλαβαινω κι εγω τα ιδια ρωταγα 10 σελιδες πιο πισω) αρκει να παιξει σε χαμηλη αντιθεση (cinema - THX) και οχι για 4-5 ωρες στατικα στοιχεια τουλαχιστον αυτο τον κανονα ακολουθησα εγω και δεν εχω κανενα προβλημα μετα απο ~ 200 ωρες.
Περα απο 2 BR που ειδα και τα δυο με μπαρες, την εστρωσα μονο με τηλεοπτικο(nova) σε THX με default ρυθμισεις,με το pixel orbiter στο on, χωρις zoom,

Εδω υπαρχει ενα υπερπληρες thread σχετικα με την VT http://www.highdefjunkies.com/showt...Panasonic-TX-P-XX-VT30-Owners-thread&p=222642

Επειδή είχα διαβάσει κατι ποστς για τις Samsung.. Περι software update μέσο ίτερνετ.. Γνωρίζει κάποιος αν κ η VT30 δέχεται ή χρειάζεται κάτι τέτοιο;
Ναι φυσικα υποστηριζει εχει και usb wi-fi flashaki με βαση μεσα (η 50αρα τουλαχιστον) το βαζεις στην τηλεοραση και συνδεεσε στο δικτυο του σπιτιου σου ωστε να κατεβασεις updates μεσα απο το viera connect καθως και αλλα υπηρεσιες οπως τρειλερ,youtube,facebook κ.α

Last edited:
Εδω και λιγες μερες εχω την 55"
dsc01549hdtv1080.jpg

dsc01550hdtv1080.jpg

dsc01555hdtv1080.jpg

dsc01556hdtv1080.jpg

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ (για μενα - δεν ειχα Full HD TV μεχρη τωρα) - και ευτυχως που δε 'γνοριζω' απο φενομενα σαν Fluctuating Brightness κλπ. - δεν τους βλεπω - δεν ενοχλουμε :laugh: - ΑΠΛΑ την ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ....
Για τωρα την εχω στη κρεβατοκαμαρα και παιζει απο PC , βαζω σηριαλ ("24" /Game of Thrones / Prision Break .... ) , απο 10-12 ωρες την ημερα - σηνεχμενα ... Μια χαρα ΟΛΛΑ :a0210:

dsc01549hdtv1080.jpg

dsc01550hdtv1080.jpg

dsc01555hdtv1080.jpg

dsc01556hdtv1080.jpg

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ (για μενα - δεν ειχα Full HD TV μεχρη τωρα) - και ευτυχως που δε 'γνοριζω' απο φενομενα σαν Fluctuating Brightness κλπ. - δεν τους βλεπω - δεν ενοχλουμε :laugh: - ΑΠΛΑ την ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ....
Για τωρα την εχω στη κρεβατοκαμαρα και παιζει απο PC , βαζω σηριαλ ("24" /Game of Thrones / Prision Break .... ) , απο 10-12 ωρες την ημερα - σηνεχμενα ... Μια χαρα ΟΛΛΑ :a0210:

Καλησπερα φιλε..Καλωριζικη και καλες θεασης...Ποσο την πηρες;Οποτε μπορεσεις βγαλε σε τελειως σκοτεινο χωρο φωτος απο ταινιες που εχουν μαυρες μπαρες και τελειως black screen...Αν βεβαια σου ειναι ευκολο...Ξανα καλωριζικη...Εκπληκτικη αγορα

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα φιλε..Καλωριζικη και καλες θεασης...Ποσο την πηρες;Οποτε μπορεσεις βγαλε σε τελειως σκοτεινο χωρο φωτος απο ταινιες που εχουν μαυρες μπαρες και τελειως black screen...Αν βεβαια σου ειναι ευκολο...Ξανα καλωριζικη...Εκπληκτικη αγορα

Τιμη 2600 (ειχα γραψη για το προβλιμα - τη πρωτη την επεστρεψα ) ... Για foto - θα κανω ... οσο για την εικονα στη τελευτεα φοτογραφια - ΚΑΜΙΑ ΖΧΕΣΗ ...

Να Της Κάνω update το firmware δηλαδη απ τις πρωτες μερες η δεν ειναι κ τοσο απαραιτητο; Δεν ηρθε σημερα τελικα.. Ελπιζω αυριο να την εχω!!

dsc01549hdtv1080.jpg

dsc01550hdtv1080.jpg

dsc01555hdtv1080.jpg

dsc01556hdtv1080.jpg

Καλες προβολές φίλε!! Αντε σιγα σιγα να γινομαστε πολλοί... Τελεια ειναι