Μάλλον εννοεί ότι δεν υπάρχει τόσο έντονο IR όσο στην VT20.
δεν ξερω αν λεγετε IR εννοω οταν το καναλι εχει το λογοτυπο και παιζει η εικονα απο πισω δεν κανει ενα συννεφακι στο λογοτυπο τριγυρο να τρεμοπαιζει τουλαχιστον οχι εντονω
Το global dimming τότε ήταν χάλια!Αυξανόταν η φωτεινότητα όταν έβλεπες σκοτεινή σκηνή.Με αποτέλεσμα το μαύρο να πηγαίνει περίπατο...αντιθέτως στις φωτεινές σκηνές μειώνεται η αντίθεση.Αυτό το κάνει για να μην χαθεί shadow detail να φανταστώ.Το κακό είναι ότι δεν απενεργοποιείται.
Εχω την εντύπωση ότι το global dimming λειτουργούσε ανάποδα. Στις σκοτεινές σκηνές έριχνε τον οπίσθιο φωτισμό για να δώσει την ψευδαίσθηση της χαμηλής στάθμης μαύρου, ενώ στις φωτεινές σκηνές τον επανέφερε στα κανονικά του επίπεδα.
imjp1982 δεν ξέρω για edge led, πάντως σε μια απλού τύπου LCD Samsung που είχα με πάνελ spva, όταν η σκηνή ήταν φωτεινή, δεν μπορούσες να καταλάβεις που τελείωνε η μπάρα της ταινίας και που άρχιζε η κορνίζα της τηλεόρασης. Ολα αυτά στον άξονα φυσικά. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την ευαισθησία του ματιού και των αισθητήριων οργάνων του.
Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι ειπε πως η VT20 εχει καλυτερη εικονα σε συνδιασμο με κατι που παιζει στα λογοτυπα και το background...
δεν ξερω αν λεγετε IR εννοω οταν το καναλι εχει το λογοτυπο και παιζει η εικονα απο πισω δεν κανει ενα συννεφακι στο λογοτυπο τριγυρο να τρεμοπαιζει τουλαχιστον οχι εντονω
Στις Samsung αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνεται το ανάποδο!Επειδή η B8000 έχει μονάχα global dimming το βλέπω κάθε μέρα.Στις σκοτεινές σκηνές υπάρχει ένα εξαιρετικό μπλε-γκρί σκούρο σε συνδιασμό με υψηλη ρύθμιση του οπίσθιου φωτισμού.
Για το ότι δεν υπάρχει clouding αναφέρει παραπάνω.
Καλημερα φιλε GeorgeFX...Ηθελα να σε ρωτησω για το αν εχεις προσεξει εως τωρα το φαινομενο Fluctuation Brightness...
Αφου δεν εχεις δει ακομη μια αυξομειωση της φωτεινοτητας για κλασματα του δευτερολεπτου σε καποιες σκηνες,αυτο ειναι πολυ καλο..Οσον αφορα τον θορυβο των ανεμυστηρων,να φανταστω οτι ναι μεν ακουγεται θορυβος,αλλα θα πρεπει να εισαι πολυ κοντα στην τηλεοραση(Μισο μετρο)και να εχεις χαμηλωσει τον ηχο της τηλεορασης σχεδον τελειως;;;Η τον ακους τον θορυβο των ανεμυστηρων ακομη και κατα την διαρκεια που βλεπεις μια ταινια εχοντας τον ηχο της τηλεορασης σε φυσιολογικα επιπεδα;Καλημερα φιλε..να σου πω την αληθεια το ειχα διαβασει εδω για το Fluctuation Brightness
αλλα δεν μου εχει γινει αντιληπτο στο ματι τουλαχιστον ακομα...
Μπορω να πω με σιγουρια οτι τα ανεμιστηρακια της κανουν πιο πολυ θορυβο απο την VT20 και ενα τσιτσιριμα στο πανελ δεξια αν βαλεις το αυτι σου κοντα.
Κοιτα σαν εμφανιση η VT30 ειναι απιστευτη μου αρεσει πολυ και τα γυαλια και το τηλεκοντρολ.Η VT20 λιγο πιο χοντροκομενη αλλα εξησου κομψη ωραια.Το μενου της VT30 ειναι το κατι αλλο με της επιλογες ,κανεις τα παντα, μεγαλο πλεονεκτημα ειναι το 2D σε 3D που δεν το ειχε η VT20.Ακομα δεν εχω παιξει μετα χρωματα στην VT30 λογω οτι θελω να κανω στρωσιμο οποτε το εχω σκοτεινο,αλλα πιστευω οτι η VT20 εχει πολυ πιο καλη εικονα και πιο ζωντανα χρωματα,η κινηση και στις 2 ειναι καταπληκτικη .Το μαυρο στην VT30 ειναι καλυτερο απο την VT20 χωρις να σημαινει οτι δεν εχει καλο μαυρο η VT20.
Ευχαριστω που εδωσες απαντηση..Αν και μηπως τα χρωματα δεν σε ενθουσιαζουν και νομιζεις οτι η VT20 εχει καλυτερα λογω του οτι εχεις χαμηλωμενες ρυθμισεις για στρωσιμο;
Πάντως στο Πλαίσιο την είχαν πεταμένη ...
Όποτε ΜΗΔΕΝΙΚΟ συμπέρασμα περι εικόνας.
Εμφανισιακά εντυπωσιάστηκα απο το πάχος της.
Βεβαία δεν εχει ακόμα καμία σχέση με τις Samsung και τις LG που ειναι και σχεδόν board less.
Μιλάμε ΠΑΝΤΑ για εμφάνιση της τηλεόρασης !!!!
Διότι στα 1800ευρω και εγώ πιστεύω πως δεν έχει αντίπαλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.