Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

gergeo το κουραζεις το θεμα και δεν θα ευχαριστηθεις την τηλεοραση σου.
Βαλε την σε THX και κανε οτι θα εκανες και μια οποιαδηποτε τηλεοραση.
Το game mode λεγεται ετσι για να το χρησιμοποιειες σε παιχνιδια ενεργοποιει το pixel orbit και ρυθμιζει σωστα τις αντιθεσεις αν δεν κανω λαθος, γενικα τα modes ειναι φτιαγμενα με τις θεωρητικα καλυτερες συνθηκες οποτε απλα τα επιλεγεις και δεν κανεις τιποτα αλλο.
Το scrolling bar εγω μια φορα το χρησιμοποιησα απο περιεργεια αλλα απ'οτι καταλαβαινω το βαζεις σε περιπτωση που εχεις IR μεχρι να φυγει.

Παντως πρεπει να εχει σχεση και η ευαισθησια του panel.
Εγω δεν εχω δει καποιο σημαδι ουτε μετα απο σερι ταινια στο mega χωρις zoom.

Φιλε gPaska καλησπερα...Τι εννοεις με αυτο που λες;;;Το κουραζει πολυ το θεμα;;;Ο ανθρωπος αγορασε την πρωτη του Plasma και εχεη καποιες αποριες...Κακο ειναι που ρωταει;;;Μην τρελαθουμε τωρα τελειως....Και γιαυτο που λες δες αφοβα οπως θα εβλεπες σε μια οποιαδηποτε τηλεοραση ειναη λαθος νοοτροπια φιλε gPaska...Οταν μιλαμε για πλασμα μια σχετικη προσοχη εστω και να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο,θα πρεπει να την δωσουμε...Παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση...

μονο το μεγκα?

Οποιοδηποτε καναλι οταν το εχεις να φενεται το λογοτυπο του μπορεη να σου δημιουργησει προβλημα με την παροδο του χρονου...Απλα ανεφερα το Mwga γιατι εχει πιο εντονο λευκο απ'οτι αλλα λογοτυπα αλλων καναλιων και κυριως αυτα που εχουν εντονο λευκο ειναι που σου δημιουργουν πιο ευκολα Image Retention(Σταμπα)

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε gPaska καλησπερα...Τι εννοεις με αυτο που λες;;;Το κουραζει πολυ το θεμα;;;Ο ανθρωπος αγορασε την πρωτη του Plasma και εχεη καποιες αποριες...Κακο ειναι που ρωταει;;;Μην τρελαθουμε τωρα τελειως....Και γιαυτο που λες δες αφοβα οπως θα εβλεπες σε μια οποιαδηποτε τηλεοραση ειναη λαθος νοοτροπια φιλε gPaska...Οταν μιλαμε για πλασμα μια σχετικη προσοχη εστω και να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο,θα πρεπει να την δωσουμε...Παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση...

Tου το λεω γιατι κι εγω πριν 2 εβδομαδες τα ιδια ρωταγα αλλα τελικα δεν ειναι πυρηνικος αντιδραστηρας μια plasma, απλη TV ειναι που εχει μια καποια ευαισθησια και αυτη ειναι στις στατικες εικονες με εντονη αντιθεση.

Τωρα το ποτε,το που,το ποιο καναλι,το αν ετσι κτλ του λεω να σταματησει για να ευχαριστηθει την τηλεοραση του, ας προσεχει τα στατικα στοιχεια με εντονη αντιθεση και αυτο ειναι ολο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Tου το λεω γιατι κι εγω πριν 2 εβδομαδες τα ιδια ρωταγα αλλα τελικα δεν ειναι πυρηνικος αντιδραστηρας μια plasma, απλη TV ειναι που εχει μια καποια ευαισθησια και αυτη ειναι στις στατικες εικονες με εντονη αντιθεση.

Τωρα το ποτε,το που,το ποιο καναλι,το αν ετσι κτλ του λεω να σταματησει για να ευχαριστηθει την τηλεοραση του, ας προσεχει τα στατικα στοιχεια με εντονη αντιθεση και αυτο ειναι ολο.

Το να την ευχαριστηθει την τηλεοραση του ναι συμφωνω...Αλλα ο τροπος που απαντησες ηταν σαν να του εβαλες του ανθρωπου stop στις ερωτησεις...Και οπως πολυ σωστα ειπες δεν ειναι πυρηνικος αντιδραστηρας αλλα ειναι μια TV που εχει καποια σχετικη ευαισθησια με τις στατικες εικονες λαι γιαυτον ακριβως τον λογο πρεπει να δινουμε και εμεις απο υην πλευρα μας καποια σχετικη προσοχη και οχι δες οπως θα εβλεπες με οποιαδηποτε αλλη τηλεοραση που ανεφερες...Ελευθερα να βλεπουμε οτι θελουμε,οπως το θελουμε και οση ωρα θελουμε μπορουμε μονο με τις Lcd τηλεορασεις...

Last edited:
λογικα για burn in Μετα τις 200 ωρες δεν υπαρχει θεμα σωστα?εκτος και αν βλεπεις/παιζεις κατι ιδιο για 4-5 ωρες σωστα?απο εδω και περα μιλαμε μονο για περιπτωση IR Το οποιο με το scrolling bar αν ποτε χρειαστει φευγει με χρηση του για κανα 20-30λεπτο..τα λεω σωστα?

Παιδια, πως κανουμε το calibration που λετε; Αν υπαρχει link στο φορουμ να δω τι πρεπει να κανω ας το στειλει καποιος ευχαριστω. :)

λογικα για burn in Μετα τις 200 ωρες δεν υπαρχει θεμα σωστα?εκτος και αν βλεπεις/παιζεις κατι ιδιο για 4-5 ωρες σωστα?απο εδω και περα μιλαμε μονο για περιπτωση IR Το οποιο με το scrolling bar αν ποτε χρειαστει φευγει με χρηση του για κανα 20-30λεπτο..τα λεω σωστα?

Παντα θα υπαρχει θεμα με Burn In αν δεν προσεχεις ειτε εισαι στις 200 ωρες ειτε στις 1000....Μια προσοχη πρεπει παντα να την δινεις σε μια Plasma για να σου φερεται και αυτη αναλογα...Θα σου πω ενα παραδειγμα...Ο αδερφος μου με την G20 που την εστρωσε ευλαβικα,εχοντας περασει τις 200-300 ωρες στρωσιματος,επαθε Burn In το Mega...Αλλοι χρηστες επισης στρωνοντας την Plasma τους,καποια στιγμη αργοτερα επαθαν Burn In...Οποτε εμενα κανεις δεν μπορει να
με πεισει πως ξεπερνωντας τις 200 ωρες στρωσιματος,δεν εχεις να φοβασαι τιποτα

Last edited:
Έχω αρχίσει να πείθομαι ότι είναι θέμα το πως θα...σου κάτσει..το πάνελ και αν θα είναι ευαίσθητο..εγώ με την VT20 δεν έχω δει ούτε υποψία IR και την χρησιμοποιώ και σε Xbox360 και σε ps3 και σε παιχνίδια με στατικές εικόνες πχ. GT5 και δεν έχει προκύψει τίποτα ποτέ.

Έχω αρχίσει να πείθομαι ότι είναι θέμα το πως θα...σου κάτσει..το πάνελ και αν θα είναι ευαίσθητο..εγώ με την VT20 δεν έχω δει ούτε υποψία IR και την χρησιμοποιώ και σε Xbox360 και σε ps3 και σε παιχνίδια με στατικές εικόνες πχ. GT5 και δεν έχει προκύψει τίποτα ποτέ.
το καλύτερο post που είδα στο site αυτο αδερφε :))) :BDGBGDB55:

Πριν λίγο είδα τη 55VT30. Δε θέλω να πω ακόμα εντυπώσεις γιατί ουσιαστικά πιο πολύ ασχολήθηκα με τα προβλήματα που είχα με το ΜΒΡ παρά με αυτή. Το πρόβλημα που είχα πάντως ήταν πως όταν έβαλα 3D υλικό, και τα 2 γυαλιά σε τυχαίες στιγμές έχαναν το συγχρονισμό τους και δεν είχα 3D. Έχω διαβάσει όλο το thread αλλά δεν είδα κανέναν να αναφέρει τέτοιο πρόβλημα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Και τα 2 ήταν 100% φορτισμένα.

Επίσης, για Win υπάρχει το 3DSubtitler. Για Mac τι υπάρχει;

Το πρόβλημα που είχα πάντως ήταν πως όταν έβαλα 3D υλικό, και τα 2 γυαλιά σε τυχαίες στιγμές έχαναν το συγχρονισμό τους και δεν είχα 3D. Έχω διαβάσει όλο το thread αλλά δεν είδα κανέναν να αναφέρει τέτοιο πρόβλημα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Και τα 2 ήταν 100% φορτισμένα.

Κάτι που σκέφτηκα τώρα. Μήπως τα γυαλιά συγχρονίζονται με οπτική επαφή με την τηλεόραση; Γιατί μπροστά της υπάρχουν τα μικρά Bose Acoustimass και ούτε το remote πιάνει καλά.

Παιδιά εγώ χθές παρέλαβα την 55VT30 όπως σας είχα πεί... Το Βράδυ θα καθήσω με την ησυχία μου να γράψω εντυπώσεις... τωρα δεν εχω χρόνο! Α.. κ κατι στα γρήγορα.. το 3D.. δεν με εντυπωσίασε κ τόσο σε σχέση με κατι led που έβλεπα στα διαφρα μαγαζιά που γυρνούσα πριν αγοράσω τηλεόραση... :) Απλά είναι πιο ξεκούραστο.. ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ Ομως.. Τωρα δεν ξέρω αν παιζει ρολο π η τβ ειναι αρυθμιστη κ ειναι οι πρωτες της ωρες... ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ... κατα τα αλλα.. ειναι ΣΟΥΠΕΡ!!!

Ευχαριστώ φίλε, όταν μου ρθει η TV θα ενημερώσω σίγουρα.. ακόμα περιμένω δυστυχώς :(

Παιδιά εγώ χθές παρέλαβα την 55VT30 όπως σας είχα πεί... Το Βράδυ θα καθήσω με την ησυχία μου να γράψω εντυπώσεις... τωρα δεν εχω χρόνο! Α.. κ κατι στα γρήγορα.. το 3D.. δεν με εντυπωσίασε κ τόσο σε σχέση με κατι led που έβλεπα στα διαφρα μαγαζιά που γυρνούσα πριν αγοράσω τηλεόραση... :) Απλά είναι πιο ξεκούραστο.. ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ Ομως.. Τωρα δεν ξέρω αν παιζει ρολο π η τβ ειναι αρυθμιστη κ ειναι οι πρωτες της ωρες... ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ... κατα τα αλλα.. ειναι ΣΟΥΠΕΡ!!!

Πως είναι δυνατόν μιας και θεωρείται η καλύτερη 3D TV για το 2011; παιζει κατι με ρυθμίσεις; Ας απαντήσει κάποιος που την εχει παιδιά η γνωριζει :S

Πως είναι δυνατόν μιας και θεωρείται η καλύτερη 3D TV για το 2011; παιζει κατι με ρυθμίσεις; Ας απαντήσει κάποιος που την εχει παιδιά η γνωριζει :S

Καλησπερα...Επειδη ο φιλος notisxodos δεν εντυπωσιαστηκε απο το 3D της VT30 δεν συμαινει οτι δεν θα εντυπωσιαστει και κανενας αλλος κατοχος...Πολυ σωστα ανεφερες πωσ ειναι η καλυτερη 3D TV εωσ τωρα...Βεβαια δεν μας ειπε ο φιλος notisxodos με ποιο τροπο εκρινε την 3D εικονα της VT30...Αν απλα εκανε μετατροπη 2D-3D και δεν τον ενθουσιασε,ειναι απολυτα λογικο...Αν παλι εβαλε καθαροαιμο 3D BR και δεν ενθουσιαστηκε,γνωμη μου οτι δεν θα τον ενθουσιαζε και καμια αλλ τηλεοραση της αγορας σε αυτο τον τομεα δηλ το 3D

Καλησπερα φιλε notisxodos...Μπορεις να μας αναφερεις πως εκρινες το 3D της VT30;Ειδες BlueRay 3D και δεν σου αρεσε η εκανες απλα μετατροπη 2D σε 3D;Περα του 3D,πως σου φενεται σαν ποιοτητα εικονας(ΜΑΥΡΟ,ΧΡΩΜΑΤΑ,ΚΙΝΗΣΗ);;;

Καλησπέρα! Sorry για την βιασύνη μου.. απλά το 3d που είδα ήταν η μετατροπή του 2d σε 3d... κ αυτό παντα σε κανάλια HD απο HD Δορυφορικό δέκτη.. κ σε μερικά κανάλια 3d απο δορυφορικό δέκτη. Σχεδόν καμία η διαφορά για να νιώσει καποιος οτι τώρα βλέπει 3d.. αυτό που λένε δηλαδή οτι βλέπεις κομμάτια να βγαίνουν εξω απ την οθόνη.. όσο κ αν ανεβάσω το βαθος απ τις ρυθμίσεις πάλι το ίδιο είναι! Η Μόνη διαφορά είναι πως βλέπεις πιο γυαλιστερά τα χρώματα.. όλα! Ξέρει κανείς άν θα έχει διαφορά μια Blue Ray ταινιά απο τα HD 1080i κανάλια ή και βίντεο που δοκίμασα να βάλω μέσο σκλιρού δίσκου όσο αφορά το 3D? Απο εικόνα είναι παρα πολυ καλή! Η Αλήθεια ειναι πως δεν έχω κ μεγάλη εμπειρία απο τηλεοράσεις! Πάντως αυτό που κάνει η SAMSUNG C7000 Του κολλητού μου σε απλό κανάλι να σου δειχνει real motion κ σε εντυπωσιάζει.. σ' αυτήν δεν το είδα! Δεν ξερω αν αυτό είναι καλό ή κακό! Όσο για το Μαύρο.. όταν το βάζω σε CINEMA Mode το βλέμα σου τελειώνει εκεί που τελειώνει κ η εικόνα.. δεν βλέπεις τπτ αλλο.. απο εκεί κ πέρα είναι ενα μαυρο κομμάτι.. εκτός κ αν το κυνηγήσεις το θέμα κ πείς α να εκεί ειναι το τελείωμα της ΤΒ.. Αυτά για Cinema Mode.. όσο το έχω όμως στο ΚΑΝΟΝΙΚΟ που δεν εχω πειράξει τπτ απο ρυθμίσεις εκεί.. επειδή η φωτεινότητα της εικόνας δεν ειναι κ τοσο εντονη με ενεργό το ECO κ τα ρέστα.. εκεί ναι ξεχωρίζεις ταινία - μαυρη μπάρα- καδρο οθόνης!

Επίσης.. κ κατι ακόμα.. όταν η ταινία ήταν σε 16:9 κ πήγα πολύ κοντά σε απόσταση 50 εκατοστών ίσως κ περισσότερο.. εκεί που τελειώνει η εικόνα κ ξεκινάει η μαύρη μπάρα.. διακρίνεις ανετα με το μάτι μέσα στο μαύρο κάτι ΜΠΕΝΓΚΕΣ ν αναβοσβήνουν ασπρες... σαν χιονάκια δηλαδή.. αυτό είναι ΝΟΡΜΑΛ??? Απο μακριά όμως δεν φαίνεται τπτ τέτοιο!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα! Sorry για την βιασύνη μου.. απλά το 3d που είδα ήταν η μετατροπή του 2d σε 3d... κ αυτό παντα σε κανάλια HD απο HD Δορυφορικό δέκτη.. κ σε μερικά κανάλια 3d απο δορυφορικό δέκτη. Σχεδόν καμία η διαφορά για να νιώσει καποιος οτι τώρα βλέπει 3d.. αυτό που λένε δηλαδή οτι βλέπεις κομμάτια να βγαίνουν εξω απ την οθόνη.. όσο κ αν ανεβάσω το βαθος απ τις ρυθμίσεις πάλι το ίδιο είναι! Η Μόνη διαφορά είναι πως βλέπεις πιο γυαλιστερά τα χρώματα.. όλα! Ξέρει κανείς άν θα έχει διαφορά μια Blue Ray ταινιά απο τα HD 1080i κανάλια ή και βίντεο που δοκίμασα να βάλω μέσο σκλιρού δίσκου όσο αφορά το 3D? Απο εικόνα είναι παρα πολυ καλή! Η Αλήθεια ειναι πως δεν έχω κ μεγάλη εμπειρία απο τηλεοράσεις! Πάντως αυτό που κάνει η SAMSUNG C7000 Του κολλητού μου σε απλό κανάλι να σου δειχνει real motion κ σε εντυπωσιάζει.. σ' αυτήν δεν το είδα! Δεν ξερω αν αυτό είναι καλό ή κακό! Όσο για το Μαύρο.. όταν το βάζω σε CINEMA Mode το βλέμα σου τελειώνει εκεί που τελειώνει κ η εικόνα.. δεν βλέπεις τπτ αλλο.. απο εκεί κ πέρα είναι ενα μαυρο κομμάτι.. εκτός κ αν το κυνηγήσεις το θέμα κ πείς α να εκεί ειναι το τελείωμα της ΤΒ.. Αυτά για Cinema Mode.. όσο το έχω όμως στο ΚΑΝΟΝΙΚΟ που δεν εχω πειράξει τπτ απο ρυθμίσεις εκεί.. επειδή η φωτεινότητα της εικόνας δεν ειναι κ τοσο εντονη με ενεργό το ECO κ τα ρέστα.. εκεί ναι ξεχωρίζεις ταινία - μαυρη μπάρα- καδρο οθόνης!
Νοικιασε απο ενα βιντεοκλαμπ ενα BlueRay 3D και δες το...Εκει θα καταλαβεις τι 3D προσφερει στου κατοχους της η VT30..Το 2D-3D ειναι αλλου παππα ευαγγελιο..Εγω την μετατροπη αυτη την αποκαλω ΨΕΥΤΟ3D...Καλο να υπαρχει στις τηλεορσεις αλλα δεν κανει μια μπροστα στο κανονικο 3D...Καλες θεασεις!!!!!!!!!!!!

Επίσης.. κ κατι ακόμα.. όταν η ταινία ήταν σε 16:9 κ πήγα πολύ κοντά σε απόσταση 50 εκατοστών ίσως κ περισσότερο.. εκεί που τελειώνει η εικόνα κ ξεκινάει η μαύρη μπάρα.. διακρίνεις ανετα με το μάτι μέσα στο μαύρο κάτι ΜΠΕΝΓΚΕΣ ν αναβοσβήνουν ασπρες... σαν χιονάκια δηλαδή.. αυτό είναι ΝΟΡΜΑΛ??? Απο μακριά όμως δεν φαίνεται τπτ τέτοιο!

Ρυθμίσεις-> overscan -> Ναι.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νοικιασε απο ενα βιντεοκλαμπ ενα BlueRay 3D και δες το...Εκει θα καταλαβεις τι 3D προσφερει στου κατοχους της η VT30..Το 2D-3D ειναι αλλου παππα ευαγγελιο..Εγω την μετατροπη αυτη την αποκαλω ΨΕΥΤΟ3D...Καλο να υπαρχει στις τηλεορσεις αλλα δεν κανει μια μπροστα στο κανονικο 3D...Καλες θεασεις!!!!!!!!!!!!
Συμφωνω απολυτα!