gergeo το κουραζεις το θεμα και δεν θα ευχαριστηθεις την τηλεοραση σου.
Βαλε την σε THX και κανε οτι θα εκανες και μια οποιαδηποτε τηλεοραση.
Το game mode λεγεται ετσι για να το χρησιμοποιειες σε παιχνιδια ενεργοποιει το pixel orbit και ρυθμιζει σωστα τις αντιθεσεις αν δεν κανω λαθος, γενικα τα modes ειναι φτιαγμενα με τις θεωρητικα καλυτερες συνθηκες οποτε απλα τα επιλεγεις και δεν κανεις τιποτα αλλο.
Το scrolling bar εγω μια φορα το χρησιμοποιησα απο περιεργεια αλλα απ'οτι καταλαβαινω το βαζεις σε περιπτωση που εχεις IR μεχρι να φυγει.
Παντως πρεπει να εχει σχεση και η ευαισθησια του panel.
Εγω δεν εχω δει καποιο σημαδι ουτε μετα απο σερι ταινια στο mega χωρις zoom.
Φιλε gPaska καλησπερα...Τι εννοεις με αυτο που λες;;;Το κουραζει πολυ το θεμα;;;Ο ανθρωπος αγορασε την πρωτη του Plasma και εχεη καποιες αποριες...Κακο ειναι που ρωταει;;;Μην τρελαθουμε τωρα τελειως....Και γιαυτο που λες δες αφοβα οπως θα εβλεπες σε μια οποιαδηποτε τηλεοραση ειναη λαθος νοοτροπια φιλε gPaska...Οταν μιλαμε για πλασμα μια σχετικη προσοχη εστω και να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο,θα πρεπει να την δωσουμε...Παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση...
μονο το μεγκα?
Οποιοδηποτε καναλι οταν το εχεις να φενεται το λογοτυπο του μπορεη να σου δημιουργησει προβλημα με την παροδο του χρονου...Απλα ανεφερα το Mwga γιατι εχει πιο εντονο λευκο απ'οτι αλλα λογοτυπα αλλων καναλιων και κυριως αυτα που εχουν εντονο λευκο ειναι που σου δημιουργουν πιο ευκολα Image Retention(Σταμπα)
Last edited by a moderator: