Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίδες, η πλατφόρμα του φόρουμ παρέχει τόσο τη δυνατότητα edit
edit.gif
όσο και multiquote
multiquote_off.gif
, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βλέπουμε μυριάδες συνεχόμενα post του ίδιου συντάκτη, με διαφορά 1-2 λεπτών το ένα από το άλλο... ;)

Last edited:
Υπαρχει τροπος να παιξει η VT ελληνικους υποτιτλους?
Ουτε το blue ray μου τους παιζει (panasonic 110) ουτε η Vt30 μου τους βγαζει κινεζικους.

Ούτε 2 Μέρες Ήταν Η Μαγκιά Της! (15 ώρες λειτουργίας σχεδόν..) Μόλις Μου Έβγαλε Αυτό ΤΟ Fluacting Brightness Πως το λέτε δεν ξέρω... Στην μέση ακριβώς της οθόνης! ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!! Τί Κάνω Τώρα????

Μόλις Μου Έβγαλε Αυτό ΤΟ Fluacting Brightness Πως το λέτε δεν ξέρω... Στην μέση ακριβώς της οθόνης!

Για δώσε μια καλύτερη περιγραφή του προβλήματος :)

Τι σου έχει βγάλει στην μέση της οθόνης ? Είναι κάτι στατικό ? Φαίνεται σε όλα τα χρώματα ?

Πριν 20 λεπτά... Μου έβγαλε στο ΜΑΥΡΟ... Όταν δηλαδή αλλάζω κανάλι κ μαυρίζει ΟΛΗ Η Οθόνη.. Στην μέση ακριβός Φαίνεται αυτό... Ο Ο Ο Ο ο ο ο ο Κάπως Έτσι τελος πάντων.. καμιά 6 7 κύκλοι στην σειρά απ τον μεγαλύτερο προς τον μικρότερο.. αλλά απ την ώρα π έγραψα το προηγούμενο post μόλις είχα βάλει αυτό το scroll bar πως το λένε που γυρνάει στην οθόνη μια ασπρη μπάρα που ειναι για να διορθώνει σφάλματα.. κ τώρα π πηγα να δω ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΠΤ! Ολα ειναι οπως πρίν! Μέσα σε 15 λεπτά! Αλλά τί πρέπει να προσέξω για να μην ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ??? Φταίει μήπως π η ΤΒ Λειτουργεί απ τις 3:30 το μεσημέρι.. Μου Φωνάζει ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ Να ξεκουραστεί??? Χωρίς κάτι στατικό να επισημάνω..

το συγκεκριμένο βιντεο το παρακολουθησα κ εγώ πριν λιγα λεπτα αλλα δεν κατάλαβα που το εμφανίζει το πρόβλημα.. μπορεις να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ σε ποιο σημείο βρίσκεται για να σ πω αν ειναι αυτό??

Ούτε 2 Μέρες Ήταν Η Μαγκιά Της! (15 ώρες λειτουργίας σχεδόν..) Μόλις Μου Έβγαλε Αυτό ΤΟ Fluacting Brightness Πως το λέτε δεν ξέρω... Στην μέση ακριβώς της οθόνης! ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!! Τί Κάνω Τώρα????
Δεν μου χει ερθει η VT30 ακομα αλλα το προβλημα λεει εδω http://www.youtube.com/watch?v=LJPI8-yPUyk&feature=related οτι λυθηκε με το firmware αυτο 1520. Για δοκιμασε το φιλε

στο 0:14 - 0:22 πχ όταν δείχνει τις πλάτες τους είναι σαν να αναβοσβήνει το πάνελ στο μαύρο.

οπως το περιγράφεις δεν μου φαίνεται για τέτοιο πρόβλημα

Χθές πάτησα να κανει αναζήτηση για καινουριο firmware αλλα λεει οτι δεν βρηκε τπτ.. το συγκεκριμένο που έχω είναι το 1.518

Ελα ναι κατάλαβα που φαίνεται το πρόβλημα στο βιντεο.. Αυτό που μου εμφάνισε εμένα σκέψου κύκλους γκρί αποτυπομένους στο μαύρο. Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι αυτο που λένε για οταν βλεπεις το MEGA για παράδειγμα να το αποφευγεις για να μην σου μείνει το λογότυπο. Κάτι τέτοιο λογικά ήταν κ αυτό.. αλλά απ οσο θυμάμαι απο αυτό που έβλεπα εκείνη την ώρα δεν είχε κανένα τέτοιο σχέδιο με κύκλους στην εικόνα για να πεις οτι έμεινε αποτύπωμα.. πόσο μάλλον π η εικόνα άλλαζε συνέχεια.. δεν ήταν κάτι στατικό!

Οκ μπορεί να πέρασε κ να ειναι ολα ενταξη τώρα.. αλλά με φόβησε.. ΑΥΤΑ Θα έχω δηλαδή τώρα? Κάθε τόσο θα βάζω το Scroll Bar να διορθόνει σφάλματα? ΑΠ την πρώτη μέρα??? Τώρα χαμήλωσα λίγο τα χρώματα κ τον φωτισμό.. ώς τώρα το είχα στο ΚΑΝΟΝΙΚΟ με τις ρυθμίσεις στο μισό όπως ακριβώς ήρθε απο την εταιρία δηλαδή! Άντε να δούμε! Αν κ η εικόνα είναι ξενέρωτη γιατί σκούρηνε.. αλλά τέλος πάντων...

Ελα ναι κατάλαβα που φαίνεται το πρόβλημα στο βιντεο.. Αυτό που μου εμφάνισε εμένα σκέψου κύκλους γκρί αποτυπομένους στο μαύρο. Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι αυτο που λένε για οταν βλεπεις το MEGA για παράδειγμα να το αποφευγεις για να μην σου μείνει το λογότυπο. Κάτι τέτοιο λογικά ήταν κ αυτό.. αλλά απ οσο θυμάμαι απο αυτό που έβλεπα εκείνη την ώρα δεν είχε κανένα τέτοιο σχέδιο με κύκλους στην εικόνα για να πεις οτι έμεινε αποτύπωμα.. πόσο μάλλον π η εικόνα άλλαζε συνέχεια.. δεν ήταν κάτι στατικό!

Όντως καμιά σχέση με το fluctuating brightness αυτό που περιγράφεις. Εμένα αρχικά το μυαλό μου πηγε σε Image Retention αλλά αφού λες ότι δεν ήταν στατικό το αποτύπωμα το αποκλείουμε κι αυτο.

Μήπως έπεσες σε κανα στοιχειωμένο κομμάτι ? ;)

Οκ μπορεί να πέρασε κ να ειναι ολα ενταξη τώρα.. αλλά με φόβησε.. ΑΥΤΑ Θα έχω δηλαδή τώρα? Κάθε τόσο θα βάζω το Scroll Bar να διορθόνει σφάλματα? ΑΠ την πρώτη μέρα??? Τώρα χαμήλωσα λίγο τα χρώματα κ τον φωτισμό.. ώς τώρα το είχα στο ΚΑΝΟΝΙΚΟ με τις ρυθμίσεις στο μισό όπως ακριβώς ήρθε απο την εταιρία δηλαδή! Άντε να δούμε! Αν κ η εικόνα είναι ξενέρωτη γιατί σκούρηνε.. αλλά τέλος πάντων...

Αν αναφερόμαστε σε IR, όσο γράφει ώρες το πάνελ τόσο πιο δύκολο είναι να έχεις κάποιο "after image".

Προσωπικά θα έβαζα το THX mode και θα το άφηνα εκεί. Από όσο ξέρω ούτε αυτό είναι ιδιαίτερα φωτεινό.

Last edited:
Το αποτύπωμα ΗΤΑΝ ΣΤΑΤΙΚΟ.. ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.. πως το λένε!! Στο κεντρο ακριβως της οθόνης! Απλά την ώρα που έβλεπα κ μου το δημιούργησε.. ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΑΔΙ... (Όταν μαυριζε η οθόνη φαινόταν πολύ έντονο.. Όταν άνοιγε η εικόνα έπρεπε να το ψάξεις για να το βρείς.. αλλά όταν ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.. ΝΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ και μέσα στα χρώματα!)

1ο είναι το ΚΑΝΟΝΙΚΟ..
μετά πάει το CINEMA λίγο πιο φωτεινό και 3ο Πάει το THX Ακόμα πιο φωτεινό...
Είσαι σίγουρος.. ? :)

Ε το θέμα είναι να βλέπεις και τηλεόραση και να την χαίρεσαι ακόμα και στην αρχή που το πανελ στρώνει :a0210:

Αν το έχεις στο πιο σκοτεινό mode που είναι το Normal και έχεις μειώσει κι άλλο την φωτεινότητα δεν θα βλέπεις και πολλά :)

Αν το THX σου φαίνεται υπερβολικό όσον αφορά την φωτεινότητα απλά επέλεξε το ώστε να έχεις την πιο σωστή από τις default ρυθμίσεις και μετά χαμήλωσε λίγο το ρυθμιστικό του contrast.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν μου χει ερθει η VT30 ακομα αλλα το προβλημα λεει εδω http://www.youtube.com/watch?v=LJPI8-yPUyk&feature=related οτι λυθηκε με το firmware αυτο 1520. Για δοκιμασε το φιλε

Καλησπερα φιλε pitbull..Δεν καταλαβα τι εννοεις;;;Βγηκε firmware update που να διορθωνει το Fluctuation Brightness;;;

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα φιλε pitbull..Δεν καταλαβα τι εννοεις;;;Βγηκε firmware update που να διορθωνει το Fluctuation Brightness;;;

Ετσι λενε στο αγγλικο φορουμ.

Σε καποιες χωρες της Ευρωπης με καποιο firmware το λυσανε. Ξεκινησε απο την Ισπανια αν θυμαμαι καλα και μετα πιεσαν οι κατοχοι και αλλων χωρων τις κατα τοπους αντιπροσωπειες να βαλουν το ιδιο.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ετσι λενε στο αγγλικο φορουμ.

Σε καποιες χωρες της Ευρωπης με καποιο firmware το λυσανε. Ξεκινησε απο την Ισπανια αν θυμαμαι καλα και μετα πιεσαν οι κατοχοι και αλλων χωρων τις κατα τοπους αντιπροσωπειες να βαλουν το ιδιο.

Έχει βγει κάτι αντίστοιχο καί για τις GT30, ή όχι;

Επειδή αυτό με το firmware το διάβασα πριν κάποιες μέρες στο αγγλικό φόρουμ και δεν θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις που πιθανόν να είναι λανθασμένες καλύτερα να τσεκάρει τα αντίστοιχα νήματα μόνος του όποιος ενδιαφέρεται.

http://www.avforums.com/forums/plasma-tvs/