Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Όσο αφορά τα γυαλιά της vt30 εχω τις αμφιβολίες μου,γιατι τα έχω δοκιμάσει σε μαγαζί και έβλεπα ένα μεγάλο κενό απο τα γυαλιά και κάτω όταν τα φορούσα ,πράγμα που με ξύνησε λιγάκι!ξέρω οτι βγένουν σε διαφορετικά νούμερα και ίσως εγω χρειάζομαι το μεγαλύτερο μέγεθος αλλα όλα αυτά υποθετικά....καθώς γνωρίζω επείσης οτι αλλιώς δείχνει η τβ σε κάποιο μαγαζί και αλλιώς στο σπίτι!!:FSGSFGS4:
Ναι ,συμφωνώ ,αλλα όπως είπες και εσύ ,με τα όσα έχουμε δει εως τώρα!!και τι έχουμε δει απο τις passive εως τώρα??απολύτως τίποτα!μια lg cinema 3d υπάρχει!!και όλα δείχνουν οτι στην passive θα καταλήξει το πράγμα,και αργότερα στις glasses free 3d tvs..!έτσι έχει πει και ο cameron,ετσι δείχνει και η γνώμη του κοινού που εχει κατι μεγάλη διαφορά προτίμηση στις passive με τα πολυ άνετα-φθηνά γυαλιά!!Η VT30 εχει μακραν το καλυτερο ποιοτικα 3D απο καθε αλλη τηλεοραση και δεν υπαρχει καν μετρο συγκρισης με αυτο των Passive οπως κανεις δεν μπορει να σου υποσχεθει οτι το μελλον του 3D ανηκει στις Passive τηλεορασεις...Το αντιθετο μαλιστα...Με τα οσα εχουμε δει εως τωρα,το Active ειναι ανωτερο του Passive
Όσο αφορά τα γυαλιά της vt30 εχω τις αμφιβολίες μου,γιατι τα έχω δοκιμάσει σε μαγαζί και έβλεπα ένα μεγάλο κενό απο τα γυαλιά και κάτω όταν τα φορούσα ,πράγμα που με ξύνησε λιγάκι!ξέρω οτι βγένουν σε διαφορετικά νούμερα και ίσως εγω χρειάζομαι το μεγαλύτερο μέγεθος αλλα όλα αυτά υποθετικά....καθώς γνωρίζω επείσης οτι αλλιώς δείχνει η τβ σε κάποιο μαγαζί και αλλιώς στο σπίτι!!:FSGSFGS4: