Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η VT30 εχει μακραν το καλυτερο ποιοτικα 3D απο καθε αλλη τηλεοραση και δεν υπαρχει καν μετρο συγκρισης με αυτο των Passive οπως κανεις δεν μπορει να σου υποσχεθει οτι το μελλον του 3D ανηκει στις Passive τηλεορασεις...Το αντιθετο μαλιστα...Με τα οσα εχουμε δει εως τωρα,το Active ειναι ανωτερο του Passive
Ναι ,συμφωνώ ,αλλα όπως είπες και εσύ ,με τα όσα έχουμε δει εως τώρα!!και τι έχουμε δει απο τις passive εως τώρα??απολύτως τίποτα!μια lg cinema 3d υπάρχει!!και όλα δείχνουν οτι στην passive θα καταλήξει το πράγμα,και αργότερα στις glasses free 3d tvs..!έτσι έχει πει και ο cameron,ετσι δείχνει και η γνώμη του κοινού που εχει κατι μεγάλη διαφορά προτίμηση στις passive με τα πολυ άνετα-φθηνά γυαλιά!!
Όσο αφορά τα γυαλιά της vt30 εχω τις αμφιβολίες μου,γιατι τα έχω δοκιμάσει σε μαγαζί και έβλεπα ένα μεγάλο κενό απο τα γυαλιά και κάτω όταν τα φορούσα ,πράγμα που με ξύνησε λιγάκι!ξέρω οτι βγένουν σε διαφορετικά νούμερα και ίσως εγω χρειάζομαι το μεγαλύτερο μέγεθος αλλα όλα αυτά υποθετικά....καθώς γνωρίζω επείσης οτι αλλιώς δείχνει η τβ σε κάποιο μαγαζί και αλλιώς στο σπίτι!!:FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι ,συμφωνώ ,αλλα όπως είπες και εσύ ,με τα όσα έχουμε δει εως τώρα!!και τι έχουμε δει απο τις passive εως τώρα??απολύτως τίποτα!μια lg cinema 3d υπάρχει!!και όλα δείχνουν οτι στην passive θα καταλήξει το πράγμα,και αργότερα στις glasses free 3d tvs..!έτσι έχει πει και ο cameron,ετσι δείχνει και η γνώμη του κοινού που εχει κατι μεγάλη διαφορά προτίμηση στις passive με τα πολυ άνετα-φθηνά γυαλιά!!
Όσο αφορά τα γυαλιά της vt30 εχω τις αμφιβολίες μου,γιατι τα έχω δοκιμάσει σε μαγαζί και έβλεπα ένα μεγάλο κενό απο τα γυαλιά και κάτω όταν τα φορούσα ,πράγμα που με ξύνησε λιγάκι!ξέρω οτι βγένουν σε διαφορετικά νούμερα και ίσως εγω χρειάζομαι το μεγαλύτερο μέγεθος αλλα όλα αυτά υποθετικά....καθώς γνωρίζω επείσης οτι αλλιώς δείχνει η τβ σε κάποιο μαγαζί και αλλιώς στο σπίτι!!:FSGSFGS4:

Η αληθεια ειναι πως το φθηνο πολλες φορες πουλαει...Και ειδικα στις δυσκολες μερες μας...Αλλα σε βαθος χρονου σχεδον παντα νικητης βγαινει ο καλυτερος και αν δεν υπαρξουν ουσιαστηκες εξελιξεις,αυτος ο νικητης θα ειναι το Active 3D..

Λογικά θα πεσουν οι τιμες και στα active γυαλιά ηρεμήστε. Ηδη ξεκινησαν οι προσφορες.. το ΠΛΑΙΣΙΟ εχει 2 ζευγαρια γυαλια για την VT30 στα 150 ευρω.. Ας κανουμε λιγη υπομονή

Οχι δεν βλεπω, μονο μεσω Nova.
Μου εξηγεις τι ακριβως εννοεις οταν λες δικη του προσαρμογη στο σημα? Ειναι προφανες οτι επηρεαζεται η εικονα οταν αλλαζει το IFC off->μεσαιο->μεγιστο
Ευχαριστω.

Δίνει σήμα 1080ι/50, ότι και να είναι η είσοδος. Στα HD δεν έχεις σπασίματα στα ντοκυμαντέρ;

Ωραία...εάν θέλετε εγώ φέρνω την B8000 να δούμε.Δεν έχει αλλάξει και τόσο ο Motion plus.

Δεν εννοούσα φυσικό συγκριτικό (να μετακινήσουμε τηλεοράσεις κάπου). Εγώ θα ήθελα να μου πεις εκπομπές που η παρεμβολή της Β8000 εισάγει πρόβλημα. Κάποια διαφήμιση, τίτλους κάποιας εκπομπής, κλπ.

Καλησπερα φιλε fearbit και καλωσορισες στην παρεα μας...Η VT30 ειναι κατα πολλους και εμενα φυσικα η κορυφαια plasma τηλεοραση αλλα και κορυφαι γενικα τηλεοραση της αγορας...Οσον αφορα το 3D με τα σημερινα δεδομενα...Η VT30 εχει μακραν το καλυτερο ποιοτικα 3D απο καθε αλλη τηλεοραση και δεν υπαρχει καν μετρο συγκρισης με αυτο των Passive οπως κανεις δεν μπορει να σου υποσχεθει οτι το μελλον του 3D ανηκει στις Passive τηλεορασεις...Το αντιθετο μαλιστα...Με τα οσα εχουμε δει εως τωρα,το Active ειναι ανωτερο του Passive αλλα κοστιζει και περισσοτερο...Παρεπιπτοντως θελω να σου αναφερω οτι δεν ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ)...Αλλα οποθον κατοχο και αν ρωτησεις δεν θα σου πει κατι διαφορετικο περα του οτι αν την αγορασεις τελικα,θα ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσες να κανεις το 2011

Κατά εμένα, το μέλλον του 3Δ είναι ανύπαρκτο, αλλά αν πρέπει να του δώσουμε κάποιο μέλλον, τότε αυτό είναι passive τηλεοράσεις με διπλάσια ανάλυση. Κάτι που θα δούμε σε λίγο καιρό φαντάζομαι...

Glasses free TV δεν θα βγουν ποτέ (που να δουλεύουν φυσικά).

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατά εμένα, το μέλλον του 3Δ είναι ανύπαρκτο, αλλά αν πρέπει να του δώσουμε κάποιο μέλλον, τότε αυτό είναι passive τηλεοράσεις με διπλάσια ανάλυση. Κάτι που θα δούμε σε λίγο καιρό φαντάζομαι...

Καλησπερα φιλε petasis..Δεν συμφωνω σε αυτο γιατι εως τοτε θεωρω πως θα εχουν πεσει κατα πολυ οι τιμες των Active τηλεορασεων και γυαλιων και οι Full Passive θα ειναι αρκετα ακριβες χωρις καποιο επιπλεον πλεονεκτημα εναντι των Active..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν συμφωνω σε αυτο γιατι εως τοτε θεωρω πως θα εχουν πεσει κατα πολυ οι τιμες των Active τηλεορασεων και γυαλιων και οι Full Passive θα ειναι αρκετα ακριβες χωρις καποιο επιπλεον πλεονεκτημα εναντι των Active..

Καλά...πλάκα κανείς?εγώ σου λέω και 30 να πάει το κάθε γυαλί...δεν είναι διαφορά από τα 2 που κάνουν τα passive?το ότι θέλουν φόρτιση,το ότι είναι πιο βαριά,το ότι στις περισσότερες active TVs πρέπει να είσαι όρθιος για να βλέπεις 3d και όχι ξάπλα..το ότι όλο και κάτι εκπέμπει το γυαλακι που το έχεις δίπλα στον εγκέφαλό σου....!!!!
Για ξανασκεψου λοιπόν αυτά που μόλις έγραψες!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

Καλά...πλάκα κανείς?εγώ σου λέω και 30 να πάει το κάθε γυαλί...δεν είναι διαφορά από τα 2 που κάνουν τα passive?το ότι θέλουν φόρτιση,το ότι είναι πιο βαριά,το ότι στις περισσότερες active TVs πρέπει να είσαι όρθιος για να βλέπεις 3d και όχι ξάπλα..το ότι όλο και κάτι εκπέμπει το γυαλακι που το έχεις δίπλα στον εγκέφαλό σου....!!!!
Για ξανασκεψου λοιπόν αυτά που μόλις έγραψες!!!

Οκ ο καθε ενας εχει την δικη του γνωμη..Γουστα ειναι αυτα..Εχεις δικιο οτι υπαρχιυν αρκετα πλεονεκτηματα των Passive γυαλιων εναντι των Active,αλλα και παλι στην πραξη οταν κατσεις να δεις 3D και με τις 2 τεχνολογιες αυτες,διαπυστωνεις απλα οτι το Active ειναι ανωτετο κυριως λογω της FullHD αναλυσης σε καθε ματι...Εγω προσωπικα αν με ενδιεφερε υπερβολικα παρα πολυ το 3D,δεν θα αγοραζα στην παρουσα φαση σε καμια περιπτωση και για κανενα λογο μια Passive στην παρουσα μορφη της..Αυτα...

Διευκρινηση οτι καποια μειονεκτηματα που αναφερεις φιλε fearbit για το Active 3D,δεν υφιστανται για τις Active plasma..Ποια ειναι αυτα;Το πολυ Crosstalk που εχουν οι Led Active οπως και το οτι δεν μπορεις να εισαι ξαπλωμενος και να βλεπεις ειναι καποια απο αυτα...Οι Plasma Active δεν υποφερουν σε αυτο τον τομεα οποτε υπαρχει θεμα ως προς τα πλεονεκτηματα μειονεκτηματα Active-Passive..Θα σου κανω μια ερωτηση και απαντησε μου ειλικρινα..Εχεις δει 3D σε καποια VT30;

Κοίτα...δεν μιλάω με τα σημερινά δεδομένα των passive..γιατί δεν μπορείς να κρίνεις από μια τηλεόραση.όταν του χρόνου ??όμως βγουν passive με full 3d ανάλυσή τότε θα μπορούμε να κάνουμε σύγκρισή...εδώ διαβάζω στοfullhd.gr στο review της καινούριας Philips ότι η εικόνα της στο 3d είναι καλύτερή σε ανάλυσή με το γυμνό μάτι από αυτή της lg.και να σου πω ότι και εγώ υπέρ των active είμαι ακόμα!γιαυτό σκέφτομαι την vt30...απλά δεν θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο μετά από 1ή2 χρόνια.γιατί δεν είναι και καιρός να αλλάζουμε τις τηλεοράσεις σαν τα πουκάμισα! :singer:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κοίτα...δεν μιλάω με τα σημερινά δεδομένα των passive..γιατί δεν μπορείς να κρίνεις από μια τηλεόραση.όταν του χρόνου ??όμως βγουν passive με full 3d ανάλυσή τότε θα μπορούμε να κάνουμε σύγκρισή...εδώ διαβάζω στοfullhd.gr στο review της καινούριας Philips ότι η εικόνα της στο 3d είναι καλύτερή σε ανάλυσή με το γυμνό μάτι από αυτή της lg.και να σου πω ότι και εγώ υπέρ των active είμαι ακόμα!γιαυτό σκέφτομαι την vt30...απλά δεν θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο μετά από 1ή2 χρόνια.γιατί δεν είναι και καιρός να αλλάζουμε τις τηλεοράσεις σαν τα πουκάμισα! :singer:

Θα σου πω ενα παραδειγμα..Οσο περιμενεις για τα μοντελα του χρονου,θα μεινεις στο περιμενε..Το κανω αυτο εδω και 3 χρονια..Λεω συνεχως να παρω τωρα τηλοραση η να περιμενω τα μομτελα του χρονου πιυ θα ειναι καλυτερα;Καη ομως ακομη στο περιμενε ειμαι..Η τεχνολογια εξελισεται συνεχως...Οποτε η αγοραζεις τωρα τηλοραση αν την εχεις παρα πολυ αναγκη,η περιμενεις για του χρονου να παρεις που θα εχεις την δυνατοτητα επιλογης περισσοτερων και καλυτερων τηλεορασεων απο αυτων που υπαρχιυν διαθεσιμες αημερα,τοαο στο 3D οσο και στο 2D...Η επιλογη δικη σου..Αν καταληξεις παντως στην VT30 και το ματι σου ΚΟΒΕΙ,τοτε θα μειμεις απολυτα ικανοποιημενος πιστευω...Η μονη τηλεοραση που το εχω ξαναπει,που ισως κανει την διαφορα για το 2011 να ειναι η Led Toshiba ZL1 με Local Dimming 512 ζωνων...Αλλα και για αυτη ακομη αν καθ τεχνολογικα εθναι πολυ μπροστα,αν δεν την δουμε στην πραξη δεν μπορουμε να μιλαμε με σιγουρια...Περα απο αυτη ομως σιγουρα η VT30 στην τιμη που ειναι,ειναι σιγουρα πειρασμος μεγαλος

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα σου κανω μια ερωτηση και απαντησε μου ειλικρινα..Εχεις δει 3D σε καποια VT30;

Δεν έχω λόγο να μην απαντήσω ειλικρινά!ναι έχω δει 3d στην vt30!στο public στο mall.την οποία την είχαν τοποθετημένη σε καλό σημείο..μονή της.σε μια γωνία με καλό φωτισμό.έπαιζε μια CGI παιδική ταινία με έναν αρκουδο.εκείνη την φορά,όπως ενεφερα σε προηγούμενο post ήταν που χαλαστηκα από τα γυαλιά της επειδή έβλεπα μεγάλο κενό από την άκρη των γυαλιών και κάτω όπως τα φορουσα.

Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ 3D υλικό για να δώ στην καινούρια μου τηλεόραση??? Βλέπω όλο τα ίδια κ τα ίδια απο το youtube και βαρέθηκα... :( Δώστε μου κανέναν τίτλο της προκοπής παρακαλώ ή κανένα link που να διαθέτει περιεχόμενο για download! Επίσης αν ξέρετε που μπορώ να βρώ τα DEMO που παρουσιάζουν στα μαγαζιά όταν βάζουν στις ΤΒ Να παίζουν 3D για να τα βλέπει ο κόσμος..

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν έχω λόγο να μην απαντήσω ειλικρινά!ναι έχω δει 3d στην vt30!στο public στο mall.την οποία την είχαν τοποθετημένη σε καλό σημείο..μονή της.σε μια γωνία με καλό φωτισμό.έπαιζε μια CGI παιδική ταινία με έναν αρκουδο.εκείνη την φορά,όπως ενεφερα σε προηγούμενο post ήταν που χαλαστηκα από τα γυαλιά της επειδή έβλεπα μεγάλο κενό από την άκρη των γυαλιών και κάτω όπως τα φορουσα.
:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Δίνει σήμα 1080ι/50, ότι και να είναι η είσοδος. Στα HD δεν έχεις σπασίματα στα ντοκυμαντέρ;

Οχι ουτε σπασιματα,ουτε tearing,ουτε judder,ουτε ειδωλα.
Η τουλαχιστον δεν εχω προσεξει κατι, δεν ηξερα οτι ενδεχεται να εχει τετοια θεματακια το IFC πριν μου το πειτε, χθες προσπαθησα να τα εντοπισω αλλα τζιφος δεν φαινεται τιποτα ουτε σε HD,ουτε σε κανονικο η εικονα ειναι καθαρη οποτε απλα θα συνεχισω να το εχω στο μεγιστο 24/7

Οχι ουτε σπασιματα,ουτε tearing,ουτε judder,ουτε ειδωλα.
Η τουλαχιστον δεν εχω προσεξει κατι, δεν ηξερα οτι ενδεχεται να εχει τετοια θεματακια το IFC πριν μου το πειτε, χθες προσπαθησα να τα εντοπισω αλλα τζιφος δεν φαινεται τιποτα ουτε σε HD,ουτε σε κανονικο η εικονα ειναι καθαρη οποτε απλα θα συνεχισω να το εχω στο μεγιστο 24/7

Τι σήμα βγάζει ο δέκτης της νόβα; (Τι γράφει η τηλεόραση όταν βάζεις την HDMI είσοδο σε ένα HD κανάλι; )
Έχεις τον PVR ή τον απλό;

Τον HD831 εχω.
Αν θυμαμαι καλα 1080p/50hz γραφει πανω αριστερα οταν βαζω την HDMI3 που εχω συνδεδεμενο τον δεκτη της NOVA.

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τον HD831 εχω.
Αν θυμαμαι καλα 1080p/50hz γραφει πανω αριστερα οταν βαζω την HDMI3 που εχω συνδεδεμενο τον δεκτη της NOVA.

Καλημερα φιλε gPaska..Κατι ασχετο με το NOVA θελω να σε ρωτησω..Ποσο καιρο τωρα εισαι κατοχος της VT30;Ποσες ωρες εχεις συμπληρωσει;Στο περιπου..

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα φιλε gPaska..Κατι ασχετο με το NOVA θελω να σε ρωτησω..Ποσο καιρο τωρα εισαι κατοχος της VT30;Ποσες ωρες εχεις συμπληρωσει;Στο περιπου..
Την εχω 40 μερες και εχει περιπου 300ωρες μπορω να σου πω και ακριβως αν θες αλλα οταν παω σπιτι να δω στο μενου.

Την εχω 40 μερες και εχει περιπου 300ωρες μπορω να σου πω και ακριβως αν θες αλλα οταν παω σπιτι να δω στο μενου.

Εισαι ακομη με ρυθμισεις στρωσιματος η πλεον εχεις σταματησει;Πως σου φενεται η ποιουτητα εικονας σε συγκριση με τις πρωτες ωρες;Ολο αυτο το διαστημα αντιμετωπισες καποιο προβλγμα με IR;

Εισαι ακομη με ρυθμισεις στρωσιματος η πλεον εχεις σταματησει;Πως σου φενεται η ποιουτητα εικονας σε συγκριση με τις πρωτες ωρες;Ολο αυτο το διαστημα αντιμετωπισες καποιο προβλγμα με IR;

Ναι χρησιμοποιω το THX απο την πρωτη μερα με τις default ρυθμισεις και ενιοτε το cinema οταν βλεπω BR/DVD.
Η ποιοτητα εικονας μου φαινεται το ιδιο τελεια αλλα εχω την εντυπωση οτι το μαυρο εχει γινει λιγο πιο μαυρο, βεβαια δεν ξερω αν αυτο ειναι ιδεα μου η αν οντως γινεται αλλα ετσι το βλεπω.

IR δεν εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης οχι.