Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ειδα για λιγα λεπτα το inception απο φλασακι(ματροσκα 1080)
στην ρυθμιση σινεμα , η τηλεοραση δεν εχει πανω απο 3 ωρες
λειτουργιας , το αποτελεσμα εξαιρετικο νομιζω εικονα αναφορας...
το μονο και μοναδικο μειον που εγω αντιλαμβανομαι ειναι το απαραδεκτο
για την κατηγορια τιμης της , media player , της πλακας υποθεση
ουτε τους αγγλικους ενσωματωμενους υποτιτλους δεν παιζει..
ΟΜΩΣ ... απο την αλλη χαιρομαι γιατι τα λεφτα πεσαν εκει που πρεπει , στην εικονα
και την ποιοτητα κατασκευης,:award:
Ας είναι TOP σε όλα τα υπόλοιπα φίλε και δεν χρειάζεται το media player. Εγώ έχω της WD και για την ωρα δεν το μετανειωσα ποτέ! Αγόρασε το αξιζει πραγματικά. Απλα είναι το "γαμώτο" που λες τοσα λεφτα εδωσα.. είναι κορυφαία TV αλλά να υστερεί στο media player; Όντως βλακεία αλλά τί να κάνουμε

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα φιλε ducklord και καλη εβδομαδα..Δεν μου αρεσε καθολου η λεξη ΛΙΩΝΩ που ανεφερες...ΛΙΩΣΙΜΟ με Gaming και Plasma τηλεοραση δεν πανε μαζι...Στα παιχνιδια υπαρχουν μεν τα διαφορα βιντεακια η replay που αλλαζει η εικονα και εξαφανιζονται τα οποια Huds,αλλα θελει πολυ προσοχη...Κανε παυση καθε μιση ωριτσα πανω κατω αλλαζοντας σε full sxreen χωρια λογοτυπα,ειτε καναλι με ζουμ,ειτε ταινια και μετα συνεχιζε το παιχνιδι σου...Προσωπικα για τα καναλια που αναφερθηκες,θεωρω και την μιση ωρα των λογοτυπων που βλεπεις,αρκετη ωρα...Και ναι ειναι πολυ πιθανον αν βλεπεις καθημερινα καναλια χωρις ζουμ,αργα η γρηγορα να αρχισεις να παρατηρεις και image retention στην τηλεοραση σου σου..Αν κανεις μια φυσιολογικη χρηση δηλ,gaming με μετρο οχι οκταωρα σερι και καναλια με ζουμ(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ)δεν θα εχεις προβλημα...

Αυτό τώρα η το λές ειρωνικά η απλά δεν είχες ποτέ πλάσμα τν.
Εγώ πήρα για τον φίλο μου τον περασμένο χρόνο την panasonic 50S20 και όχι στρώσιμο δεν έκανε αλα έχει βάλει και το pc του πάνω και παίζει τα παιχνίδια εκεί και καμιά φορά το αφήνει και σε desktop, του την λέω βέβαια αλλα είναι απο τους τύπους που δεν προσέχει τα πράγματα "αν χαλάσει θα πάρω άλλη'' λέει...
Αλλα με 3-4 ώρες gaming συνεχόμενες με κανάλια χωρίς ζουμ και με ιντερνετ σερφ η tv εδώ και 8 μήνες δεν έχει πάθει το παραμικρό, ως και ένα λογότυπο που είχε μείνει στην tv απο βλακεία των multirama απο το κανάλι mad έφυγε εντελώς και ήταν σε σειμείο που έκλεινες την tv και το έβλεπες αχνα κάτω αριστερά.
Αχρηστοι πωλητές χωρίς γνώσεις είχαν βάλει την tv να παίζει ένα video clip song απο to mad κανάλι για 2 μήνες που έπεζε στην έκθεση και είχε την στάμπα κάτω αριστερά μόνιμα απο το κανάλι, ήταν για επιστροφή αλλα δέν είχαν άλλη για αντικατάσταση και είπαμε να την κρατήσουμε για μια βδομάδα να δούμε τι θα γίνει , ευτυχώς αρχισε να εξαφανίζετε με απλή χρήση καναλιών και μετά απο κάνα μήνα είχει εξαφανιστεί.
Αυτά είναι αλληθινά γεγονότα και αυτά ισχύουν, δεν τα άκουσα απο κάπου που τα είπε κάπιος που υποτίθεται ότι ξέρει τι παίζει επιδεί έχει διαβάσει κάτι περι burn in.
Τώρα πόσο θα αντέξει δεν το ξέρω γιατί η αλήθεια είναι πως δεν την προσέχει καθόλου ειδικά τώρα με το witcher 2 έκλεισε 6ωρο και μου το λέει και γελάει...:rifle: ότι νάνε... Η ουσία πάντως είναι με επίπονη χρήση δεν είχει πάθει τίποτα.

Υ.Γ
Μιλάω για την συγκεκριμένη tv 50s20 που την είχα επιλέξει με την βοήθεια απο τα παιδιά εδώ yperion και ΣΙΑ Ο.Ε... -bye- δεν γνωρίζω για άλλες tv καθώς είναι η μόνη πλάσμα που έχω απο κοντά, για μένα περιμένω να δω που θα καταλήξει το 3d να χτυπήσω την επόμενη VT η όπια άλλη tv πλάσμα είναι top του χρόνου.
Α και sorry ξέχασα να αναφέρω πως όταν το desktop του πάει σε σβήσιμο οθόνης μετά απο 5 λεπτά που το έχει η s20 μαυρίζει και βάζει κάτι σαν χιόνια με μαύρο φόντο υποθέτω πως είναι κάπιος μηχανησμός για να μην πάθει ζημιά η tv απο burn in αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάπιος.

Last edited:
μα τι λέμε τώρα και με συγχωρείτε για τον τόνο μου.
θα σκάσω ένα σοβαρό ποσό να πάρω μια vt30 και θα κάτσω να δώ την μπανάθα μου και θα πρέπει να βάζω ζούμ και επειδή το ματσάκι είναι 2 ώρες κάθε μισή ώρα θα πρέπει να το γυρνάω να βλέπω την τρέμη ή τον παπαγιάννη ή το κάθε τρασοκάναλο για να μην πάθω burnin????

θέλει κάποια προσοχή τις πρώτες ώρες λειτουργίας όπως συμβουλεύουν κάτοχοι πλάσμα στο αντίστοιχο νήμα αλλά όχι και τέτοια μεταχείριση. να σκάσω 2 χήνες και είμαι με το ρολόι στο χέρι πόσο έχει μείνει εκέινο πόσο το άλλο σε τι mode παίζει σε τι ζουμ είναι.

Άσχετο... Και τι κάνουμε τώρα που αγοράσαμε σκληρό δίσκο για να του φορτώνουμε ταινίες για απευθειας συνδεση στην TV και ξαφνικά με το καλημέρα σας ανακαλύπτουμε οτι η ΤΒ Δεν βλέπει mkv αρχεία??? ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.. ???

Παίδες, thanks για τις απαντήσεις - οπότε μιλάμε για "χρήση χωρίς τρελές υπερβολές" και θα είμαι μια χαρά. Good, good, διότι και τη σύζυγο που άφησα να χαζεύει τηλεόραση (για 2-3 ωρίτσες χθες και σήμερα), χωρίς να πολυπροσέχει (αν και έβαζε, όπως της είπα, ένα zoom 2 "όταν δεν έκρυβε τους υπότιτλους" και έκανε και ένα περιστασιακό zapping όποτε είχε διαφημίσεις), no problem.

Οπότε, και με αυτά που μου λέτε, υποθέτω πως και 1 - 1 1/2 ωρίτσα, "τη σηκώνει" με παιχνίδι-ταινία-οτιδήποτε "με λίγη static εικόνα" (στην ταινία θεωρώ "static" το "να μην καλύπτει όλη την έκταση με πλήρες 16:9, αφήνοντας μαύρες μπάρες"), αν μετά πέφτει λίγη "φυσιολογική χρήση" με zapping και "εναλλασσόμενες εικόνες", δεν παίζει πρόβλημα. Στη χειρότερη, άντε να βάλω με περισσότερο ζήλο Zoom 2 και το πώς-το-λένε-bar. Perfect!

Και τώρα, κάτι άλλο, προς όποιον το δοκίμασε:

Έχω ένα ταπεινό πισάκι (καλά, 5 έχω, αλλά μιλάμε για το συγκεκριμένο) με μια GTX 280 της Nvidia. Ναι, είναι παλιά, μα υποτίθεται πως υποστηρίζει 3D gaming μέσω 3D vision. Ένας από τους λόγους που διάλεξα την VT30 και όχι μια LG (Plasma και αυτή, που ναι μεν ηταν λίγο χειρότερη, σόρυ, δεν θυμάμαι το μοντέλο, μα την είχε σε μια τρελή προσφορά το Media Markt με 999 και δώρο Xbox360) ήταν μια ανακοίνωση της Panasonic πως συνεργάζεται ΕΠΙΣΗΜΑ με την Nvidia ειδικά όσον αφορά στο 3D gaming. Και, υποτίθεται, πως οι Nvidia "βλέπουν απευθείας" την VT30 ως "3D monitor". Πάμε στο πρόβλημα:

Έλα μου που όποτε "ενεργοποιώ το 3D στο PC", η οθόνη του μαυρίζει και δεν επανέρχεται. Κάτι σαν "να προσπαθεί να γυρίσει η κάρτα σε 3D mode και να παγώνει πριν την επιστροφή της".

Έχει συναντήσει κανείς πρόβλημα; Να σημειώσω πως αυτό μου το κάνει και ΧΩΡΙΣ την τηλεόραση, σε φάση που δοκίμασα (έτσι, ως test) να "γυρίσω σε 3D" ενώ είχα συνδεδεμένα τα δυο 2D monitors μου. Τις παίζει; Έχει παίξει κανείς σε 3D με Nvidia, ή και, καλύτερα, με το συγκεκριμένο μοντέλο; Γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται, τι μπορεί να φταίει ή, αν το ξεπεράσω, έχει τίποτα άλλες χρήσιμες συμβουλές ειδικά για PC-3D gaming στην VT30;

Εγκυκλοπαιδικά, έχω τα Win7 64bit και είμαι σχετικά advanced χρήστης, οπότε αν κανείς έχει... "άγριες" συμβουλές με πειράγματα registry, αντικαταστάσεις DLLs κ.λπ., no problem. Αρκεί να βρω λύση.

Και πάλι thanks.

εκανα το πιο σημαντικο για μενα τεστ εως τωρα , πριν συνδεθει σε htpc
απο flash drive , barry lyndon mkv dts ηχο παρακαλω
επαιξε κανονικοτατα , χωρις τους αγγλικους υποτιτλους
η εικονα απλα συ-γκλο-νι-στι-κη
σε ρυθμιση σινεμα δεν πειραξα τιποτε
απιστευτα φυσικα χρωματα και κυριως αυτο που με ''κτυπησε''
η απιστευτη ομαλοτητα της κινησης λες και βλεπεις ανθρωπους να περπατανε διπλα σου...
τωρα χρονια με lcd η led ειχα ξεχασει τι σημαινει ομαλη κινηση..

τιποτε αλλο εικονα α-να-φο-ρας.

Άσχετο... Και τι κάνουμε τώρα που αγοράσαμε σκληρό δίσκο για να του φορτώνουμε ταινίες για απευθειας συνδεση στην TV και ξαφνικά με το καλημέρα σας ανακαλύπτουμε οτι η ΤΒ Δεν βλέπει mkv αρχεία??? ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.. ???
Πάρε το media player της WD ρε τρελλε. Και δεν φορτωνεις την VT30 με παραπανω πράγματα (όχι οτι μασάει) και επίσης, εγω εκτος από -δε γνωριζω πόσα- dvd εχω, έχω γυρω στα 10 TB σύνολο ταινίες σε λιστες σκληρών δίσκων. Φορτωνω 2 σκληρους στο WD Media player (εχει 2 USB θυρες) και επειδη εχω βαλει ΚΑΙ εξωφυλλα, μου τα δειχνει στην τηλεόραση σαν να εχω virtual DVD club σπιτι μου. Μαγεία ειναι και ανυπομονω να δω πως θα φαίνεται στην 65VT30 ΑΧΧΧ ΑΧΧΧΧΧΧΧ :)

Πάρε το media player της WD ρε τρελλε. Και δεν φορτωνεις την VT30 με παραπανω πράγματα (όχι οτι μασάει) και επίσης, εγω εκτος από -δε γνωριζω πόσα- dvd εχω, έχω γυρω στα 10 TB σύνολο ταινίες σε λιστες σκληρών δίσκων. Φορτωνω 2 σκληρους στο WD Media player (εχει 2 USB θυρες) και επειδη εχω βαλει ΚΑΙ εξωφυλλα, μου τα δειχνει στην τηλεόραση σαν να εχω virtual DVD club σπιτι μου. Μαγεία ειναι και ανυπομονω να δω πως θα φαίνεται στην 65VT30 ΑΧΧΧ ΑΧΧΧΧΧΧΧ :)
Σωστόςςςς.....και γω μαζί σου!!η καλύτερη λύση ειναι αυτή!!
Εγώ απο την άλλη κατέβασα μια 3d .mkv ταινια,το resident evil:revolution,την έβαλα σε ενα φλασακι και πείρα τους δρόμους---> επισκέφτηκα το public!ζητησα απο τα παιδιά στο τμήμα των τηλεοράσεων να τσεκάρω την ταινία στην vt30 και όχι μόνο με άφησαν..αλλα μου έδωσαν και το τηλεχειριστήριο να "παίξω" με τις ρυθμήσεις της εικόνας!Δεν ξέρω αλλά η ταινία γενικά ήταν ψιλομάπα.οχι απο υπόθεση αλλα απο απόδοση του 3d και της ποιότητας.μάλλον θα πρέπει να είναι σε πολύ αρχικό στάδειο τα 3d .mkv,η το συγκεκριμένο ήταν χάλια!Απο την άλλη το κανονικό 3d bluray με τον αρκουδο που έπαιζε συνέχεια σαν demo η τβ μπορώ να πω οτι τα έσπαγε!!αργεί μωρέ ο Σεπτέμβρης??(τότε υπολογίζω να την αγοράσω αν όλα πάνε καλά).....και δεν έχουμε χρεοκοπήσει σαν έθνος!!:FSGSFGS4:

Ποια ακριβως θα πάρεις; 55 η 65; Κ εγω γιαυτο την πηρα τωρα.. Λεω κατσε αν χρεοκοπησουμε τουλαχιστον να μας μεινει κ μια τβ της προκοπης να χουμε να βλεπουμε την φαλακρη γαλοπουλα (υον γιωργάκη ντε..) οταν θα κλεινομαστε μεσα! :) :)

βαλτε με και μενα στην λιστα κατοχων, αυριο ερχεται για samsung d8000 πηγαινα αλλα ο ιδιοκτητης του μαγαζιου ( γνωριμος μου για δεκαετιες ) ηταν απολυτος μακρια... αγοραζεις μοστρα τιποτε αλλο.......

πρωτες εντυπωσεις την εχω 1 μερα, κατα αρχην η ποιοτητα κατασκευης ειναι εξαιρετικη .......

Νίκο σήμερα είδα οτι πήρες την VT30.... :ernaehrung004:

Εκανες πολύ καλή επιλογή. Θα την ευχαριστηθείς, στο εγγυώμαι. Καλές θεάσεις και καλορίζικη!!!

Ποια ακριβως θα πάρεις; 55 η 65; Κ εγω γιαυτο την πηρα τωρα.. Λεω κατσε αν χρεοκοπησουμε τουλαχιστον να μας μεινει κ μια τβ της προκοπης να χουμε να βλεπουμε την φαλακρη γαλοπουλα (υον γιωργάκη ντε..) οταν θα κλεινομαστε μεσα! :) :)

ε για την 55αρα λεω....η 65αρα δεν χωραει στο σαλονι,,,χεχεχεχε....

Καλορίζικη fearbit πες εντυπωσεις και βγαλε καμια φωτο. Παιδια εμενα μου πε ενας πωλητης απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ οτι το AVATAR 3D θα μου το δωσει τζαμπε ως δειγμα οταν μου ρθει η τηλεόραση ... Για πηγαινε και εσυ fearbit στο μαγαζι που την πηρες και παιξε κανα παραμυθι τετοιο. (σε μενα οντως ετσι μου ειπε το παιδι απο το καταστημα)

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλορίζικη fearbit πες εντυπωσεις και βγαλε καμια φωτο. Παιδια εμενα μου πε ενας πωλητης απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ οτι το AVATAR 3D θα μου το δωσει τζαμπε ως δειγμα οταν μου ρθει η τηλεόραση ... Για πηγαινε και εσυ fearbit στο μαγαζι που την πηρες και παιξε κανα παραμυθι τετοιο. (σε μενα οντως ετσι μου ειπε το παιδι απο το καταστημα)

Το Avatar σε 3D BlueRay δινεται δωρο με την αγορα 3DBlueRay Player της Panasonic και οχι με την αγορα τηλεορασης,η εκτος και αν εκει υπαρχει καποια ξεχωριστη προσφορα...

@ kblachos
σε ευχαριστω !
το εψαξα παρα πολυ και επειδη βλεπω μονο ταινιες και καθολου τηλεοπτικο
μα καθολου... κατεληξα εδω.
:award:

Ξέρει κανείς τί διαφορά θα έχει αν αγοράσω ένα 3d player της panasonic που να ταιριάζει γάντι με την συγκεκριμένη τηλεόραση απο το PS3 που χρησιμοποιώ τώρα για να βλέπω HD ταινίες?? Αξίζει να αγοράσει κανείς ξεχωριστό 3d player?

Το Avatar σε 3D BlueRay δινεται δωρο με την αγορα 3DBlueRay Player της Panasonic και οχι με την αγορα τηλεορασης,η εκτος και αν εκει υπαρχει καποια ξεχωριστη προσφορα...
Το AVATAR δινόταν πέρυσι με αγορά PANY TV και μαζί είχε δώρο ένα BD Player, ωστόσο φέτος κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, μόνο στην Αγγλία το είδα. Εμένα μου το πε ο υπάλληλος οτι θα μου δωσει το avatar 3D λογικά επειδή θα σκάσω ένα κάρο λεφτά για την 65αρα... δεν μου το έθεσε ως προσφορά του μαγαζιού. Στο μπλα μπλα μου το πε.

Το AVATAR δινόταν πέρυσι με αγορά PANY TV και μαζί είχε δώρο ένα BD Player, ωστόσο φέτος κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, μόνο στην Αγγλία το είδα. Εμένα μου το πε ο υπάλληλος οτι θα μου δωσει το avatar 3D λογικά επειδή θα σκάσω ένα κάρο λεφτά για την 65αρα... δεν μου το έθεσε ως προσφορά του μαγαζιού. Στο μπλα μπλα μου το πε.

Ποσες μερες παραδοση σου ειπαν στον κωτσοβολο γιατι την παραγγειλα και εγω.Εμενα μου ειπαν 15 μερες.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ξέρει κανείς τί διαφορά θα έχει αν αγοράσω ένα 3d player της panasonic που να ταιριάζει γάντι με την συγκεκριμένη τηλεόραση απο το PS3 που χρησιμοποιώ τώρα για να βλέπω HD ταινίες?? Αξίζει να αγοράσει κανείς ξεχωριστό 3d player?

Συνδιασμος 3D BlueRay player της Panasonic μαζι με την VT30,θα εχεις καλυτερο οπτικο αποτελεσμα,ειδικα στα χρωματα.....Επισης το PS3 αν και μπορει να αναπαραγει 3D περιεχομενο,το 3D εφε φενεται ακομη καλυτερο οταν αναπαραγεται απο BR player της Panasonic..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την 65αρα θα παρεις ετσι;Ποσο τελικα θα την πληρωσεις;

Μου είχαν πει οτι θα έρθει τον Σεπτέμβριο (!). Πήρα τηλέφωνο ξανά στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ πριν 5 μέρες και μου είπαν Αύγουστο, τη στιγμή που απο την Panasonic δεν γνωρίζουν ακόμη και μου είπαν να απευθυνθώ στο κατάστημα που έγινε η παραγγελία. Η τιμή συνολικά για την 65VT30 είναι στα 4.099 ευρώ