Παίδες, thanks για τις απαντήσεις - οπότε μιλάμε για "χρήση χωρίς τρελές υπερβολές" και θα είμαι μια χαρά. Good, good, διότι και τη σύζυγο που άφησα να χαζεύει τηλεόραση (για 2-3 ωρίτσες χθες και σήμερα), χωρίς να πολυπροσέχει (αν και έβαζε, όπως της είπα, ένα zoom 2 "όταν δεν έκρυβε τους υπότιτλους" και έκανε και ένα περιστασιακό zapping όποτε είχε διαφημίσεις), no problem.
Οπότε, και με αυτά που μου λέτε, υποθέτω πως και 1 - 1 1/2 ωρίτσα, "τη σηκώνει" με παιχνίδι-ταινία-οτιδήποτε "με λίγη static εικόνα" (στην ταινία θεωρώ "static" το "να μην καλύπτει όλη την έκταση με πλήρες 16:9, αφήνοντας μαύρες μπάρες"), αν μετά πέφτει λίγη "φυσιολογική χρήση" με zapping και "εναλλασσόμενες εικόνες", δεν παίζει πρόβλημα. Στη χειρότερη, άντε να βάλω με περισσότερο ζήλο Zoom 2 και το πώς-το-λένε-bar. Perfect!
Και τώρα, κάτι άλλο, προς όποιον το δοκίμασε:
Έχω ένα ταπεινό πισάκι (καλά, 5 έχω, αλλά μιλάμε για το συγκεκριμένο) με μια GTX 280 της Nvidia. Ναι, είναι παλιά, μα υποτίθεται πως υποστηρίζει 3D gaming μέσω 3D vision. Ένας από τους λόγους που διάλεξα την VT30 και όχι μια LG (Plasma και αυτή, που ναι μεν ηταν λίγο χειρότερη, σόρυ, δεν θυμάμαι το μοντέλο, μα την είχε σε μια τρελή προσφορά το Media Markt με 999 και δώρο Xbox360) ήταν μια ανακοίνωση της Panasonic πως συνεργάζεται ΕΠΙΣΗΜΑ με την Nvidia ειδικά όσον αφορά στο 3D gaming. Και, υποτίθεται, πως οι Nvidia "βλέπουν απευθείας" την VT30 ως "3D monitor". Πάμε στο πρόβλημα:
Έλα μου που όποτε "ενεργοποιώ το 3D στο PC", η οθόνη του μαυρίζει και δεν επανέρχεται. Κάτι σαν "να προσπαθεί να γυρίσει η κάρτα σε 3D mode και να παγώνει πριν την επιστροφή της".
Έχει συναντήσει κανείς πρόβλημα; Να σημειώσω πως αυτό μου το κάνει και ΧΩΡΙΣ την τηλεόραση, σε φάση που δοκίμασα (έτσι, ως test) να "γυρίσω σε 3D" ενώ είχα συνδεδεμένα τα δυο 2D monitors μου. Τις παίζει; Έχει παίξει κανείς σε 3D με Nvidia, ή και, καλύτερα, με το συγκεκριμένο μοντέλο; Γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται, τι μπορεί να φταίει ή, αν το ξεπεράσω, έχει τίποτα άλλες χρήσιμες συμβουλές ειδικά για PC-3D gaming στην VT30;
Εγκυκλοπαιδικά, έχω τα Win7 64bit και είμαι σχετικά advanced χρήστης, οπότε αν κανείς έχει... "άγριες" συμβουλές με πειράγματα registry, αντικαταστάσεις DLLs κ.λπ., no problem. Αρκεί να βρω λύση.
Και πάλι thanks.