Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συνδιασμος 3D BlueRay player της Panasonic μαζι με την VT30,θα εχεις καλυτερο οπτικο αποτελεσμα,ειδικα στα χρωματα.....Επισης το PS3 αν και μπορει να αναπαραγει 3D περιεχομενο,το 3D εφε φενεται ακομη καλυτερο οταν αναπαραγεται απο BR player της Panasonic..
Αν δε κανω λαθος οταν ειχε πρωτοβγει το PS3 είχε πάρει βαθμολογίες από av περιοδικά τύπου HiTech κτλ 10/10 ή 9,7/10 τουλάχιστον. Ήταν best buy. Σε εικόνα δεν νομίζω να υστερεί τόσο ή και καθόλου συγκριτικά με κάποιο bluray player άλλης εταιρείας. Στο θέμα 3D όμως τί γίνεται;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν δε κανω λαθος οταν ειχε πρωτοβγει το PS3 είχε πάρει βαθμολογίες από av περιοδικά τύπου HiTech κτλ 10/10 ή 9,7/10 τουλάχιστον. Ήταν best buy. Σε εικόνα δεν νομίζω να υστερεί τόσο ή και καθόλου συγκριτικά με κάποιο bluray player άλλης εταιρείας. Στο θέμα 3D όμως τί γίνεται;

Εχω δει 3D τοσο απο αναπαραγωγη PS3 οσο και απο της Panasonic το περσυνο μοντελο το DMP300 καπως ετσι...Η διαφορα ειναι ευκολα αντιληπτη...Αλλα το 3D BlueRay player της Panasonic ειναι καλυτερο και στημ 2D αναπαραγωγη...

Ρε παιδες.. το διευκρυνισε το παιδι οτι ΔΕΝ ειχε καμια σχεση η πρωτη φωτο με το IR που εχει η TV του... Θυμησαν σενάρια Φώσκολου οι διαλογοι πριν :p Στο θεμα μας.. αν μπορεις φιλε ανεβασε φωτο με μαυρη εικονα... Μας αγχωσες.. εμενα τουλαχιστον αρκετα :o

Καλησπέρα,
Σε μαύρη εικόνα δεν φαίνεται απολύτως καμμία στάμπα.
Το προβλημα έχει γενικώς μειωθεί στο απειροελάχιστο (μόνο εγώ που το ξέρω μπορώ να το δω) και φαίνεται μόνο σε αποχρώσεις του πράσινου. (χρησιμοποιώ το cd του στρωσίματος και μόνο στο πράσινο το εντοπίζω με μεγάλη δυσκολία)

Καλησπέρα,
Σε μαύρη εικόνα δεν φαίνεται απολύτως καμμία στάμπα.
Το προβλημα έχει γενικώς μειωθεί στο απειροελάχιστο (μόνο εγώ που το ξέρω μπορώ να το δω) και φαίνεται μόνο σε αποχρώσεις του πράσινου. (χρησιμοποιώ το cd του στρωσίματος και μόνο στο πράσινο το εντοπίζω με μεγάλη δυσκολία)
Αυτό είχε αναφερθεί πολλάκις στο avforums, γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο http://www.avforums.com/forums/plasma-tvs/1482291-green-tinge-fault-panasonic-vt30-gt30-st30-2.html λέει για ενα green tinge.. αν εννοείς το ίδιο

Άσχετο μόλις ενημερώθηκα πως το καινούργιο τεύχος του Hi Tech έχει review της 50"VT30

Μάλλον αγιογραφία. Παρουσίαση έχει...
(Και προσπαθεί να βρει διαφορές με την GT30. Τελικά βρήκε, η GT30 είναι πιο ευκρινής, και η VT30 έχει καλύτερο φίλτρο και πιο ζωηρά χρώματα...)

Μάλλον αγιογραφία. Παρουσίαση έχει...
(Και προσπαθεί να βρει διαφορές με την GT30. Τελικά βρήκε, η GT30 είναι πιο ευκρινής, και η VT30 έχει καλύτερο φίλτρο και πιο ζωηρά χρώματα...)
Διαβασες το κείμενο; Μάλλον θα το αγορασω αύριο

Καλορίζικη fearbit πες εντυπωσεις και βγαλε καμια φωτο. Παιδια εμενα μου πε ενας πωλητης απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ οτι το AVATAR 3D θα μου το δωσει τζαμπε ως δειγμα οταν μου ρθει η τηλεόραση ... Για πηγαινε και εσυ fearbit στο μαγαζι που την πηρες και παιξε κανα παραμυθι τετοιο. (σε μενα οντως ετσι μου ειπε το παιδι απο το καταστημα)

Ρε συ...δεν την πήραν ακόμα...τον Σεπτέμβρη λεω.Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ...έχει βάλει κανείς κάτοχός και gamer,να δει αν αξίζει η μετατροπή απο 2d σε 3d σε κάποιο game?γιατί εάν περιμένουμε να δούμε καμία 3d ταινία σωθηκαμε!!3 στις 5 3d ταινίες είναι cartoon,και μια στις 5 είναι ντοκιμαντέρ,α και ταινία normal 3d είναι 1.!!!το avatar....το οποίο δεν έχει κυκλοφόρησει ακόμα εάν δεν κάνω λάθος..:drummer:

Μπραβο , κερδιζουν ενα σακουλακι γαριδακια για τις μεγαλες τους ανακαλυψεις!

f8a85e15f885481da198cbe.png

6009823132954ae6b74ec16.png

Review της 42άρας από το αγγλικό φόρουμ: http://www.avforums.com/review/Panasonic-VT30-TX-P42VT30-42VT30-3D-Plasma-Review.html

Άψογα τα διαγράμματα μετά το calibration :a0210:

Μετρήσεις αντίθεσης δεν βλέπω όμως... (το αιώνιο πρόβλημα του φόρουμ...)

Καλύτερα έτσι γιατί στην 65αρα που είχαμε μετρήσεις αντίθεσεις μιλάγαμε καμιά 10ρια σελίδες για την ακατονόμαστη :flipout::flipout::flipout:

Πλέον έχουμε μπόλικους κατόχους και αρκετά reviews οπότε πάνω κάτω ο κόσμος που την έχει στα υπόψη για αγορά ξέρει τι να περιμένει. Αυτό είναι κατά την γνώμη μου και το πιο βασικό :a0210:

Μα αυτό είναι ακριβώς το θέμα. Περιμένει κανείς από άλλα review να μάθει την αλήθεια. Όχι από τα περισσότερα του avforums.

Άσε που αν δεν έχουμε ερέθισμα, τι θα συζητάμε σε αυτό το φόρουμ; :flipout:
Λεφτά να αγοράσουμε την 65άρα (ούτε καν την 50άρα) δεν έχουμε, οπότε ας συζητάμε τις μετρήσεις... :smile:

Μηπως ξερει κανεις αυτο το green tinge που παρουσιαζει η vt30 και παραπονιουνται πολλοι στα ξενα φορουμς τι ειναι ακριβως?

Μηπως ξερει κανεις αυτο το green tinge που παρουσιαζει η vt30 και παραπονιουνται πολλοι στα ξενα φορουμς τι ειναι ακριβως?

είναι μια πρασινίλα που παρουσιάζεται σε ένα κομμάτι της οθόνης και είναι πιο εμφανές όταν υπάρχει το γκρι background του μενού και κατά την αναζήτηση καναλιών επίγειας

pic6.JPG

υπάρχουν κάποιες αναφορές για όλη τη σειρά. st, gt, vt

Τόσα φράγκα δίνεις για να την πάρεις, να μην βλέπεις και λίγο το... χρώμα του χρήματος στην οθόνη σου? :)

είναι μια πρασινίλα που παρουσιάζεται σε ένα κομμάτι της οθόνης και είναι πιο εμφανές όταν υπάρχει το γκρι background του μενού και κατά την αναζήτηση καναλιών επίγειας

υπάρχουν κάποιες αναφορές για όλη τη σειρά. st, gt, vt

Υπογραμμίζω το "σε ένα κομμάτι" γιατί αν η "πρασινίλα" υπάρχει ομοιόμορφα σε όλη την οθόνη πιθανότατα είναι θέμα σωστής ρύθμισης της κλίμακας του γκρι.

Άσε που αν δεν έχουμε ερέθισμα, τι θα συζητάμε σε αυτό το φόρουμ; :flipout:
Λεφτά να αγοράσουμε την 65άρα (ούτε καν την 50άρα) δεν έχουμε, οπότε ας συζητάμε τις μετρήσεις... :smile:

Με την πρώτη ευκαιρία θα σου δώσω "τροφή" σε άλλο νήμα :ernaehrung004:
Και επειδή είμαστε πολύ μπροστά ενημερώνω από τώρα ότι οι Panasonic του 2012 (VT40 ?) θα έχουν νέο τρόπο οδήγησης που υπόσχεται (στα χαρτιά τουλάχιστον) διπλάσιες διαβαθμίσεις φωτεινότητας στα σκοτεινά πλάνα ;)
http://www.panasonic-broadcast.com/en/news/archive.php?we_objectID=4292

Last edited:
Με την πρώτη ευκαιρία θα σου δώσω "τροφή" σε άλλο νήμα :ernaehrung004:
Και επειδή είμαστε πολύ μπροστά ενημερώνω από τώρα ότι οι Panasonic του 2012 (VT40 ?) θα έχουν νέο τρόπο οδήγησης που υπόσχεται (στα χαρτιά τουλάχιστον) διπλάσιες διαβαθμίσεις φωτεινότητας στα σκοτεινά πλάνα ;)
http://www.panasonic-broadcast.com/en/news/archive.php?we_objectID=4292

Μόλις εκδικαστεί η αγωγή μας και κάνω την αποζημίωση G40, θα μου λυθούν πολλές απορίες. Ξεκινώντας ότι οι φώσφοροι έχουν συγκεκριμένο και αμετάβλητο φάσμα εκπομπής, έχω απορία αν ουσιαστικά το καλιμπράρισμα επηρεάζει το ποσοστό του dithering, αλλά και την στάθμη του μαύρου...
(Γιατί να αλλάξεις την χρωματική απόδοση του πάνελ, θα αρχίσεις αναγκαστικά την μείξη χρωμάτων. Στις LCD, μου φαίνεται ακόμα πιο σύνθετο, γιατί δεν ξέρω αν εισάγονται αλλοιώσεις ανάλογα με το πόσο φως περνά...)

Εχει καταφερει κανεις να παιξει ελληνικους υποτιτλους στον media player της VT30?
Δοκιμασα και με DLNA αλλα δεν βλεπει καν το αρχειο των υποτιτλων στα options λεει "no subtitle found"

Εχει καταφερει κανεις να παιξει ελληνικους υποτιτλους στον media player της VT30?
Δοκιμασα και με DLNA αλλα δεν βλεπει καν το αρχειο των υποτιτλων στα options λεει "no subtitle found"

Στον Media Player της Panny
1.Για να αναγνωρίσει τους εξωτερικούς υπότιτλους πρέπει να έχουν το ίδιο ονομα αρχείου με το video και προφανώς να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο.
Για να παίξει ελληνικούς υπότιτλους πρέπει η κωδικοποίηση να είναι unicode without BOM.
2. Εαν μιλάμε για matroska με multiplexed υπότιτλους τότε αυτοί πρέπει να έχουν προστεθεί με αποτσεκαρισμένο το compression.
Το ίδιο ισχύει και για να παίξει το mkv αρχείο γενικώς , πρέπει audio, video και subtitles να μην έχουν compression

Οσον αφορά τον DLNA server υποθέτω ότι πολλά εξαρτώνται από τον ίδιο τον server. Ποιον χρησιμοποιείς?