Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν και εχουν γραφτει και εδω αρκετα για το περιφημο Floating Brightness του μοντελου, θεωρω το στατιστικο κατοχων του μοντελου απο το amazon.de 7 στους 19 διαμαρτυρονται για το φαινομενο 36% ειναι τεραστιο ποσοστο. Ακομα και αυτοι που την βαθμολογουν ως αριστη επιλογη , κανουν αναφορά στο φαινομενο. Δεν το εχω δει απο κοντα για να κρινω το ποσο ενοχλητικο ειναι για μενα παντως απο τα βιντεο στο νετ δειχνει ιδιαιτερα ενοχλητικο. Κατα την γνωμη μου το υπαρκτο αυτο φαινομενο αν ειναι τοσο εντονο οσο το σχολιαζουν αρκετοι κατοχοι και οσο φαινεται στα βιντεο , καθυστουν την τηλεοραση σιγουρα οχι την κορυφαια επιλογη πλασμα για το 2011. Στην vt-20 υπηρχε το φαινομενο?

Το θέμα μήπως έχει λυθεί τελικά με κάποιο fw update? μπορούν να μας βοηθήσουν οι κάτοχοι του μοντέλου?

και εδω το φαινομενο στην gt30. Στο βιντεο αναφερει οτι το φαινομενο εχει μειωθει με το νεο fw και μας δειχνει το σχετικο βίντεο. Αν αυτη ειναι η βελτιωση του τι να πω?! πως ηταν πρώτα? Καποιοι κατοχοι των μοντελων μπορουν να σχολιασουν λίγο το φαινομενο?
Και εδω οι κριτικες από το amazon που αναφερθηκα νωριτερα.
http://www.amazon.de/product-review...?ie=UTF8&showViewpoints=0&filterBy=addOneStar

και εδω το φαινομενο στην gt30.
http://www.youtube.com/watch?v=p2LVAYnItOI&feature=related

Δεν υπάρχει τέλεια τηλεόραση, για όλες θα βρεις κάτι. Επίσης νομίζω ότι το flickering που εμφανίζεται στο βίντεο δεν είναι μέρος του προβλήματος, αλλά αλληλεπίδραση της κάμερας με την τηλεόραση. Αυτό που νομίζω θέλει να δείξει είναι η τροποποίηση της εικόνας στην μαύρη περιοχή όταν εμφανίζεται ο κύκλος...
[Δεν είμαι κάτοχος φετινού μοντέλου πανασόνικ...]

Το μόνιμο flickering απλά δεν υπάρχει σαν πρόβλημα και είναι θέμα λήψης.

Το "fluctuating brightness" είναι αυτό που συμβαίνει όταν κάνει zoom in - zoom out με το σκόπευτρο.

Μετά από κάθε zoom in (σκοτεινή εικόνα με μικρό APL) η τηλεόραση δείχνει σαν να ανεβάζει το gamma της και γίνεται πιο φωτεινή η οθόνη. Ενώ μετά από κάθε zoom out (πιο φωτεινή εικόνα με μεγάλο APL) η τηλεόραση δείχνει σαν να μειώνει πάλι το gamma της και να σκοτεινιάζει την εικόνα.

Από κάποια φάση του video και μετά αλλάζει την τηλεόραση σε game mode και από ότι βλέπω το πρόβλημα εξαφανίζεται.

Last edited:
Χμ, εμένα μου φαίνεται ότι και στο game mode κάνει το ίδιο, απλά πιο γρήγορα...

Πρέπει να έχεις επιλογή compression=none στους υπότιτλους , στο mkv merge
Ξανα φόρτωσε το video στο mkv merge, φωτισε τους υπότιτλους, πήγαινε στο tab πήγαινε στο tab extra options και στο compression επέλεξε none (οχι κενό) και ξαναφτιάξε το αρχείο σου.
Για καλό και για κακό τις ίδιες επιλογές κάνε για για το video και για τον ήχο.

Αν εχουμε σε ενα φακελο ενα mkv και τους υποτιτλους με ιδιο ονομα με την ταινια,χωρις τη μεσολαβηση του merge δηλαδη,τους βλεπει τους υποτιτλους η οχι?

φιλε koliniol σε εσενα ειναι αντιληπτο-ενοχλητικο ή απλως περνα χωρις να ακουμπα το Floating Brightness?

Πρέπει να έχεις επιλογή compression=none στους υπότιτλους , στο mkv merge
Ξανα φόρτωσε το video στο mkv merge, φωτισε τους υπότιτλους, πήγαινε στο tab πήγαινε στο tab extra options και στο compression επέλεξε none (οχι κενό) και ξαναφτιάξε το αρχείο σου.
Για καλό και για κακό τις ίδιες επιλογές κάνε για για το video και για τον ήχο.

εκδοση που εχω 3.1 Δεν εχει αυτο το option
στους υποτιτλους
η καινουρια το εχει

παιδια υπαρχει διαφορα στην εικονα(κυριως)-ηχο(που να την καταλαβαινω) στις 50'' στα 2,5 μετρα θεαση μεταξυ 720p & 1080p?

και επισης ενα αλλο μεγαλης σημασιας ερωτημα:μπορω απο τον υπολογιστη να βλεπω ασυρματα οτι δειχνει η οθονη του υπολγιστη κ κυριως p2p αγωνες ποδοσφαιρου?

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια υπαρχει διαφορα στην εικονα(κυριως)-ηχο(που να την καταλαβαινω) στις 50'' στα 2,5 μετρα θεαση μεταξυ 720p & 1080p?

Ναι,εκτός από την αυξημένη ανάλυση πιθανότατα θα υπάρχει και διαφορά σε bitrate.

Το θεμα με το Floating Brightness το εχω παρατηρησει κι εγω σε σημειο που να ξερω οτι θα το κανει πριν το κανει καποιες φορες, αλλα δε με ενοχλει ουτε θεωρω οτι ειναι κατι που μπορει να αποτρεψει εναν υποψηφιο αγοραστη.

Αν εχουμε σε ενα φακελο ενα mkv και τους υποτιτλους με ιδιο ονομα με την ταινια,χωρις τη μεσολαβηση του merge δηλαδη,τους βλεπει τους υποτιτλους η οχι?

Του αγγλικους ναι, τους ελληνικους οχι.
Θελουν ενσωματωση με mkvToolnix πχ, με αποσυμπιεσμενο το compression.
Αλλα και παλι μιας και η TV δεν διαβαζει ntfs, matroska >=4gb δεν μπορεις να δεις παρα μονο μεσω DLNA που κι εκει γινεται της κακομοιρας, lag,παγωμα, με λιγα λογια κλαψτα :fahne90:

Last edited:
Το θεμα με το Floating Brightness το εχω παρατηρησει κι εγω σε σημειο που να ξερω οτι θα το κανει πριν το κανει καποιες φορες, αλλα δε με ενοχλει ουτε θεωρω οτι ειναι κατι που μπορει να αποτρεψει εναν υποψηφιο αγοραστη.

Του αγγλικους ναι, τους ελληνικους οχι.
Θελουν ενσωματωση με mkvToolnix πχ, με αποσυμπιεσμενο το compression.
Αλλα και παλι μιας και η TV δεν διαβαζει ntfs, matroska >=4gb δεν μπορεις να δεις παρα μονο μεσω DLNA που κι εκει γινεται της κακομοιρας, lag,παγωμα, με λιγα λογια κλαψτα :fahne90:

εμενα διαβαζει ανεξαρτητως μεγεθους ειδα προχθες
ταινια 14 γιγα απο φλασακι
και αλλη στα 9 γιγα
απλα δεν εβγαζε τους αγγλικους υποτιτλους
και dts μου παιζει

εμενα διαβαζει ανεξαρτητως μεγεθους ειδα προχθες
ταινια 14 γιγα απο φλασακι
και αλλη στα 9 γιγα
απλα δεν εβγαζε τους αγγλικους υποτιτλους
και dts μου παιζει

Ti εννοεις διαβαζει ntfs δισκους?
Εγω προχθες εκανα format στο φλασακι σε NTFS γιατι προσπαθουσα να δω το Spartacus και μολις το εβαζα στην TV ελεγε "no device detected"
Μολις το εκανα format se FAT32 το εβλεπε μια χαρα αλλα
- Δεν μπορουσα να περασω αρχειο με μεγεθος >4gb
- Δεν αναγνωριζε του ελληνικους υποτιτλους (τους εβγαζε κινεζικα) αλλα επαιζε κανονικα τα Αγγλικα

Είδα την vt 30 απο κοντά απίστευτα ζωντανά χρώματα καθαρό μαύρο, πανέμορφη-λητη εμφάνιση τρομερά ποιοτικό κοντρόλ καμία σχέση με της vt20

Είδα την vt 30 απο κοντά απίστευτα ζωντανά χρώματα καθαρό μαύρο, πανέμορφη-λητη εμφάνιση τρομερά ποιοτικό κοντρόλ καμία σχέση με της vt20

Welcome to the club....:firstprize: