Επιπλέον δεν γνωρίζω τηλεόραση που να έχει mp που να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μου σε αναπαραγωγή media files
το πάσχα που είμαστε κωνσταντινούπολη πήγαμε σε ένα σατουρν να πάρουμε ένα δώρο για τους φίλους μας και είδαμε την 46d8000. της λέω μπιμπελό καλή ε? μπα μου λέει πολύ λεπτή είναι θα τα παίξουν σύντομα τα ηλεκτρονικά της.
HD ομως νομιζω δεν μπορεις να δεις με την παλια καρτα.
Ειναι θεμα χρονου να γινει ολικο "παντρεμα" κατα την αποψη μου.
Τωρα ποια φορμουλα θα βρουν δεν ξερω.
+10000Σαν out of the box θέαση μεταξύ των δύο τόσο σε 2D SD όσο και 2D HD ποιά απο τις δύο επιλέγεις και γιατί????
Σαν out of the box θέαση μεταξύ των δύο τόσο σε 2D SD όσο και 2D HD ποιά απο τις δύο επιλέγεις και γιατί???
Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος από εχθές της τηλεόρασης, μετά από εξαντλητικό demo, και με κριτήριο τις ρυθμίσεις που είδα από τον κύριο Καστρουνή (professional 2), καταθέτω μονολεκτικά την πρώτη μου άποψη : Εξαιρετική.
Ήδη κάτοχος μιας KRP-500A, η VT30 έρχεται να καλύψει το κομμάτι του 3D και να ξεκουράσει την λειτουργία της kuro.
Σε πρώτη ανάγνωση η εικόνα των ψηφιακών καναλιών, με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις πάντα, πολύ πιο ζωντανή, ομοιογενής και φωτεινή. Ασυναίσθητα τραβάει το μάτι από την kuro. Στα αναλογικά κανάλια μικτές εντυπώσεις. Αλλού αρέσκεσαι να κοιτάς την Pioneer και σε άλλα την Panasonic.
Το κομμάτι του media player δοκιμάστηκε μόνο με μια SD από φωτογραφική μηχανή, εξαιρετικά γρήγορη ανάγνωση και εύκολη πλοήγηση. Θα στενοχωρήσω ενδεχομένως κάποιους από τους ήδη κατόχους που αναφέρονται σε αυτό και στα αρχεία τα οποία δεν αναπαράγει, απλά νομίζω ότι θα έπρεπε να δημιουργήσουν μια νέα κατηγορία με θέμα “media players με ενσωματωμένη οθόνη”. Εάν βρεθούν κάποιες λύσεις παρήγορο για τους νέους κατόχους. Όσοι όμως μέχρι εχθές είχαν τηλεόραση, από κάποιο player έβλεπαν τα αρχεία τους. Όσοι ασχολούνται για πρώτη φορά, θα χρειαστούν ένα πρόσθετο κόστος.
Για μένα και πιθανώς κάποιους ακόμα, το κρίσιμο για την επιλογή μιας οθόνης είναι το τι μπορεί να αποδώσει στην εικόνα, και μόνο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά συνοδευτικά και καλώς ή κακώς υπάρχουν.
Το 3D, μια κατηγορία μόνο του. Αισθητή διαφορά από την προκάτοχο VT20, πολύ πιο όμορφα και ελαφρά τα νέα γυαλιά και επαναφορτιζόμενα. To μέγεθος τους (περιλαμβάνονται στην συσκευασία 2) είναι medium. Το κόστος για πρόσθετα γυαλιά αρκετά τσουχτερό 150 ( μου προτάθηκε η αναμονή, ενόψει επικείμενης μείωσης τιμής). Σε πρωτογενές υλικό 3D, προσφέρεται πλέον η δυνατότητα ρύθμισης από +3 σε -3, για εύρεση του βέλτιστου σημείου θέασης από τον κάτοχο. Στην μετατροπή 2D->3D, απλά ικανοποιητική, οι δυνατές ρύθμισης του βάθους περιορίζονται σε τρείς.
Σε μια δεκάλεπτη θέαση BR, σαφέστατα η προεπιλογή THX φαντάζει πιο κοντά στο ιδανικό (βεβαιώθηκα από πριν ότι το IFC ήταν στο off). Στις δυνατότητες επαγγελματικής ρύθμισης , χάθηκα από το πλήθος των ρυθμίσεων, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω και το αφήνω για τον ειδικό στο μέλλον. Εξάλλου η ρύθμιση που είχε κάνει, όπως και το review του , ήταν καταλυτικά για την απόφαση αγοράς.
Το μενού φιλικό, η σύνδεση στο δίκτυο εύκολη και γρήγορη. Η νέα πλατφόρμα του viera connect φαντάζει φέρελπις. Ομολογώ ότι με γοήτευσε το cine-trailer, και ασχολήθηκα με τη θέαση όλων των προσεχώς. Σε λίγες μέρες δοκιμή του skype με την camera της Panasonic.
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ για να “στρώσω” την τηλεόραση, εξάλλου ούτε με την kuro ασχολήθηκα. Μου αρκεί η ύπαρξη της κάθετης κινούμενης μπάρας που υπάρχει (κάτι ανάλογο με το video pattern της pioneer) με τη φωνή να διατηρείται κατά την ενεργοποίησή της.
Με κόστος απόκτησης ακριβώς το μισό από αυτό της kuro πριν από 2 και κάτι χρόνια και επιπλέον δυνατότητες, φαντάζει σε μένα ως ο μονόδρομος για όσους ήθελαν και δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν την Pioneer.
Θα κοιταξω το αρχείο μου και θα σου-σας πω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το φίλτρο της Pioneer λέρωνε το μαύρο της με αποτέλεσμα να ξεγελά πολλά από τα μετρητικά.
HD από SAT (Hustler HD) Kuro
Εγώ πιστεύω ότι αν όχι καλλύτερη είναι τουλάχιστον ισάξιά της...
HD από SAT (eurosport HD) VT
HD από SAT (Hustler HD) Kuro
.
Φιλε Μανωλη Καστρουνη μηπως βρεθηκαν οι μετρησεις της Kuro 5090H;;;Ανυπομωνω να δω τι μετρησεις ειχε συγκρυτικα με την VT30...Αν τις βρεις,βαλε διπλα διπλα τις μετησεις και των δυο τηλορασεων
Να σου πουμε και μεγεια Μανωλη?
Απο οτι καταλαβα θα την αγορασεις και εσυ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.