Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οι ιστοριες με την γυναικα του καθενος υποτιθεται οτι ειναι αστειες???

Επιπλέον δεν γνωρίζω τηλεόραση που να έχει mp που να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μου σε αναπαραγωγή media files

+1

το πάσχα που είμαστε κωνσταντινούπολη πήγαμε σε ένα σατουρν να πάρουμε ένα δώρο για τους φίλους μας και είδαμε την 46d8000. της λέω μπιμπελό καλή ε? μπα μου λέει πολύ λεπτή είναι θα τα παίξουν σύντομα τα ηλεκτρονικά της.

:laugh: :laugh: :laugh:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

HD ομως νομιζω δεν μπορεις να δεις με την παλια καρτα.

Ειναι θεμα χρονου να γινει ολικο "παντρεμα" κατα την αποψη μου.

Τωρα ποια φορμουλα θα βρουν δεν ξερω.

HD με την παλιά όντως δεν βλέπεις. Αδιάφορο κατά εμένα και σίγουρα για όποιον κάνει home sharing.
Από την στιγμή που το συμβόλαιο είναι σε ισχύ, δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα. Μόνο προβλήματα μπορούνε να σου δημιουργήσουνε με την υπηρεσία αλλά εκεί απλά κάνεις υπομονή και πιέζεις.

Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος από εχθές της τηλεόρασης, μετά από εξαντλητικό demo, και με κριτήριο τις ρυθμίσεις που είδα από τον κύριο Καστρουνή (professional 2), καταθέτω μονολεκτικά την πρώτη μου άποψη : Εξαιρετική.

Ήδη κάτοχος μιας KRP-500A, η VT30 έρχεται να καλύψει το κομμάτι του 3D και να ξεκουράσει την λειτουργία της kuro.

Σε πρώτη ανάγνωση η εικόνα των ψηφιακών καναλιών, με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις πάντα, πολύ πιο ζωντανή, ομοιογενής και φωτεινή. Ασυναίσθητα τραβάει το μάτι από την kuro. Στα αναλογικά κανάλια μικτές εντυπώσεις. Αλλού αρέσκεσαι να κοιτάς την Pioneer και σε άλλα την Panasonic.

Το κομμάτι του media player δοκιμάστηκε μόνο με μια SD από φωτογραφική μηχανή, εξαιρετικά γρήγορη ανάγνωση και εύκολη πλοήγηση. Θα στενοχωρήσω ενδεχομένως κάποιους από τους ήδη κατόχους που αναφέρονται σε αυτό και στα αρχεία τα οποία δεν αναπαράγει, απλά νομίζω ότι θα έπρεπε να δημιουργήσουν μια νέα κατηγορία με θέμα “media players με ενσωματωμένη οθόνη”. Εάν βρεθούν κάποιες λύσεις παρήγορο για τους νέους κατόχους. Όσοι όμως μέχρι εχθές είχαν τηλεόραση, από κάποιο player έβλεπαν τα αρχεία τους. Όσοι ασχολούνται για πρώτη φορά, θα χρειαστούν ένα πρόσθετο κόστος.

Για μένα και πιθανώς κάποιους ακόμα, το κρίσιμο για την επιλογή μιας οθόνης είναι το τι μπορεί να αποδώσει στην εικόνα, και μόνο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά συνοδευτικά και καλώς ή κακώς υπάρχουν.

Το 3D, μια κατηγορία μόνο του. Αισθητή διαφορά από την προκάτοχο VT20, πολύ πιο όμορφα και ελαφρά τα νέα γυαλιά και επαναφορτιζόμενα. To μέγεθος τους (περιλαμβάνονται στην συσκευασία 2) είναι medium. Το κόστος για πρόσθετα γυαλιά αρκετά τσουχτερό 150€ ( μου προτάθηκε η αναμονή, ενόψει επικείμενης μείωσης τιμής). Σε πρωτογενές υλικό 3D, προσφέρεται πλέον η δυνατότητα ρύθμισης από +3 σε -3, για εύρεση του βέλτιστου σημείου θέασης από τον κάτοχο. Στην μετατροπή 2D->3D, απλά ικανοποιητική, οι δυνατές ρύθμισης του βάθους περιορίζονται σε τρείς.

Σε μια δεκάλεπτη θέαση BR, σαφέστατα η προεπιλογή THX φαντάζει πιο κοντά στο ιδανικό (βεβαιώθηκα από πριν ότι το IFC ήταν στο off). Στις δυνατότητες επαγγελματικής ρύθμισης , χάθηκα από το πλήθος των ρυθμίσεων, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω και το αφήνω για τον ειδικό στο μέλλον. Εξάλλου η ρύθμιση που είχε κάνει, όπως και το review του , ήταν καταλυτικά για την απόφαση αγοράς.

Το μενού φιλικό, η σύνδεση στο δίκτυο εύκολη και γρήγορη. Η νέα πλατφόρμα του viera connect φαντάζει φέρελπις. Ομολογώ ότι με γοήτευσε το cine-trailer, και ασχολήθηκα με τη θέαση όλων των προσεχώς. Σε λίγες μέρες δοκιμή του skype με την camera της Panasonic.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ για να “στρώσω” την τηλεόραση, εξάλλου ούτε με την kuro ασχολήθηκα. Μου αρκεί η ύπαρξη της κάθετης κινούμενης μπάρας που υπάρχει (κάτι ανάλογο με το video pattern της pioneer) με τη φωνή να διατηρείται κατά την ενεργοποίησή της.

Με κόστος απόκτησης ακριβώς το μισό από αυτό της kuro πριν από 2 και κάτι χρόνια και επιπλέον δυνατότητες, φαντάζει σε μένα ως ο μονόδρομος για όσους ήθελαν και δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν την Pioneer.

Σαν out of the box θέαση μεταξύ των δύο τόσο σε 2D SD όσο και 2D HD ποιά απο τις δύο επιλέγεις και γιατί????

ΥΓ : Κυριοι διαχειρηστές ! Να το το πρώτο συγκριτικό μεταξύ των δύο πανελλαδικά!!!

:firstprize:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος από εχθές της τηλεόρασης, μετά από εξαντλητικό demo, και με κριτήριο τις ρυθμίσεις που είδα από τον κύριο Καστρουνή (professional 2), καταθέτω μονολεκτικά την πρώτη μου άποψη : Εξαιρετική.

Ήδη κάτοχος μιας KRP-500A, η VT30 έρχεται να καλύψει το κομμάτι του 3D και να ξεκουράσει την λειτουργία της kuro.

Σε πρώτη ανάγνωση η εικόνα των ψηφιακών καναλιών, με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις πάντα, πολύ πιο ζωντανή, ομοιογενής και φωτεινή. Ασυναίσθητα τραβάει το μάτι από την kuro. Στα αναλογικά κανάλια μικτές εντυπώσεις. Αλλού αρέσκεσαι να κοιτάς την Pioneer και σε άλλα την Panasonic.

Το κομμάτι του media player δοκιμάστηκε μόνο με μια SD από φωτογραφική μηχανή, εξαιρετικά γρήγορη ανάγνωση και εύκολη πλοήγηση. Θα στενοχωρήσω ενδεχομένως κάποιους από τους ήδη κατόχους που αναφέρονται σε αυτό και στα αρχεία τα οποία δεν αναπαράγει, απλά νομίζω ότι θα έπρεπε να δημιουργήσουν μια νέα κατηγορία με θέμα “media players με ενσωματωμένη οθόνη”. Εάν βρεθούν κάποιες λύσεις παρήγορο για τους νέους κατόχους. Όσοι όμως μέχρι εχθές είχαν τηλεόραση, από κάποιο player έβλεπαν τα αρχεία τους. Όσοι ασχολούνται για πρώτη φορά, θα χρειαστούν ένα πρόσθετο κόστος.

Για μένα και πιθανώς κάποιους ακόμα, το κρίσιμο για την επιλογή μιας οθόνης είναι το τι μπορεί να αποδώσει στην εικόνα, και μόνο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά συνοδευτικά και καλώς ή κακώς υπάρχουν.

Το 3D, μια κατηγορία μόνο του. Αισθητή διαφορά από την προκάτοχο VT20, πολύ πιο όμορφα και ελαφρά τα νέα γυαλιά και επαναφορτιζόμενα. To μέγεθος τους (περιλαμβάνονται στην συσκευασία 2) είναι medium. Το κόστος για πρόσθετα γυαλιά αρκετά τσουχτερό 150 ( μου προτάθηκε η αναμονή, ενόψει επικείμενης μείωσης τιμής). Σε πρωτογενές υλικό 3D, προσφέρεται πλέον η δυνατότητα ρύθμισης από +3 σε -3, για εύρεση του βέλτιστου σημείου θέασης από τον κάτοχο. Στην μετατροπή 2D->3D, απλά ικανοποιητική, οι δυνατές ρύθμισης του βάθους περιορίζονται σε τρείς.

Σε μια δεκάλεπτη θέαση BR, σαφέστατα η προεπιλογή THX φαντάζει πιο κοντά στο ιδανικό (βεβαιώθηκα από πριν ότι το IFC ήταν στο off). Στις δυνατότητες επαγγελματικής ρύθμισης , χάθηκα από το πλήθος των ρυθμίσεων, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω και το αφήνω για τον ειδικό στο μέλλον. Εξάλλου η ρύθμιση που είχε κάνει, όπως και το review του , ήταν καταλυτικά για την απόφαση αγοράς.

Το μενού φιλικό, η σύνδεση στο δίκτυο εύκολη και γρήγορη. Η νέα πλατφόρμα του viera connect φαντάζει φέρελπις. Ομολογώ ότι με γοήτευσε το cine-trailer, και ασχολήθηκα με τη θέαση όλων των προσεχώς. Σε λίγες μέρες δοκιμή του skype με την camera της Panasonic.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ για να “στρώσω” την τηλεόραση, εξάλλου ούτε με την kuro ασχολήθηκα. Μου αρκεί η ύπαρξη της κάθετης κινούμενης μπάρας που υπάρχει (κάτι ανάλογο με το video pattern της pioneer) με τη φωνή να διατηρείται κατά την ενεργοποίησή της.

Με κόστος απόκτησης ακριβώς το μισό από αυτό της kuro πριν από 2 και κάτι χρόνια και επιπλέον δυνατότητες, φαντάζει σε μένα ως ο μονόδρομος για όσους ήθελαν και δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν την Pioneer.

Φιλε George T θα ηθελα να σμου απαντησεις στο εξης αν μπορεις..Σαν μαυρο και σαν αντιθεση,στα δικα σου ματια,πως ειναι η VT30 συγκριτικα με την 500 A;Σε τι ιντσες την πηρες;

Καλημέρα, πλέον. Οι αναφορές μου αφορούν την 50VT30. Όσο και αν προσπαθήσω να μεταφέρω τις απόψεις μου, δεν θεωρώ τις καταναλωτικές μου συνήθειες και προσωπικές προτιμήσεις θέασης, ως ικανές να απαντήσουν πλήρως στις ερωτήσεις σας.
Η πρώτη μου επαφή με την Pioneer ήταν σε προστατευμένο demo room, χωρίς φωτισμό με pure mode και το πασίγνωστο πλέον κόκκινο τριαντάφυλλο από το δισκάκι επίδειξης να αιωρείται στο απόλυτο σκοτάδι. Όσοι το έχουν δει μπορούν να με καταλάβουν. Είναι μια εικόνα που μένει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη και καθορίζει στο διηνεκές τη σχέση σου με το προϊόν.
Η ίδια εικόνα στην Panasonic, σε πολύ πιο φωτεινό περιβάλλον, σε κανονικό mode πολύ καλή, σε THX πολύ εντυπωσιακή, ρυθμισμένη επαγγελματικά εξαιρετική. Δεν μου δημιούργησε την ίδια αίσθηση (ήδη όμως υπήρχε η πρώτη εντύπωση) , αυτή που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, και όμως το χρώμα φαίνεται πιο μεστό, πιο γεμάτο, το τριαντάφυλλο προβάλλει σχεδόν έξω από την οθόνη. Εστιάζοντας στο κενό το μαύρο της kuro αναμφισβήτητα δείχνει ελάχιστα μεν, αλλά πιο μαύρο στα δικά μου μάτια. Από την άλλη, εφόσον το μαύρο αποτελεί ουσιαστικά το υπόβαθρο για να προβληθούν και να αναδειχθούν τα υπόλοιπα χρώματα, γιατί μου φαίνεται πιο ζωντανό και γεμάτο το χρώμα στην VT30? Ως χρήστης, διαλέγω την πολύ απλή απάντηση. Ότι είναι, είναι. Και οι δύο εικόνες στα μάτια μου είναι κορυφαίες & προτίθεμαι να αφήνω την αίσθησή μου κάθε φορά να επιλέγει το μέσο προβολής τους. Αδιαμφισβήτητο επίσης φαίνεται στα μάτια μου το επιπλέον φως που παράγει η VT30 σε normal mode. Είναι επιπλέον προσόν ? –πιθανώς ναι σε πιο φωτεινούς χώρους, αλλά από την άλλη η θέαση HD (για μένα) προϋποθέτει σκοτάδι.
Για να μην κουράσω με την πολυλογία μου , οι πρώτες προτιμήσεις μου στην ερώτηση KRP-500A vs. 50VT30 , μετά από λίγες ώρες συμβίωσης.

HD από BR (μέλλει να αποφασιστεί και να απαντηθεί στο εγγύς μέλλον)
HD από SAT (eurosport HD) VT
HD από SAT (Hustler HD) Kuro
SD από Digea VT
SD από αναλογικά κανάλια Kuro

Το υποκειμενικό γιατί, πολλές φορές δεν επιδέχεται περαιτέρω επεξηγήσεις. Εμπεριέχει πολύ προσωπικά στοιχεία και σαφέστατα αναμνήσεις & συναισθήματα από θεάσεις. Όσες φορές και να δω την πρώτη προσελήνωση, η ιδανική επιλογή για μένα θα είναι πάντα η παλιά ασπρόμαυρη οικογενειακή Nordmende, στην οποία την είδα για πρώτη φορά.

Νικητής είναι πάντα η επιλογή μας, από τη στιγμή που αξιοποιείται για την επίτευξη του σκοπού αγοράς,. Προσωπικά για θέαση και ευχαρίστηση. Καλύτερη τηλεόραση είναι πάντα αυτή που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Η τεχνολογία προχωρά, αργά ή γρήγορα. Αυτό που πραγματικά αγοράζουμε και πολλές φορές ξεχνάμε, είναι η χρήση του αγαθού και όχι το κουτί ή τα χαρακτηριστικά του. Η απάντηση λοιπόν στις ερωτήσεις γίνεται αυτόματα ερώτηση "κάνει αυτά που θέλω ?" και εάν ναι "τα κάνει καλύτερα από ότι άλλο μπορώ να αγοράσω, με το ποσό που έχω προς διάθεση?" .
Στην προσπάθεια εύρεσης του λόγου αξία / κόστος αγοράς, σήμερα, η ζυγαριά κλίνει προς την VT30. Από την άλλη η εμπειρία της συμβίωσης με μια kuro και όσων έχει προσφέρει μέχρι σήμερα, είναι ανεκτίμητη.

Προς τους υποψήφιους αγοραστές, διαβάστε, ενημερωθείτε, ρωτήστε και προπαντός δείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Ζυγίστε τα οικονομικά και τις ανάγκες σας και προχωρήστε. Η κατανάλωση πρέπει να εμπεριέχει κατά βάση χαρά, διαφορετικά γίνεται σπατάλη. Για όσους , κατόχους και μη kuro, αγωνιούν για την ύπαρξη ή όχι νέας βασίλισσας………., θυμηθείτε στο σκάκι κάποια στιγμή, μπορεί να υπάρξουν και δύο.

Θα κοιταξω το αρχείο μου και θα σου-σας πω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το φίλτρο της Pioneer λέρωνε το μαύρο της με αποτέλεσμα να ξεγελά πολλά από τα μετρητικά.

Φιλε Μανωλη Καστρουνη μηπως βρεθηκαν οι μετρησεις της Kuro 5090H;;;Ανυπομωνω να δω τι μετρησεις ειχε συγκρυτικα με την VT30...Αν τις βρεις,βαλε διπλα διπλα τις μετησεις και των δυο τηλορασεων

HD από SAT (Hustler HD) Kuro

Ναι κύριοι, ο Μαριούλης το είχε πει. Τσόντα στην Kuro και τα μυαλά στα κάγκελα. Αλλά εσείς με κοροϊδεύατε στο συγκριτικό.
Τώρα δικαιώνομαι. :Banane0: :Banane0:

Πάντως πολλές φόρες σκεφτομε αν δεν ειχε σταματήσει την παράγωγη των KURO η Pioneer τι θα βλέπαμε σήμερα.

Απο οτι διαβάζω πάντως η VT30 είναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τηλεόραση.

Εγώ πιστεύω ότι αν όχι καλλύτερη είναι τουλάχιστον ισάξιά της...

μετα απο 3 χρονια,καποιος δεν θα επρεπε να πλησιασει την pioneer...?
φαβορι ηταν η panasonic και απο οτι φαινεται-με εξαιρεση το μαυρο-τα καταφερε μια χαρα...

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ VT30
-----------------------------
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

1.xsiv74.................50vt30.........31-04-2011.......(O.K)
2.legions................50vt30.........29-04-2011.......(O.Κ)

ΜΑΙΟΣ 2011

3.azdoc.................50vt30..........04-05-2011.......(O.K)
4.GEORGE T............50vt30..........04-05-2011.......(O.K)

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμπληρώνει την λίστα,copy-paste,με τα δικά του στοιχεία αγοράς,διαστάσεις-ημερομηνία-τυχών προβλήματα κ.λ.π.

Φιλε Μανωλη Καστρουνη μηπως βρεθηκαν οι μετρησεις της Kuro 5090H;;;Ανυπομωνω να δω τι μετρησεις ειχε συγκρυτικα με την VT30...Αν τις βρεις,βαλε διπλα διπλα τις μετησεις και των δυο τηλορασεων

Το μαύρο ηρεμίας το είχα μετρήσει στο 0.0045 Nits αλλα όπως έχω αναφερει ξανά οι Pioneer έκαναν αμαύροση του panel σε τρια στάδια. Η φωτεινότητα της κυμαινόταν από 95 έως 115 nits ανάλογα το μοντέλο.

Να σου πουμε και μεγεια Μανωλη?

Απο οτι καταλαβα θα την αγορασεις και εσυ.

Εγω εαν πάρω θα είναι πάνω από 60 inch.:Banane0::Banane0:

Πάντως πραγματικά θα ήταν πρώτη στις επιλογές μου.