Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και με αυτό εδώ αναμένεται να δέσει για τα καλά το γλυκάκι
http://www.fullhd.gr/idisis/in-out/7735-dorcel-3d-.html

πάντως πέρα από την πλάκα δεν ξέρω πόσο χώρο θα είχε στην αγορά μια v30 με τιμή γύρω στα 1500 ευρώ και ισάξιες επιδόσεις με την vt30 σε 2d φυσικά. εκτός αν αυτό δεν είναι εφικτό.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Διαφωνώ η VT30 έχει καλύτερα flesh tones.:Banane0:

Και οχι μονο....Απο περυσι με την VT20 ειχε πλησιασει πολυ την ποιοτητα των Kuro...Προσωπικα μου αρεσει και πολυ περισσοτερο η κινηση της Panasonic σε σχεση με αυτη των Kuro..Και μιας που μιλαμε για Kuro,βρεθηκαν Μανωλη τελικα οι μετρησεις της;;;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και οχι μονο....Απο περυσι με την VT20 ειχε πλησιασει πολυ την ποιοτητα των Kuro...Προσωπικα μου αρεσει και πολυ περισσοτερο η κινηση της Panasonic σε σχεση με αυτη των Kuro..Και μιας που μιλαμε για Kuro,βρεθηκαν Μανωλη τελικα οι μετρησεις της;;;

Κοίτα προηγούμενο post

Το μαύρο ηρεμίας το είχα μετρήσει στο 0.0045 Nits αλλα όπως έχω αναφερει ξανά οι Pioneer έκαναν αμαύροση του panel σε τρια στάδια. Η φωτεινότητα της κυμαινόταν από 95 έως 115 nits ανάλογα το μοντέλο.

Παντως βλεπω οτι υπαρχει διαφορα στα νουμερα για το μαυρο,αλλα οχι μεγαλη στην πραξη..Και επισης απορω αν τα μεγαλυτερα μοντελα η 55αρα και 65αρα,εχουν καλυτερο μαυρο απο την 50αρα...Ολα πιθανα.....

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

.Και επισης απορω αν τα μεγαλυτερα μοντελα η 55αρα και 65αρα,εχουν καλυτερο μαυρο απο την 50αρα...Ολα πιθανα.....

πάντως οι αμερικάνοι παρατηρούν οτι οι 59άρες samsung έχουν καλύτερο μαύρο από τις 51. ίσως να ισχύει το ίδιο και με τις panasonic.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πάντως οι αμερικάνοι παρατηρούν οτι οι 59άρες samsung έχουν καλύτερο μαύρο από τις 51. ίσως να ισχύει το ίδιο και με τις panasonic.

Ελπιζω να ισχυει και για τις Panasonic γιατι σκοπευω να παρω την 55αρα...Απλα η φοβια μου για το επιμονο IR και Burn In παραμενει γαμωτο....

Το μαύρο ηρεμίας το είχα μετρήσει στο 0.0045 Nits αλλα όπως έχω αναφερει ξανά οι Pioneer έκαναν αμαύροση του panel σε τρια στάδια. Η φωτεινότητα της κυμαινόταν από 95 έως 115 nits ανάλογα το μοντέλο.
στη VT30 ποσο μετρηθηκε το μαυρο και η φωτεινοτητα της;
μιλαμε για μετρησεις και των 2 (vt30, kuro) καλιμπραρισμενες ή out of the box;

Κοίτα προηγούμενο post

Ευχατιστω Μανωλη που βρηκες τα νουμερα της 5090H

Θα εχω αποσταση θεασης απο την τηλεοραση 2,50 μετρα το λιγοτερο και 3 μετρα το περισσοτερο...Καλυτερη επιλογη δεν ειναι η 55 αρα αντι την 50αρα;;;Η γνωμη σας;;;

Last edited by a moderator:

Ελπιζω να ισχυει και για τις Panasonic γιατι σκοπευω να παρω την 55αρα...Απλα η φοβια μου για το επιμονο IR και Burn In παραμενει γαμωτο....

Την ιδια αποψη εχω και εγω για τα μεγαλυτερα μοντελα τις VT55 & VT65 που ειναι και οι ναυαρχιδες της Panasonic
Επισης τις βγαζουν στην αγορα 2-3 μηνες αργοτερα απο τις μικροτερες διαστασεις πιθανον για να τις βελτιοσουν περισοτερο
Ακομη και τα μανουαλ ειναι διαφορετικα η Panasonic για τις V10 εχει αλλο μανουαλ για τις 42 - 50 και αλλο για τις 58 - 65
Απο φιλο που εχει την 42V10 και εχω παρακολουθησει αρκετες ταινιες κλπ σε συγκριση με την δικια μου 58V10 εχω την εντυπωση δια γυμνου οφθαλμου οτι η 42αρα ειναι ελαφρος υποδιαιστερη σε σχεση με την εικονα της μεγαλυτερης αδελφη της

Θα εχω αποσταση θεασης απο την τηλεοραση 2,50 μετρα το λιγοτερο και 3 μετρα το περισσοτερο...Καλυτερη επιλογη δεν ειναι η 55 αρα αντι την 50αρα;;;Η γνωμη σας;;;

προχώρα ακάθεκτος τόχεις. και άσε τις φοβίες περί burnin γιατί θα μπλέξεις με καμμιά 55άρα lcd και αν τύχει να δείς καμμιά ταινία με σβηστά τα φώτα θα πέσει πολύ κλάμα.

προχώρα ακάθεκτος τόχεις. και άσε τις φοβίες περί burnin γιατί θα μπλέξεις με καμμιά 55άρα lcd και αν τύχει να δείς καμμιά ταινία με σβηστά τα φώτα θα πέσει πολύ κλάμα.

Σε καμια περιπτωση δεν θα αγοραζα Lcd-Led ανω των 46..Και επειδη τωρα θελω να αγορασω μια πολυ καλη τηλεοραση και πανω απο 46 ιντσες,δεν υπαρχει αλλη επιλογη περα απο την Panasonic..Το θεμα μου ομως ειναι οι ιντσες...50αρα η 55αρα VT30;;;(65αρα δεν παιζει λογω χρηματων)...Ξανατονιζω πως η πιο κοντινη αποσταση που μπορω να εχω απο την τηλεοραση ειναι 2,50 μετρα και η πιο μακρινη 3 μετρα ακριβως....

Σε καμια περιπτωση δεν θα αγοραζα Lcd-Led ανω των 46..Και επειδη τωρα θελω να αγορασω μια πολυ καλη τηλεοραση και πανω απο 46 ιντσες,δεν υπαρχει αλλη επιλογη περα απο την Panasonic..Το θεμα μου ομως ειναι οι ιντσες...50αρα η 55αρα VT30;;;(65αρα δεν παιζει λογω χρηματων)...Ξανατονιζω πως η πιο κοντινη αποσταση που μπορω να εχω απο την τηλεοραση ειναι 2,50 μετρα και η πιο μακρινη 3 μετρα ακριβως....

Ειδικα για 3d ταινιες επιβαλονται οι αφθονες ιντσες
Αργα η γρηγορα εαν παρεις 50αρα θα σου φανει μικρη ακομη και σε 2d θεαση
εγω στην θεση σου 55αρα θα αγοραζα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειδικα για 3d ταινιες επιβαλονται οι αφθονες ιντσες
Αργα η γρηγορα εαν παρεις 50αρα θα σου φανει μικρη ακομη και σε 2d θεαση
εγω στην θεση σου 55αρα θα αγοραζα
Συμφωνώ απόλυτα!!!

Ασχετο αλλα γιατι δεν φερνει 55αρες η Panasonic σε πιο χαμηλες σειρες?

Πχ. μια 55ST30 κατω απο τα 2,000 ευρω θα ειχε ζητηση.