Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν είναι μονο αυτή η διαφορα ( δηλαδή η αδυναμία της εξίσου οδήγησης του λευκού και σε μεγαλύτερα πάνελ) δεν θα επρεπε να ειχε προβλεφθεί για τα μεγαλύτερα πανελ μια πιο ενεργοβορα οδήγηση τους ώστε να παραμένουν οι αντιθέσεις ιδιες και στα μεγαλύτερα μοντελα;
Η vt30 από οσο ξερω βγαίνει μεχρι και τις 85 ιντσες…
Από αυτό μου γεννιέται η απορία για τις διαφορές που θα βλέπαμε στην αντίθεση μεταξύ της μικρότερης 42αρας η ακομα και τις 65αρας που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη της.

Μου φαίνεται παραξενο να χρησιμοποιείται ο ιδιος τροπος οδήγησης σε μια 42αρα και σε μια 55 η 65αρα.

Σκοπεύεις να τη δουλεύεις με το ρυθμιστικό της αντίθεσης στο τέρμα και προβληματίζεσαι;

Έχε υπόψη σου επίσης, πως και το μαύρο είναι ελαφρώς καλύτερο στα μεγέθη πάνω από 60"... ;)

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχε υπόψη σου επίσης, πως και το μαύρο είναι ελαφρώς καλύτερο στα μεγέθη πάνω από 60"... ;)

;;Εάν εξαιρέσουμε το μέγεθος κελιού,τον ίδιο τρόπο οδήγησης με τις μικρότερες δεν έχουν;

Σκοπεύεις να τη δουλεύεις με το ρυθμιστικό της αντίθεσης στο τέρμα και προβληματίζεσαι;

Μπορω να βαλω την αντιθεση οπου θελω;
Εγω ειμαι οτι πει το πατερνακι για την ρυθμιση του 16-235.

Γιατι στα μεγαλυτετα πανελ το μαυρο ειναι καλυτερο;

;;Εάν εξαιρέσουμε το μέγεθος κελιού,τον ίδιο τρόπο οδήγησης με τις μικρότερες δεν έχουν;

Σε επίπεδο αριθμού και διάταξης υποπεδίων, ναι. Αλλάζουν όμως τα ρεύματα και ο προγραμματισμός του ABL...

Μπορω να βαλω την αντιθεση οπου θελω;
Εγω ειμαι οτι πει το πατερνακι για την ρυθμιση του 16-235.

Γιατι στα μεγαλυτετα πανελ το μαυρο ειναι καλυτερο;

Πηγαίνοντας μόνο με το πατερνάκι 16-235, στις Panasonic τουλάχιστον, και τέρμα να βάλεις την αντίθεση, θα δεις κανονικά τις διαβαθμίσεις μέχρι το 235... :D :flipout:

Tη Samsung στα πόσα nits την έχεις ρυθμισμένη;

Όσον αφορά το μαύρο, έχει να κάνει με τις αναλογίες διαστάσεων και το μέγεθος του κελιού: από κάποιες τιμές και πάνω, είναι δυνατή η ομαλή λειτουργία και με παλμούς erase μικρότερης τάσης...

Πηγαίνοντας μόνο με το πατερνάκι 16-235, στις Panasonic τουλάχιστον, και τέρμα να βάλεις την αντίθεση, θα δεις κανονικά τις διαβαθμίσεις μέχρι το 235... :D :flipout:

Tη Samsung στα πόσα nits την έχεις ρυθμισμένη;

Όσον αφορά το μαύρο, έχει να κάνει με τις αναλογίες διαστάσεων και το μέγεθος του κελιού: από κάποιες τιμές και πάνω, είναι δυνατή η ομαλή λειτουργία και με παλμούς erase μικρότερης τάσης...

Ωχ και αυτη τα ιδια κανει με το 235;
Παντως δεν ειμαι φιλος της τρελης φωτεινοτητας.
Και την A956 χαμηλα την εχω

Ωχ και αυτη τα ιδια κανει με το 235;

Kι όχι μόνο... Γενικά, για να κάψει κάποια συσκευή τα white levels σε αυτό το πατερνάκι, ή θα πρέπει να έχει 8bit επεξεργαστή εικόνας ή να είναι CRT με φτηνιάρικη τροφοδοσία...

Παντως δεν ειμαι φιλος της τρελης φωτεινοτητας.
Και την A956 χαμηλα την εχω

Οι 42άρες και οι 50άρες ανεβαίνουν μέχρι 180-200nits στο τέρμα, οι 46άρες πάνε στα 250-270nits και οι 55άρες-65άρες πρέπει να παίζουν στα 150-180nits στο μέγιστο.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπόν βρήκα αυτό:

http://www.piraeusbank.gr/Documents/internet/cards/kotsovolos.pdf

Το οποίο αναφέρει: ότι η κάρτα πρέπει μα είναι πιστωτική και το πιο σημαντικό ότι εξαιρούνται οι προσφορές.
Φίλε evam7 το τσέκαρες σίγουρα ότι σου έκαναν την έκπτωση -5% ? (καθότι είναι σε ''προσφορά'' -23%)
Και εάν σίγουρα ναι σε πιο κατάστημα πήγες?
Ζ-130 την εχω κλεισει στην τιμη αυτη (παραδοση σε 15 εργασιμες το ανωτερο) :) Δεν προκειται περι προσφορας φυλλαδιου, δεδομενου οτι δεν εγινε καμια καμπανια για "αφαιρεση ΦΠΑ", εξ αλλου ολοι μπορουν να την παρουν στα 1706 και οι με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Τρ. Πειραιως με ενα ακομη -5% - οπερ και εγενετο! Στη Λαρισα αλλα και...παντου πιστευω!

Λοιπόν μετά απο μια διαφωνία σε ευγενικό (αλλά επίμονο) τρόπο, που είχα με τον διευθυντή του ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ Πατρών, μου έκαναν την έκπτωση του -5% στην 50vt30 (τελική 1622 ευρώ) και τώρα αναμένω την παραλαβή της.. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι evam7.

Ρε παιδια αυτο τελικα κατα ποσο ισχύει; Εδω και δυο μερες μου αρνούνται πεισματικά την συγκεκριμένη προσφορά λεγοντας μου πως το επιπλεον -5% οπως και η δυνατότητα ατοκων δόσεων ισχύει μονο για την μη αποφορολογημενη τιμη ( δηλαδη το +23%)
Μεχρι πριν απο λιγο ακομα και τηλεφωνικά δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.
Αρνούνται, αρνούνται, αρνούνται.
Τι σόι προσφορά ειναι αυτη που δεν την δεχονται εκ των υστέρων;

Φίλε μου για δοκίμασε να την παραγγείλεις μέσω τηλεφώνου, να δεις εάν σου περνάνε την έκπτωση.
Πάντως στην δική μου περίπτωση αφού μου αρνήθηκε ο υπάλληλος, απευθύνθηκα στον διευθυντή και αφού αρνήθηκε και εαυτός, (και ας τους είχα πει ότι αλλού το εφαρμόζουν) ζήτησα να μιλήσω με κάποιον ανώτερο του. Μετά απο λίγο μου είπαν ότι, ειδικά για μένα θα γίνει εξαίρεση και θα μου περάσουν την έκπτωση.

Και εγω απευθύνθηκα εξ αρχης σε καποιον διευθυντή ( ισως προϊστάμενο) αλλα εισέπραξα ακομα και το επιχείρημα πως η προσφορα της αποφορολόγησης αφορά το φυλλάδιο αφου αναφέρεται σε ολες της τηλεοράσεις ( ετσι αόριστα ανεξάρτητα που το φυλλάδιο δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένο μοντελο ) και συνεπώς δεν ισχύει η προσφορα.
Τωρα τηλεφωνικά δεν ξερω ποιος θα βγει ουτε με ποιον θα πρεπει να επικοινωνήσω.
Εστειλα μήνυμα και στο site του Κωτσοβολου αλλα δεν πηρα καμια απαντηση.

Edit
Επισης πριν απο λιγο με ενημέρωσαν πως για την 65αρα εχουν απο την αντιπροσωπία ημερομηνία παράδοσης σε ενα μηνα 25/10

Last edited:
γεια σας παιδια!οπως γνωριζετε εχω την 50αρα VT30 και θα ηθελα την αποψη σας για την αναπαραγωγη HD περιεχομενου...
Αυτο,λοιπον,που θα ηθελα να μαθω ειναι αν το ματι μπορει να αντιληφθει την διαφορα μεταξυ της 1080p vs FULL HD..Φυσικα υπαρχει διαφορα μεταξυ των bitrate αλλα το ματι την αντιλαμβανετε στις 50'' στα 2,5 με 2,8 μετρα θεασης?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χάλια η λήψη του κινητού μου... αλλά δε βαριέσαι Είναι ON TOPIC :p

Ρε θηρίο την 65 αρα χτύπησες;;;
Άψογος...
Την περίμενες μερες η ειχες γρήγορη παραδοση;
Καλες θεάσεις....

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε θηρίο την 65 αρα χτύπησες;;;
Άψογος...
Την περίμενες μερες η ειχες γρήγορη παραδοση;
Καλες θεάσεις....
Αδερφέ την είχα κλείσει από Ιούλιο και μου ήρθε 30 Αυγούστου! Ωστόσο ομολογώ ότι είναι εκσπερμάτωση...

Αδερφέ την είχα κλείσει από Ιούλιο και μου ήρθε 30 Αυγούστου! Ωστόσο ομολογώ ότι είναι εκσπερμάτωση...

ειχα καιρό να σε ακούσω και λέω πάει - κάγκελο - τον κτύπησε η ραδιερνέργεια που ως γνωστόν εκπέμπουν οι πλάσμα. έχει γίνει το σπίτι κέντρο διερχομένων η το κρατάς κρυφό το βυτίο.

ειχα καιρό να σε ακούσω και λέω πάει - κάγκελο - τον κτύπησε η ραδιερνέργεια που ως γνωστόν εκπέμπουν οι πλάσμα. έχει γίνει το σπίτι κέντρο διερχομένων η το κρατάς κρυφό το βυτίο.
Χα χα χα ανέκαθεν ήταν κέντρο διερχομένων... τώρα έχει γίνει ακόμα πιο πολύ. Απόψε περιμένω τον Βλάσση Τσάκα να σκάσει ο οποίος μου υποσχέθηκε πως την επόμενη εβδομάδα θα φέρει και τον πρίγκιπα μαζί. :music-smiley-005: