Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπόν μάζεψα σχεδόν πάνω από 80 ώρες στρωσίματος...Απλά ένα θα πω σε ΤΗΧ με κοντράστ στο 41 είναι μοναδική...Όταν με το καλό ωριμάσει πάνω απο 400 ώρες όπου και στην προηγούμενη είδα το πραγματικό της πρόσωπο θα εχει έρθει μάλλον και η ώρα του...Μανώλη

Καλησπερα.

Νομιζω πως θα βγει σε καλο η αναμονη απο θεμα κοστους.

Το θεμα fluctuating brigthness εχει λυθει στους ηδη κατοχους; με αναβαθμιση η με καποιες ρυθμισεις;

Την ειδα σε καταστημα και σε 10 λεπτα το εκανε 4-5 φορες.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Το θεμα fluctuating brigthness εχει λυθει στους ηδη κατοχους; με αναβαθμιση η με καποιες ρυθμισεις;

Από τις αναφορές των παιδιών που έβαλαν το τελευταίο FW το θέμα έχει λυθεί.

το firmware update 1520 φαινεται οτι δουλευει
το περασα απο φλασακι
αμεσως το ειδε μονη της και εγκατασταθηκε
στην συνεχεια εβαλα ταινια απο το
htpc mkv 1080p που σε συγκεκριμενη σκοτεινη σκηνη γινοταν χαμος
απο τις αυξομειωσεις φωτεινοτητος 4-5 σε 2 λεπτα..
δεν εκανε ουτε μια
φαινεται οτι δουλευει
περιμενουμε και αλλες εντυπωσεις

Εχουμε και λεμε,πριν 1 ωρα που την αναψα,πεταξε μηνυμα new version found, το εκανα ( 10 λεπτα περιπου εκανε) και πλεον απο 1.516 εγινε 1.713 δοκιμαστε το.
Πρεπει να εχουνε διορθωσει ολα τα περιεργα περι φωτεινοτητας κλπ.

Μια διορθωση το firmware εγινε version 1.703 και οχι 1.713 οπως εκ παραδρομης εγραψα.

Η VT30 μου πάντος δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα όπως και της πλειοψηφίας των αγοραστών της πιστεύω.

Εχει βγει νεο firmware, κανε αναβαθμιση.
Λεγεται οτι διορθωνει το fluctuation, στην δικια μου δεν παρατηρησα κατι γιατι δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα.

Σας διαβάζω εδω καί λίγες μερες που λετε ( η δικια μου δέν εχει αυτο το προβλημα,δεν εχω παρατηρησει κατι) καί σας λέω λοιπον οτι και η δικια σας εχει το ιδιο προβλημα,απλα δεν το εχετε παρατηρησει διοτι πολυ απλα δεν ειναι τοσο πολυ εμφανες,σε καποιες σκηνές μέ αποτομη αλλαγη της φωτεινότητας εμφανιζεται.
Στην δικια μου που το ειχα παρατηρήσει,πλέον μέ το νέο firmware ολα αυτα διορθωθηκαν,και οχι μονο παρατήρησα ακόμα καλύτερη απόδοση εικόνας.
Οι εταιριες γιαυτο βγαζουν τα firmware updates, για να διορθωνουνε τα
διάφορα bags τα οποια αναφερονται απο τους χρηστες μετα απο καποιο
διαστημα,διοτι ολοι παντα βιαζονται να βγαλουν το νεο προιον τους στην αγορα να προλάβουν τους καταναλωτες.
Γιαυτο αλλωστε υπαρχουν τα firmware updates.
Τωρα εαν το προβλημα ειναι hardware,αυτο δεν διορθωνεται με firmware update,οποτε μονο τοτε καποιοι με νεοτερη συσκευη δεν θα ειχαν το προβλημα.Στην περιπτωση μας,δεν ειναι θεμα hardware,διοτι πολυ απλα δεν θα βγαζανε firmware που να διορθωνει το προβλημα.
Συμπερασμα,το update απο τη στιγμη που η ιδια η panasonic το ανεβασε στους server της,πρεπει ολοι να το κανετε.
Φιλικα.

Σχετικά με το new firmware .
Το βρήκε κανονικά μέσω του WIFI.
Οσον αφορά το BF φαίνεται να έχει λυθεί οριστικά.
Εχω δει 3-4 ταινείες και δεν μου έχει κάνει ούτε μία φορά.

Καλησπερα.

Νομιζω πως θα βγει σε καλο η αναμονη απο θεμα κοστους.

Την ειδα σε καταστημα και σε 10 λεπτα το εκανε 4-5 φορες.

Με το 1.700 απο το εργοστάσιο που είχε δεν υπήρχε πρόβλημα κάτι που συνεχίστηκε φυσικά και στο 1.703Κατι που παρατήρησα κάνοντας αρκετές δοκιμές πλέον σε σήμα 50 χερτζ με το IFC στο μεσαίο δεν εχει τα παλαιά αναφερόμενα προβλήματα.Χωρίς φυσικά να χάνει καθόλου από την κινηματογραφικοτητα των πλάνων,μιλάω πάντα για 1080ι 50χερτζ απο νοβα hd

Με τετοια κοστη σιγουρα η αγορα της απαιτει υπερβαση. Τουλαχιστον να αξιζει.

Βλεποντας μια plasma 6ετιας το αποτελεσμα ηταν τραγικο. Παντου σκιες απο πισω και γεματη burn in. με χαμηλο φωτισμο. Πανασονικ ειναι. Το μεγκα μονιμα πανω.

Με τη neo plasma θα εχει τα ιδια η παρομοια θεματα σε λιγα χρονια;
Σιγουρα ο καιρος θα δειξει. Λεω μηπως ξερετε κατι παραπανω

Τελικα εκλεισα την 50VT30E με ...1620 ! αφαιρεθηκε και ενα 5% λογω Τραπ. Πειραως (+ατοκες!). Κερδος; προ δυο εβδομαδων >200 , προ μιας εβδομαδας...150 !
Αληθεια, εχετε υπ´οψη σας την προσθετη ολικη εγγυηση για 5 χρονια που δινει ο Κωτσοβολος, αντι 390 ; (340 με την εκπτωση). Αξιζει για μια τηλεοραση τετοιας τιμης και τεχνολογιας; Παντως, ειναι ΠΟΛΥ ακριβοτερη για αντιστοιχη LCD, λετε να παρουσιαζονται τοσες ζημιες;

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικα εκλεισα την 50VT30E με ...1620 ! αφαιρεθηκε και ενα 5% λογω Τραπ. Πειραως (+ατοκες!). Κερδος; προ δυο εβδομαδων >200 , προ μιας εβδομαδας...150 !
Αληθεια, εχετε υπ´οψη σας την προσθετη ολικη εγγυηση για 5 χρονια που δινει ο Κωτσοβολος, αντι 390 ; (340 με την εκπτωση). Αξιζει για μια τηλεοραση τετοιας τιμης και τεχνολογιας; Παντως, ειναι ΠΟΛΥ ακριβοτερη για αντιστοιχη LCD, λετε να παρουσιαζονται τοσες ζημιες;

Φίλε μου εάν ισχύει αυτό με το 5% θα την κλείσω και εγώ αύριο! Για πες μου μόνο θέλει να είναι ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ κάρτα ή και απλή χρεωστική κάνει?

Λοιπόν βρήκα αυτό:

http://www.piraeusbank.gr/Documents/internet/cards/kotsovolos.pdf

Το οποίο αναφέρει: ότι η κάρτα πρέπει μα είναι πιστωτική και το πιο σημαντικό ότι εξαιρούνται οι προσφορές.
Φίλε evam7 το τσέκαρες σίγουρα ότι σου έκαναν την έκπτωση -5% ? (καθότι είναι σε ''προσφορά'' -23%)
Και εάν σίγουρα ναι σε πιο κατάστημα πήγες?

Ζ-130 την εχω κλεισει στην τιμη αυτη (παραδοση σε 15 εργασιμες το ανωτερο) :) Δεν προκειται περι προσφορας φυλλαδιου, δεδομενου οτι δεν εγινε καμια καμπανια για "αφαιρεση ΦΠΑ", εξ αλλου ολοι μπορουν να την παρουν στα 1706 και οι με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Τρ. Πειραιως με ενα ακομη -5% - οπερ και εγενετο! Στη Λαρισα αλλα και...παντου πιστευω!

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ζ-130 την εχω κλεισει στην τιμη αυτη (παραδοση σε 15 εργασιμες το ανωτερο) :) Δεν προκειται περι προσφορας φυλλαδιου, δεδομενου οτι δεν εγινε καμια καμπανια για "αφαιρεση ΦΠΑ", εξ αλλου ολοι μπορουν να την παρουν στα 1706 και οι με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Τρ. Πειραιως με ενα ακομη -5% - οπερ και εγενετο! Στη Λαρισα αλλα και...παντου πιστευω!

Αύριο πρωί πρωί έχω κάνει την αίτηση για την πιστωτική και θα αναμένω.. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Λοιπόν μετά απο μια διαφωνία σε ευγενικό (αλλά επίμονο) τρόπο, που είχα με τον διευθυντή του ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ Πατρών, μου έκαναν την έκπτωση του -5% στην 50vt30 (τελική 1622 ευρώ) και τώρα αναμένω την παραλαβή της.. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι evam7.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Tοτε θα πρεπει να αμφισβητήσουμε και αλλα πραγματα που δεν ανταποκρινονται στις πραγματικές συνθήκες .
Δεν συμφωνώ με αυτον το τροπο μέτρησης Οn-off.

Δεν είναι κακό η αμφισβήτηση αλλά ότι αφορά το Ansi contrast ένας τρόπος υπάρχει για να πάρουμε το σωστό αποτέλεσμα.
Τώρα σχετικά με το on/off ο καθένας προτιμά το ν τρόπο που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εξαρτάται τι θες να μετρήσεις. Αν θες να μετρήσεις την δυναμική ικανότητα του πάνελ, μετράς με την φωτεινότητα στο μέγιστο. Το να επιλέξεις φωτεινότητα, σημαίνει ότι επιλέγεις και συνθήκες θέασης, και μετράς την αντίθεση σε συνθήκες συγκεκριμένης θέασης και όχι την δυνατότητα του πάνελ.

Γιωργο, η αναφορά μου αυτη εχει να κανει με την μετρηση του Ansi Contrast σε συγκριση δυο τηλεοράσεων και όχι το μεγιστο της μιας η της άλλης ξεχωριστά.
Με το ίδιο φως μετρημενο τι μαυρο έχω και τι Ansi cotrast τελικά?
Τα led υπερτερουν ή όχι
Αυτό ηταν το ζητούμενο αυτης της μετρησης.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπόν μετά απο μια διαφωνία σε ευγενικό (αλλά επίμονο) τρόπο, που είχα με τον διευθυντή του ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ Πατρών, μου έκαναν την έκπτωση του -5% στην 50vt30 (τελική 1622 ευρώ) και τώρα αναμένω την παραλαβή της.. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι evam7.

Δεν καταλαβαινω σε τι διαφωνουσε, στην συμφωνια που εκανε ο Κ. με την Πειραιως; Ρητα αναφερεται οτι δεν ισχυει για τις προσφορες του φυλλαδιου, οχι για τις τιμες καταστηματος. Ποτε παραλαμβανεις;

Δεν ξερω τι γινετε στα νοτια παντως εδω στη θεσσαλονικη για να βρεις σε κατάστημα την VT30 πρεπει να εχει μεσο.
Κάνοντας σημερα μια βολτα στα μαγαζιά με εξαίρεση το Πλαισιο της καλαμαριάς που ειχε μια 42αρα δεν την βρηκα πουθενά αλλου.
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει σε καποιο αλλο καταστημα της Θεσσαλονίκης καμια 50 αρα ;