Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκίμασες ifc στο Μεγιστο?
Δοκίμασα είναι εξελιγμένος αρκετά ο αλγόριθμος τους πλέον με πολύ λιγότερα τεχνουργήματα έως ανύπαρκτα εάν δεν ξέρεις που να προσέξεις.Σε καθε περίπτωση όμως δίνει άλλη αίσθηση κάτι που είναι θέμα γούστου του καθενός,με ένα παράδειγμα θα στο έλεγα πως είναι η διάφορα τού να είσαι μπροστά στην σκηνή και να την βλέπεις (ifc on) απο το να βλέπεις τον τρόπο που θέλει να την περάσει ο δημιουργός (ifc off/mid) .Αυτή την ευκολία επιλογής πλέον την έχει και το THX .Υποψιάζομαι πως σε 1080ι η μεσαία ρύθμιση λύνει το πρόβλημα των πανασονικ στα σήματα τον 50 χερτζ(ιδανική ρύθμιση για σπορ)Για υλικό 1080π η ίδια μεσαία ρύθμιση εξαφανίζει το ελάχιστο τρεμοπαιγμα που μπορεί να παρουσιαζόταν στο πάνελ σε κάποια πλάνα.Και κάτι τελευταίο για την ώρα...Σε όσους έβαλα να παίξουν σε τρισδιάστατη προβολή GT5,motorstorm 3drift,Super Stardust HD,Έμειναν κάγκελο!!!
Εννοείτε πως θα αναφερθώ και σε αρνητικά που έχω συναντήσει μέχρι τώρα αλλά είναι ελάσσονος σημασίας...Εν καιρό και αυτά.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μάλλον εδώ θα πρέπει να πω και εγώ την άποψή μου.
Εαν θες κράτα όποιου μέτρηση θέλεις. Αρκεί κάθε φορά να κάνεις τις όποιες συγκρίσεις με του ιδίου τις μετρήσεις.

Δεν είμαι υπέρ ή κατά μιας τεχνολογίας αλλά ολύ απλά μου κάνει ή δεν μου αρέσει ένα μοντέλο.
Σχετικά με το Ansi contrast εαν θέλει κάποιος να συγκρίνει κάτι όμοιο θα πρέπει και τα δυο προβολικά μεσα να έχουν την ίδια φωτεινότητα. Τότε αρχίζεις να μετρας.
Επισης άλλο Ansi μετρας σε σκακιέρα 4χ4 αλλά μετρα εναλλαγή μαύρου- λευκού και άλλο να μετρας 4χ4, όλα δημαδή τα σημεία.
Σε αυτην την μετρηση η ανομοιομορφία του panel μιας lcd είναι σαφως χειρότερο.
Στο review της Samsung d8000 αναφέρω "Η μέτρηση έγινε με backlight=6 ώστε να είναι εύκολη η σύγκριση με τις αντιστοιχες μετρησεις της Panasonic VT30."

Εξαρτάται τι θες να μετρήσεις. Αν θες να μετρήσεις την δυναμική ικανότητα του πάνελ, μετράς με την φωτεινότητα στο μέγιστο. Το να επιλέξεις φωτεινότητα, σημαίνει ότι επιλέγεις και συνθήκες θέασης, και μετράς την αντίθεση σε συνθήκες συγκεκριμένης θέασης και όχι την δυνατότητα του πάνελ.

Σημερα ρωτησα στον Κωτσοβολο, και μου ειπαν οτι απο Δευτερα θα εχουν μειωση 23% (χαρισμα του ΦΠΑ το λενε!) απο τις ονομαστικες τιμες. Η VT30 βγαινει στα 1700!!!, και εαν εχεις καρτα Τραπ. Πειραιως πιθανως να υπαρχει εκπτωση 5% επι πλεον + ατοκες δοσεις. Παραδοση οχι πανω απο 15 μερες (συνηθως στις 9), οποτε απο Δευτερα...:116: (θα ερθει λιγο νωριτερα φετος :))

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σημερα ρωτησα στον Κωτσοβολο, και μου ειπαν οτι απο Δευτερα θα εχουν μειωση 23% (χαρισμα του ΦΠΑ το λενε!) απο τις ονομαστικες τιμες. Η VT30 βγαινει στα 1700!!!, και εαν εχεις καρτα Τραπ. Πειραιως πιθανως να υπαρχει εκπτωση 5% επι πλεον + ατοκες δοσεις. Παραδοση οχι πανω απο 15 μερες (συνηθως στις 9), οποτε απο Δευτερα...:116: (θα ερθει λιγο νωριτερα φετος :))

Ε καλα τόσο έχει και στον τσιγκουνη! Αν ξεκινάς απο τα 2100 αρχική μετα στην βγάζει με το 23% και κλαιν μαιν στην τιμη που την βρίσκεις στο νετ. Στην Γερμανία η 50αρα ξεκινά απο χαμηλότερη τιμη 1596!

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο Δευτέρα βέβαια αν παίξει στάση πληρωμών όπως ακούγεται εδωκαι λίγη ώρα και 500 να την βάλουν δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ε καλα τόσο έχει και στον τσιγκουνη! Αν ξεκινάς απο τα 2100 αρχική μετα στην βγάζει με το 23% και κλαιν μαιν στην τιμη που την βρίσκεις στο νετ. Στην Γερμανία η 50αρα ξεκινά απο χαμηλότερη τιμη 1596!

O Skroutz ξεκινα απο 1770 με αγνωστη διαθεσιμοτητα, οσο για αγορα απο εξω αντε ψαξου σε ωρα αναγκης (φτου φτου φτου :))

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχει λιγοτερη φωτεινότητα

Στη διάρκεια της ημέρας όμως, αν ο χώρος σου είναι φωτεινός, μπορεί να ανεβάσει τη φωτεινότητα του πάνελ πάνω από τα συνιστώμενα για στρώσιμο όρια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε ποιο μαγαζι στο skroutz ειδες την 55αρα στα 1700;
Σε εμενα κατω απο 2550 δεν την βγαζει

η συζήτηση αφορά την 50άρα. έγινε και μια αναφορά για την τιμή της 42άρας. στη γερμανία αν δεν κανω λάθος η 55άρα ξεκινάει από 2350

η συζήτηση αφορά την 50άρα. έγινε και μια αναφορά για την τιμή της 42άρας. στη γερμανία αν δεν κανω λάθος η 55άρα ξεκινάει από 2350

Mε μεταφορικά κάπου εκεί έρχεται... αλλά αξίζει το ρίσκο (κυρίως της μεταφοράς) η διαφορά?

Το ECO καταστρεφει την εικονα το βραδυ, μειωνει τοσο πολυ την φωτεινοτητα που δεν βλεπεται.

Εγω το βαζω ON μονο την μερα καθως βοηθαει πολυ και στις αντανακλασεις λογω της αυξησης φωτεινοτητας εχει δικιο ο JL κατα το στρωσιμο τουλαχιστον την μερα οχι ON το ECO.

πάντως και την ημέρα ανεβάζει πάρα πολύ τη φωτεινότητα και μοιάζει σαν δυναμική. είναι πολύ επίφοβο για επίμονα ir αυτό το πράγμα. εγώ στην s30 το έβαλα στο off και έχω μειώσει τις κανονικές ρυθμίσεις για το στρώσιμο. δεν πρόκειται να πάει στο on ποτέ.

Kαι ο Κωτσοβολος δεν ανακοινωσε τιποτα ακομη στο site του! Βρε μπας και παρεσυρα κοσμο; :):):)

Διορθωση: στα 1706 !!!

Last edited: