Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πιτ μπουλ δεχτα τα παντα αλλα οταν την εχεις παρει ηδη καταλαβαινεις οτι θελεις μια ας το πουμε επιβεβαιωση απο καποιον που την εχει και μου γραφεις παρε ελ σι ντι και λεω ρε τι γινεται εδω, τελος παντων οπως με τον georgel1980 ετσι και γω τα καναλια λογο αναλογικου η αλλου λογου που δε γνωριζω τα βλεπω χααααλιαααα εκει που μεταμορφωνεται ειναι σε blueray kai xbox360 οπου ενταξει τα ρεστα μου α και μια πληροφορια εγω ειμαι φιλιπσιακιας με cineos και τετοια πρωτη φορα παιρνω πανασονικ και μαλιστα πλασμα γιαυτο ειμαι επιφυλακτικτος,α η αποκριση στα παιχνιδια ειναι υπερανω κριτικης..

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πιτ μπουλ δεχτα τα παντα αλλα οταν την εχεις παρει ηδη καταλαβαινεις οτι θελεις μια ας το πουμε επιβεβαιωση απο καποιον που την εχει και μου γραφεις παρε ελ σι ντι και λεω ρε τι γινεται εδω, τελος παντων οπως με τον georgel1980 ετσι και γω τα καναλια λογο αναλογικου η αλλου λογου που δε γνωριζω τα βλεπω χααααλιαααα εκει που μεταμορφωνεται ειναι σε blueray kai xbox360 οπου ενταξει τα ρεστα μου α και μια πληροφορια εγω ειμαι φιλιπσιακιας με cineos και τετοια πρωτη φορα παιρνω πανασονικ και μαλιστα πλασμα γιαυτο ειμαι επιφυλακτικτος,α η αποκριση στα παιχνιδια ειναι υπερανω κριτικης..

Φίλε μου καλο θα ήταν να ήσουν επιφυλακτικος πριν πάρεις την τιβι. Τώρα που έσκασες το 2000 ευρω ( ποια έχεις πάρει αλήθεια σε πόσες ιντσες?) το να είσαι επιφυλακτικος είναι χώρις νόημα. Μάθε πως βελτιώνεται η εικόνα σου ψάξε τις τις ρυθμίσεις και απόλαυσε την.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε μου η τηλεόραση οσον αφορά τα κανάλια ακόμα και τα ψηφιακά δεν θα έλεγα ότι είναι super. Ωστόσο οταν βάζεις bluray ή ταινία 3D τότε μένεις με το στόμα ανοιχτό. Όταν κάλεσα φιλαράκια σπίτι να δούμε αγώνα Champions League σε HD, έπρεπε να εβγαζα φωτογραφία να βλεπες πως κοιτούσαν. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!! Σχεδόν τέλεια κίνηση, εικόνα και λεπτομέρια. Δεν έχω δει αγωνα ποτέ ξανά έτσι σε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση. (έχω δει ματς και στην D8000) Ωστόσο, όταν έχεις αναλογικό σήμα τότε ψιλοαπογοητεύεσαι... Το εχω πει κιάλλες φορές αλλα δεν βλέπω ανταπόκριση από κανεναν. Προκαλώ όλους να δουν το UNDER THE SEA 3D στην VT30! Επειδή δεν υπάρχει σε DVDclubs, να το κατεβασετε και να το δειτε από media player. (εγω το ειδα στον WD) και εμεινα μ....ς! Αν είναι να κλαις τα λεφτά σου με την VT30 τότε τι να πω...

Υ.Γ Όσον αφορά τον media player της VT30, δεν τον εχω δοκιμάσει, ωστόσο αρκετοί εδω στο φορουμ εχουν κράξει τον player και ισως είναι το μοναδικό κομμάτι στο οποίο "υστερεί" η VT30. Αγόρασε εναν WD 85 με 100 ευρω πωλείται και σου κάνει όλα τα χατηρια!

Υ.Γ2 Πόσες ίντσες πήρες;

Last edited:
55 την πηρα και την εχω συνδυασει με το blueray panasonic το 310.το μιντια νοιμιζω οτι εχει το quick tis apple

Last edited:
Επειδή έχω μπερδευτεί πολύ με το θέμα της σειράς 30, θέλω μερικές διευκρινίσεις. Εκτός από το δορυφορικό δέκτη που έχουν επί πλέον οι VT και GT και τον player η VT, υπάρχει διαφορά στην οθόνη και, γενικά, στην ποιότητα εκπομπής, φίλτρα κλπ μεταξύ των VT, GT και ST;

player έχουν όλες.

οι st kai gt έχουν το ίδιο πάνελ. infinite black pro. η vt έχει infinite black pro 2. όσο ανεβαίνει η σειρά st->gt->vt μειώνονται οι αντανακλάσεις (καλύτερο φίλτρο). επίσης η vt έχει standard 2 γυαλιά - οι άλλες οχι εκτός αν τα βρείς σε προσφορά μαζί με την τιβι. τρεχουν τέτοιες κατα καιρούς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε μου καλο θα ήταν να ήσουν επιφυλακτικος πριν πάρεις την τιβι. Τώρα που έσκασες το 2000 ευρω ( ποια έχεις πάρει αλήθεια σε πόσες ιντσες?) το να είσαι επιφυλακτικος είναι χώρις νόημα. Μάθε πως βελτιώνεται η εικόνα σου ψάξε τις τις ρυθμίσεις και απόλαυσε την.
:grandpa: κοιτα εχω δηλωσει απο πριν οτι ειμαι φιλιπσιακιας ομως στην παρουσα φαση που ηθελα να παρω κατι νεο και μεγαλυτερο η φιλιπς δεν εχει κατι το πολυ αξιολογο και αν εχει ειναι πολυ ακριβο ενω δεν μειωνει καθολου τον χρονο αποκρισης ο οποιος ειναι <<εχθρος>> του gamer το μονο καλο ειναι το αμπιλαιτ το οποιο εγω προσωπικα γουσταρω με χιλια αλλα δεν ειναι αρκετο ωστε να προβω στην αγορα!!! σαμσουσνκ και ελ τζι δεν τις γουσταρω καθολου σα μαρκες και ας μου ελεγαν οτι ειναι οι καλυτερες ας πουμε.Καλη ειναι μωρε πολυ καλη απλα ειναι αρχη ακομα...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

player έχουν όλες.

οι st kai gt έχουν το ίδιο πάνελ. infinite black pro. η vt έχει infinite black pro 2. όσο ανεβαίνει η σειρά st->gt->vt μειώνονται οι αντανακλάσεις (καλύτερο φίλτρο). επίσης η vt έχει standard 2 γυαλιά - οι άλλες οχι εκτός αν τα βρείς σε προσφορά μαζί με την τιβι. τρεχουν τέτοιες κατα καιρούς.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Έχω καταλάβει ότι η st είναι value for mοney και μιλώντας για 50" κοστίζει 969 ενώ οι άλλες δύο 1398 και 1695 αντίστοιχα. Το ερώτημα είναι εάν αξίζει να ξοδέψει κανείς 430 επί πλέον για την gt ή 726 για την vt.

Έχω καταλάβει ότι η st είναι value for mοney και μιλώντας για 50" κοστίζει 969 ενώ οι άλλες δύο 1398 και 1695 αντίστοιχα. Το ερώτημα είναι εάν αξίζει να ξοδέψει κανείς 430 επί πλέον για την gt ή 726 για την vt.
726 για την vt.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

συμφωνώ ότι αυτή την εποχή η st30 είναι value for money

726 για την vt.

επίσης συμφωνώ. αν λάβεις υπόψη οτι τα γυαλιά κάνουν 150 (86 σε προσφορά) η διαφορά τιμής είναι μικρότερη και έχεις λίγο καλύτερο μαύρο - κορυφαίο μοντέλο κλπ.

Διάβασα ότι αν γράψεις από σκληρό εξωτερικό δίσκο κάποιο πρόγραμμα στην VT30, δεν μπορείς να το δεις σε κάποια άλλη τηλεόραση το αρχείο που έσωσες παρά μόνο στην VT30. Ισχύει; Δηλαδή σε PC δεν μπορώ να δω ας πούμε;

2. Με το ίντερνετ τί παίζει; Ακολουθησα ολες τις οδηγιες μου αναγνώρισε κωδικούς μόντεμ κτλ αλλά FAIL! Δεν μπορω να μπω στο νετ... τί κανω λάθος;;;

Διάβασα ότι αν γράψεις από σκληρό εξωτερικό δίσκο κάποιο πρόγραμμα στην VT30, δεν μπορείς να το δεις σε κάποια άλλη τηλεόραση το αρχείο που έσωσες παρά μόνο στην VT30. Ισχύει; Δηλαδή σε PC δεν μπορώ να δω ας πούμε;

2. Με το ίντερνετ τί παίζει; Ακολουθησα ολες τις οδηγιες μου αναγνώρισε κωδικούς μόντεμ κτλ αλλά FAIL! Δεν μπορω να μπω στο νετ... τί κανω λάθος;;;
ειναι η πιο βολικη συσκευη που εχω συναντησει σε αυτον τον τομεα,τους κωδικους τους εβαλες σωστα?

Εγω εχω vt30 50' στο δωματιο μου και μια gt30 50αρα στο σαλονι.τις εχω σε thx mode ,ακριβως τα ιδια settings και ελεικρινα ψαχνω να βρω διαφορα στην εικονα.εχω συνδεσει κ τις δυο με oppo 93 και ps3 , η ποιοτητα σε blueray και παιχνιδια ειναι κορυφαιες κ οι δυο.μονο στο θεμα ηχου διεκρινα πως η vt30 υπερτερει της gt.απλα το τι εχει wifi adapter kαι το ζευγαρι με τα γυαλια μεσα την κανει πιο ακριβει για μενα

Last edited:
...και ναι έφτασε νωριτερα απο το αναμενόμενο και μαλιστα Σάββατο για να εχω χρονο να την σκαλίσω.
Ευτυχώς χώρεσε η κούτα στο ασανσέρ και δεν χρειάστηκε να ανεβεί με τα χερια εξι πατωματα.

Ο συνδυασμός παραλαβή vt30 και Μανόλης στη Θεσσαλονίκη με τρελαίνει.

vt302.jpg

vt301.jpg

Ψαρωτικο το μέγεθος και βασανίζομαι να την ανοίξω αργότερα λογο κάποιων εκκρεμοτήτων που εχω να τακτοποιήσω πρώτα.

Καλορίζικη Ανδρέα!

Περιμένουμε εντυπώσεις!!!

Όταν θα κάνεις τις δοκιμές εστίασε σε παρακαλώ στο θόρυβο του τροφοδοτικού, το μέγεθος των pixels και το βράσιμο (σε ποια απόσταση γίνονται ορατά) και την απόδοση του χρώματος!

Καλοθέατη και σιδερένια εύχομαι!

Last edited:
Καλορίζικη!
Αν είναι να την καλιμπράρεις, καλό είναι να έχει στρώσει πρώτα.