Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ VT30
-----------------------------
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

1.xsiv74.................50vt30.........31-04-2011.......(O.K)
2.legions................50vt30.........29-04-2011.......(O.Κ)

ΜΑΙΟΣ 2011

3.azdoc.................50vt30..........04-05-2011.......(O.K)
4.GEORGE T............50vt30..........04-05-2011.......(O.K)
5.poli9999..............50vt30................?...............Πρόβλημα με γραμμή στο πάνελ,εν αναμονή εξελίξεων.
6.oBidoom..............50vt30..........09-05-2011.......(O.K)Παρατηρήθηκαν φαινόμενα brightness flunctuation.
7.koliniol................50vt30..........11-05-2011.......(O.K)
8.sonap70..............50vt30..........16-05-2011.......(O.K)

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμπληρώνει την λίστα,copy-paste,με τα δικά του στοιχεία αγοράς,διαστάσεις-ημερομηνία-τυχών προβλήματα κ.λ.π.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την TV την παραλαμβανω το απογευμα τελικα, θα την εχω τουλαχιστον μεχρι την Τεταρτη στον καινουργιο σπιτι οπου δεν εχω μετακομισει ακομη οποτε αν χρειαζαεται στρψσιμο θα ηταν ιδανικο να την αφηνα για καποιες ωρες.

Χρειαζεται και αν ναι τι υλικο προτεινεται?

Καλημερα φιλε gPaska..Στρωσε την ευλαβικα για τις πρωτες 200 ωρες...Τυπικα πραγματα..Χαμηλες ρυθμισεις αντιθεσης-φωτεινοτητας σε Full Screen οσο περισσοτερο γινεται ειτε ειναι καναλια,ειτε ταινιες χωρις μαυρες μπαρες πανω-κατω...Εγω οταν την αγορασω,για τις πρωτες 200 ωρες μονο θα κατσω να ασχοληθω με στρωσιμο και αυτο ηταν..Δεν θα καθομαι μια ζωη να κανω αυτη την δουλεια...Αντε με το καλο να την παραλαβεις...

Καλημερα σε ολους...Μηπως υπαρχει καποιος κατοχος της VT30 που πριν απο αυτη ηταν κατοχος της VT20;Αν ναι θα μπορουσε να μας πει διαφορες;;;

Δυστυχως το προβλημα παραμενει.

Μολις εγινα "μπαλακι" καταστηματος-σερβις, μπορει καποιος να μου πει τι ισχυει για DOA εντος 15ημερων??

Υποχρεουται το καταστημα?

Last edited:
Δυστυχως το προβλημα παραμενει.

Μολις εγινα "μπαλακι" καταστηματος-σερβις, μπορει καποιος να μου πει τι ισχυει για DOA εντος 15ημερων??

Υποχρεουται το καταστημα?

Εννοεις οτι θα παει για service η TV;Πηγαινε να τους την τριψεις στα μουτρα και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ..Ελεος....Καινουργια τηλεοραση αγορασες και μιλανε για service;Μην το σκεφτεσαι καθολου..Θα το ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να σου δωσουν καινουργια TV

Φιλε Poli9999,τι ακριβως γραμμη σου εμφανιζει η τηλεοραση και σε ποιο σημειο της οθονης;Μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο;

Last edited by a moderator:
Ειναι μια καθετη γραμμη, παχους 1-2pix και χρωματος magenta (αναλογα με το φοντο).

Attachments

• IMG_1788.jpg
    IMG_1788.jpg
    91.8 KB · Views: 103
  • IMG_1789.jpg
    IMG_1789.jpg
    119.5 KB · Views: 103
Στην εμφανιζει οτιδηποτε και αν προβαλεις στην τηλεοραση;Δηλ ειτε ταινια,ειτε καναλι,η γραμμη ειναι εκει και φενεται;

Τιθεται θεμα για IR;;;Εχεις δοκιμασει να ενεργοποιησεις για λιγη ωρα την κυλιομενη μπαρα μπας και κανει δουλεια;Αν και θεωρω πως ειναι πολυ εντονη για IR

Ναι οτι και να βαλω. Tελευταια ταινια που ειδα http://www.imdb.com/title/tt0069467/
ειναι τιγκα στο κοκκινο, δεν ξερω αν επαιξε ρολο.
Ο τεχνικος ειπε οτι απλως ετυχε, δεν ειναι αποτελεσμα χρησης.
Κριμα και δεν ειχε το παραμικρο ir

Ναι οτι και να βαλω. Tελευταια ταινια που ειδα http://www.imdb.com/title/tt0069467/
ειναι τιγκα στο κοκκινο, δεν ξερω αν επαιξε ρολο.
Ο τεχνικος ειπε οτι απλως ετυχε, δεν ειναι αποτελεσμα χρησης.
Κριμα και δεν ειχε το παραμικρο ir

Η γνωμη μου;;;Μην αναιχτεις καν για συζηυηση περι service...Ειναι καινουργια τηλεοραση και τους την λες και χοντρα μαλιστα στην περιπτωση που πανε να σου πουλησουν ιστοριες για επισκευες και τετοια..Θα απαιτησεις νεα τηλεοραση της κουτας παει και τελειωσε...Οχι και νεα τηλεοραση και να πεσουν κατευθειαν τα οργανα επισκευης..Σε καμια περιπτωση..Ειναι ευκολο να πεις απο που την αγορασες και ποσο;

Σιγουρα παει για αντικατασταση. Ευτυχως ειμαι και μεσα στο δεκαπενθημερο απο την αγορα.

Καλυτερα θα αναφερθω στο καταστημα μολις τελειωσει η ιστορια..

Φιλε poli9999 ελπιζω και ευχομαι να σου βγει σε καλο αυτη η ιστορια και ολα να πανε καλα..Πραγματικα στο ευχομαι...Και πιστευω πως θα πανε ολα καλα...

Την παρελαβα νωριτερα τελικα,βεβαια ακομα ειμαι στην δουλεια οποτε θα πω πρωτες εντυπωσεις το βραδυ.

Μιας και θα την στησω, θα φυγω και θα ξαναπαω την Δευτερα το να την αφησω αναμενη να πεζει full screen τηλεοπτικο για να εμφανισει τυχον προβληματα ειναι σωστο η οχι?

Ειναι προβλημα στο πανελ , πας για αντικατασταση.

Οποτε μην το αργεις.

+1 Αντικατάσταση.

και δεν νομίζω να σηκώνει επισκευή τέτοια βλάβη.

Γίνετε επισκευή με αλλαγή panel.

Υ.Γ.: Βλέπε ΡΧ70 όπου υπήρχε αντίστοιχο πρόβλημα σε μεγάλο αριθμό τηλεοράσεων (και η αλλαγή καλυπτόταν από την αντιπροσωπεία και μετα το πέρας της εγγύησης των δύο ετών).

Την παρελαβα νωριτερα τελικα,βεβαια ακομα ειμαι στην δουλεια οποτε θα πω πρωτες εντυπωσεις το βραδυ.

Μιας και θα την στησω, θα φυγω και θα ξαναπαω την Δευτερα το να την αφησω αναμενη να πεζει full screen τηλεοπτικο για να εμφανισει τυχον προβληματα ειναι σωστο η οχι?

Για στρωσιμο,τηλεοπτικο καναλι σε Zoum 3 και με χαμηλες ρυθμισεις Αντιθεσης και Φωτεινοτητας...Απευφευγε οτι εχει να κανει με δυναμικο..Και κυριωσ το mode δυναμικο μην το χρησιμοποιεις...

Καλορίζικη, τηλεόραση είναι δεν είναι πυρηνικός αντιδραστήρας, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την όποτε έχεις χρόνο, βάλε την επιλογή Cinema ή ΤΗΧ και βλέπε κανονικά τηλεόραση όπως είχες κάνει και με την CRT σου....θα 'στρώσει' μόνη της.

Last edited:
To ξερω οτι δεν ειναι πυρηνικός αντιδραστήρας, αλλα λογω της επιμονης καποιων περι burn-in κτλ ειπα να προσεξω.
Kαλιο plasma-τοδενε παρα plasma-τογυρευε

Last edited:
Μην αγχώνεσαι φίλε μου η προρύθμιση Cinema ή ΤΗΧ που έχει είναι αρκετή για να στρώσει η τηλεορασή σου. ;)

Χρόνος για απόλαυση μας λείπει, χρόνο για άγχος έχουμε μπόλικο :(