Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ VT30
-----------------------------
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

1.xsiv74.................50vt30.........31-04-2011.......(O.K)
2.legions................50vt30.........29-04-2011.......(O.Κ)

ΜΑΙΟΣ 2011

3.azdoc.................50vt30..........04-05-2011.......(O.K)
4.GEORGE T............50vt30..........04-05-2011.......(O.K)
5.poli9999..............50vt30................?... ............Πρόβλημα με γραμμή στο πάνελ,εν αναμονή εξελίξεων.
6.oBidoom..............50vt30..........09-05-2011.......(O.K)Παρατηρήθηκαν φαινόμενα brightness flunctuation.
7.koliniol................50vt30..........11-05-2011.......(O.K)
8.sonap70..............50vt30..........16-05-2011.......(O.K)
9.gPaska..............50vt30..........20-05-2011.......(O.K)

Ακομα δεν εχω καταφερει να την δω ουτε καν να παιζει καναλι :D μια και την εχω στο νεο μου σπιτι, εβαλα μονο ενα flashaki με ενα βιντεο να δω αν υπαρχει καποιο προβλημα και ειναι ολα οκ, ισως να προλαβω σημερα να ασχοληθω περισσοτερο μαζι της αλλα την Πεμπτη εχω το κρεβατι και το Σαββατο παντρευομαι οποτε ο χρονος ειναι λιγο πιο πολυτιμος απο τον χρυσο αυτην την στιγμη :D

-Αχετος ALERT-
Ακομα δεν εχω βαλει NOVA αλλα υπαρχει πιατο στην ταρατσα για τους οροφους 3,4,5,6 , που καταληγει σε εναν ενισχυτη και απο εκει περνουμε ολοι,ολες οι δορυφορικες(3) του σπιτιου μου καταληγουν εκει απ'οτι εχω καταλαβει για να βλεπω μεσω DIGEA (εχει MPEG4 δεκτη η VT30 ε?) τραβαω καλωδιο απο το δορυφορικο η απο την κανονικη κεραια?

Ακομα δεν εχω βαλει NOVA αλλα υπαρχει πιατο στην ταρατσα για τους οροφους 3,4,5,6 , που καταληγει σε εναν ενισχυτη και απο εκει περνουμε ολοι,ολες οι δορυφορικες(3) του σπιτιου μου καταληγουν εκει απ'οτι εχω καταλαβει για να βλεπω μεσω DIGEA (εχει MPEG4 δεκτη η VT30 ε?) τραβαω καλωδιο απο το δορυφορικο η απο την κανονικη κεραια?

Mας μπέρδεψες λίγο. Αν στην πολυκατοικία έχει γίνει και δορυφορική εγκατάσταση, δεν χρειάζεται να τραβήξεις κανένα καλώδιο. Κοίταξε αν στο σαλόνι σου η πρίζα της τηλεόρασης έχει έξοδο SAT. Αν ναι, σύνδεσε εκεί την SAT in της VT30.

Mας μπέρδεψες λίγο. Αν στην πολυκατοικία έχει γίνει και δορυφορική εγκατάσταση, δεν χρειάζεται να τραβήξεις κανένα καλώδιο. Κοίταξε αν στο σαλόνι σου η πρίζα της τηλεόρασης έχει έξοδο SAT. Αν ναι, σύνδεσε εκεί την SAT in της VT30.

Ναι αυτο εννοω, συγγνωμη εαν δεν ηταν κατανοητο.
Το διαμερισμα μου εχει τριπλες πριζες σε ολα τα δωματια, μια δορυφορικη,μια κανονικη και η τριτη δεν ξερω τι ειναι.

Αρα συνδεω κατευθειαν την SAT στην δορυφορικη και δεν χρειαζεται καποιος αποκωδικοποιητης ενδιαμεσα οκ.

Ευχαριστω.

παιδια στις 50'' υλικο 1080π στα 2 με 2,5 μετρα θεαση εχει αισθητη διαφορα απο οτι το 720π?

παιδια στις 50'' υλικο 1080π στα 2 με 2,5 μετρα θεαση εχει αισθητη διαφορα απο οτι το 720π?

δες εδώ

resolution_chart.png

1 μέτρο = 3 πόδια.

Υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης στο mkvmerge.

Κάνε ένα κλικ, μια φορά, για μια ζωή.

Ναι την βρήκα και εγώ και την απενεργοποίησα.
Απλά έχω πολλές ταινείες στις οποίες το είχα ενεργοποιημένο και θέλουν αφαίρεση . Γιαυτό μπορεί να φανεί χρήσιμο το batch που έστειλα στο προγούμενο Post.
Ευχαριστώ.

Digea θα δεις από την κανονική κεραία.

Από την SAT, θα δεις δορυφορικά προγράμματα...

Α δηλαδη θελω κανονικη και οχι δορυφορικη για DIGEA οκ ευχαριστω.
Σχετικα με την NOVA και με το κεντρικο πιατο και τον ενισχυτη που εχουν οι 4 οροφοι τιθεται θεμα ποιοτητας σηματος?
Γιατι μου δινουν πιατο με την συνδεση και μπορω να το βαλω στο μπαλκονι.

Last edited:
Καλησπερα σε ολους..Ακομη δυστηχως δεν εχω καταφερει να δω απο κοντα την VT30,αλλα σημερα πηρα μια πρωτη γευση βλεποντας για τουλαχιστο 3 ωρες απο κοντα την 50GT30...Απιστευτη εικονα,με εξαιρετικα χρωματα,μαυρο,ευκρινια και κινηση(Mode Δυναμικο)....Σε ολα τα αλλα Mode,ειτε στο κανονικο,ειτε στο Cinema,ειτε στο THX,ειχε επισης εξαιρετικα χρωματα,μαυρο,ευκρινια και κινηση,αλλα απογοητευτηκα λιγο λογο της πολυ μικρης φωτεινοτητας που ειχε....Αρχικα νομιζα πως εφταιγε ο καπως ελαχιστος φωτεισμος του χωρου...Αλλα ακομη και οταν την ειδα με κλειστα τα φωτα,η απογοητευση στον τομεα αυτο,παρεμεινε...Ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι οντως κορυφαια τηλεοραση με μοναδικο μειονεκτημα,την οντως χαμηλη φωτεινοτητα της..Αλλα μου ειπε επισης οτι επειδη εχει δει και την VT30,στον τομεα αυτο,δεν εχει καμια σχεση με την GT30..Η VT30 περα του καλυτερου μαυρου που μου ειπε οτι εχει παρατηρησει,εχει και αρκετα μεγαλυτερη φωτεινοτητα απο την GT30...Παντως αντικειμενικα,με εξαιρεση το δυναμικο mode,η τηλεοραση αν και εξαιρετικη,πιστευω πως και σε σκοτεινο χωρο τελειως,παλι εχει θεμα με την μικρη φωτεινοτητα της....Θελω και ελπιζω η VT30 να μην εχει το ιδιο θεμα με την GT30

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα σε ολους..Ακομη δυστηχως δεν εχω καταφερει να δω απο κοντα την VT30,αλλα σημερα πηρα μια πρωτη γευση βλεποντας για τουλαχιστο 3 ωρες απο κοντα την 50GT30...Απιστευτη εικονα,με εξαιρετικα χρωματα,μαυρο,ευκρινια και κινηση(Mode Δυναμικο)....Σε ολα τα αλλα Mode,ειτε στο κανονικο,ειτε στο Cinema,ειτε στο THX,ειχε επισης εξαιρετικα χρωματα,μαυρο,ευκρινια και κινηση,αλλα απογοητευτηκα λιγο λογο της πολυ μικρης φωτεινοτητας που ειχε....Αρχικα νομιζα πως εφταιγε ο καπως ελαχιστος φωτεισμος του χωρου...Αλλα ακομη και οταν την ειδα με κλειστα τα φωτα,η απογοητευση στον τομεα αυτο,παρεμεινε...Ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι οντως κορυφαια τηλεοραση με μοναδικο μειονεκτημα,την οντως χαμηλη φωτεινοτητα της..Αλλα μου ειπε επισης οτι επειδη εχει δει και την VT30,στον τομεα αυτο,δεν εχει καμια σχεση με την GT30..Η VT30 περα του καλυτερου μαυρου που μου ειπε οτι εχει παρατηρησει,εχει και αρκετα μεγαλυτερη φωτεινοτητα απο την GT30...Παντως αντικειμενικα,με εξαιρεση το δυναμικο mode,η τηλεοραση αν και εξαιρετικη,πιστευω πως και σε σκοτεινο χωρο τελειως,παλι εχει θεμα με την μικρη φωτεινοτητα της....Θελω και ελπιζω η VT30 να μην εχει το ιδιο θεμα με την GT30

Γιατί δεν πας μια βόλτα από το pioneer center; Εκεί μάλλον θα έχουν την VT30, να την δεις από κοντά.

Σχετικα με την NOVA και με το κεντρικο πιατο και τον ενισχυτη που εχουν οι 4 οροφοι τιθεται θεμα ποιοτητας σηματος?

Αν υπάρχει εγκατάσταση με quad LNB ή quattro LNB και πολυδιακόπτη, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ρώτησε και τους υπόλοιπους στην πολυκατοικία. Δεν έχει κανείς Nova?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατί δεν πας μια βόλτα από το pioneer center; Εκεί μάλλον θα έχουν την VT30, να την δεις από κοντά.

Δυστηχως στο Ηρακλειο της Κρητης που ειμαι,δεν εχουμε Pioneer Center...Και δεν την εχει φερει κανεις ακομη ουτε για εκθεση αλλα ουτε και για πωληση..Μονο να την προπαραγγειλεις μπορεις

Συνεχίζοντας τις εντυπώσεις απο την VT30.
Ειδα σε mkv και το Avatar σε 3D. Η ποιότητα της εικόνας είναι εκπληκτική.
Ηταν τόσο καλό που μπορούσες άνετα να το παρακολουθήσεις απο τα 2 μέτρα.
Επειδή το είχα δει και στο σινεμά ήταν πολύ ανώτερο στην Panny (όσο και αν φαίνεται απίστετο)!!
Δεν κουράστικα ούτε στιγμή.
Αν και δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί τιτλοι σε 3D, στον συγκεκριμένο τομεά πιστεύω ότι η vt30 είναι τουλάχιστον εξαιρετική.
Καθ'όλη την διάρκεια τις ταινείας προσπαθούσα να βρω κάποιο ψεγάδι αλλά δεν το κατάφερα.

Καλημερα σε ολους , Καποιο σχολιο για τη 55' VT30 , την εχει δει κανεις ? Σημερα μιλησα με το καταστιμα Καλογεροπουλος και μου ειπανε πως την εχουνε ετιμοπαραδοτη ... Περιμενα 4 μηνες και τωρα δεν ξερω ποια να παρω 50 η 55 ?!?

Καλημερα σε ολους , Καποιο σχολιο για τη 55' VT30 , την εχει δει κανεις ? Σημερα μιλησα με το καταστιμα Καλογεροπουλος και μου ειπανε πως την εχουνε ετιμοπαραδοτη ... Περιμενα 4 μηνες και τωρα δεν ξερω ποια να παρω 50 η 55 ?!?

Μια απο τα ιδια !!!! :ADFAD2:

Δεδομένου κιόλας οτι του χρόνου θα εχει ξεκαθαρίσει κάπως το 3D (ενεργά - παθητικά γυαλιά)

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα φιλε..Και θω για την 55αρα σκεφτομαι δεδομενου και του 3D που με ενδιαφερει..Βεβαια η 50 στα 2099 και η 55 στα 2799..700 ευρω διαφορα για 5 ιντσες μονο ειναι πολυ μεγαλη διαφορα και αδικια...

Το θεμα ειναι -ποια ειναι καλητερη :huh2: ... Αποσταση θεασεις 2.5-3μ. - και η δυο μου κανουνε - η διαφορα στη τιμη δεν ειναι τοσο το προβλιμα - το ΕΑΝ αξιζει να τα δοσω - μη πληροσω παραπανω και τελικα η 50 να βγει πως ειναι καλιτερη (το μαυρο / χρομα / φοτινοτιτα /κλπ. ) :chinscratch:

Το θεμα ειναι -ποια ειναι καλητερη :huh2: ... Αποσταση θεασεις 2.5-3μ. - και η δυο μου κανουνε - η διαφορα στη τιμη δεν ειναι τοσο το προβλιμα - το ΕΑΝ αξιζει να τα δοσω - μη πληροσω παραπανω και τελικα η 50 να βγει πως ειναι καλιτερη (το μαυρο / χρομα / φοτινοτιτα /κλπ. ) :chinscratch:

στη χειρότερη περίπτωση η 55άρα θα είναι ίδια με την 50άρα. αν το σηκώνει η τσέπη σου (είναι σχετικά τσιμπημένη σε σχέση με την 50άρα) go for it.

Πριν καιρο επεσα σε αυτο - "Ανακοινώθηκε σήμερα η νέα κορυφαία τηλεόραση της Panasonic για το 2011.Είναι στις 55 ίντσες και είναι Plasma." (http://www.fullhd.gr/news/hdtvs/plasma-tvs/6808-panasonic-tx-p55vt3o-m-neo-plasma-.html)
Ενοιτε , εαν θα ειναι ιδιες - δεν αξιζει ... Μαλον θα πρεπει να περιμενω να τη 'μετρησουνε' οι ειδικοί :chinscratch: