Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ευχαριστω πολυ φιλε, τελικα 50tv30! θα τη παραγγειλω αυριο μαλλον! βρηκα και αγοραστη για αυτη που εχω, οποτε οκ! τωρα εχω την samsung le40a856 και τοσα χρονια δε μετανιωσα (ειχε βγει τηλ.της χρονιας οταν βγηκε) ελπιζω και τωρα να ειναι ετσι τα πραματα! εσυ ποια εχεις?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ευχαριστω πολυ φιλε, τελικα 50tv30! θα τη παραγγειλω αυριο μαλλον! βρηκα και αγοραστη για αυτη που εχω, οποτε οκ! τωρα εχω την samsung le40a856 και τοσα χρονια δε μετανιωσα (ειχε βγει τηλ.της χρονιας οταν βγηκε) ελπιζω και τωρα να ειναι ετσι τα πραματα! εσυ ποια εχεις?

Αυτη την στιγμη εχω την Lcd Sony 40X3500...Αλλα κατα διαστηματα εκανα αλλαγες στις τηλεορασεις..Εχω κολλημα σε αυτο...Χιχιχιχι...Πιστεψε με..Αυτη που εχω εγω τωρα την ειχα αγορασει πριν μερικα χρονια 2300...Φαντασου τιμη για 40αρα...ΕΛΕΟΣ..Οι τιμες πεφτουν συνεχω και η ποιοτητα μεγαλωνει..Αφου εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να δωσεις περιπου 2000 χιλιαριλακια,παρε την VT30 που τουλαχιστο αυτη την στιγμη με βαση τους κατοχους αλλα και διαφορα site,ειναι οτι καλυτερο υπαρχει διαθεσιμο σε ποιοτητα εικονας...Και δεν θα σου πω πηγαινε πρωτα και δες την σε καποιο καταστημα..Γιαυι ολες σχεδον οι Plasma χανουν σε ποιοτητα στα καταστηματα με τον εντονο φωτεισμο που εχουν...

και εγω αναμεσα σε αυτες τις 2 ειμαι. Αλλα μαλλον θα επιλεξω την vt. απλα φοβαμαι πως δεν υπαρχουν πολλα hd καναλια και η 50 θα εχει ατελειες σε τηλεοπτικο σημα.

Παιδια αν ξερετε ....χανει καθολου απο την αποδοση της σε χρωματα και φωτισμο λογω φωσφορου μετα απο λιγα χρονια (4-5 ετη);

και εγω αναμεσα σε αυτες τις 2 ειμαι. Αλλα μαλλον θα επιλεξω την vt. απλα φοβαμαι πως δεν υπαρχουν πολλα hd καναλια και η 50 θα εχει ατελειες σε τηλεοπτικο σημα.

Παιδια αν ξερετε ....χανει καθολου απο την αποδοση της σε χρωματα και φωτισμο λογω φωσφορου μετα απο λιγα χρονια (4-5 ετη);

Σιγουρα μην περιμενεις και θαυματα με το κακο τηλεοπτικο σημα πιυ εχουμε..Αλλα απο την αλλη μην ξεχνας πως οι plasma ειναι καλυτερες και σε αυτο τον τομεα απο τις Led-lcd(Καναλια)...Οσο για την ποιοτητα της εικονας,με τον καιρο ια δειχνει ακομα καλυτερα μια Plasma..Αν τωρα περασουν 4-5 χρονια,δεν μπορω να σου πω δυστηχως...Αλλα μελη εδω θα ξερουν καλυτερα οσον αφορα τον φωτεισμο της τηλεορασης...Τι αποσταση θεασης θα εχεις απι την TV;

1,5-2 μετρα

1,5-2 μετρα;Τοτε θα την απολαυσεις στο επακρο την τηλεοραση...Στα καναλια μονο μπορει να υπαρχει θεμα..Αλλα ειδικα τα BlueRay και το 3D θα φαινονται κορυφαια σε αυτη την αποσταση!!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator:
με το ρυθμο που αλλαζουν αυτοι τις τεχνολογιες μας καναν καθε 3-4 να αλλαζουμε tv ;)

με το ρυθμο που αλλαζουν αυτοι τις τεχνολογιες μας καναν καθε 3-4 να αλλαζουμε tv ;)

Η τεχνολογια ετσι ειναι..Εξελλισεται συνεχως....Προσωπικα θεωρω την αγορα της VT30 μια πολυ καλη επιλογη για πολλα,μα πολλα χρονια...

αυριο δηλαδη θα υπαρχουν 2 νεοι κατοχοι vt30 ε? χαρις το φορουμ! καλο!

αλλη μια ερωτηση, εχω ps3 για 3d movies, δεν θα χει κανα προβλημα να παιζει, δν το χω δοκιμασει ποτε, ξερεις τιποτα?

αυριο δηλαδη θα υπαρχουν 2 νεοι κατοχοι vt30 ε? χαρις το φορουμ! καλο!

Η τελικη επιλογη θα ειναι δικη σας και μονο δικη σας..Εγω εδωσα την απαντηση μου στην ερωτηση:50VT30 η 46D8000...Για να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση αν αυριο μεθαυριο μπορει μα μην σας αρεσει κατι στην VT30....

ναι εννοείται! μην ανησυχείς! απ οτι διαβαζω στα ξενα site εχεις δικιο όλοι λένε οτι ειναι best 3dtv of 2011! και εννοειται μαλλον και 2d!

αλλη μια ερωτηση, εχω ps3 για 3d movies, δεν θα χει κανα προβλημα να παιζει, δν το χω δοκιμασει ποτε, ξερεις τιποτα?

Και γω PS3 εχω...Θα παιζει τα 3D Blueray αλλα δεν ξερω αν θα τα παιζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ..Οταν λεω κανονικα εννοω πως το 3D κανονικα θελει καλωδιο εκδοσης Hdmi 1,4 και το PS3 δεν εχει εξοδο 1,4 αλλα 1,3...Αυτο σημαινει πως αν συνδεσεις την τηλεοραση με το PS3 μεσω καλωδιου Hdmi 1,4,,θα ειμαι το ιδιο και το αυτο με το αν χρησιμοπειησεις αυτο που εχεις ηδη,προφανως το 1,3...Φιλος πιυ συνδεσε το PS3 με τηλεοραση 3D με το κανονικο Hdmi 1,3 η εικονα στο 3D ηταν ΓΑΜΑΤΗ....Τωτα αν θα εχει διαφορα αν παρεις ενα 3D Blueray Player με εξοδο Hdmi 1,4 και χεις και καλωδιο 1,4 πραγματικα δεν ξερω...

ναι εννοείται! μην ανησυχείς! απ οτι διαβαζω στα ξενα site εχεις δικιο όλοι λένε οτι ειναι best 3dtv of 2011! και εννοειται μαλλον και 2d!

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ PLASMA ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ 2D...Κακα τα ψεμματα...Οι πολυ καλες Led δειχνουν καλα μονο σε BR και σε Games...ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ...Καναλια και Dvd την εικονα που σου διμει μια καλη plasma δεν στην δινει ουτε για πλακα μια led-Lcd..Η γνωμη μου ειναι αυτη για να μην παρεξηγιομαστε....

Βεβαια επειδη εχω ζησει αρκετα χρονια βλεποντας ταινιες σε Lcd,εχω δει ΟΛΑ τα θετικα και αρνητικα αυτης της τεχνολογιας και πραγματικα ακομη και τωρα μετα απο τοσα χρονια υποτιθεμενης εξελιξης των υγρων κρυσταλλων,οι Lcd ειναι μια απο τα ιδια..Πολλα μειονεκτηματα,ελαχιστα θετικα....Plasma και παλι Plasma...Και χαλαρα χαλαρα...Θα σου πω πολυ απλο παραδειγμα...ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ,Plasma που ειδα στο πλαισιο των 600 ευρω ηταν κλασσης ανωτερη σαν εικονα απο πολλες Led των 1400 και 1800 ευρω... Μεσα σε αυτες τις Led ηταν και η 40αρα D8000 της Samsung...Αυτο τα λεει ΟΛΑ!!!!!!

δηλαδη δεν υστερουν ουτε σε λεπτομερια στην εικονα! κρυσταλινες καθαρες εικονες ειναι και δω ιδιες ετσι? και με καλυτερα χρωματα φανταζομαι! ωραια...χαιρομαι!

Η δικη μου αποσταση θα ειναι απο 1,8-3,5 μετρα. Ισως να ειναι υπερβολη η 50αρα....χαθηκε να την βγαλουν στις 46"...

Περιμενω την πρωτη προσφορα απο καποιο μαγαζι. Λογικα τελος ιουνιου.

δηλαδη δεν υστερουν ουτε σε λεπτομερια στην εικονα! κρυσταλινες καθαρες εικονες ειναι και δω ιδιες ετσι? και με καλυτερα χρωματα φανταζομαι! ωραια...χαιρομαι!

Απαντησε μου ειλικρινα..Εχεις δει ποτε ολοκληρη ταινια σε Plasma και αν ναι θυμασαι ποια ηταν αυτη;

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βεβαια επειδη εχω ζησει αρκετα χρονια βλεποντας ταινιες σε Lcd,εχω δει ΟΛΑ τα θετικα και αρνητικα αυτης της τεχνολογιας και πραγματικα ακομη και τωρα μετα απο τοσα χρονια υποτιθεμενης εξελιξης των υγρων κρυσταλλων,οι Lcd ειναι μια απο τα ιδια..Πολλα μειονεκτηματα,ελαχιστα θετικα....Plasma και παλι Plasma...Και χαλαρα χαλαρα...Θα σου πω πολυ απλο παραδειγμα...ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ,Plasma που ειδα στο πλαισιο των 600 ευρω ηταν κλασσης ανωτερη σαν εικονα απο πολλες Led των 1400 και 1800 ευρω... Μεσα σε αυτες τις Led ηταν και η 40αρα D8000 της Samsung...Αυτο τα λεει ΟΛΑ!!!!!!

Χωρις να ειμαι σε ειδικος και στα δικα μου ματια ετσι ειναι.

Η δικη μου αποσταση θα ειναι απο 1,8-3,5 μετρα. Ισως να ειναι υπερβολη η 50αρα....χαθηκε να την βγαλουν στις 46"...

Περιμενω την πρωτη προσφορα απο καποιο μαγαζι. Λογικα τελος ιουνιου.

Μολις την βαλεις την 50αρα με αυτη την αποσταση θεασης που εχεις,την πρωτη εβδομαδα μπιρει να σου φενεται μεγαλη..Μετα απο 2-3 εβδομαδες κανονικη και μετα απο 1-2 μηνες μπορει και μικρη...Ετσι εθναι..Το ματι συνηθιζει πολυ γρηγορα την μεγαλη εικονα μαι οπως και να το κανουμε,ειναι τρομερη αισθηση να βλεπουμε σε μια 50-55-60-65αρα αποτι σε μια 40αρα...Εμενα η 40αρα μου φενεται μινιατουρα τωρα....Χαχαχαχαχα...Γιαυτι και θα παω στην 55VT30..Για μεγαλη αλλαγη....Εχω αποσταση θεασης 2,5-3 μετρα

ποτε δεν ειδα! ειδα μονο απλα καναλια σε μαγαζι! ´)

Οταν θα βαλεις ταινιες στην Plasma που εχεις δει σε Lcd και ξερεις πως παιζουν,θα δεις μεγαλες διαφορες και κυριως στο μαυρο και στα χρωματα...Συνηθως βεβαια τα ταομα που εχουν ζησει χρονια βλεποντας ταινιες
μονο σε Lcd και καποια στιγμη αγοραζουν Plasma,στην αρχη μπορει και να τους ξινησει η μειωμενη φωτεινοτητα...Αλλα αργοτερα συνηδητοποιουν το ποσο μεγαλη(Καλυτερη) διαφορα εχει να βλεπεις ταινιες σε Plasma αντι σε Lcd...