Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ακριβώς αυτό εννοούσα - θαυμάσια - συμβουλές στρωσίματος μιας πλάσμα από κατόχους τουλάχιστον μιας πλάσμα με χιλιάδες ώρες λειτουργίας στην πλάτη της και με γνώση του αντικειμένου. δεν νομίζω ότι ψάχνει κάποιος πιο έγκυρη πληροφορία - οδηγό - συμβουλή. :grinning-smiley-043

διαβάζει και αναλόγως πράτει.

από εδώ και πέρα

πήρα μια πλάσμα τι να προσέξω - πως τη στρώνω

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=81164

λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις

Τηλεοπτικο:κατω του μετριου(λογικο)

Νοβα:φοβερο hd,μετριο το απλο

Hd:ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

3D:2d to 3d metrio,3d resinden evil ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 3D Πιρανχας μετριο..μπαλα μετρια..μετα απο 1 ωρα θεαση με 3d playstation,Λιγο 3d Μπαλα kai απο 20 λεπτα της 2 ταινιες ημουν λιγο σαν κοτοπουλακι για κανα 20λεπτο..δεν ξερω μηπως θελει καμια ρυθμιση..

Last edited:
Λόγω της ανάλογης ποιότητας εικόνας που εκπέμπουν....στον ΣΚΑΙ μονάχα είναι κάπως καλύτερα...δεν έχουν αναλογικές συνδέσεις...όλα SDI είναι.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τηλεοπτικο:κατω του μετριου(λογικο)
καθολου λογικο φιλε μου

απλα η panasonic σ'αυτα ειναι λιαν επιεικως για κλωτσιες

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

απλα η panasonic σ'αυτα ειναι λιαν επιεικως για κλωτσιες

Μην γραφουμε υπερβολες.

Ο πεθερος μου εχει την 42U10 και δειχνει σε ολα τα καναλια (αναλογικα και Digea) καλυτερα απο την Philips CRT 29" 100 Ηz που ειχε πριν.

Βεβαια μενει στον Γερακα και εχει το λεγομενο "σημα καμπανα".

Το οτι η VT30 δειχνει χειροτερα απο την U10 ειναι βεβαια κατι που αδυνατω να το πιστεψω αρα κατι αλλο συμβαινει.

μπορειτε να μου δωσετε καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω για να βοηθησω την εικονα οπως για το ifc,Το 3d που φενεται σε αρκετες περιπτωσεις διπλο(στα 2 μετρα με βαθος +2),θελω πχ στο νοβα στα απλα καναλια πχ νοβασπορτς,ντοκιμαντερ να διωξω τα χιονια που εχει κ.α

τελικα δεν μας ειπες σου εκαναν κατι αλλο οι τεχνικοι που σου φεραν την τηλεοραση και πληρωσες 150 ευρω.

εκατσαν 3 ωρες..εβαλαν την τηλεοραση στον τοιχο και συνδεσαν το bluray player..

GeorgeFX
φιλαρακι τσαμπα λεφτα θα δωσεις απλα θα ερθουν να σου την στησουν και να στην συνδεσουν με το homecinema αποκλειεται να σου κανουν κατι αλλο οσο για το Calibration
θελει το πολυ 45 λεπτα με μια ωρα αν ξερουν...κοιτα απλα εσυ ολα να ειναι καινουργια και κλειστα κ σε καλη κατασταση..

imjp1982
Καλησπερα...Αυτο που ειπες περι τσαμπα λεφτα θα δωσεις...Ξερει εσυ μηπως με σιγουρια αν εχουν σκοπο να του κανουν η αν στην τελικη καποιο απο τα παιδια που θα πανε,ειναι calibrator;Η εκτος και αν εισαι μεντιουμ χωρις παρεξηγηση παντα φιλικα

gergeo
εκατσαν 3 ωρες..εβαλαν την τηλεοραση στον τοιχο και συνδεσαν το bluray player..

Παιδιά καλησπέρα, νέο μέλος στο AVClub... Τα πράγματα στη χώρα μας δεν πάνε ως γνωστόν και τόσο καλά.. Η οικονομική μου κατάσταση δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι παραπάνω από "καλή"... ωστόσο.. μετά από μήνες σκέψης (αγοράς νέας ΤV).. έκανα την προηγούμενη εβδομάδα μία.. τρέλλα.. να μη πω κάτι "χειροτερο".. Έχω στο δωμάτιο μου μια SONY 50" LCD Projection... η αγορά μου το 2005 της συγκεκριμένης TV αποδείχτηκε "σοφή".. μιας και επέλεξα αντί για κάποια 32άρα ή 42άρα με τα ίδια χρήματα (τότε) High Definition.. να αγοράσω την 50άρα LCD PROJECTION η οποία δεν είναι HD. Όταν λέω "σοφή" κίνηση, το αιτιολογώ με το σκεπτικό πως.. λίγους μήνες μετά βγήκαν τηλεοράσεις με FULLHD κτλ κτλ τα γνωστά, οπότε επέλεξα "ίντσες" αντί για "τελευταία τεχνολογία". Επειδή είμαι movie freak, παρότι με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τόσα χρόνια η Sony μου (ως γνήσιος Sony-άκιας) πήρα την μεγάλη απόφαση να αγοράσω ΤΩΡΑ μια καινούργια τηλεόραση... Η επιλογή ακούει στο όνομα Panasonic VT30 και... ω ναι... με τις 65 ίντσες!!! Έψαξα στο google για φενόμενα burn in και δεν ειδα κάποιο παράπονο σε αντίθεση με την VT20-25. Το άσχημο ειναι πως θα περιμένω μέχρι... Σεπτέμβριο (!!!) για να μου έρθει... Δεν έγραψα αυτό το comment για "ποζεριά" ότι κ καλά αγόρασα τηλεορασάρα.. αλλά για να απαντήσει αν μπορεί κάποιος που έχει την σειρά αυτη η οποία για την ώρα έχει ψηφιστεί καλύτερη τηλεόραση για το 2011... για τυχόν φενόμενα burn in(κυριως) και ghostling.. Εγω βλέπω πολλές ταινιες σε Bluray αλλά συνάμα παίζω και 3-4 ώρες την ημέρα Playstation 3.... Χρειάζεται προσοχη τον πρώτο καιρό; Από την εταιρεία μου είπαν πως δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Παρακαλω αν γνωριζει και έχει κάποιος/α την συγκεκριμένη σειρά της Pany.. ας απαντήσει. ευχαριστω και συγγνώμη για το μεγαλούτσικο μήνυμα :)

Καλές θεάσεις.Εάν επιτρέπεται,σε τι τιμή την βρήκες;
Κατά τις πρώτες 100-200 ώρες θέασης θα πρέπει να χρησιμοποιείς κάποια ρύθμιση zoom ώστε να μην υπάρχουν στατικές εικόνες.Θεμιτό είναι αυτές τις ώρες να χρησιμοποιείς ''χαμηλές'' ρυθμίσεις αντίθεσης κτλπ,όπως επίσης και να μην παίζες fps παιχνίδια.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά καλησπέρα, νέο μέλος στο AVClub... Τα πράγματα στη χώρα μας δεν πάνε ως γνωστόν και τόσο καλά.. Η οικονομική μου κατάσταση δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι παραπάνω από "καλή"... ωστόσο.. μετά από μήνες σκέψης (αγοράς νέας ΤV).. έκανα την προηγούμενη εβδομάδα μία.. τρέλλα.. να μη πω κάτι "χειροτερο".. Έχω στο δωμάτιο μου μια SONY 50" LCD Projection... η αγορά μου το 2005 της συγκεκριμένης TV αποδείχτηκε "σοφή".. μιας και επέλεξα αντί για κάποια 32άρα ή 42άρα με τα ίδια χρήματα (τότε) High Definition.. να αγοράσω την 50άρα LCD PROJECTION η οποία δεν είναι HD. Όταν λέω "σοφή" κίνηση, το αιτιολογώ με το σκεπτικό πως.. λίγους μήνες μετά βγήκαν τηλεοράσεις με FULLHD κτλ κτλ τα γνωστά, οπότε επέλεξα "ίντσες" αντί για "τελευταία τεχνολογία". Επειδή είμαι movie freak, παρότι με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τόσα χρόνια η Sony μου (ως γνήσιος Sony-άκιας) πήρα την μεγάλη απόφαση να αγοράσω ΤΩΡΑ μια καινούργια τηλεόραση... Η επιλογή ακούει στο όνομα Panasonic VT30 και... ω ναι... με τις 65 ίντσες!!! Έψαξα στο google για φενόμενα burn in και δεν ειδα κάποιο παράπονο σε αντίθεση με την VT20-25. Το άσχημο ειναι πως θα περιμένω μέχρι... Σεπτέμβριο (!!!) για να μου έρθει... Δεν έγραψα αυτό το comment για "ποζεριά" ότι κ καλά αγόρασα τηλεορασάρα.. αλλά για να απαντήσει αν μπορεί κάποιος που έχει την σειρά αυτη η οποία για την ώρα έχει ψηφιστεί καλύτερη τηλεόραση για το 2011... για τυχόν φενόμενα burn in(κυριως) και ghostling.. Εγω βλέπω πολλές ταινιες σε Bluray αλλά συνάμα παίζω και 3-4 ώρες την ημέρα Playstation 3.... Χρειάζεται προσοχη τον πρώτο καιρό; Από την εταιρεία μου είπαν πως δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Παρακαλω αν γνωριζει και έχει κάποιος/α την συγκεκριμένη σειρά της Pany.. ας απαντήσει. ευχαριστω και συγγνώμη για το μεγαλούτσικο μήνυμα :)

καλως ορισες
ενδιαφερωμαι και εγω για την 65αρα εισαι σιγουρος για τον Σεπτεμβριο;
Ακουσα οτι θα ειναι εδω γυρω στα μεσα Ιουλιου
Σεπτεμβριο θα εχουμε και το επομενο θριλερ στο σηριαλ με την 6 δοση του μνημονιου
Τιμη ;

Ευχαριστώ παιδιά. Λοιπόν την παράγγειλα από Κωτσόβολο.. Μου είπαν για Σεπτέμβριο δυστυχώς, μακάρι να ισχύει για Ιούλιο όπως είπε ο φιλος πιο πάνω. Η τιμή ήταν 4.200 μετά ήρθε το παιδι που επικοινωνησε με Panasonic μου λεει 4.140 για να ερθει και 3η φορα και να μου πει 4.099 του λεω "αν κατσω εδώ μέχρι το βραδυ θα πέσει στα 2000ευρω;" :p Υ.Γ ευχαριστω για την υπενθυμιση της 6ης δοσης αδερφε :s :p

Καλές θεάσεις.Εάν επιτρέπεται,σε τι τιμή την βρήκες;
Κατά τις πρώτες 100-200 ώρες θέασης θα πρέπει να χρησιμοποιείς κάποια ρύθμιση zoom ώστε να μην υπάρχουν στατικές εικόνες.Θεμιτό είναι αυτές τις ώρες να χρησιμοποιείς ''χαμηλές'' ρυθμίσεις αντίθεσης κτλπ,όπως επίσης και να μην παίζες fps παιχνίδια.

Δηλαδη με παιχνιδια οπως NBA2K και PRO που εχουν σκορ σηματα ομαδων κτλ... δεν υπάρχει φόβος; Μονο στα fps;; γιατι αν ισχυει αυτο.. θα το αντεξω :p

Δηλαδη με παιχνιδια οπως NBA2K και PRO που εχουν σκορ σηματα ομαδων κτλ... δεν υπάρχει φόβος; Μονο στα fps;; γιατι αν ισχυει αυτο.. θα το αντεξω :p

Βαλε την σε THX και για τις πρωτες 15-20 μερες κανε λιγο κρατη με τα games,δεν ξερω βεβαια αν το game mode βοηθαει ακομα περισσοτερο στην αποφυγη IR.

Τα games ειναι ολα τα ιδια δεν χωριζονται σε fps/sports κτλ ολα λιγο πολυ εχουν 3-4 στατικα frames (health pools,score,portraits κτλ)

Καλημερα φιλε και καλη εβδομαδα...Λιγο υπομονη κανε μεχρι να την αποκτησεις και μετα,ΚΑΛΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ!!!Μη ξεχνας οτι ειδικα στα παιχνιδια θελει παρα πολυ προσοχη και στην αρχη αλλα και αργοτερα για να μην εμφανιζεται Image Retention...Μη ξεχνας βεβαια οτι υπαρχουν και καποια παιχνιδια που σου δινουν την επιλογη μεσα απο το μενου Options,να βγαλεις τα οποια εικονιδια οπως μπαρες ενεργειας,νουμερα κλπ..Αν πεσεις σε καποιο τετοιο παιχνιδι θα σου προτινα να τα βγαλεις...Στο Pro μπορεις απλα να πειραξεις μεσα απο το Options μονο τον χαρτη(Γινεται Σχεδον Διαφανες)..Τωρα αν εχεις συνηθεισει να παιζεις Videogames σε Mode δυναμικο απο Lcd τηλεοραση,παιζοντας σε mode Cinema η THX στην VT30,γνωμη μου ειναι οτι θα ξενερωσεις καθως θα υπαρχει λιγοτερη φωτεινοτητα και λεπτομερεια...Θεωρω πως μετα απο ενα διαστημα και αφου εχει γραψει καμποσες ωρες η VT30,παιζε παιχνιδια στο Dynamic,αλλα ωχι για πολυ συνεχομενη ωρα και με αρκετα διαλειμματα...

.... οσο για το Calibration
θελει το πολυ 45 λεπτα με μια ωρα αν ξερουν...

Συγνώμη για την ερώτηση αλλά, από που προκύπτει αυτό?

Όσες φορές έχω παρακολουθήσει ρύθμιση τηλεόρασης (παραπάνω από μία) από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ (γνώστη του αντικειμένου όσο λίγοι στην Ελλάδα και με μηχανήματα αρκετών χιλιάδων ) ποτέ δεν κράτησε 45 λεπτά, με μια ώρα.

Υ.Γ.: Και όλα τα παιδιά που τις έχουν ρυθμίσει, αναφέρουν δίωρα-τρίωρα (αν πάνε όλα καλά) και βάλε.... ;)

Last edited: