Παιδιά καλησπέρα, νέο μέλος στο AVClub... Τα πράγματα στη χώρα μας δεν πάνε ως γνωστόν και τόσο καλά.. Η οικονομική μου κατάσταση δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι παραπάνω από "καλή"... ωστόσο.. μετά από μήνες σκέψης (αγοράς νέας ΤV).. έκανα την προηγούμενη εβδομάδα μία.. τρέλλα.. να μη πω κάτι "χειροτερο".. Έχω στο δωμάτιο μου μια SONY 50" LCD Projection... η αγορά μου το 2005 της συγκεκριμένης TV αποδείχτηκε "σοφή".. μιας και επέλεξα αντί για κάποια 32άρα ή 42άρα με τα ίδια χρήματα (τότε) High Definition.. να αγοράσω την 50άρα LCD PROJECTION η οποία δεν είναι HD. Όταν λέω "σοφή" κίνηση, το αιτιολογώ με το σκεπτικό πως.. λίγους μήνες μετά βγήκαν τηλεοράσεις με FULLHD κτλ κτλ τα γνωστά, οπότε επέλεξα "ίντσες" αντί για "τελευταία τεχνολογία". Επειδή είμαι movie freak, παρότι με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τόσα χρόνια η Sony μου (ως γνήσιος Sony-άκιας) πήρα την μεγάλη απόφαση να αγοράσω ΤΩΡΑ μια καινούργια τηλεόραση... Η επιλογή ακούει στο όνομα Panasonic VT30 και... ω ναι... με τις 65 ίντσες!!! Έψαξα στο google για φενόμενα burn in και δεν ειδα κάποιο παράπονο σε αντίθεση με την VT20-25. Το άσχημο ειναι πως θα περιμένω μέχρι... Σεπτέμβριο (!!!) για να μου έρθει... Δεν έγραψα αυτό το comment για "ποζεριά" ότι κ καλά αγόρασα τηλεορασάρα.. αλλά για να απαντήσει αν μπορεί κάποιος που έχει την σειρά αυτη η οποία για την ώρα έχει ψηφιστεί καλύτερη τηλεόραση για το 2011... για τυχόν φενόμενα burn in(κυριως) και ghostling.. Εγω βλέπω πολλές ταινιες σε Bluray αλλά συνάμα παίζω και 3-4 ώρες την ημέρα Playstation 3.... Χρειάζεται προσοχη τον πρώτο καιρό; Από την εταιρεία μου είπαν πως δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Παρακαλω αν γνωριζει και έχει κάποιος/α την συγκεκριμένη σειρά της Pany.. ας απαντήσει. ευχαριστω και συγγνώμη για το μεγαλούτσικο μήνυμα