Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...Θεωρω πως μετα απο ενα διαστημα και αφου εχει γραψει καμποσες ωρες η VT30,παιζε παιχνιδια στο Dynamic,..

Σε καμιά περίπτωση δεν χρειάζεται το Dynamic.....αυτή η ρύθμιση εικόνας δεν κάνει για τίποτα!!!!

Υ.Γ.: Όχι μόνο στην VT αλλά σε οποιαδήποτε τηλεόραση, οποιουδήποτε κατασκευαστή και οποιασδήποτε τεχνολογίας.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε καμιά περίπτωση δεν χρειάζεται το Dynamic.....αυτή η ρύθμιση εικόνας δεν κάνει για τίποτα!!!!

Mια χαρά ρύθμιση είναι...... για την πεθερά...... την στραβώνεις σε χρόνο dt...... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Mια χαρά ρύθμιση είναι...... για την πεθερά...... την στραβώνεις σε χρόνο dt...... :flipout:

Τα λες αυτά επειδή δεν έχεις πεθερά.... :HTEHEH56:

Τυχερούληηηηηηηη.....:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συγνώμη για την ερώτηση αλλά, από που προκύπτει αυτό?

Όσες φορές έχω παρακολουθήσει ρύθμιση τηλεόρασης (παραπάνω από μία) από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ (γνώστη του αντικειμένου όσο λίγοι στην Ελλάδα και με μηχανήματα αρκετών χιλιάδων ) ποτέ δεν κράτησε 45 λεπτά, με μια ώρα.

Υ.Γ.: Και όλα τα παιδιά που τις έχουν ρυθμίσει, αναφέρουν δίωρα-τρίωρα (αν πάνε όλα καλά) και βάλε.... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=-mwphqjqcsg

Δεν αμφιβαλλω ουτε γνωριζω ακριβως ποση ωρα θελει και σιγουρα ειναι και θεμα ποσο καλος τεχνικος ειναι καποιος.Στο video 2.22 min λεει περιπου την ωρα και εξηγει.

Υ.Γ.: Όχι μόνο στην VT αλλά σε οποιαδήποτε τηλεόραση, οποιουδήποτε κατασκευαστή και οποιασδήποτε τεχνολογίας.

Το mode dynamic ειναι απαγορευτικο για ταινιες το εχω ξαναπει...Σε περιπυωση που καποιος ομως εχει συνηθεισει να παιζει videogames με lcd στο dynamic,τοτε κανενα αλλο mode περα απο αυτο δεν θα τον ικανοποιησει....Προσωπικη γνωμη...Θα χασει τοσο σε φωτεινοτητα οσο και σε ευκρινια...Και ειδικα στην ευκρινια χανει πολλα και ας την ψηλωσει εχοντας mode tHX η cinema..Αυτα τα mode ειναι για ταινιες παιδια δεν ειναι για videogames...

Αυτό είναι παρουσίαση της CalMAN για το SpectraCAL, δουλεύει μέσω RS232 και LAN αποκλειστικά με Panasonic VT (νομίζω και με GT , G) και δεν διατίθεται στο ευρύ κοινό, παρά μόνο σε αντιπροσώπους και επαγγελματίες που έχουν ήδη το calibration software.

Το 'παραδοσιακό' calibration διαρκεί πολύ παραπάνω από μια ώρα... ;)

Υ.Γ.: Αν θυμάμαι καλά, κάποιος το έχει το SpectraCAL, αλλά μετά από δοκιμές που έκανε εξακολουθεί και δουλεύει τον 'κλασσικό δρόμο' της επιτυχίας... :flute:

Το mode dynamic ειναι απαγορευτικο για ταινιες το εχω ξαναπει...Σε περιπυωση που καποιος ομως εχει συνηθεισει να παιζει videogames με lcd στο dynamic,τοτε κανενα αλλο mode περα απο αυτο δεν θα τον ικανοποιησει....Προσωπικη γνωμη...Θα χασει τοσο σε φωτεινοτητα οσο και σε ευκρινια...Και ειδικα στην ευκρινια χανει πολλα και ας την ψηλωσει εχοντας mode tHX η cinema..Αυτα τα mode ειναι για ταινιες παιδια δεν ειναι για videogames...

Δεκτή και θεμιτή η γνώμη σου....:grinning-smiley-043

Απλά η δική μου προσωπική γνώμη είναι ότι όταν ακούω κάποιον να λέει για Dynamic , σταματάω την συζήτηση και δεν προσπαθώ να τον πείσω για το αν έχει δίκιο ή άδικο.

Οπότε εγώ προτείνω μακριά από Dynamic ...κι ας κάνει ο καθένας ότι θέλει... ;)

Συμφωνω απολυτα μαζι σου...Οταν προκειτε για dynamic δεν χρειαζεται να λεμε πολλα πολλα..Η εκτος και αν προκειτε να συνδιαστει με videogames και ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ

..Η εκτος και αν προκειτε να συνδιαστει με videogames και ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ

Αυτό είναι δική σου γνώμη....

....ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, καλό είναι να το διευκρινίσουμε.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό είναι δική σου γνώμη....

....ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, καλό είναι να το διευκρινίσουμε.

Ισα ισα που στα videogames μια σωστη προρυθμιση, πχ THX, Cinema κλπ προσφέρει φυσικότητα στην εικόνα και ξεκούραστο gameplay.
Τα καμμένα χρώματα και η εκτυφλωτική φωτεινότητα δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω στην εμπειρία του gaming.

... όταν ακούω κάποιον να λέει για Dynamic , σταματάω την συζήτηση.

...κι ας κάνει ο καθένας ότι θέλει...

Κωνσταντίνε....

;) .... -bye-

Καλά είσαι βρε?.....:ADFADF1::ADFADF1:

Και σιγά - σιγά ας γυρνάμε στο θέμα μας, που είναι η VT30...!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ισα ισα που στα videogames μια σωστη προρυθμιση, πχ THX, Cinema κλπ προσφέρει φυσικότητα στην εικόνα και ξεκούραστο gameplay.
Τα καμμένα χρώματα και η εκτυφλωτική φωτεινότητα δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω στην εμπειρία του gaming.

Διαφωνω απολυτα..Ρυθμισμενα η μη,mode σαν τα THX και Cinema δεν εντυπωσιαζουν στα videogames...Και ο εντυπωσιασμος πρεπει να υπαρχει στα παιχνιδια..Δοκιμασε να παιξεις ενα Pro σε ρυθμιση THX η Cinema και παιξε και στο Dynamic..Αν μετα μου πεις οτι σου αρεσει περισσοτερο στα THX και Cinema,τοτε παω πασο...

Κωνσταντίνε....

;) .... -bye-

Καλά είσαι βρε?.....:ADFADF1::ADFADF1:

Και σιγά - σιγά ας γυρνάμε στο θέμα μας, που είναι η VT30...!!!!!!!

Μα στο θεμα μας ειμαστε..Μιλαμε για τα mode της VT30...

Είναι λίγο τραγικό να δίνεις τόσα χρήματα όμως και να φοβάσαι να παίξεις κάποιο βιντεοπαιχνίδι...Τι να πω. Θα ακούσω τις συμβουλές σας και θα προσέχω με το DYNAMIC mode. Δηλαδή τις πρώτες μέρες να μην επιχειρήσω καν να παιξω καποιο game;

Είναι λίγο τραγικό να δίνεις τόσα χρήματα όμως και να φοβάσαι να παίξεις κάποιο βιντεοπαιχνίδι...Τι να πω. Θα ακούσω τις συμβουλές σας και θα προσέχω με το DYNAMIC mode. Δηλαδή τις πρώτες μέρες να μην επιχειρήσω καν να παιξω καποιο game;

Γιαυτο υπαρχει και η δυνατοτητα επιλογης...Αν παιζεις με τις ωρες(ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ)και δεν βλεπεις πολλες ταινιες,τοτε δεν πας για Plasma...Αν παιζεις ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ και βλεπεις πολλες ταινιες,τοτε πας σε Plasma..Δεν ειπε κανεις οτι δεν μπορεις να παιζεις παιχνιδια ακομα και τωρα ατην αρχη..Παιξε αλλα με μετρο..Μην την βαλεις μπρος την τηλεοραση στην αρχη και καθεσαι σερι οκταωρα να λιωνεις....Παιξε,δες ταινια...Να την ευχαριστηθεις...Απλα δωσε λιγο προσοχη στις ωρας του gaming και δεν θα εχεις προβλημα κανενα

Μα στο θεμα μας ειμαστε..Μιλαμε για τα mode της VT30...

imjp1982 μιλάμε για τη ρύθμιση Dynamic και είπαμε τις απόψεις μας....

Aν θες να μιλήσουμε για το Dynamic της VT30, πολύ ευχαρίστως....

Η ρύθμιση αυτή είναι απαράδεκτη στην VT , όλα είναι καμένα στα φωτεινά πλάνα, τα χρώματα, το γαμμα και η κλίμακα του γκρι αλλού γι' αλλού, και η θερμοκρασία του λευκού είναι κουκουρουκου...

...είναι κατάλληλη μόνο για βεράντες χωρίς τέντες δώδεκα το μεσημέρι και μπορεί να εντυπωσιάσει μόνο κάποιον αδαή ο οποίος δεν ξέρει (ίσως επειδή δεν έχει δει ποτέ του) πως μπορεί να είναι μια σωστή εικόνα, σωστά χρώματα, σωστή κλίμακα του γκρι κ.λ.π.

Αυτή είναι η γνώμη μου για το Dynamic της VT30!!!!!

Μια ρυθμισμένη VT στο Isf pro (με cinema ή κανονική) μπορεί χαλαρά να αποδώσει πάνω από 130 nits (φαίνεται από τα reviews), φωτεινότηττα υπεραρκετή για οποιοδήποτε υλικό, σωστό greyscale, gamma κ.λ.π.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η ρύθμιση αυτή είναι απαράδεκτη στην VT , όλα είναι καμένα στα φωτεινά πλάνα, τα χρώματα, το γαμμα και η κλίμακα του γκρι αλλού γι' αλλού, και η θερμοκρασία του λευκού είναι κουκουρουκου...

...είναι κατάλληλη μόνο για βεράντες χωρίς τέντες δώδεκα το μεσημέρι και μπορεί να εντυπωσιάσει μόνο κάποιον αδαή ο οποίος δεν ξέρει (ίσως επειδή δεν έχει δει ποτέ του) πως μπορεί να είναι μια σωστή εικόνα, σωστά χρώματα, σωστή κλίμακα του γκρι κ.λ.π.

Μια ρυθμισμένη VT στο Isf pro (με cinema ή κανονική) μπορεί χαλαρά να αποδώσει πάνω από 130 nits (φαίνεται από τα reviews), φωτεινότηττα υπεραρκετή για οποιοδήποτε υλικό, σωστό greyscale, gamma κ.λ.π.

Αριστο και τεκμηριωμενο ποστ! :grinning-smiley-043

Καλά είμαι φίλε, μας έχει τρελάνει ο μπόμπιράς μας εδώ και 4 μήνες!! -bye-

Ετοιμαζουμε και σπιτι οπου ομως θα παιζει μονο dedicated φάση, οπότε οι τβ με απασχολούν πλέον μόνο θεωρητικά!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αριστο και τεκμηριωμενο ποστ! :grinning-smiley-043

Καλά είμαι φίλε, μας έχει τρελάνει ο μπόμπιράς μας εδώ και 4 μήνες!! -bye-

Ετοιμαζουμε και σπιτι οπου ομως θα παιζει μονο dedicated φάση, οπότε οι τβ με απασχολούν πλέον μόνο θεωρητικά!

:2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup:.........-bye--bye--bye-

Θα συμφωνησω με το czoun ακομα και να μην ηξερα οτι το dynamic δεν ενδείκνυται για αρχη και παλι δεν θα το εβαζα μιας και πραγματικα βγαζει ματι στραβωνεσε αν δεις πανω απο 5 λεπτα, ολα τα καμμενα και ειμαι σε σπιτι που εχει 4 μετρα τζαμαρια στα αριστερα της VT.

Δεν διαφωνω σε ολα αυτα που λες.Απλα εγω θα προσθεσω σε ολα αυτα που ειπες,οτι το Dynamic αξιζει μονο για Gaming και εφοσον δεν γινει καταχρηση...Οποτε ολα καλα....