Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι χρησιμοποιω το THX απο την πρωτη μερα με τις default ρυθμισεις και ενιοτε το cinema οταν βλεπω BR/DVD.
Η ποιοτητα εικονας μου φαινεται το ιδιο τελεια αλλα εχω την εντυπωση οτι το μαυρο εχει γινει λιγο πιο μαυρο, βεβαια δεν ξερω αν αυτο ειναι ιδεα μου η αν οντως γινεται αλλα ετσι το βλεπω.

IR δεν εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης οχι.

Πραγματικα χαιρομαι και για το μαυρο που αναφερεις και για το μη προβλημα με IR...Οποτε μπορεσεις και αν μπορεσεις βγαλε φωτος σε σκοτεινο δωματιο και να διχνει μαυρη εικονα η TV και ανεβασε τες εδω....

Τι σήμα βγάζει ο δέκτης της νόβα; (Τι γράφει η τηλεόραση όταν βάζεις την HDMI είσοδο σε ένα HD κανάλι; )
Έχεις τον PVR ή τον απλό;

Τον HD831 εχω.
Αν θυμαμαι καλα 1080p/50hz γραφει πανω αριστερα οταν βαζω την HDMI3 που εχω συνδεδεμενο τον δεκτη της NOVA.

1080i50 βγάζουν οι pace.

Θα Βγάλω κ εγώ Αύριο φωτος απο την 55VT30 σε σκοτεινό δωμάτιο με μαυρη οθόνη.. Αλλά δεν λέιε κ πολλά! Με τις απλές ρυθμίσεις του THX Η Οθόνη είναι ΓΚΡΙ.. ή καλύτερα Φωτεινό Μαύρο! Πάντως Δεν το λες Σκέτο.. ΜΑΥΡΟ!! :) :)
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει λίγο πολύ τι σημαίνουν στα ελληνικά όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί τύπου IR ή local diming ή IFC κ αλλα τετοια που έχω διαβάσει σε κάποιες σελίδες για να μπώ στο νόημα κ να δώ αν παρουσιάζει τπτ τέτοιο η δικιά μου τβ?
Όποιιον δεν του κάνει κόπο βέβαια.. :) Thanks!!

Θα Βγάλω κ εγώ Αύριο φωτος απο την 55VT30 σε σκοτεινό δωμάτιο με μαυρη οθόνη.. Αλλά δεν λέιε κ πολλά! Με τις απλές ρυθμίσεις του THX Η Οθόνη είναι ΓΚΡΙ.. ή καλύτερα Φωτεινό Μαύρο! Πάντως Δεν το λες Σκέτο.. ΜΑΥΡΟ!! :) :)
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει λίγο πολύ τι σημαίνουν στα ελληνικά όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί τύπου IR ή local diming ή IFC κ αλλα τετοια που έχω διαβάσει σε κάποιες σελίδες για να μπώ στο νόημα κ να δώ αν παρουσιάζει τπτ τέτοιο η δικιά μου τβ?
Όποιιον δεν του κάνει κόπο βέβαια.. :) Thanks!!
Καλησπερα φιλε notisxodos..Το IR ειναι το Image Retention..Το προςωρινο αποτυπωμα μια στατικης εικονας(Ενα απο τα βασικοτερα μειονεκτηματα ολων των Plasma τηλεορασεων)Το Local Dimming το εχουν καποιες Lcd-Led τηλορασεις(Ειναι τροπος λειτουργιας απο τα Ledακια που εχουν πισω απο το πανελ...Οπου ειναι μαυρη εικονα τα Led σβηνουν και φενεται το μαυρο ΠΙΣΣΑ..Οπου πρεπει να εχει φως,μενουν ανοιχτα και οπου χρειαζεται μειωνουν το φωτεισμο)Το IFC(Intelligent Frame Creation) ειναι το συστημα Interpolation της Panasonic δηλ τοσυστημα αυτο εισαγει νεα καρε στα ηδη υπαρχοντα για ομαλοποιηση της κινησης και το εχει η VT30 οπως και πολλα προηγουμενα αλλα και φετεινα μοντελα της

Good! Ευχαριστώ!! Επίσης έχω ρωτήσει κ ξανά ρωτήσει για το που μπορώ να βρω πραγματικό 3d υλικό για να απολάυσω την τεχνολογία της τηλεόρασης μου στο μέγιστο.. αλλά δεν απάντησε κανεις ως τώρα.. Μπορείς μήπως να βοηθήσεις? Οτιδήποτε υπάρχει σε 3d.. ακόμα κ αυτά τα DEMO που βγάζουν οι εταιρίες όταν προωθούν τα μοντέλα τους..
Έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια κ τα ίδια απο το youtube της τηλεόρασης.. :(

Good! Ευχαριστώ!! Επίσης έχω ρωτήσει κ ξανά ρωτήσει για το που μπορώ να βρω πραγματικό 3d υλικό για να απολάυσω την τεχνολογία της τηλεόρασης μου στο μέγιστο.. αλλά δεν απάντησε κανεις ως τώρα.. Μπορείς μήπως να βοηθήσεις? Οτιδήποτε υπάρχει σε 3d.. ακόμα κ αυτά τα DEMO που βγάζουν οι εταιρίες όταν προωθούν τα μοντέλα τους..

Δυστηχως φιλε notisxodos δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν γνωριζω..Σιγουρα καποια μελη εδω γνωριζουν και μην ανυσηχεις θα σε βοηθησουν...Το μονο που μπορω να σου πω κατι αλλωστε το οποιο θα το ξερεις,ειναι να πας σε καποιο videoclub να δεις τι BR3D υπαρχει διαθεσιμο για να το παρεις να το δεις...Το οποιο φανταζομαι ηδη θα το εχεις κανει..Περιμενουμε τις φωτος!!!!!!!Καλο μεσημερι

Τον HD831 εχω.
Αν θυμαμαι καλα 1080p/50hz γραφει πανω αριστερα οταν βαζω την HDMI3 που εχω συνδεδεμενο τον δεκτη της NOVA.

Είσαι σίγουρος για το p; (Η δικιά μου δεν δίνει άλλη πληροφορία πέρα από την ανάλυση).

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενα απο τα βασικοτερα μειονεκτηματα ολων των Plasma τηλεορασεων

Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι τόσο σημαντικό. Ούτε και το burn-in το θεωρώ τόσο σημαντικό. Άλλα είναι τα προβλήματα...

Υπάρχουν αρκετά 3Δ bluray δισκάκια στα dvd club. Γιατί δεν περνάς μια βόλτα;
Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. Μόνο από δισκάκι θα δεις το μέγιστο που μπορεί να δώσει η τηλεόρασή σου.

Ανδρέα, έχεις παρατηρήσει θέματα στην κίνηση σε HD ντοκυμαντέρ;

Όχι,σε συνδιασμό με F.I. δεν υπάρχει θέμα.Εάν το απενεροποιήσω υπάρχουν θολόματα.

Να υποθεσω το AVATAR 3D το ειδες στην νεα ΤV ετσι; Ποιες ηταν οι εντυπωσεις σου;

Παραθετω αυτο το κομματι: "Is the P65VT30 the Kuro replacement that the enthusiast has impatiently been waiting for? Quite possibly and it is certainly an excellent display that offers exceptional big screen performance - highly recommended"

Παραθετω αυτο το κομματι: "Is the P65VT30 the Kuro replacement that the enthusiast has impatiently been waiting for? Quite possibly and it is certainly an excellent display that offers exceptional big screen performance - highly recommended"

Δεν είδα να χαρακτηρίζεται reference όπως η kuro,που καλείται να ξεπεράσει...

Ναι χρησιμοποιω το THX απο την πρωτη μερα με τις default ρυθμισεις και ενιοτε το cinema οταν βλεπω BR/DVD.

Σόρρυ που σε έχουμε ζαλίσει στις ερώτησεις -bye-

Όποτε βρεις χρόνο θα ήθελα να μου πεις γιατί κάνεις αλλαγές στα modes. Τι είναι δηλαδή αυτό που στα μάτια σου κάνει προτιμότερο το cinema σε BR/DVD και το THX στα υπόλοιπα.

Δεν είδα να χαρακτηρίζεται reference όπως η kuro,που καλείται να ξεπεράσει...
Οσον αφορα στο μαυρο ειναι κοντα σε επιπεδα KURO, γενικοτερα μιλαει για την καλυτερη TV της αγορας. Οχι την τελεια, απλα την καλυτερη

As with the previous review of the P50VT30 we measured the P65VT30 with our Klein K-10 in dark surroundings and calibrated mode we got 0.02 cd/m2 at 0IRE and 79.20 cd/m2 at 100IRE using standard window patterns from our Sencore MP500 - this equates to an on/off contrast ratio of 3,960:1. By comparison our 2 year old Pioneer LX5090 Kuro measured 0.03 cd/m2 at 0IRE and 109.80 cd/m2 at 100IRE in dark surroundings and a calibrated mode - this equates to an on/off contrast ratio of 3,660:1. The ANSI contrast ratio measurements on the Pioneer were 0.04 cd/m2 for black and 84.90 cd/m2 for white which equates to 2,122:1, whilst the P65VT30 measured 0.03 cd/m2 black and 73.10 cd/m2 which equates to 2,437:1. ΑΠΟ ΤΟ REVIEW της 65VT30!!!ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΥΡΟΥ ΤΗΣ VT30 ΑΠΟ ΤΗΝ 2ΧΡΟΝΗ PIONEER KURO...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ANSI....ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ...

Από που είναι το ρεβιού αυτό;
Εγώ θα πω ότι αξίζει να του ζητήσουμε μια γνωμάτευση για την Ελληνική οικονομία. Μπορεί να την βρει και με μεγάλη ανάπτυξη.

Το να γράφουν 2000:1 ANSI αντίθεση για την 5090 μόνο σε επιθεώρηση του Σεφερλή θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Ακόμα και η VT20 με τα floating blacks είχε ένα 3000:1...
Για δες καμιά φωτογραφία από το συγκριτικό. Και σκέψου ότι η VT20 ήταν στα 3000:1, και δες στην μέση στην Α500. Θα καταλάβεις αμέσως νομίζω...