gPaska
AVClub Addicted Member
- 23 November 2010
- 1,698
Εχω ανεβασει κι εγω.
Θα ανεβασω κι'αλλες με φωτεινο/σκοτεινο δωματιο και 1-2 βιντεο οταν βρω χρονο.
Σευχαριστώ JL... ΟΚ.. στις φωτογραφίες που ανέβασα χωρις φλας το μαυρο φαινεται να ειναι παρα πολυ καλό.. αλλά με κανονικό μάτι οταν το βλέπεις.. δεν είναι το ίδιο. Αυτές τις μέρες θα περάσω απ το σπίτι του κολητού μου που έχει την SAMSUNG C7000 και θα κάνω μια σύγκριση τώρα που έμαθα πεντε πραγματάκια παρα πάνω! Επίσης θα πάρω μαζί μου κ τα 3D γυαλιά να δώ πως θα φαίνεται το 3D στην Samsung,.. Ξέρει κανείς να μου πεί αν παίζει να βρώ καλύτερα γυαλιά που να ταιριάζουν στην τηλεοραση μου απο αυτά της Panasonic? Ισχύει πως η κάθε εταιρια βγάζει ακριβώς ότι καλύτερο για το κάθε μοντέλο της?
Εχω ανεβασει κι εγω.
Θα ανεβασω κι'αλλες με φωτεινο/σκοτεινο δωματιο και 1-2 βιντεο οταν βρω χρονο.
Καλημερα φιλε notisxodos...Αρκετες και ωραιες οι φωτος που ανεβασες..Το μαυρο της τηλεορασης να το κρινεις μονο κατα την θεαση ταινιων και σε σκοτεινο περιβαλλον οπως οταν βλεπουμε οι περισοτεροι απο εμας..Τα γυαλια σου ενδεχεται να μην κανους σε αλλη τηλεοραση...Οντως τα γυαλια Panasonic που εχεις,ειναι τα καλυτερα δυνατα για την VT30
Ακριβώς αυτο!!δεν προκειται να σου δουλεψουν με την samsung!!τα γυαλια κάθε εταιρείας δουλεύουν μόνο με τις αντίστοιχες τηλεοράσεις της ιδιας εταιρειας.Εννοείς οτι δεν θα δουλευουν καθολoυ τα γυαλια της VT30 στην Samsung η οτι δεν θα εχουν καλη απόδοση;
Ευχαριστως.
Αλλα οπως προανεφερα την εχω παρει προσφατα και δεν εχω προλαβει να σχοληθω οσο θα ηθελα οποτε αν θες πες μου πως να σου βγαλω φωτο με 1 κλικ υπο-εκθεση.
Κλιμακα του γκρι εννοεις ασπρομαυρη?
Τόσο επιφοβη ειναι η VT30 δηλαδή στα videogames; Αποσο ξερω δεν εχει αναφερθει burn in ή οτιδηποτε οταν παιζουμε παιχνιδια σε αυτην...βαλτε με και μενα στην λιστα κατοχων, αυριο ερχεται
για samsung d8000 πηγαινα
αλλα ο ιδιοκτητης του μαγαζιου ( γνωριμος μου για δεκαετιες ) ηταν απολυτος μακρια... αγοραζεις μοστρα τιποτε αλλο...
και οταν του ανεφερα οτι θα την συνδεσω με htpc
μονο για ταινιες οχι παιχνιδια με καθησυχασε
εξαλλου και ο ιδιος αυτην εχει σπιτι του
αυτο το τελευταιο ομολογω οτι με επεισε....
Καλησπερα..Οσο καλη και αν ειναι στον τομεα του IR και Burn In,δεν παυει να ειναι PLASMAΕγώ χθές δοκίμασα να παίξω στο ps3 το Uncharted 2 (Παιχνιδάρα!!) και παιδιά χάθηκα εντελώς μεσα στο παιχνίδι.. Η ποιότητα της εικόνας σε συνδιασμό με το μέγεθος της τβ 55" μ εκαναν να χαζεψω! Κ το καλο ειναι οτι το συγκεκριμενο game δεν εχει καθολου στατικες εικόνες.. Οπότε.. ΘΑ ΤΟ ΛΙΩΣΩ!!!!και σε 3D και σε HD όπου κ να το παιξεις το καθενα εχει την χαρη του!!
(Απ την στιγμή όμως ρε παιδιά π έχει στο μενού το scrolling bar που υποτίθεται ειναι για να διορθώνει το burn in ποιός ο λόγος να φοβόμαστε;;;
βαλτε με και μενα στην λιστα κατοχων, αυριο ερχεται
για samsung d8000 πηγαινα
αλλα ο ιδιοκτητης του μαγαζιου ( γνωριμος μου για δεκαετιες ) ηταν απολυτος μακρια... αγοραζεις μοστρα τιποτε αλλο...
και οταν του ανεφερα οτι θα την συνδεσω με htpc
μονο για ταινιες οχι παιχνιδια με καθησυχασε
εξαλλου και ο ιδιος αυτην εχει σπιτι του
αυτο το τελευταιο ομολογω οτι με επεισε....
Μεφτιαξες τωρα με αυτο. 3D στο PS3 μπορεις να δεις απευθειας σε ενα bluray 3D disc; Η πρεπει να κατεβασω καποιο firmware;Εγώ χθές δοκίμασα να παίξω στο ps3 το Uncharted 2 (Παιχνιδάρα!!) και παιδιά χάθηκα εντελώς μεσα στο παιχνίδι.. Η ποιότητα της εικόνας σε συνδιασμό με το μέγεθος της τβ 55" μ εκαναν να χαζεψω! Κ το καλο ειναι οτι το συγκεκριμενο game δεν εχει καθολου στατικες εικόνες.. Οπότε.. ΘΑ ΤΟ ΛΙΩΣΩ!!!!και σε 3D και σε HD όπου κ να το παιξεις το καθενα εχει την χαρη του!!
(Απ την στιγμή όμως ρε παιδιά π έχει στο μενού το scrolling bar που υποτίθεται ειναι για να διορθώνει το burn in ποιός ο λόγος να φοβόμαστε;;;
Μεφτιαξες τωρα με αυτο. 3D στο PS3 μπορεις να δεις απευθειας σε ενα bluray 3D disc; Η πρεπει να κατεβασω καποιο firmware;
Οσον αφορα το scrolling bar θα συμφωνησω και εγω κ καλα εκανες κ το ανεφερες. Αφου υπαρχει γιατι να ανησυχουμε;
Ωστόσο, με το 3D στο PS3 και την VT30 τι γινεται; Παιζουν κανονικα τα διασκακια στο PS3 η πρεπει να κατεβασω καποιο firmware; Γνωριζεις η καποιος αλλος;Επειδη υπαρχει σχετικο νημα για το IR και Burn In,καλυτερα να σταματησουμε τις ανησυχιες μας περι IR και Burn In σε αυτο εδω το νημα και να συνεχισουμε απλα με τις εντυπωσεις που εχουμε απο το Gaming σε αυτη..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.