Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

441.jpg

527.jpg

496.jpg

493.jpg

491.jpg

Εχω ανεβασει κι εγω.
Θα ανεβασω κι'αλλες με φωτεινο/σκοτεινο δωματιο και 1-2 βιντεο οταν βρω χρονο.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σευχαριστώ JL... ΟΚ.. στις φωτογραφίες που ανέβασα χωρις φλας το μαυρο φαινεται να ειναι παρα πολυ καλό.. αλλά με κανονικό μάτι οταν το βλέπεις.. δεν είναι το ίδιο. Αυτές τις μέρες θα περάσω απ το σπίτι του κολητού μου που έχει την SAMSUNG C7000 και θα κάνω μια σύγκριση τώρα που έμαθα πεντε πραγματάκια παρα πάνω! Επίσης θα πάρω μαζί μου κ τα 3D γυαλιά να δώ πως θα φαίνεται το 3D στην Samsung,.. Ξέρει κανείς να μου πεί αν παίζει να βρώ καλύτερα γυαλιά που να ταιριάζουν στην τηλεοραση μου απο αυτά της Panasonic? Ισχύει πως η κάθε εταιρια βγάζει ακριβώς ότι καλύτερο για το κάθε μοντέλο της?

Καλημερα φιλε notisxodos...Αρκετες και ωραιες οι φωτος που ανεβασες..Το μαυρο της τηλεορασης να το κρινεις μονο κατα την θεαση ταινιων και σε σκοτεινο περιβαλλον οπως οταν βλεπουμε οι περισοτεροι απο εμας..Τα γυαλια σου ενδεχεται να μην κανους σε αλλη τηλεοραση...Οντως τα γυαλια Panasonic που εχεις,ειναι τα καλυτερα δυνατα για την VT30

Εχω ανεβασει κι εγω.
Θα ανεβασω κι'αλλες με φωτεινο/σκοτεινο δωματιο και 1-2 βιντεο οταν βρω χρονο.

Επειδή έχεις αξιόλογη φωτογραφική μηχανή, αν γίνεται να μας τραβήξεις και μια φωτογραφία της κλίμακας του γκρι (μια στο αυτόματο και μια με 1 κλικ υπο-έκθεση)...

Ευχαριστως.
Αλλα οπως προανεφερα την εχω παρει προσφατα και δεν εχω προλαβει να σχοληθω οσο θα ηθελα οποτε αν θες πες μου πως να σου βγαλω φωτο με 1 κλικ υπο-εκθεση.
Κλιμακα του γκρι εννοεις ασπρομαυρη?

Καλημερα φιλε notisxodos...Αρκετες και ωραιες οι φωτος που ανεβασες..Το μαυρο της τηλεορασης να το κρινεις μονο κατα την θεαση ταινιων και σε σκοτεινο περιβαλλον οπως οταν βλεπουμε οι περισοτεροι απο εμας..Τα γυαλια σου ενδεχεται να μην κανους σε αλλη τηλεοραση...Οντως τα γυαλια Panasonic που εχεις,ειναι τα καλυτερα δυνατα για την VT30

Εννοείς οτι δεν θα δουλευουν καθολoυ τα γυαλια της VT30 στην Samsung η οτι δεν θα εχουν καλη απόδοση;

Εννοείς οτι δεν θα δουλευουν καθολoυ τα γυαλια της VT30 στην Samsung η οτι δεν θα εχουν καλη απόδοση;
Ακριβώς αυτο!!δεν προκειται να σου δουλεψουν με την samsung!!τα γυαλια κάθε εταιρείας δουλεύουν μόνο με τις αντίστοιχες τηλεοράσεις της ιδιας εταιρειας.

Ευχαριστως.
Αλλα οπως προανεφερα την εχω παρει προσφατα και δεν εχω προλαβει να σχοληθω οσο θα ηθελα οποτε αν θες πες μου πως να σου βγαλω φωτο με 1 κλικ υπο-εκθεση.
Κλιμακα του γκρι εννοεις ασπρομαυρη?

Εννοώ κάτι τέτοιο: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1056088734#post1056088734

Τι να σου πω...
Ένα τέτοιο πάττερν το θεωρώ δύσκολο να φωτογραφηθεί στο αυτόματο. Περιμένω ότι ο αλγόριθμος υπολογισμού της έκθεσης θα δυσκολευτεί αφάνταστα...
Αν τα καταφέρει η μηχανή, μια χαρά είναι και αυτό το πάττερν.

βαλτε με και μενα στην λιστα κατοχων, αυριο ερχεται
για samsung d8000 πηγαινα
αλλα ο ιδιοκτητης του μαγαζιου ( γνωριμος μου για δεκαετιες ) ηταν απολυτος μακρια... αγοραζεις μοστρα τιποτε αλλο...
και οταν του ανεφερα οτι θα την συνδεσω με htpc
μονο για ταινιες οχι παιχνιδια με καθησυχασε
εξαλλου και ο ιδιος αυτην εχει σπιτι του
αυτο το τελευταιο ομολογω οτι με επεισε....

Κι᾽ εμένα φίλος μου ήταν στο ίδιο δίλημμα και ευτυχώς μπόρεσα να τον πείσω για 55VT30.

αλλα ο ιδιοκτητης του μαγαζιου ( γνωριμος μου για δεκαετιες ) ηταν απολυτος μακρια... αγοραζεις μοστρα τιποτε αλλο...
Τόσο επιφοβη ειναι η VT30 δηλαδή στα videogames; Αποσο ξερω δεν εχει αναφερθει burn in ή οτιδηποτε οταν παιζουμε παιχνιδια σε αυτην...

Εγώ χθές δοκίμασα να παίξω στο ps3 το Uncharted 2 (Παιχνιδάρα!!) και παιδιά χάθηκα εντελώς μεσα στο παιχνίδι.. Η ποιότητα της εικόνας σε συνδιασμό με το μέγεθος της τβ 55" μ εκαναν να χαζεψω! Κ το καλο ειναι οτι το συγκεκριμενο game δεν εχει καθολου στατικες εικόνες.. Οπότε.. ΘΑ ΤΟ ΛΙΩΣΩ!!!! :) και σε 3D και σε HD όπου κ να το παιξεις το καθενα εχει την χαρη του!!

(Απ την στιγμή όμως ρε παιδιά π έχει στο μενού το scrolling bar που υποτίθεται ειναι για να διορθώνει το burn in ποιός ο λόγος να φοβόμαστε;;;

Last edited:
Εγώ χθές δοκίμασα να παίξω στο ps3 το Uncharted 2 (Παιχνιδάρα!!) και παιδιά χάθηκα εντελώς μεσα στο παιχνίδι.. Η ποιότητα της εικόνας σε συνδιασμό με το μέγεθος της τβ 55" μ εκαναν να χαζεψω! Κ το καλο ειναι οτι το συγκεκριμενο game δεν εχει καθολου στατικες εικόνες.. Οπότε.. ΘΑ ΤΟ ΛΙΩΣΩ!!!! :) και σε 3D και σε HD όπου κ να το παιξεις το καθενα εχει την χαρη του!!

(Απ την στιγμή όμως ρε παιδιά π έχει στο μενού το scrolling bar που υποτίθεται ειναι για να διορθώνει το burn in ποιός ο λόγος να φοβόμαστε;;;
Καλησπερα..Οσο καλη και αν ειναι στον τομεα του IR και Burn In,δεν παυει να ειναι PLASMA

Καλωριζικη και καλες θεασεις...Περιμενουμε εντυπωσεις

Μεφτιαξες τωρα με αυτο. 3D στο PS3 μπορεις να δεις απευθειας σε ενα bluray 3D disc; Η πρεπει να κατεβασω καποιο firmware;
Οσον αφορα το scrolling bar θα συμφωνησω και εγω κ καλα εκανες κ το ανεφερες. Αφου υπαρχει γιατι να ανησυχουμε;

Μεφτιαξες τωρα με αυτο. 3D στο PS3 μπορεις να δεις απευθειας σε ενα bluray 3D disc; Η πρεπει να κατεβασω καποιο firmware;
Οσον αφορα το scrolling bar θα συμφωνησω και εγω κ καλα εκανες κ το ανεφερες. Αφου υπαρχει γιατι να ανησυχουμε;

Καλησπερα φιλε pitbull..Γιαυτο το λογο υπαρχει και το scrolling Bar για να μας βοηθαει στην επιλυση του IR λογω του οτι η τηλεοραση ειναι PLASMA..Χρειαζεται μια σχετικη προσοχη...Χωρις πολυωρο gaming και με διαλλειματα καθε μιση με μια ωρα και χρηση του scrolling bar,θα εισαι καλυμμενος

Επειδη υπαρχει σχετικο νημα για το IR και Burn In,καλυτερα να σταματησουμε τις ανησυχιες μας περι IR και Burn In σε αυτο εδω το νημα και να συνεχισουμε απλα με τις εντυπωσεις που εχουμε απο το Gaming σε αυτη..

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδη υπαρχει σχετικο νημα για το IR και Burn In,καλυτερα να σταματησουμε τις ανησυχιες μας περι IR και Burn In σε αυτο εδω το νημα και να συνεχισουμε απλα με τις εντυπωσεις που εχουμε απο το Gaming σε αυτη..
Ωστόσο, με το 3D στο PS3 και την VT30 τι γινεται; Παιζουν κανονικα τα διασκακια στο PS3 η πρεπει να κατεβασω καποιο firmware; Γνωριζεις η καποιος αλλος;

Παίζουν Κανονικά Φίλε Μου ΑΠ' Όσο Ξέρω!
Μια ακόμα ερώτηση παιδιά... Μέχρι τώρα.. μου έχει τύχει δυο φορές.. να την αφήσω να παίζει το απογευμα που φεύγ για την δουλειά κατά τις 5:30.. κ όταν γυρνάω στις 9:30 να είναι ΣΒΗΣΤΗ... Ξέρει κανείς για ποιό λόγο γίνεται αυτό? Το Θέμα διακοπής ρεύματος δεν παίζει.. Ξέρετε αν υπερθερμένεται τπτ η τηλεόραση και σβήνει απο μόνη της ή μηπως την έχουν τπτ προγραμματισμένη αν δεν πατήσεις κανένα κουμπί μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα για παράδειγμα να σβήνει απο μόνη της?