Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίζουν Κανονικά Φίλε Μου ΑΠ' Όσο Ξέρω!
Μια ακόμα ερώτηση παιδιά... Μέχρι τώρα.. μου έχει τύχει δυο φορές.. να την αφήσω να παίζει το απογευμα που φεύγ για την δουλειά κατά τις 5:30.. κ όταν γυρνάω στις 9:30 να είναι ΣΒΗΣΤΗ... Ξέρει κανείς για ποιό λόγο γίνεται αυτό? Το Θέμα διακοπής ρεύματος δεν παίζει.. Ξέρετε αν υπερθερμένεται τπτ η τηλεόραση και σβήνει απο μόνη της ή μηπως την έχουν τπτ προγραμματισμένη αν δεν πατήσεις κανένα κουμπί μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα για παράδειγμα να σβήνει απο μόνη της?

Κοιταξε φιλε notisxodos αν υπαρχει μενου αυτοματου κλεισιματος της τηλεορασης μετα απο καποιες ωρες...

παιδια τα 600 hz που λεει η τβ ισχυουν?γιατι κατι δεν μου καθεται καλα στην μπαλα:(εχω αρκετη θολουρα κ στην μπαλα εν κινηση και στο χορταρι οταν κινειται η καμερα..

Έχεις το IFC ανοιχτό; Αν όχι, δοκίμασε να το ανοίξεις.
Τα 600 Hz δεν σχετίζονται με την κίνηση όπως στις LCD, είναι κάτι διαφορετικό...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια τα 600 hz που λεει η τβ ισχυουν?γιατι κατι δεν μου καθεται καλα στην μπαλα:(εχω αρκετη θολουρα κ στην μπαλα εν κινηση και στο χορταρι οταν κινειται η καμερα..

Όχι δεν ισχύουν ...

... "παίξε" με τις ρυθμίσεις του IFC μέχρι να βρεις ποιο mode του σου φαίνεται πιο "καθαρό"

επαιξα αλλα δεν ειδα διαφορα..μηπως παιζει κατι αλλο στις ρυθμισεις?

Από που βλέπεις μπάλα; Ποια είναι η πηγή του σήματος;
Τηλεοπτικό, ή κάποιος δορυφορικός δέκτης;

Εγώ πάντως κάτι τέτοιο που λέει ο φίλος για το θέμα της ΜΠΑΛΑΣ δεν εχω παρατηρήσει.. και με IFC και χωρίς IFC και σε HD κανάλι και σε κανονικό καμία ενόχληση...

πρωτες εντυπωσεις
την εχω 1 μερα , κατα αρχην η ποιοτητα κατασκευης ειναι εξαιρετικη
και το τηλεχειριστηριο ΠΟΛΥ καλυτερο σε ολα απο το αντιστοιχο της samsung

εικονα ειδα πολυ λιγο τις ψηφιακες παπαριες της ελληνικης τηλεορασης
των οποιων η αναλυση δε ξεπερνα το vhs
τι να πω επομενως
την εχω στην ρυθμιση σινεμα για οσο παιζει
θα ηθελα συμβουλη επ αυτου , δηλαδη να βαλω πχ το μεγκα στο ζουμ 1
σινεμα ρυθμιση και να το αφηνω να παιζει συνεχεια μερα νυχτα ?
ακομα και οταν λειπω απο το σπιτι ?

αισθητικα ειναι πανεμορφη και δεν μου λειπει νομιζω καθολου η ''ομορφια'' της d8000

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

θα ηθελα συμβουλη επ αυτου , δηλαδη να βαλω πχ το μεγκα στο ζουμ 1

Το μέγκα βάλ' το στο χαβούζ 1!!

Αν θέλεις οπωσδήποτε να το βλέπεις, ζουμ 20 και mute on...:D

Σοβαρά τώρα, δεν νομίζω να πάθει τίποτα η τηλεόραση είτε με ζουμ είτε χωρίς. Το πρόβλημα είναι το I.R. της Τρέμη!!-bye-

βρε ποτε δε βλεπω τηλεοπτικα..ποτεεεεε
για στρωσιμο μιλαμε
η τρεμη θα την καψει νομιζω...

ευχαριστω γιωργο
σειρα τωρα ενα htpc να χαρουμε τις ομορφες ματροσκες
που μαζευουμε χρονια...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ SMART BLURAY SAMSUNG ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ 3Δ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ.

κατι χρηστικο , τις ωρες λειτουργιας πως τις βλεπουμε ?
επειδη δεν εχω dvd player ( το χαρισα)
μπορω να βαλω καποιο video στρωσιματος σε ενα στικακι ?

http://reviews.cnet.com/2795-6482_7-688.html

κατι χρηστικο , τις ωρες λειτουργιας πως τις βλεπουμε ?

Quote:
Originally Posted by czoun
SERVICE MENU

Κρατάμε πατημένο το –V στα πλάγια της τηλεόρασης (αν και δεν παίζει ρόλο, προτείνω να είμαστε σε μια είσοδο της τηλεόρασης π.χ. HDMI 1, για να μην αλλάζει κανάλια) και πατάμε τρεις φορές το 0 (000) στο τηλεκοντρόλ.

Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα ‛StartAdjustment’ και μετά από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζονται δύο πίνακες, μας ενδιαφέρει ο αριστερά, όπου η περιήγηση (πάνω-κάτω) γίνεται με τα πλήκτρα 1 & 2 του τηλεκοντρόλ.
-------------------------------------------------------------------------
Για να δούμε τις ώρες:

Πατάμε το 2 στο τηλεκοντρόλ για να εμφανιστεί στον αριστερά πίνακα το υπομενού SRV-TOOL και πατάμε ΟΚ.

Εμφανίζεται ένας άλλος πίνακας με δύο στήλες, στα κελιά του πίνακα ορατά στοιχεία είναι μόνο τα TD2Microde, FlashRom, PTCT. Με τον κέρσορα του τηλεκοντρόλ πηγαίνουμε στο κελί που βρίσκεται δεξιά του PTCT:00.00.00.00.00, ώστε να φωτιστεί (εξακολουθεί να μην φαίνεται τίποτα).

Κρατάμε πατημένο το πλήκτρο MUTE στο τηλεκοντρόλ, και voila εμφανίζονται με κόκκινα γράμματα οι ώρες λειτουργίας και το πόσες φόρες έχει ανοίξει η τηλεόραση.

Για έξοδο κρατάμε 2-3 δευτερόλεπτα το κουμπί ON/OFF στο εμπρός μέρος της τηλεόρασης και το αφήνουμε για να κλείσει η συσκευή.
-------------------------------------------------------------------------

****ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ****

Μετά το –V/000 και την περιήγηση στον αριστερό πίνακα με τα πλήκτρα 1 & 2 μπορεί να πάτε σε κάποιο υπομενού και να δείτε κάποιους αριθμούς να αλλάζουν συνεχώς από μόνοι τους, μην φοβηθείτε….

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ (VOL+) KAI (VOL- ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΠΟΤΕ...

:slapface: ******ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ (VOL+) KAI (VOL- )****** :slapface:

….οποιαδήποτε στιγμή πατήσετε το EXIT θα βγείτε από το SERVICEMENU.

Last edited by a moderator:
Το πρωτο μου Image Retention (ή μηπως burn-in? :bigcry:) είναι γεγονός.
Εχω κατεβασει το ezel απο το Internet για να το δει η γυναίκα μου (μεσω DLNA Server) και μου άφησε σταμπα το σήμα του τουρκικου καναλιού.
Της είχα πει να κάνει κανένα διαλειμμα μεταξυ επισοδείων και να ΜΗΝ πατάει pause αλλά προφανως δεν με άκουσε.
Δοκίμασα να βάλω την κυκιομένη μπαρα της Panasonic για 30 λεπτά περίπου (δίαβασα ότι δεν πρέπει να την αφήνω πολύ ωρα γιατι μειώνεται η ζωή της Plasma) αλλά δεν φεύγει.
Τώρα έχω βάλει αναλογική τηλεόραση (cartoon) με χιονάκια σε zoom3.
Καμμία άλλη ιδέα κανείς ;
Πως να καταλάβω έαν είναι μόνιμη η βλάβη ;
Η τηλεόραση έχει 516 ώρες λειτουργίας και την είχα στρώσει για 240 ώρες περίπου με χαμηλές ρυθμίσεις και το γνωστό break-in dvd.

Last edited:
Πιστεύω θα φύγει με τον καιρό. Φαίνεται πολύ;
Για τι χρονικό διάστημα μιλάμε;
Είναι το λογότυπο άσπρα, σαν του μέγκα;