Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Aνεκαθεν η Panny ηταν πιο χοντροκομενη το γιατι αυτοι το ξερουν μπορει να μην μπορουν μπορει να μην θελουν.
Σχεδιαστικα οντως η VT30 ηταν πολυ ομορφη ειδικα το one-sheet glass αλλα θεωρω πως το ασημι χρωμα των Samsung ειναι σοφοτερη επιλογη καθως το απολυτο μαυρο γυαλι της VT30 κλεβει το μαυρο της τηλεορασης.

Θεωρώ ότι η ποιότητα εικόνας της vt-30 σε συνδυασμό με το απίστευτης ομορφιάς και λιτότητας design της d8000 θα εκτόξευαν τις πωλήσεις της πανυ αν φυσικά δεν εκτόξευαν την τιμή και άλλο στα ουράνια. Δλδ αν το design το κοστολογουσαν κανά +30% ...φιλακια. Γιατί κακά τα ψέματα αν θα σταθεί η γυναίκα μπροστά στις 2 επιλογές ή ακόμα αν την περιορισεις στην vt αλλα πάρει το μάτι της δίπλα την d8000 θα είναι μετρημένες στα δάκτυλα αυτές που θα έλεγαν ναι αγαπη μου πάρε αυτή που έχει καλύτερο μαύρο και κίνηση και ασε την άλλη. Πολυ δε περισσότερο όταν αυτές οι διάφορες δεν είναι φανερές στην θέαση στα καταστήματα.

Θεωρώ ότι η ποιότητα εικόνας της vt-30 σε συνδυασμό με το απίστευτης ομορφιάς και λιτότητας design της d8000 θα εκτόξευαν τις πωλήσεις της πανυ αν φυσικά δεν εκτόξευαν την τιμή και άλλο στα ουράνια. Δλδ αν το design το κοστολογουσαν κανά +30% ...φιλακια. Γιατί κακά τα ψέματα αν θα σταθεί η γυναίκα μπροστά στις 2 επιλογές ή ακόμα αν την περιορισεις στην vt αλλα πάρει το μάτι της δίπλα την d8000 θα είναι μετρημένες στα δάκτυλα αυτές που θα έλεγαν ναι αγαπη μου πάρε αυτή που έχει καλύτερο μαύρο και κίνηση και ασε την άλλη. Πολυ δε περισσότερο όταν αυτές οι διάφορες δεν είναι φανερές στην θέαση στα καταστήματα.

Μερικές φορές, τη γυναίκα, πρέπει να την "γράψεις".

Γιατί κακά τα ψέματα αν θα σταθεί η γυναίκα μπροστά στις 2 επιλογές ή ακόμα αν την περιορισεις στην vt αλλα πάρει το μάτι της δίπλα την d8000 θα είναι μετρημένες στα δάκτυλα αυτές που θα έλεγαν ναι αγαπη μου πάρε αυτή που έχει καλύτερο μαύρο και κίνηση και ασε την άλλη.

Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα... :D

Κάνεις μια επίδειξη στη γυναίκα του πως παλαντζάρει η Samsung πάνω στη βάση της, συγκρίνεις με τη σταθερότητα της Panny και δεν χρειάζεται να μιλήσεις καθόλου για μαύρο κτλ. :flipout:

Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα... :D

Κάνεις μια επίδειξη στη γυναίκα του πως παλαντζάρει η Samsung πάνω στη βάση της, συγκρίνεις με τη σταθερότητα της Panny και δεν χρειάζεται να μιλήσεις καθόλου για μαύρο κτλ. :flipout:

και το πάχος που το πας το πάχος (αν και η vt30 λέπτυνε). στριμωγμένα ηλεκτρονικά - υψηλές θερμοκρασίες - χαλάει γρήγορα κλπ.

πάντως αν υπάρχουν ασημένια κηροπήγια στο σαλόνι και κρύσταλλα από το κοστα μπόντα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. χάνει από τη σέντρα η πάννυ.

Γενικά πάντως, η μόδα με το γυαλιστερό μαύρο πλαίσιο και πρακτική δεν μου φαίνεται γιατι μαζεύει δακτυλιές και αντανακλά σα καθρέπτης τα φώτα τραβώντας τη προσοχή απο το περιεχόμενο, αλλά και αισθητικά μου πέφτει βαριά.
Απο πλευράς σχεδιασμού θεωρώ οτι οι πιο καλόγουστες και φινετσάτες είναι οι σειρές 9χχ, 7χχ και Εκονόβα της Φίλιπς που έχουν ψιλοσαγρέ γκρι ανοξείδωτο μεταλικό πλαίσιο, ουδέτερο και ανοικτόχρωμο, που δέν αντανακλά όπως το ινοξ της Σάμσουνγκ D8000. Παλαιότερα άν θυμάμαι οι κατασκευαστές διέθεταν τα ίδια μοντέλα με διαφορετικό "φινίρισμα" και χρώμα.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γενικά πάντως, η μόδα με το γυαλιστερό μαύρο πλαίσιο και πρακτική δεν μου φαίνεται γιατι μαζεύει δακτυλιές και αντανακλά σα καθρέπτης τα φώτα τραβώντας τη προσοχή απο το περιεχόμενο, αλλά και αισθητικά μου πέφτει βαριά.
Απο πλευράς σχεδιασμού θεωρώ οτι οι πιο καλόγουστες και φινετσάτες είναι οι σειρές 9χχ, 7χχ και Εκονόβα της Φίλιπς που έχουν ψιλοσαγρέ γκρι ανοξείδωτο μεταλικό πλαίσιο, ουδέτερο και ανοικτόχρωμο, που δέν αντανακλά όπως το ινοξ της Σάμσουνγκ D8000. Παλαιότερα άν θυμάμαι οι κατασκευαστές διέθεταν τα ίδια μοντέλα με διαφορετικό "φινίρισμα" και χρώμα.

Και εμένα μου αρέσει το σχέδιο της φίλιπς με το αλουμίνιο, αλλά δεν θα ήθελα η πανασονικ να κινηθεί σαν την σάμσουγκ. Μπορεί να είμαι μειοψηφία (μιας και πουλάει τρελά), αλλά θεωρώ την βάση της 8000 ότι πιο άσχημο έχει βγει ποτέ. Σαν να έβαλα την τηλεόραση πάνω σε ένα χταπόδι...
Νομίζω ότι προτιμώ το μαύρο.

οποιος βρει το ζιπ με το fimware που διορθωνει το ζητημα
της αυξομειωσης φωτεινοτητος παρακαλειται να βαλει εδω το λινκ
εγω ζητησει απο τον τυπο στο utube που το εβαλε να μου το στειλει
αλλα ακομα δεν απαντησε...
καταλαβαινετε το ποσο σημαντικο θεμα ειναι
περα απο design και αλλα δευτερευοντα ζητηματα...

Σαφεστατα και δεν συγκρινεται η D8000 με την VT30 απο αποψη design εξου και η τιμη της Samsung κοστολογει το design παρα πολυ ακριβα.

Το θεμα της αντανακλασης δεν ειναι σημαντικο τουλαχιστον οχι για μενα.
Και φαντασου την εχω πανω σε επιπλο που ειναι "ντυμενο" με μαυρο κρυσταλλο ιδιο με της τηλεορασης :P
Αυτο που ενοχλει ειναι σε καποιες σκοτεινες σκηνες σε σκοτεινο δωματιο που το μαυρο της τηλεορασης φαινεται εντελως μα εντελως ξεπλημενο διπλα στο κρυσταλλο ισως ασημι αποχρωση να βοηθουσε.

Καλησπέρα σε ολους
Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ αν και σας παρακολουθώ χρόνια δίνοντας μου, ομολογώ, χρήσιμες πληροφορίες για διάφορα πράγματα. Ο λόγος που γράφω εδώ είναι για το πρόβλημα που απασχολεί πολύ κόσμο και εμένα, κατόχους των vt30, της αυξομείωσης φωτεινότητος. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ενα link σχετικά με το firmware που διορθώνει το πρόβλημα.
το link είναι: http://support.panasonic.es/files/v_1520.zip
και το βρήκα σε σ'ένα γερμανικό forum: http://webcache.googleusercontent.c...=107916+PANASONIC+VT30+firmware+1.520&ct=clnk

Θεωρητικά κατεβαζεις το αρχείο το κανεις unzip σε μια καρτα SD και το περνάς. Δεν μπόρεσα όμως να βρώ ακριβώς τη διαδικασίας για να το κάνει κανείς upload στη τηλεόραση. Θα πειραματιζόμουν αλλά βρίσκομαι διακοπές και θα επιστρέψω το Σεπτέμβριο. Να πω βεβαια οτι κανείς δεν λέει αν είναι 100% ασφαλές ούτε υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Panasonic και προσωπικά με κολάει λίγο.... Αν μάθει κάποιος κάτι παραπάνω......

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά μήπως έχουμε κάποιο update για την καλύτερη τιμή στην Ελλάδα της 55VT30?

Στη Γερμανία βλέπω καμιά δεκαριά μαγαζιά με τιμή από 2200-2400Ε! Εδώ τι γίνεται? Ακόμα στα 2800Ε είναι?

http://www.skroutz.gr/s/324850/Panasonic-TX-P55VT30-55.html?keyphrase=55vt30

με μετρητά μπορείς πάντα να πετύχεις κάτι καλύτερο.

Τις έχω δει Βασίλη, αλλά 400Ε κάτω το βλέπω δύσκολο.

Έλεγα μήπως κάποιος φίλος έχει παραγγείλει και πέτυχε καλύτερη τιμή... τώρα που κοντεύει ο χρόνος παράδοσης!
Αν έχουμε κανένα νέο ή προσφορά ας ενημερώσει κάποιος.

ps. ενημερωτικά στις ΗΠΑ κοστίζει γύρω στα 1400Ε (2000$)... ελπίζω να πέσει και εδώ ως το τέλος του χρόνου...

Ρε παιδια τι σημαινει το κουπονι 20% στο electroworld? πρεπει να εχεις καποιο κουπονι ή απλα οτι παραγγειλεις απο αυτα που λενε κουπονι εχουν την αναλογη εκπτωση; Γιατι απλα αν ειναι για την 65αρα να την παραγγελνεις online και εχεις απο electroworld 20% εκπτωση ειναι διαστημικη τιμη και την κλεινω αμεσα. Για διαφωτιστε λιγο...

Ρε παιδια τι σημαινει το κουπονι 20% στο electroworld? πρεπει να εχεις καποιο κουπονι ή απλα οτι παραγγειλεις απο αυτα που λενε κουπονι εχουν την αναλογη εκπτωση; Γιατι απλα αν ειναι για την 65αρα να την παραγγελνεις online και εχεις απο electroworld 20% εκπτωση ειναι διαστημικη τιμη και την κλεινω αμεσα. Για διαφωτιστε λιγο...

πας στο site του electroworld στο facebook και εχει ενα κωδικό κουπονιου.
http://www.facebook.com/ElectroWorldGreece?sk=app_4949752878
προσωπικα μου εχουν στειλει στο mail Μου μαζι μετο newsletter εκπτωτικο κουπονι και απο κωτσοβολο και απο electroworld.

αν δοκιμασεις να την βάλεις στο καλάθι και βαλεις τον κωδικο του κουπονιου τοτε σου βγάζει νεα τιμη με την εκπτωση που αντιστοιχεί στο κουπόνι.

Προς κατόχους VT30 εάν θέλετε να δείτε τι "σκαμπάζει" η τηλεόραση όσον αφορά το μαύρο χρώμα.. αξίζει να δείτε αυτ'η την ταινία http://www.imdb.com/title/tt0469318/ η οποία δεν λέι και πολλά σαν πλοκή και "εκτέλεση", ωστόσο έχει ΤΡΟΜΕΡΟ μαύρο! Την είδα σε μια 32αρα LG LCD μοντέλο 2009 δε θυμαμαι το ακριβές μοντέλο, την έχω στο εξοχικό μου και επαθα πλακα απο το μαυρο χρώμα. Αν κάποιος έχει όρεξη πιστεύω πως αξιζει, και θα παρακαλούσα να μας πει εντυπωσεις η να βγαλει καποιες φωτο απο τη ταινια στην VT30! Aξίζει παιδες!

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θεωρητικά κατεβαζεις το αρχείο το κανεις unzip σε μια καρτα SD και το περνάς. Δεν μπόρεσα όμως να βρώ ακριβώς τη διαδικασίας για να το κάνει κανείς upload στη τηλεόραση.

Όπως περιγράφω παρακάτω για την G10, δεν χάνονται ρυθμίσεις, λίστες καναλιών κ.λ.π....

Η αναβάθμιση έγινε κανονικά στην δική μου 46G10E...και επαναλαμβάνω την διαδικασία..(αν και το έχουμε πει πολλές φορές)...

1. Διαμορφώνουμε μια SD card σε FAT32.,

2. Γράφουμε σε αυτή το αποσυμπιεσμένο αρχείο SDDL.SEC και την τοποθετούμε στην αντίστοιχη υποδοχή της τηλεόρασης.

3. Εμφανίζεται το κάτωθι μήνυμα στην οθόνη...

Πληροφορίες λήψης SD

pal09 PEAKSAVC download
TXPG10E
Version: 1.xxx (εν προκειμένω 1.216)
Target: PEAKS

με ΟΚ ξεκινάει η λήψη του νέου λογισμικού και με Return ακυρώνεται η διαδικασία και επιστρέφουμε στη αρχική οθόνη

4. Μετά το OK ξεκινάει η τηλεόραση να 'κατεβάζει' το νέο λογισμικό δεν διακόπτουμε την διαδικασία ή την τροφοδοσία της τηλεόρασης, μετά από περίπου 3-4 λεπτά και αφού έχει γεμίσει η μπάρα λήψης (ξεκινώντας από μπλε απόχρωση και καταλήγοντας σε λευκή) βγαίνει το μήνυμα...

i) Βγάλτε τη κάρτα SD
ii) Κλείστε την τηλεόραση από τον κεντρικό διακόπτη
iii) Ανοίξτε την τηλεόραση από τον κεντρικό διακόπτη

5. Με το άνοιγμα εκ νέου της τηλεόρασης ξεκινάει η προετοιμασία του συστήματος, όπως φαίνεται παρακάτω...

attachment.php

..και μετά από λίγο η τηλεόραση κλείνει και ξανανοίγει μόνη της.

Το νέο λογισμικό έχει εγκατασταθεί με επιτυχία...
a0210.gif

attachment.php

Δοκιμαζωντας καποιες 3d εικονες και καρτελες για testing (http://www.fullhd.gr/articles/tech/8914-test-patterns.html) παρατηρησα το λογοτυπο του Mega και λιγο του National Geographic στην πρασινη καρτελα πανω αριστερα.

Δεν ξερω αν υπαρχει αρκετο καιρο εκει αλλα τωρα το προσεξα στις καρτελες μιας και κανονικα δεν ειναι ορατο, περιεργως Mega δεν βλεπω πολυ και ακομα και η γυναικα εχει μαθει να το βαζει σε Μεγενθυση 1, τελοσπαντων.

Στην μαυρη,κοκκινη,κιτρινη,μπλε,ασπρη,cyan και μαγκεντα δεν φαινεται παρα μονο στην πρασινη γιατι αυτο?

Εβαλα την κυλιομενη μπαρα για κανα 20λεπτο και μειωθηκε καπως σημερα θα την βαλω ολο το βραδυ.
Υπαρχει καποιο video με χιονια που μπορω να κατεβασω για να το βαλω να παιζει η καποιος τροπος να παιζει χιονια η TV οταν δεν εχει σημα?

Last edited: