thankin
Supreme Member
μανώλης --> perfectimage
μανος --> fullhd
Σορρυ ο μανώλης είναι ο καστρουνης ,ο Μάνος ποιος είναι? είναι εδω στο φόρουμ?
μανώλης --> perfectimage
μανος --> fullhd
Είμαι τεμπέλης που δεν διάβασα το manual της TV; :afro::violent-smiley-030::2thumb22sup:Mενού -> Εικόνα -> Ρυθμίσεις 3D -> Ρύθμιση 3D -> Nαι -> Εφφέ
Εχουμε και λεμε,πριν 1 ωρα που την αναψα,πεταξε μηνυμα new version found, το εκανα ( 10 λεπτα περιπου εκανε) και πλεον απο 1.516 εγινε 1.713 δοκιμαστε το.
Πρεπει να εχουνε διορθωσει ολα τα περιεργα περι φωτεινοτητας κλπ.
Η VT30 μου πάντος δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα όπως και της πλειοψηφίας των αγοραστών της πιστεύω.Καλησπερα...Επειδη εχω να μπω καιρο και εχω χασει πολλα post,ηθελα να μου πει οποιος γνωριζει το εξης..Βγηκε τελικα firmware update για την VT30 που να εξαφανιζει μια για παντα το Brightness fluctuation η ακομη;;;
Καλησπερα...Επειδη εχω να μπω καιρο και εχω χασει πολλα post,ηθελα να μου πει οποιος γνωριζει το εξης..Βγηκε τελικα firmware update για την VT30 που να εξαφανιζει μια για παντα το Brightness fluctuation η ακομη;;;
Εχει βγει νεο firmware, κανε αναβαθμιση.
Λεγεται οτι διορθωνει το fluctuation, στην δικια μου δεν παρατηρησα κατι γιατι δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα.
Σας διαβάζω εδω καί λίγες μερες που λετε ( η δικια μου δέν εχει αυτο το προβλημα,δεν εχω παρατηρησει κατι) καί σας λέω λοιπον οτι και η δικια σας εχει το ιδιο προβλημα,απλα δεν το εχετε παρατηρησει διοτι πολυ απλα δεν ειναι τοσο πολυ εμφανες,σε καποιες σκηνές μέ αποτομη αλλαγη της φωτεινότητας εμφανιζεται.
Ηθελα επισης να ρωτησω τους φιλους-κατοχους της VT30 αν ειχαν περιπτωσεις image retention επιμονου η μη,μετα απο πολυωρη θεαση ταινιων η videogames....
Eγω εχω μια μαυρη σκια απο τα λογοτυπα MEGA και NatGeo το οποιο φαινεται μονο σε πρασινη καρτελα δοκιμης αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα αν ειναι επιμονο IR η burn-in.
Μετα απο ~40 ωρες μπαρας/nova zoom3 δεν φαινεται να υποχωρει αλλο, σκοπος μου ειναι να παω στις 200 ωρες αν δεν εχει φυγει μεχρι τοτε η ετυμηγορια ειναι burn-in
NatGeo=National GeographicNatGeo;Τι ειναι αυτο;;;
Η σκιες που αναφερεις δηλ δεν ειναι διακριτες ουτε σε λευκο ουτε σε μαυρο φοντο;;;Επισης ανεφερες ΜΑΥΡΕΣ σκιες...Ειναι πιο μαυρες απο το υπολοιπο μαυρο που εχει η εικονα της τηλεορασης;;;
Στις πρασινες καρτελες παντως αποτι βλεπω,ειναι εντονος ο κυκλος κυριως στα φεξια της εικονας και οχι τοσο η υολουρα του Mega...Αν και βλεπω οτι στην τριτη καρτελα φεν φενεται τιποτα...
Είμαι τεμπέλης που δεν διάβασα το manual της TV; :afro::violent-smiley-030::2thumb22sup:
Ευχαριστω θα το τσεκαρω οταν παω σπίτι
Μου κανει εντυπωση που δεν φενοντουσαν σε
οποιοδηποτε αλλο φοντο περα του πρασινου..Την πρωτη φορα που ειδες τις σκιες,αποκλειεται να τις εντωπισες επειδη προβαλες πρασινη εικονα...Καπως θα τις ειδες(ειτε βλεποντας ταινια,ειτε παιζοντας καποιο game,ειτε βλεποντας τηλεοπτικο)...Καπως τελοσπαντων...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.