Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

Δεν σε αμφισβητώ, το αντίθετο. Ρώτησα περισσότερες πληροφορίες.
Θέλω να μάθω το μοντέλο και πόσο καιρό την έχει ο κάτοχος.
Γιατί να σε αμφισβητήσω για το burn-in; Και εγώ έχω... :flipout:

Επαθες burn-in με 2 ώρες θέασης του Mega?

Καλησπέρα φιλε Αντρέα..Εγω έκανα το σχόλιο στον φίλο Polaki..Και το έκανα γιατι εχω προσωπική εμπειρία Burn In με Μόλις 2 ώρες θέασης του mega...Οπότε και κανάλια σε πλάσμα είτε Pqnasonic είτε Samsung είτε Lg,μονο με ζουν...Οσο για Games; Αστο....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1153&page=35

Aυτό αμφισβήτησα τουλάχιστον εγώ.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσει

Επαθες burn-in με 2 ώρες θέασης του Mega?

Ε, όχι με 2 ώρες. Λίγο παραπάνω....
Εμένα η U20 έχει παραπάνω ώρες από την kuro σου από ότι είδα... :flipout:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μικρή διαφορά έχουν πάντως.
Από ότι βλέπω, όλες οι αναφορές αφορούν το λογότυπο του μέγκα. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να φτιαχτεί ένα πάττερν ειδικά για αυτό...
Κανονικα πρεπει να τους παρει και να τους σηκωσει στο MEGA:furious3:

Δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν τετοια λογοτυπα εν ετη 2011 ολα επρeπε να επαιζαν με transparency ~40%+ υποχρεωτικα βαση κανονα απο την εκαστοτε ραδιοτηλεπτικη αρχη.

Ενα λογοτυπο σαν του MEGA ειναι παντελως αχρηστο εως και ενοχλητικο ολα επρεπε να ηταν σαν του ALPHA

Καλησπερα σας.

Πηγα να παρω την sony hx 920 αλλα το μετανιωσα. Ακομα και σε τοσο ακριβο μοντελο η κινηση δεν με ευχαριστει. Αντιθετα μεχρι και η st30 καλυτερη την βλεπω στην κινηση με την μιση τιμη.

Τι προτεινετε ρε παιδια; σκεφτομαι για την vt30 50ιντσες. αν συνδεσω υπολογιστη θα ειναι για ταινια. ps3 για κανα 3ωρο τη μερα το πολυ.

Θα εχω καλυτερη εικονα σε τηλεοπτικα, nova & hd-bluray? Γρηγοροτερη αποκριση σε παιχνιδια;

Η θα στεναχωριεμαι ir, burn in? λυθηκε το θεμα διακυμανσης φωτεινοτητας bf (σαν την ταινια που κυκλοφορει στο youtube) με την αναβαθμιση;

Ελπιζω να μην σας κουρασα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Last edited:

Το άλλαξαν εδώ και λίγες ημέρες.....
A ναι.
Δεν βλεπω πια MEGA και αν βλεπει η γυναικα εχει σαφεις εντολες να αλλαζει το aspect πριν το βαλει οποτε δεν το εχω δει.

Κανονικα πρεπει να τους παρει και να τους σηκωσει στο MEGA:furious3:

Δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν τετοια λογοτυπα εν ετη 2011 ολα επρeπε να επαιζαν με transparency ~40%+ υποχρεωτικα βαση κανονα απο την εκαστοτε ραδιοτηλεπτικη αρχη.

Ενα λογοτυπο σαν του MEGA ειναι παντελως αχρηστο εως και ενοχλητικο ολα επρεπε να ηταν σαν του ALPHA

Όλα τα κανάλια (μαζί και ALPHA) τα βλέπω σε zoom1 ή zoom2.... Δηλαδή του ALPHA δεν έχει πρόβλημα; Μπορώ να δω κανονικά στο wide; Φοβάμαι λίγο με τόσα που "ακούω" εδώ

Για να καταλαβω κατι.Οσοι εχουν πλασμα βλεπουν τα διαφορα καναλια επιγεια ή δορυφορικα, σε zoom για να μην εχουν προβλημα με ir, burn in κτλ?

Για να καταλαβω κατι.Οσοι εχουν πλασμα βλεπουν τα διαφορα καναλια επιγεια ή δορυφορικα, σε zoom για να μην εχουν προβλημα με ir, burn in κτλ?

Για τις πρώτες 200 ώρες, καλό θα ήταν...

Ρίξε και μια ματιά εδώ...

Ευχαριστω.
Μετα τις 200 ωρες τι γινεται?Βλεπουμε σε 16:9 ή φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα?

Μετά τις 200 ώρες, βλέπεις κανονικά.

Απλά, αν σκοπεύεις να κάνεις υπερβολές του τύπου "χτυπάω καθημερινά συνεχόμενα 10ωρα στο ίδιο κανάλι", καλύτερα θα ήταν να τις αφήσεις για μετά τις 1000-2000 ώρες... :D

Για τις πρώτες 200 ώρες, καλό θα ήταν...

Ρίξε και μια ματιά εδώ...

Εγώ πιστεύω ότι ειναι περισσότερο ψυχολογικό πάντος. Από την άποψη ότι (όπως έχω διαβάσει και εδώ πέρα) υπάρχουν παιδιά που παρά το γεγονός ότι πρόσεχαν με ZOOM όπως και εγώ τις plasma τους, έπαθαν burn in ή IR, και μετά τις 200-250 ώρες. Υπάρχουν όμως και άλλοι που έλιωσαν τις TV από τη πρώτη μέρα με videogames, κανάλια, λογότυπα κτλ, χωρίς να τους παρουσιαστούν τέτοια φαινόμενα και μάλιστα για αρκετά χρόνια....

Αυτο δεν ειναι ψυχολογικο.Ετσι οπως το θετεις πιο πολυ θεμα τυχης μου ακουγεται.Ειναι αυτο που λεμε "και αν σου κατσει?"

Εγώ πιστεύω ότι ειναι περισσότερο ψυχολογικό πάντος. Από την άποψη ότι (όπως έχω διαβάσει και εδώ πέρα) υπάρχουν παιδιά που παρά το γεγονός ότι πρόσεχαν με ZOOM όπως και εγώ τις plasma τους, έπαθαν burn in ή IR, και μετά τις 200-250 ώρες. Υπάρχουν όμως και άλλοι που έλιωσαν τις TV από τη πρώτη μέρα με videogames, κανάλια, λογότυπα κτλ, χωρίς να τους παρουσιαστούν τέτοια φαινόμενα και μάλιστα για αρκετά χρόνια....

Υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία σε αυτό: όποιος έχει πάθει burn-in σε CRT, θα το πάθει σίγουρα και σε Plasma. Όποιος δεν έπαθε burn-in σε CRT, μάλλον δεν θα πάθει burn-in και στην Plasma... :D

Υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία σε αυτό: όποιος έχει πάθει burn-in σε CRT, θα το πάθει σίγουρα και σε Plasma. Όποιος δεν έπαθε burn-in σε CRT, μάλλον δεν θα πάθει burn-in και στην Plasma... :D

Κληρονομικο ειναι???:flipout:

εξαρτάται και από τις ρυθμίσεις που βλέπει ο καθένας. πολλοί βλέπουν σε δυναμική με sharpness στο full γιατί έτσι είναι πιο εντυπωσιακή η εικόνα ασχετα είναι πολύ λάθος.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

εξαρτάται και από τις ρυθμίσεις που βλέπει ο καθένας. πολλοί βλέπουν σε δυναμική με sharpness στο full γιατί έτσι είναι πιο εντυπωσιακή η εικόνα ασχετα είναι πολύ λάθος.

Eπειδη εχω την samsung64d8000 τρεις μηνες τωρα και την εχω για επιστροφη λογω peeling και της εχω αλλαξει τα φωτα σας ενημερωνω οτι τιποτα δεν παρουσιασε και μαλιστα μια φορα που τη ξεχασε το παιδι μου με στατικη εικονα ενω επαιζε παιγνιδια εκλεισε μονη της γιατι εχει μηχανισμο προειδοποιησης.Τωρα περιμενω την τριτη την 65vt30 να δω τι ψαρια πιανει.Mου φαινονται λιγο τραβηγμενα ολα αυτα για burn in.Ειναι σαν να παιρνω καινουργιο αυτοκινητο και να μου λενε αν παω απο αθηνα πατρα να κανω 4 στασεις γιατι θα καψω τη μηχανη.

Eπειδη εχω την samsung64d8000 τρεις μηνες τωρα και την εχω για επιστροφη λογω peeling και της εχω αλλαξει τα φωτα σας ενημερωνω οτι τιποτα δεν παρουσιασε και μαλιστα μια φορα που τη ξεχασε το παιδι μου με στατικη εικονα ενω επαιζε παιγνιδια εκλεισε μονη της γιατι εχει μηχανισμο προειδοποιησης.Τωρα περιμενω την τριτη την 65vt30 να δω τι ψαρια πιανει.Mου φαινονται λιγο τραβηγμενα ολα αυτα για burn in.Ειναι σαν να παιρνω καινουργιο αυτοκινητο και να μου λενε αν παω απο αθηνα πατρα να κανω 4 στασεις γιατι θα καψω τη μηχανη.
Παίρνεις την καλύτερη TV της αγοράς φίλε, απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία