Εχουμε απο σημερα νεο software update 1.800.
Μολις τωρα το βρηκε και το κατεβαζω.
Το κατεβάζω και εγώ το βρήκε από τις ρυθμίσεις δικτύου...Ακόμα δεν έχω βρει κάπου αλλαγές στο δίκτυο εάν έχουμε κανένα λινκ με το τι διορθώνει καλοδεχούμενο!!!Εντυπώσεις αργότερα...
Χλωμό....Από τον κωδικό της δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα?Ρίξε μια ματιά με έναν φακό ανάμεσα από τις γρίλιες εξαερισμού. Ίσως να φαίνεται η σφραγίδα με τον μήνα κατασκευής του πάνελ...
Παρελαβα σημερα την 65vt30 μετα απο 3 μηνες αναμονης.Στο διαστημα αυτο ειχα την samsung 64 d8000 η οποια εγινε επιστροφη λογω του προβληματος με το φιλτρο.Οι πρωτες μου εντυπωσεις με την 65vt30 ειναι οτι ολα τα καναλια πλην τα hd ειναι χαλια σε συγκριση με την samsung. Δεν ξερω ποια ειναι η αιτια αλλα εαν εχει καποιος ρυθμισεις που μπορουν να βελτιωσουν την κατασταση θα παρακαλουσα να τις αναρτησει. Το προβλημα της εικονας ακομα και του σκαι που φαινοταν στην samsung σαν hd ειναι οτι εχουν κοκκο. Αν με ρωτουσατε με αυτα τα δεδομενα θα προτιμουσα την samsung.
Φιλε μου ποσα μετρα ειναι η απόσταση που παρακολουθεις;
Οταν λες κοκκο μηπως εννοεις το pwm noise ;
Tον δέκτη της Nova με ποιόν τρόπο τον έχεις συνδεδεμένο με την τηλεόραση;
Η αποσταση που βλεπω ειναι τρια μετρα οσο εβλεπα και με τη σαμσουνγκ.Για να σου δωσω να καταλαβεις ειναι καναλια πχ ετ3 αντενα που εχουν αθλιο σημα τα οποια μου κανουν και ειδωλο.Με νοβα η ληψη.Επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις καιχαμηλωσα την αντιθεση και βελτιωθηκε λιγο.Εξακολουθουν να μην εχουν αυτη τη καθαροτητα και λαμπροτητα της σαμσουνγκ.Να ειναι θεμα scaler?Παντως πραγματικα χωρις διαθεση κριτικης ειμαι απογοητευμενος.Θα ψαξω να βρω και calibrations settings γιατι ειναι χαος με τις ρυθμισεις μηπως και βελτιωσω την κατασταση.Εκει που υπερτερει πραγματι της σαμσουνγκ ειναι στην κινηση.Και αυτα δεν τα λεω μονο εγω αλλα και αλλα 20 ατομα που ετυχε να τις δουν και τις 2 τηλεορασεις.
Με θυρα HDMI.Βλεπω για παραδειγμα τα ολολευκα σηματα των καναλιων ωρες ωρες γκριζαρουν.
Τωρα με αποτελειωσες...
Λιγο πιο πανω διάβαζα πως η samsung υπερτερεί στο θεμα της κίνησης αλλα εσυ υποστηρίζεις το αντίθετο.
Την D8000 δυστυχώς δεν την βρήκα πουθενα για να την δω και δεν εχω προσωπική αποψη.
Απο την αλλη την vt30 την εχω δει στις 50 ιντσες και η αλήθεια ειναι πως απο τα δυο μετρα περιπου ,ακομα και σε bluray ανάλογα με το χρωμα της εικόνας, ηταν ορατο το pwm noise ( το μυρμήγκιασμα) .
Αυτο καπως με ανησυχεί γιατι με ενδιαφέρουν οι 65ιντσες και η απόσταση θέασης ειναι και σε μενα μολις τρια μετρα.
Περιμενε να γραψει καμια 100 ωρες η τηλεοραση και θα αλλαξεις γνωμη.
Δες παντως και τις ρυθμισεις του δεκτη αν δινει στην εξοδο 1080i.
Οταν λεω υπερτερει εννοω ειναι πιο ομαλη για μενα.ειδα την ουδετερη ζωνη με την σαμσουνγκ και ζαλιστηκα .Με την πανασονικ αψογη κινηση.Προηγουμενως εβλεπα μπαλα στον αντενα σκετη απογοητευση.Ωρες ωρες το περιγραμμα των ποδοσφαιριστων πρασινιζε και μυρμηγκιασμα αφθονο.Επισης φαινεται στην αποτομη αλλαγη πλανου ειδικα στο ποδοσφαιρο περισσοτερο.Ελπιζω ο φιλος YPERION να εχει δικιο και να βελτιωθει.Δεν εχω δει ακομα 3δ και μπλου ρει.Στην εισοδο απο νοβα μου δινει 1080ι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.