Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιώργο καμία τηλεόραση δεν σώνετε από τις μεταδόσεις του ΑΝΤ1.

Ρίξε μια ματιά και εδώ...http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=66915

Εχεις απολυτο δικιο αλλα εγω μιλω παντα συγκριτικα με την σαμσουνγκ η οποια βελτιωνε αισθητα τετοια σηματα με ιδιες συνθηκες θεασης.Γραφω ολα αυτα βασικα για να βοηθησω οσο μπορω στις επιλογες καποιων.Ειναι βεβαιο οτι και οι 2 τηλεορασεις εχουν τα τρωτα τους σημεια.Εγω προσωπικα θα περιμενω να περασει καποιος χρονος και στο τελος θα πω ποια θα ηταν η τελικη μου επιλογη.Αν μετανοιωσα δλδ που εδωσα πισω την σαμσουνγκ εστω και με ξεκολλημενο φιλτρο που δεν δημιουργουσε προβλημα στη θεαση .

Με θυρα HDMI.Βλεπω για παραδειγμα τα ολολευκα σηματα των καναλιων ωρες ωρες γκριζαρουν.

Τα "Λειτουργία ECO" και "Εξοικον. Ενέργειας" τα έχεις στο "Όχι";

Δοκίμασε επίσης να δώσεις 576p από τον δέκτη στην τηλεόραση, ενώ παίξε λίγο και με τα ρυθμιστικά των "οξύτητα", "P-NR", "Intelligent Frame Creation", "ανιχν. υλικού από φιλμ" και "βελτιωτής ευκρίνειας"...

πάντως στην 42s30 που φυσικά δεν είναι vt30 όταν σε sd κανάλι της δώσεις 576ι αντί 1050 (από hdmi παντα) η εικόνα είναι καλύτερη και δεν υπάρχει η προβληματική κίνηση που υπάρχει με το ifc στα 1080i. (τα έχω αναφέρει στο νήμα της). δεν ξέρω αν φταίει ο δέκτης (edision argus 2in1 combo). επίσης έχω καλύτερη συμπεριφορά με p-nr, ανιχνευση υλικού από φιλμ και βελτιωτής ευκρίνειας όλα off τόσο σε digea όσο και δορυφορικό sd.

επίσης την οξύτητα λόγω στρωσίματος την είχα στο 0. την έχω πάει στο 3 (default 5) και η εικόνα μάλλον χάλασε στα δορυφορικά novasports sd.

Στο site της panasonic δεν βρηκα τιποτα και το ερωτημα ειναι:
Τι μεγεθος κουτιού να περιμενω για την 65αρα;
Ειμαι στο 5ο και εχω ενα άγχος μηπως δεν χωραει στον ανελκυστήρα

σε ενα καταστημα που είχα δει το κουτι της 65vt20 τρελαθηκα. διθέσιο φ@ρετρο μου φανηκε και συμφωνησε ο πωλητης. θα σου απαντησουν τα παιδιά που την έχουν αλλά αν χωράει μόνο όρθια και αν είναι ευρύχωρο.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1.70 ΠΛΑΤΟΣ 1.20 ΥΨΟΣ.Αν δεν χωραει καλο κουραγιο.

Ανδρέα, είναι μικρότερο το ασανσέρ από 1.25μ στη διαγώνιο?

αν ναι θα την ανοίξεις στο ισόγειο, κάλυψέ την με μπιμπικωτό και όρθια - διαγωνίως πιστεύω χωράει σε οποιοδήποτε ασανσέρ...

Μονη λυση γερανος δηλαδη; Παει το 100αρικο :-(

αυτό θέλω να δώ - να ανεβαίνει η vr30 τα σκαλιά της ευτυχίας με γερανό. από τις σκάλες δεν περνάει ???. ο πλαίσιος λέει παράδοση μόνο σε πεζοδρόμιο???

Mηκος 2,10 ,παχος 60 εκ. και υψος 1,10-1,20,τοσο ηταν περιπου το δικο μου :p.Συναδελφε (5ος και εγω) την ανεβασαμε με τα ποδια,σχεδον ορθια λογω παλιας οικοδομης με στενη σκαλα,στο ασανσερ μας ουτε για αστειο δεν χωρουσε.Περσι 29 σεπτεμβριου,ανημερα,της γιορτης μου την ειχε φερει το πλαισιο μετα πο 4 γεματους μηνες και την ειχα παρει με μικρο φορτηγακι carry (στο οποιο χωρεσε με το ζορι ξαπλωτη) μιας και ειχαν απεργια οι μεταφορεις. -bye-

αν ναι θα την ανοίξεις στο ισόγειο, κάλυψέ την με μπιμπικωτό και όρθια - διαγωνίως πιστεύω χωράει σε οποιοδήποτε ασανσέρ...

Το προβλημα ειναι οτι ειναι και βαρεια.4 ατομα με το ζορι την ανεβασαμε απο τις σκαλες μονοκατοικιας.Δεν ανεβαινει 5 οροφους απο σκαλες παιδια.

Αν το παχος ειναι 60 εκατοστα ( που μου φαίνεται πολυ για τοσο λεπτη τηλεόραση) τοτε ουτε διαγωνια με βλεπω να τα καταφερνω.
Εχω ακριβως 1,16 και με τοσο χοντρο κουτι αλλα ακομη και με στενότερο εχω προβλημα γιατι αριστερα δεξια εχω τα δίφυλλα πορτακια ( ανοιγουν οπως αυτα των παλιων αστικών)
Το μονο που μενει - γιατι δεν θελω να την ανοιξω στο ισόγειο - ειναι να ξεβιδώσω την κουπαστή που υπάρχει στην πλατη του ασανσερ ( εκει που ειναι ο καθρέπτης) και ετσι ελπιζω να κερδισω τους 4-5 ποντους .

Απο την σκαλα 5 όροφοι συν ο ημιόροφος σύνολο εξι
Ωχχχχ

ok δε χωράει κλειστή με τίποτα...

Εγώ πάντως θα την άνοιγα στο εισόγειο θα την τύλιγα 3-4 στρώσεις με μπιμπικωτό (έχει ρολό πλάτος 1μ και όσα μήκος όσα μέτρα θέλεις) και τέλος...

Και κάτω να σου πέσει, που λέει ο λόγος, δεν θα πάθει τίποτα...

χλωμό το κόβω για 60 - λιγότερο μου φαίνεται

dsc0286st.jpg

εχω την εντυπωση οτι στο πάχος πρέπει να είναι όλες ίδιες γιατί η βάση είναι ορθια και πιασμένη μέσα στο κουτί.