Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστω παιδια σε λιγο θα μπω στην διαδικασία αποκαθήλωσης της παλιας και εγκατάστασης της καινούργιας.

evam όντως η παραγγελιά μου εγινε στο plaisio (απο οπου τελικα την αγόρασα ) στης 1/10/11

Ευχαριστω παιδια σε λιγο θα μπω στην διαδικασία αποκαθήλωσης της παλιας και εγκατάστασης της καινούργιας.

evam όντως η παραγγελιά μου εγινε στο plaisio (απο οπου τελικα την αγόρασα ) στης 1/10/11

Mαλλον εχουν αποθεμα απο 65¨ενω οι 50" αργουν λογω παραγγελιων (ισως 17 με 18/10, μου ειπαν μολις)

Καλοθέατο το θηρίο! Περιμένω και εγώ με ανυπομονησία την δική μου 50αρα..

και γω απο το πλασιο (αθηνα) την αγορασα την 55 και κανονικα επρεπε να την παραλαβω μετα τισ 21/10 ομως την εχω ηδη και εχω συμπληρωσει και 100 ωρες λειτουργιας...εδω και μια βδομαδα

Kαλόστρωτη και καλοθέατη, Ανδρέα !!! :ernaehrung004:

Αναμένουμε εντυπώσεις και φωτό με το θηρίο εν δράσει... :D

Μπορεί να μου πει κάποιος α) την τεχνολογία των γυαλιών που χρησιμοποιεί η Panasonic, β) το κόστος τους και γ) εάν, εκτός από τη VT30, η οποία έχω διαβάσει ότι συνοδεύεται από 2 γυαλιά, άλλο μοντέλο της σειράς 30 προσφέρεται με γυαλιά;

α) active 3d.
β) πριν λίγο καιρό ήταν 150 ευρώ το ζεύγος και υπήρχαν- υπάρχουν κατά καιρούς προσφορές από αλυσίδες στα 80κάτι το ζέυγος
γ) μόνο η vt30. υπήρχαν - υπάρχουν κατά καιρούς προσφορές στην gt30 αλλά κυρίως στην st30 που δίνουν 1 ζευγάρι γυαλιά δώρο ή το bluray bd110.

Αν παρεις γυαλια θα προτεινα κατι διαφορετικο, οχι οτι δεν ειναι καλα αλλα το κενο στα πλαινα μερικες φορες γινετε ενοχλητικο ειναι ενα δαχτυλο και βαλε.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

α) active 3d.
β) πριν λίγο καιρό ήταν 150 ευρώ το ζεύγος και υπήρχαν- υπάρχουν κατά καιρούς προσφορές από αλυσίδες στα 80κάτι το ζέυγος
γ) μόνο η vt30. υπήρχαν - υπάρχουν κατά καιρούς προσφορές στην gt30 αλλά κυρίως στην st30 που δίνουν 1 ζευγάρι γυαλιά δώρο ή το bluray bd110.

Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο Συντάγματος και είδα τόσο τη 50VT30 όσο και την 46GT30 (δεν είχε 50). Ο υπάλληλος μου είπε ότι η 50VT30 έρχεται με δύο γυαλιά και η 50GT30 με ένα. Ειδικά για την τελευταία είπε ότι είναι σε προσφορά στα 1249 ευρώ!!!. Επειδή ήξερα ότι υπάρχουν εκθεσιακά κομμάτια σε χαμηλότερες τιμές τον ρώτησα εάν εννοεί εκθεσιακά και είπε ΟΧΙ. Όταν γύρισα στη βάση μου, μπήκα στο site και είδα ότι είναι ένα εκθεσιακό στη Βουλιαγμένης !!!

Αφού ο υπάλληλος δεν ξέρει τη δουλειά του, προφανώς, και όσα είπε για τα γυαλιά θα είναι λάθος.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν παρεις γυαλια θα προτεινα κατι διαφορετικο, οχι οτι δεν ειναι καλα αλλα το κενο στα πλαινα μερικες φορες γινετε ενοχλητικο ειναι ενα δαχτυλο και βαλε.

Ρώτησα τον υπάλληλο (αναφέρομαι στο προηγούμενο post) για τα γυαλιά και είπε ότι υπάρχουν στο εμπόριο, έχει και το Πλαίσιο, με 60 ευρώ. Είναι με επαναφορτιζόμενες και κάθε φόρτιση κρατάει γύρω στις 40-45 ώρες.

Αυτά τα γυαλιά που λες, πού τα βρίσκεις;

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρώτησα τον υπάλληλο (αναφέρομαι στο προηγούμενο post) για τα γυαλιά και είπε ότι υπάρχουν στο εμπόριο, έχει και το Πλαίσιο, με 60 ευρώ. Είναι με επαναφορτιζόμενες και κάθε φόρτιση κρατάει γύρω στις 40-45 ώρες.

Αυτά τα γυαλιά που λες, πού τα βρίσκεις;
Ναι σορρυ δεν τον ανεφερα μιλαω για αυτα που εχει η VT στο κουτι.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ανδρέα, περιμένουμε την άποψη σου για την τηλεόραση...-bye-

Από την έρευνα που έκανα σήμερα σε πολλά μαγαζιά, κατάλαβα ότι από τη σειρά 50..Τ30 δεν υπάρχει πουθενά η GT, υπάρχει η VT σε τιμή πάνω από 2000 (σε ιντερνετικά μαγαζιά άλλοι λένε ότι έχει καταργηθεί και άλλοι ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα) και, τέλος, μερικά λένε ότι προσφέρουν την ST.

Επειδή έχω καταλήξει μάλλον στην GT, γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να την βρω στην Ελλάδα; Και, εάν ΟΧΙ, κρίνετε σωστή την αγορά της από άλλη ευρωπαική χώρα;

Χτες περασε ο Καστρουνης και εβαλε χερι στην 65αρα.
Μιλαμε για χοντρο χερι αφου χρειάστηκαν παραπάνω απο τέσσερις ωρες ωστε nα ρθει στα ισια της.
Θα τελειώσω με καποιες δοκιμες που εχω να κανω και επανέρχομαι με εντυπώσεις αλλα και με τις μετρήσεις του Μανωλη σε on-off , ansi και gamma

Παιδια για να εχω ηχο απο την ΤV στον Onkyo 609 χρειαζομαι extra καλωδιο η φτανει το audio return channel του καλωδιου HDMI που φευγει απο τον ενισχυτη προς την τηλεοραση?