Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Διάβασα εδώ ότι η Samsung UED6100 έχει πολύ μειωμένη ανάλυση σε 3D από 1080 γραμμές.
Συμβαίνει κάτι παρόμοιο και στις Plasma και ειδικά στις Panasonic της σειράς Τ30;

Καλησπέρα παιδιά,

επειδή είναι τεράστιο το thread και δεν έχω πολύ χρόνο να το διαβάσω, θα ήθελα να μου πείτε συνοπτικά 2 λόγια για την τηλεόραση.

Είχα μια 42LH5000 εδώ και 1,5 χρόνο (και ήμουν πολύ ευχαριστημένος), αλλά επειδή μου κάηκε ένα pixel και το μοντέλο έχει καταργηθεί, μου κόψανε πιστωτικό για να πάρω ότι θέλω με τα ίδια χρήματα.

Βλέπω κυρίως ψηφιακή τηλεόραση, δορυφορικά, και ταινίες από USB και από το PC σε FHD.

Παρατήρησα την 42LW650s της LG, αλλά και την VT30, ST30 και G30.

1. Αξίζει τα χρήματα της?
2. Από SERVICE και support τι παίζει? Είναι αξιόπιστο σαν της LG, ή αν κάτσει στραβή θα τραβάω τα μαλλιά μου?
3. Με το wifi τι παίζει, δηλαδή μόλις συνδεθεί με το Internet μπορώ να δω IPTV ή και να κάνω πλοήγηση στο web, skype κτλ ?
4. Έχει δορυφορικό δέκτη ?
5. Από το USB παίζει divx, mkv, h264 και ήχο DTS ή μόνο AC3 ?

Ελπίζω να μην κούρασα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Last edited:
1. για μένα ναι.
2. δεν το έχω χρειαστεί δεν ξέρω.
3. εφαρμογές της πλατφόρμας viera connect
4. ναι
5. ηχος dts παίζει αλλά δεν παίζει εύκολα εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους. θέλουν μετατροπή.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χτες περασε ο Καστρουνης και εβαλε χερι στην 65αρα.
Μιλαμε για χοντρο χερι αφου χρειάστηκαν παραπάνω απο τέσσερις ωρες ωστε nα ρθει στα ισια της.
Θα τελειώσω με καποιες δοκιμες που εχω να κανω και επανέρχομαι με εντυπώσεις αλλα και με τις μετρήσεις του Μανωλη σε on-off , ansi και gamma

Πόσες ώρες είχε παίξει όταν καλιμπραρίστηκε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πόσες ώρες είχε παίξει όταν καλιμπραρίστηκε;

Περιπου 15-18 ωρες...
Ειχα και εγω την ιδια απορία σχετικά με το στρώσιμο ( με τοσα που διαβάζω) αλλα οπως με πληροφόρησε ο Μανώλης δεν πρόκειται να αλλάξει χρωματικά η συμπεριφορά της τηλεόρασης .

Κατι αλλο.
Εχει αντιμετωπίσει κανεις πρόβλημα με την σύνδεση σε τοπικο δίκτυο;
Ενω βλέπει και συνδέεται κανονικα με το ρουτερ μου απο οπου και κατέβασε την τελευταία αναβάθμιση οταν προσπαθώ να συνδεθω στο pc ασύρματα (επιλέγοντας media server ) μου βγαζει πως δεν βρίσκει τον server.
Τι κάνω λαθος;

Mολις με πηρε ο Κωτσοβολος και μου ειπε τα δυσαρεστα - η τιβι θα´ρθει αρχες Νοεμβρη! Κι αν θελω μπορω να παρω μια αλλη. ΔΕΝ ΘΕΛΩ! Αλλα πανω απο μηνα η καθυστερηση; Μπας και υπαρχει ετοιμοπαραδοτη αλλου; μαλλον οχι:(

Χτες περασε ο Καστρουνης και εβαλε χερι στην 65αρα.
Μιλαμε για χοντρο χερι αφου χρειάστηκαν παραπάνω απο τέσσερις ωρες ωστε nα ρθει στα ισια της.
Θα τελειώσω με καποιες δοκιμες που εχω να κανω και επανέρχομαι με εντυπώσεις αλλα και με τις μετρήσεις του Μανωλη σε on-off , ansi και gamma

Καλορίζικο το θηρίο Ανδρέα!!!!

Mολις με πηρε ο Κωτσοβολος και μου ειπε τα δυσαρεστα - η τιβι θα´ρθει αρχες Νοεμβρη! Κι αν θελω μπορω να παρω μια αλλη. ΔΕΝ ΘΕΛΩ! Αλλα πανω απο μηνα η καθυστερηση; Μπας και υπαρχει ετοιμοπαραδοτη αλλου; μαλλον οχι:(

Ποια έχεις παραγγείλει;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στο site του κωτσοβολου εχει 1705, εσυ πως την εκλεισες πιο κατω? θελει πιστωτικη?

Με VISA Τ. Πειραιως ειχα εκπτωση ενα επι πλεον 5%

Με VISA Τ. Πειραιως ειχα εκπτωση ενα επι πλεον 5%

Παιδια αν θελετε διαβάστε το θεμα που ανοιξα εδω ( δεν ηθελα να το βαλω μεσα στο τοπικ της VT30)
Εχω την εντύπωση πως απο κατάστημα σε κατάστημα της αλυσίδας Κωτσοβολου ο καθενας λειτουργεί οπως του γουστάρει

Τώρα είδα στο site του ότι από 2099 έχει προσφορά μέσω internet στα 1705!!!
Το ερώτημα είναι
1) πώς εσύ την έκλεισες 1622 με δόσεις!!! (απαντήθηκε ήδη) και
2) εάν αληθεύει ότι αυτές που έχει ο Κωτσόβολος δεν είναι της προσφοράς με τα 2 γυαλιά.

Τώρα είδα στο site του ότι από 2099 έχει προσφορά μέσω internet στα 1705!!!
Το ερώτημα είναι
1) πώς εσύ την έκλεισες 1622 με δόσεις!!! (απαντήθηκε ήδη) και
2) εάν αληθεύει ότι αυτές που έχει ο Κωτσόβολος δεν είναι της προσφοράς με τα 2 γυαλιά.

ΔΕΝ ειναι (ουτε ηταν) προσφορα! Ολοι τοσο πουλουσαν και πουλουν (http://www.skroutz.gr/s/324851/Panasonic-TX-P50VT30E-50.html?keyphrase=panasonic+50vt30). Τα γυαλια συμπεριλαμβανονται, μονο το ντογκλ για το ασυρματο ιντερνετ αφαιρεθηκε απο καιρο. Και, δυστυχως, "δεν εχει', αλλα περιμενει να ερθουν φρεσκες!

μα τι λες? το dongle ειναι ΚΟΜΜΑΤΙ της VT30. το δινει η μαμα Panasonic απο τη φαμπρικα σφραγισμενο μεσα στο κουτι.
αλλωστε και στο site του κωτσοβολου γραφει
•Παρέχονται δύο ζευγάρια γυαλιά 3D και προσαρμογέας ασύρματου δικτύου LAN
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099302&cmicc=skroutz

ΑΝ ελειπε το dongle θα πιεζα για ακομα πιο χαμηλη τιμη αφου η εμπορικη του αξια ειναι περι τα 80 γιουρια. αν δεν μου μειωναν τιμη και ελειπε θα επεστρεφα την tv.απατη αν τυχον λειπει!!!

ΔΕΝ ειναι (ουτε ηταν) προσφορα! Ολοι τοσο πουλουσαν και πουλουν (http://www.skroutz.gr/s/324851/Panasonic-TX-P50VT30E-50.html?keyphrase=panasonic+50vt30). Τα γυαλια συμπεριλαμβανονται, μονο το ντογκλ για το ασυρματο ιντερνετ αφαιρεθηκε απο καιρο. Και, δυστυχως, "δεν εχει', αλλα περιμενει να ερθουν φρεσκες!

Επικοινώνησα σήμερα με πολλούς από αυτούς που αναφέρονται στο site και είπαν ότι δεν την έχουν ...

Δύο σχετικά ερωτήματα
1. Εάν δεν μπορώ να βρω στην Ελλάδα ένα μοντέλο, κρίνετε σωστή την αγορά της από άλλη ευρωπαική χώρα;
2. Τα μοντέλα με κατάληξη T30B (στην Αγγλία) είναι διαφορετικά από αυτά που πουλιώνται εδώ;

μα τι λες? το dongle ειναι ΚΟΜΜΑΤΙ της VT30. το δινει η μαμα Panasonic απο τη φαμπρικα σφραγισμενο μεσα στο κουτι.
αλλωστε και στο site του κωτσοβολου γραφει
•Παρέχονται δύο ζευγάρια γυαλιά 3D και προσαρμογέας ασύρματου δικτύου LAN
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099302&cmicc=skroutz

ΑΝ ελειπε το dongle θα πιεζα για ακομα πιο χαμηλη τιμη αφου η εμπορικη του αξια ειναι περι τα 80 γιουρια. αν δεν μου μειωναν τιμη και ελειπε θα επεστρεφα την tv.απατη αν τυχον λειπει!!!

Κι ομως καπου διαβασα οτι δεν προσφερεται πια. Μακαρι να κανω λαθος!

παιδια η vt30 βλεπει ntfs σκληρους?
επαθα ηδη μια νιλα με το 310 bluray player, ελπιζω μη φαω την ιδια και με την vt30...