Χτες περασε ο Καστρουνης και εβαλε χερι στην 65αρα.
Μιλαμε για χοντρο χερι αφου χρειάστηκαν παραπάνω απο τέσσερις ωρες ωστε nα ρθει στα ισια της.
Θα τελειώσω με καποιες δοκιμες που εχω να κανω και επανέρχομαι με εντυπώσεις αλλα και με τις μετρήσεις του Μανωλη σε on-off , ansi και gamma
Πόσες ώρες είχε παίξει όταν καλιμπραρίστηκε;
Χτες περασε ο Καστρουνης και εβαλε χερι στην 65αρα.
Μιλαμε για χοντρο χερι αφου χρειάστηκαν παραπάνω απο τέσσερις ωρες ωστε nα ρθει στα ισια της.
Θα τελειώσω με καποιες δοκιμες που εχω να κανω και επανέρχομαι με εντυπώσεις αλλα και με τις μετρήσεις του Μανωλη σε on-off , ansi και gamma
Mολις με πηρε ο Κωτσοβολος και μου ειπε τα δυσαρεστα - η τιβι θα´ρθει αρχες Νοεμβρη! Κι αν θελω μπορω να παρω μια αλλη. ΔΕΝ ΘΕΛΩ! Αλλα πανω απο μηνα η καθυστερηση; Μπας και υπαρχει ετοιμοπαραδοτη αλλου; μαλλον οχι![]()
50VT30 με 1622 και ατοκες
στο site του κωτσοβολου εχει 1705, εσυ πως την εκλεισες πιο κατω? θελει πιστωτικη?
Με VISA Τ. Πειραιως ειχα εκπτωση ενα επι πλεον 5%
Τώρα είδα στο site του ότι από 2099 έχει προσφορά μέσω internet στα 1705!!!
Το ερώτημα είναι
1) πώς εσύ την έκλεισες 1622 με δόσεις!!! (απαντήθηκε ήδη) και
2) εάν αληθεύει ότι αυτές που έχει ο Κωτσόβολος δεν είναι της προσφοράς με τα 2 γυαλιά.
ΔΕΝ ειναι (ουτε ηταν) προσφορα! Ολοι τοσο πουλουσαν και πουλουν (http://www.skroutz.gr/s/324851/Panasonic-TX-P50VT30E-50.html?keyphrase=panasonic+50vt30). Τα γυαλια συμπεριλαμβανονται, μονο το ντογκλ για το ασυρματο ιντερνετ αφαιρεθηκε απο καιρο. Και, δυστυχως, "δεν εχει', αλλα περιμενει να ερθουν φρεσκες!
μα τι λες? το dongle ειναι ΚΟΜΜΑΤΙ της VT30. το δινει η μαμα Panasonic απο τη φαμπρικα σφραγισμενο μεσα στο κουτι.
αλλωστε και στο site του κωτσοβολου γραφει
•Παρέχονται δύο ζευγάρια γυαλιά 3D και προσαρμογέας ασύρματου δικτύου LAN
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099302&cmicc=skroutz
ΑΝ ελειπε το dongle θα πιεζα για ακομα πιο χαμηλη τιμη αφου η εμπορικη του αξια ειναι περι τα 80 γιουρια. αν δεν μου μειωναν τιμη και ελειπε θα επεστρεφα την tv.απατη αν τυχον λειπει!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.