Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...και ναι έφτασε νωριτερα απο το αναμενόμενο και μαλιστα Σάββατο για να εχω χρονο να την σκαλίσω.
Ευτυχώς χώρεσε η κούτα στο ασανσέρ και δεν χρειάστηκε να ανεβεί με τα χερια εξι πατωματα.

Ο συνδυασμός παραλαβή vt30 και Μανόλης στη Θεσσαλονίκη με τρελαίνει.

vt302.jpg

vt301.jpg

Ψαρωτικο το μέγεθος και βασανίζομαι να την ανοίξω αργότερα λογο κάποιων εκκρεμοτήτων που εχω να τακτοποιήσω πρώτα.
Ετσι να μαζευόμαστε σιγά σιγά best TV on the market

παιδια η vt30 βλεπει ntfs σκληρους?
επαθα ηδη μια νιλα με το 310 bluray player, ελπιζω μη φαω την ιδια και με την vt30...

Οχι δεν διαβαζει ntfs δισκους.
Γενικα την VT30 δεν την παιρνεις για τον media player γιατι ειναι τραγικος, κανεις δεν ειναι τελειος.

Mολις με πηρε ο Κωτσοβολος και μου ειπε τα δυσαρεστα - η τιβι θα´ρθει αρχες Νοεμβρη! Κι αν θελω μπορω να παρω μια αλλη. ΔΕΝ ΘΕΛΩ! Αλλα πανω απο μηνα η καθυστερηση; Μπας και υπαρχει ετοιμοπαραδοτη αλλου; μαλλον οχι:(
Ωχ μου έκανες την καρδιά περιβόλι.. είναι σίγουρο αυτό? Έχουν πρόβλημα στην intersys?

Μήπως απλά δεν θέλουν να σου δώσουν την τηλεόραση στην τιμή που συμφωνήσατε, και προβάλουν καθυστερήσεις;

Ωχ μου έκανες την καρδιά περιβόλι.. είναι σίγουρο αυτό? Έχουν πρόβλημα στην intersys?

Η Intersys δεν έχει καμιά σχέση με την Panasonic, αντιπροσωπεία της Panasonic είναι η Intertech.

Μήπως απλά δεν θέλουν να σου δώσουν την τηλεόραση στην τιμή που συμφωνήσατε, και προβάλουν καθυστερήσεις;

Το πρόβλημα δεν το έχει ο κοτσοβολος, αλλά η intertech που δεν έχει να δώσει. Αυτό φαίνεται και από την έλλειψη και στα άλλα καταστήματα.

Czoun σωστά intertech.

Το πρόβλημα δεν το έχει ο κοτσοβολος, αλλά η intertech που δεν έχει να δώσει. Αυτό φαίνεται και από την έλλειψη και στα άλλα καταστήματα.

Czoun σωστά intertech.

Οταν ρωτησα στον κωτσοβολο με 4099 μου ειπαν παραδοση σε 15 μερες γιατην 65αρα.Οταν βγηκε σε προσφορα 23 ατοκες και μειον 23% φπα η παραδοση πηγε στους 3 μηνες.Με λιγα λογια οποτε θελουν εχουν στοκ.Για το ασυρματο ιντερνετ και σε μενα δεν το αναγνωριζει .Εβαλα ενσυρματο με d link για να γλυτωσω απο τα καλωδια και ειναι οκ.Καποιες επαγγελματικες ρυθμισεις που αντιγραψα απο ξενο φορουμ <αγγλικο.> δεν με ικανοποιησαν.το εχω στο κανονικο και ειναι μια χαρα.Εχω 150 ωρες και οντως μερα με τη μερα γινεται καλυτερη.

Γενικα την VT30 δεν την παιρνεις για τον media player γιατι ειναι τραγικος, κανεις δεν ειναι τελειος.
Mπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες, για να μην ψάχνω 201 σελίδες πίσω, τι εννοείς;
Σκέφτομαι την 50" για να τη συνδέσω με τον σκληρό και να βλέπω MKV με DTS ήχο.

NTFS δίσκους διαβάζει μια χαρά ο media player της panny αλλά γενικά έχει θέμα με τους υπότιτλους και με το compression τους στις ματροσκες και γενικά δεν αξίζει να ασχοληθείς. Δίνεις 60-70 ευρώ και παίρνεις εξωτερικό media player που τα κάνει όλα πχ http://www.skroutz.gr/s/351515/Crystal-Audio-MediaMatchBox.html
Δεν μπορεί όμως να χρησιμοποιείσεις ntfs για PVR, αλλά ούτως ή άλλως για PVR πρέπει να φορμαρεις (σε extfat) το δίσκο ειδικά για την panny οπότε θα τον χρησιμοποιείς μόνο για αυτό το σκοπό.

καλη περιπτωση το matchbox και οικονομικη αλλα θελω να παιζει 3d bluray.iso, network streaming και να εχει full audio passthrough οποτε θα κοιταξω κατι λιγο πιο ακριβο.
παντως θετικο το γεγονος οτι αναγνωριζει ntfs δισκους, ειπα και εγω high end tv και να σε αναγκαζει να βαζεις πανω δισκο με παλιο φορμα ειναι λιγο καπως...

καλη περιπτωση το matchbox και οικονομικη αλλα θελω να παιζει 3d bluray.iso, network streaming και να εχει full audio passthrough οποτε θα κοιταξω κατι λιγο πιο ακριβο.
παντως θετικο το γεγονος οτι αναγνωριζει ntfs δισκους, ειπα και εγω high end tv και να σε αναγκαζει να βαζεις πανω δισκο με παλιο φορμα ειναι λιγο καπως...

δες και εδω
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=78440&page=38
που τα είχα δοκιμάσει και είχα επιβεβιαώσει ότι παίζουν.
Βέβαια όποιον και να ρωτήσεις θα σου πεί να ΜΗΝ ασχοληθείς με το media player της PANNY . Το ίδιο και εγώ

ΟΚ αλλά από την μία ψάχνεσαι για τις (μηδαμινές ομολογουμένως) δυνατότητες του media player της Panny για να αποφύγεις την χρήση του εξωτερικού player και από την άλλη αυξάνεις της απαιτήσεις σου όταν μιλάμε για την εναλλακτική του εξωτερικού player.
Προφανώς και με 69 δεν μπορείς να τα έχεις όλα (αν και νομίζω ότι έχει full audio passthrough το συγκερκιμένο και παίζει και BD ISO (για 3D δεν ξέρω).

Αρα το θέμα για σένα δεν είναι τι μπορεί να κάνει ο player της Panny αλλά τι θέλεις εσύ να έχεις ώς δυνατότητες , τις οποίες προφανώς και δεν μπορεί να καλύψει ούτε η τηλεόραση όυτε ενα Player 60-70 .

update 1.801 πριν απο λίγο διαθέσιμο!!!Εάν εντοπίσει καποιος,κάποια αλλαγή ας ποσταρει...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

update 1.801 πριν απο λίγο διαθέσιμο!!!Εάν εντοπίσει καποιος,κάποια αλλαγή ας ποσταρει...
με προλαβες αυτο μπηκα να γραψω το κατεβαζω τωρα αν προκυψει οτιδηποτε θετικο αρνητικο τα λεμε εδω ειμαστε :grandpa:

λοιπον με μια πρωτη ματια απλα πιο πολλες media market place εφαρμογες πχ το καναλι cnbc,screen rush ktl

NTFS δίσκους διαβάζει μια χαρά ο media player της panny αλλά γενικά έχει θέμα με τους υπότιτλους και με το compression τους στις ματροσκες και γενικά δεν αξίζει να ασχοληθείς. Δίνεις 60-70 ευρώ και παίρνεις εξωτερικό media player που τα κάνει όλα πχ http://www.skroutz.gr/s/351515/Crystal-Audio-MediaMatchBox.html
Δεν μπορεί όμως να χρησιμοποιείσεις ntfs για PVR, αλλά ούτως ή άλλως για PVR πρέπει να φορμαρεις (σε extfat) το δίσκο ειδικά για την panny οπότε θα τον χρησιμοποιείς μόνο για αυτό το σκοπό.

Εγω αν κανω φορματ το flash μου σε NTFS και το βαλω στην VT μου λεει unknow device η κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως.

Mπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες, για να μην ψάχνω 201 σελίδες πίσω, τι εννοείς;
Σκέφτομαι την 50" για να τη συνδέσω με τον σκληρό και να βλέπω MKV με DTS ήχο.

Η Panny δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους με τον κλασσικο τροπο διαλεγεις ενα απο τα παρακατω

1) Κανεις embed του υποτιτλους με MKToolnix χωρις header compression, αλλα >4gb mkv δεν μπορεις να δεις γιατι δεν μπαινει σε FAT δισκο.
2) Κανεις του υποτιτλους UTF8 without BOM, αλλα οι υποτιτλοι δεν διαβαζονται γιατι ειναι τραγικα μικρο μεγεθος και ο media player της Panasonic δεν υποστηριζει καμια διαχειρηση.
3) Μεσω DLNA αλλα εχεις τα κλασσικα κολληματα και σπασιματα.

Αν θες να βλεπεις ματροσκες παρε εναν εξωτερικο media player γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να σπασεις τα νευρα σου.