Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Aνδρεα, η πρωτη φωτο ειναι με πληρες φως αλλα οχι με ηλιο, εντονο ομως οπως φαινεται απο τους ισκιους, ετσι; πραγματι ειναι χειροτερη απο την S20.
Εντονο φως αυτο δεν το λες.
Ειναι η σημερινή μερα στη Θεσσαλονικη με την μουνταδα απο το πρωι.

Ολα αυτα τα "πριονια" κλπ ειναι εντονα και ενοχλητικα στη θεαση, ή απλα "ψειριζεις' πολυ την τηλεοραση λογω τελειομανιας και μεγαλων προσδοκιων; ενας απλος θεατης (μη μελος του κλαμπ:)) θα ενοχληθει απο ολα αυτα;
Τηλεοπτικο σημα ειναι δεν εχω τρελές προσδοκίες αλλα να μην ειναι και τοσο χαλια.
Τα πριόνια και τα πιξελωτα περιγράμματα φαινονται ανετα απο την θεση θέασης και αν κρινω απο την γυναικα μου που μου την λεει καποιες στιγμες τοτε ναι πιστευω θα ενοχλεί.

Και μια ερωτηση σε ολους οσους αγορασαν ή σκοπευουν: η επεκταση καλυψης εγγυησης που λεει ο Κωτσοβολος, ενδεικνυται στην περιπτωση μας; ειναι γυρω στα 340 (20% επι πλεον στην τιμη της 50") με ολοκληρωτικη καλυψη για μια 5ετια. Την κανουμε ή οχι; εχουμε "παραδειγματα' προς αποφυγη;
Δεν ειναι πολλα μωρε τα επιλεον 340 ευρω;

Προσπαθώντας και εγώ, με τις φτωχές γνώσεις στα ενδότερα των plasma, να μάθω τις δυνατότητες και τη σωστή λειτουργία της 50άρας μου, επιχείρησα χθες να διερευνήσω το θέμα της εγγραφής ενός προγράμματος.

Η πρώτη διαπίστωση διαπίστωση ήταν ότι, για την εγγραφή, χρειαζόταν ένας δίσκος που πρέπει να φορμαριστεί από την TV. Έχω ένα Toshiba 320 USB και όταν τον συνέδεσα, είδε όλα τα αρχεία που είχε μέσα (ταινίες, μουσική κλπ) και έπαιξε και μία ταινία. Αποφάσισα να τον βάλω στη δοκιμασία φορμαρίσματος, δεδομένου ότι το υλικό που είχα σ' αυτόν δεν το χρειαζόμουν.

Μετά από αρκετές προσπάθειες φορμαρίσματος και εγγραφής αυτό που κατάφερα ήταν να μην αναγνωρίζεται ο δίσκος όχι μόνον από την TV αλλά και από το PC !!! Φυσικά, ούτε λόγος για εγγραφή.

Επειδή αφενός δεν μπορούσα να χωνέψω ότι μια TV τόσο καλή θα προκαλούσε αυτά τα προβλήματα σε δίσκους αφετέρου είτε υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την αγορά της που σχηματίζουν αρνητικές εντυπώσεις είτε κάτοχοί της δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα, συνέχισα τις προσπάθειες στο pvr και την εγγραφή προγράμματος και τελικά κατάφερα και έλυσα το μυστήριο με τις εγγραφές αλλά όχι εκείνο με τους δίσκους.

Ο λόγος που δεν μπορούσα να κάνω προγραμματισμένη εγγραφή (με timer) ήταν ότι προσπαθούσα να γράψω με τη λειτουργία "Εξωτερ. Rec", στην καρτέλα του timer ενώ το σωστό είναι με "USB HDD Rec". Έκανα και εγγραφή με διάρκεια 30' και κατά την αναπαραγωγή (Εγγραφές TV) πρόσεξα ότι βάζει και "κεφάλαια" ανά 5', στα οποία μετακινείται ο κέρσορας είτε με ff είτε με fb.

Επομένως, ο δίσκος δεν έχει καταστραφεί αλλά εξακολουθεί να μην αναγνωρίζεται από το PC. Αυτό δεν καταλαβαίνω πως γίνεται και, κυρίως, πώς μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω το δίσκο με PC.

Φίλε μου οι σκληροί σου δίσκοι δεν έχουν καταστραφεί. Τους βλέπουν ακόμα τα windows αλλά στους εμφανίζουν μόνο στον πίνακα ελέγχου. Πρέπει να τους ξαναφορμαρεις σε NTFS.

Έχεις δίκιο, το επιβεβαίωσα και σ' ευχαριστώ για την παρέμβασή σου.
Δεν είχα διαβάσει το μήνυμά σου, πριν γράψω τις παρατηρήσεις και τα αποτελέσματα, στο προηγούμενο post.

Last edited:
Παρατήρησα κάτι ακόμη στην TV και θέλω να ρωτήσω εάν και άλλοι το έχουν διαπιστώσει.

Σύνδεσα το δέκτη της Nova στη θύρα HDMI1 και διαπίστωσα ότι κάθε φορά που άνοιγα την TV, μετά από λίγα δεύτερα, γύριζε στη Nova !!!
Τηλεφώνησα σε τεχνικό της Nova και, αφού εξήγησε ότι αυτό το φαινόμενο παρατηρείται σε σύνδεση με scart, ζήτησε να βάλω στη θύρα αυτή άλλη συσκευή και να δοκιμάσω. Έβαλα το BD και το πρόβλημα παρουσιάστηκε πάλι με το άνοιγμα του BD !!!

Μετέφερα τη σύνδεση της Nova σε άλλη θύρα και το πρόβλημα λύθηκε προσωρινά αλλά ρωτάω εάν έχει παρατηρήσει και άλλος προβλήματα στη θύρα αυτή.

Ρε παιδιά ποιός θα αγοράσει VT30 για να... βλέπει τηλεόραση;;;;!!!! Μη τρελλαθούμε τελείως ΗΜΑΡΤΟΝ! Την VT30 την αγοράζεις για BD, για BD 3D, να παρακολουθείς μπάλα (οσοι εχουν NOVA και HD ακομα καλυτερα) και για να παίζεις παιχνίδια στο Playstation (δεν εχω δει καλυτερη εικόνα και κίνηση σε άλλη τηλεόραση). Οτι οι πλάσμα υστερούν στα δωματια με εντονο φως το ξερουν όλοι. Οτι υπερτερούν ΣΧΕΔΟΝ σε όλα τα υπόλοιπα έναντι των LCD... και αυτό πιστευω το γνωριζουν όλοι. Η VT30 είναι η καλύτερη TV του 2011 όπως ηταν και η VT20 για το 2010. Λογικά αναλογο δρόμο θα ακολουθήσει και η VT40. Αν εξαφανιστούν αυτα τα μικροπροβληματακια που αναφέρονται για το φετινό μοντέλο (VT30), πράγμα δύσκολο, με τη νλεα VT40, τότε η Panasonic θα μπορεί να αποσυρθεί με υπερηφάνεια από την κατασκευη plasma TVs... και φυσικά θα την ακολουθήσουν κ οι υπόλοιπες εταιρείες.

Ρε παιδιά ποιός θα αγοράσει VT30 για να... βλέπει τηλεόραση;;;;!!!!

Οι περισσότεροι?

ξέρεις πολυ κόσμο που έχει μια τιβι για ταινίες και μια για τηλεοπτικο? και συνήθως η καλη τιβι του 90% του κοσμου που βρίσκεται στο σαλόνι είναι για τηλεοπτικο

Οι περισσότεροι?

ξέρεις πολυ κόσμο που έχει μια τιβι για ταινίες και μια για τηλεοπτικο? και συνήθως η καλη τιβι του 90% του κοσμου που βρίσκεται στο σαλόνι είναι για τηλεοπτικο

Ξερω οτι αυτοι που θα αγορασουν VT30 δεν θα κοιτάξουν πρώτα να έχει τέλεια εικόνα για να δουν την Ολγα Τρεμη η τα Μυστικα της Εδεμ φιλε μου. Πιστευω πως τα αντιστοιχα καναλια στο εξωτερικο δειχνουν πολυ καλυτερα αποτι τα δικα μας εδω. Ασε που τα περισσοτερα (Αγγία κτλ) εκπέμπουν σε HD. Απλα ειμαστε πολύ πισω. Δες στη ΝΕΤ HD ποδόσφαιρο και αν δεν τα κανεις πανω σου... τα ξαναλέμε.

Ρε παιδιά ποιός θα αγοράσει VT30 για να... βλέπει τηλεόραση;;;;!!!! Μη τρελλαθούμε τελείως ΗΜΑΡΤΟΝ! Την VT30 την αγοράζεις για BD, για BD 3D, να παρακολουθείς μπάλα (οσοι εχουν NOVA και HD ακομα καλυτερα) και για να παίζεις παιχνίδια στο Playstation (δεν εχω δει καλυτερη εικόνα και κίνηση σε άλλη τηλεόραση). Οτι οι πλάσμα υστερούν στα δωματια με εντονο φως το ξερουν όλοι. Οτι υπερτερούν ΣΧΕΔΟΝ σε όλα τα υπόλοιπα έναντι των LCD... και αυτό πιστευω το γνωριζουν όλοι. Η VT30 είναι η καλύτερη TV του 2011 όπως ηταν και η VT20 για το 2010. Λογικά αναλογο δρόμο θα ακολουθήσει και η VT40. Αν εξαφανιστούν αυτα τα μικροπροβληματακια που αναφέρονται για το φετινό μοντέλο (VT30), πράγμα δύσκολο, με τη νλεα VT40, τότε η Panasonic θα μπορεί να αποσυρθεί με υπερηφάνεια από την κατασκευη plasma TVs... και φυσικά θα την ακολουθήσουν κ οι υπόλοιπες εταιρείες.

Νομίζω ότι η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Με αυτά που διαβάζω, θα αρχίσω να πιστεύω ότι η VT30 είναι τηλεόραση αναφοράς...

Όπως κάθε τηλεόραση, έχει και αυτή αρκετά θέματα. Το πώς ζυγίζει ο καθένας αυτά τα θέματα, οδηγεί στο αν του κάνει ή όχι.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ωραιο ηταν αυτο.
Δηλαδή θα αγορασω τηλεόραση και θα την χρησιμοποιώ μονο για τις δυο τρεις ταινιες που βλεπω την εβδομάδα και αλλες δυο ωρες για τις σειρες ;
Δηλαδη θα την χρησιμοποιώ ως προβολεα και για τηλεόραση θα πρεπει να παρω αλλη;
Μάλλον τωρα θα τρελαθούμε.
Τωρα οσον αφορα τα περι καλύτερης τηλεορασης ας το αφησουμε λιγο φλου γιατι προκοψαμε με τους τιτλους πρωτιας .

Μη μανουριάζεις ρε Ανδρέα... χαλάρωσε και απόλαυσέ την!

Οι περισσότεροι δεν έχουμε καν την δυνατότητα να την πάρουμε...

Κορφή των Ιμαλαίων είναι... πέτα κανά full BD να την χαρείς... :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ωραιο ηταν αυτο.
Δηλαδή θα αγορασω τηλεόραση και θα την χρησιμοποιώ μονο για τις δυο τρεις ταινιες που βλεπω την εβδομάδα και αλλες δυο ωρες για τις σειρες ;
Δηλαδη θα την χρησιμοποιώ ως προβολεα και για τηλεόραση θα πρεπει να παρω αλλη;
Μάλλον τωρα θα τρελαθούμε.
Τωρα οσον αφορα τα περι καλύτερης τηλεορασης ας το αφησουμε λιγο φλου γιατι προκοψαμε με τους τιτλους πρωτιας .

Δηλαδή οι "τίτλοι πρωτιάς" που της αποδώθηκαν στο CES ως νο1 3D TV της χρονιάς είναι "στημένοι"; Για τον φίλο Thankin και παντα μιλώντας καλοπροαιρετα, εγω δεν ειπα πως θα χρησιμοποιήσεις την VT30 για ταινιες HD ΜΟΝΟ και για videogames. Θα αγοραζαμε ένα προβολι που θα ηταν κ πιο οικονομικό. Φυσικά και θα δεις σειρες και ειδησεις και οτι θες σε ψηφιακο η αναλογικό σήμα. Αυτό που ηθελα να πω είναι ότι δεν αγοραζεις VT30 με πρώτο γνώμονα να βλέπεις τηλεοπτικά προγράμματα. Θα ηταν χαζός οποιος προχωρουσε σε αυτη την αγορα εχοντας ως βαση το τηλεοπτικό σημα δεδομενου οτι υπαρχουν φθηνοτερες τηλεορασεις LCD, με καλυτερη εικονα στον τομέα αυτο. Να στο θέσω αλιώς, πες μου ολα τα αρνητικα των κορυφαιων LCD τηλεορασεων και ολα τα θετικα τους και αντιστοίχως τα ίδια για την VT30, για να δεις οτι στο τελος επικρατει το αριστουργημα της Pany. Το θεμα ειναι τι απαιτησεις εχει ο καθενας μας. Το value for money που λεμε. Φυσικα και ΔΕΝ θα αγοραζα VT30 με πρωταρχικό στόχο να βλέπω τηλεοπτικά κανάλια!

Και εγώ πιστεύω ότι η VT30 είναι κορυφή.
Στη μια βδομάδα που την απολαμβάνω, έχω να πω τα καλλίτερα από πλευράς εικόνας και απόδοσης σε ταινίες, 3D αλλά και στο τηλεοπτικό, σε σχέση με την προηγούμενη (LCD).

Ομολογώ ότι χρειάζεται χρόνος για να εξοικειωθείς μαζί της, να μάθεις τα μυστικά της και, κυρίως, να καταφέρεις να πάρεις όσα μπορείς περισσότερα απ' αυτήν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι ρυθμίσεις ειναι οι ιδιες που εκανε ο Μανωλης στο bluray με την διαφορα οτι η οξύτητα ειναι στο μηδέν...

Κόπιαρες δηλαδή τις ρυθμίσεις και παίζεις με κάποιο ΤΗΧ ή ISF Mode στο τηλεοπτικό;

Αν ναι, βρίσκω λογικότατο το να έχεις αυτό το ξέπλυμα στο ηλιακό φως, μιας και ουσιαστικά παίζεις με ~80 cd/m2...

Κάνε λίγο υπομονή να γράψει 100-200 ώρες το πάνελ και δοκίμασε το "Κανονικό" σε τηλεοπτικό και με το ρυθμιστικό της αντίθεσης άνω του 40... ;)

Προστέθηκε και η φωτό... :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδή οι "τίτλοι πρωτιάς" που της αποδώθηκαν στο CES ως νο1 3D TV της χρονιάς είναι "στημένοι"; Για τον φίλο Thankin και παντα μιλώντας καλοπροαιρετα, εγω δεν ειπα πως θα χρησιμοποιήσεις την VT30 για ταινιες HD ΜΟΝΟ και για videogames. Θα αγοραζαμε ένα προβολι που θα ηταν κ πιο οικονομικό. Φυσικά και θα δεις σειρες και ειδησεις και οτι θες σε ψηφιακο η αναλογικό σήμα. Αυτό που ηθελα να πω είναι ότι δεν αγοραζεις VT30 με πρώτο γνώμονα να βλέπεις τηλεοπτικά προγράμματα. Θα ηταν χαζός οποιος προχωρουσε σε αυτη την αγορα εχοντας ως βαση το τηλεοπτικό σημα δεδομενου οτι υπαρχουν φθηνοτερες τηλεορασεις LCD, με καλυτερη εικονα στον τομέα αυτο. Να στο θέσω αλιώς, πες μου ολα τα αρνητικα των κορυφαιων LCD τηλεορασεων και ολα τα θετικα τους και αντιστοίχως τα ίδια για την VT30, για να δεις οτι στο τελος επικρατει το αριστουργημα της Pany. Το θεμα ειναι τι απαιτησεις εχει ο καθενας μας. Το value for money που λεμε. Φυσικα και ΔΕΝ θα αγοραζα VT30 με πρωταρχικό στόχο να βλέπω τηλεοπτικά κανάλια!

Δεν ξερω τι είναι οι τιτλοι που αναφερεις αλλα σε εμενα είναι παντελώς αδιάφοροι αφου λενε την μιση αληθεια.
Οταν αγοράζεις ένα προϊόν και σου υπόσχεται ότι κανει 2,3,5 πράγματα περιμενεις καποια από αυτά να τα κάνει καλα, αλλα καλύτερα και αλλα τελεια ( εφοσον προωθείται ως αριστούργημα )
Όταν κανει μονο το ένα από τα 2,3,5 πράγματα τέλεια και τα υπόλοιπα μετρια η ακομα και κατω του μετριου ( ουτε απλως καλα ) τοτε οι πρωτιές είναι δηθεν πρωτιές.
Προφανώς δεν αγοράζεις μια τηλεόραση μονο για τον τηλεοπτικό της σημα αλλα ουτε την αγοράζεις μονο για να βλεπεις bluray
Ένα προϊόν που θελει να δικαιολογεί τις δαφνες του πρέπει να ειναι σε ολους τους παραμετρους τουλάχιστον πιο πανω από τον μεσο ορο βαθμολογικά και όχι μονο σε ένα.
Μπορει στο σχολείο να ημουν αριστος στα μαθηματικά αλλα όταν βαριόμουν στην χημεία και στα θρησκευτικά αυτό ειχε ως αποτελεσμα χαμηλο μεσο ορο στον ελεγχο του τριμήνου.
Καλο είναι να εισαι αριστος η πολύ καλος στα μαθηματικά αλλα πτυχίο μονο με ένα μαθημα δεν βγαινει.

Μη μανουριάζεις ρε Ανδρέα... χαλάρωσε και απόλαυσέ την!

Οι περισσότεροι δεν έχουμε καν την δυνατότητα να την πάρουμε...

Κορφή των Ιμαλαίων είναι... πέτα κανά full BD να την χαρείς... :music-smiley-005:

Δεν μανουριαζω βρε αλλα μην λεμε και πράγματα που δεν στέκουν
Αντε τωρα παω να δω κανενα hd μπας και γυαλίσει το ματι μου :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξερω τι είναι οι τιτλοι που αναφερεις αλλα σε εμενα είναι παντελώς αδιάφοροι αφου λενε την μιση αληθεια.
Οταν αγοράζεις ένα προϊόν και σου υπόσχεται ότι κανει 2,3,5 πράγματα περιμενεις καποια από αυτά να τα κάνει καλα, αλλα καλύτερα και αλλα τελεια ( εφοσον προωθείται ως αριστούργημα )
Όταν κανει μονο το ένα από τα 2,3,5 πράγματα τέλεια και τα υπόλοιπα μετρια η ακομα και κατω του μετριου ( ουτε απλως καλα ) τοτε οι πρωτιές είναι δηθεν πρωτιές.
Προφανώς δεν αγοράζεις μια τηλεόραση μονο για τον τηλεοπτικό της σημα αλλα ουτε την αγοράζεις μονο για να βλεπεις bluray
Ένα προϊόν που θελει να δικαιολογεί τις δαφνες του πρέπει να ειναι σε ολους τους παραμετρους τουλάχιστον πιο πανω από τον μεσο ορο βαθμολογικά και όχι μονο σε ένα.
Μπορει στο σχολείο να ημουν αριστος στα μαθηματικά αλλα όταν βαριόμουν στην χημεία και στα θρησκευτικά αυτό ειχε ως αποτελεσμα χαμηλο μεσο ορο στον ελεγχο του τριμήνου.
Καλο είναι να εισαι αριστος η πολύ καλος στα μαθηματικά αλλα πτυχίο μονο με ένα μαθημα δεν βγαινει.

CES=Consumer Electronics Show γινεται καθε Ιανουάριο στο Λας Βεγκας και νομιζω στο Λονδίνο και εκει ψηφιζονται τα καλυτερα ηλεκτρονικά προϊοντα της χρονιάς, σε μοντελα που κυκλοφορουν η ΘΑ κυκλοφορησουν. Εκει λοιπον οπου ψηφιζουν καθε χρονο οι ειδικοι, η VT30 πήρε την πρωτιά BEST 2D και BEST 3D TV για το 2011. Κερδισε δηλαδη και στις 2 κατηγορίες. Δε σε αφορα ειπες, οποτε παμε παρακάτω. Αναρωτηθηκαμε ισως ότι η τηλεόραση αυτη δεν φτιαχτηκε για τα "ψηφιακά" και αναλογικα καναλια της Ελλαδιτσας μας; Στην Αγγλια υπαρχουν πειραματικα καναλια που δειχνουν 3D, μη πουμε για το HD που ειναι σύνηθες.

Υ.Γ Το φορουμ αυτο εχει χιλια δυο καλα, και ευχαριστω ολους για τις χρησιμες κατα καιρους πληροφοριες που παιρνω σε ερωτησεις μου. Ωστόσο, δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω πει "μηπως καλυτερα να μην εμπαινα ποτε εδω";!!: Και το εξηγώ.... Διαβαζουμε περί fructual brightness, phosphor trails κτλ Ε.. αν δεν ειχα διαβασει τοσα κ τοσα εδω μεσα για αυτα η και αλλα φενόμενα... ισως να μη τα παρατηρουσα ποτε! Δυστυχως ειμαι απο τους λιγους που βλεπουν αυτα τα "φιδακια" σε αλλαγες σκηνων κυριως οταν ειναι σε λευκο φοντο. (μιλάω για phosphor trails-rainbow effect)

Υ.Γ2 Μηπως ψιριζουμε λιιιιιιιγο παραπανω καποια πραγματα με αποτελεσμα να μην απολαμβανουμε αυτα που μας προσφερει ενα προϊόν; και συγκεκριμενα η VT30; Ειναι και λιγο κωμικο να λες ολα αυτα και να εισαι κατοχος μιας 65αρας!!!

Υ.Γ3 Θα αλλάξεις γνώμη και συντομα τις όποιες "ατελειες" παρατηρεις... θα τις δεις θετικα, οταν ερθει η στιγμη να δεις στις 65" τσόντα σε 3D. Στο λέω εκ πείρας :p (Marc Dorcel)

φιλικα πάντα :)

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν μανουριαζω βρε αλλα μην λεμε και πράγματα που δεν στέκουν
Αντε τωρα παω να δω κανενα hd μπας και γυαλίσει το ματι μου :music-smiley-005:

Και αν δεν βαριέσαι ανέβασε και τις ρυθμίσεις σου. Θα βοηθήσεις κατόχους.

Κατα τα αλλα θα συμφωνήσω μαζι σου. Η κορυφαία τιβι κάθε χρονιάς δεν μπορει να υστερεί φανερά στην αναπαραγωγή τηλεοπτικού και να την λέμε τηλεόραση. Τηλεόραση είναι παιδιά όχι προβολεας! Εκτός αν είσαι απιστευτα λεπτολογος και φουσκωνεις και την παραμικρή ατελεια που βλέπεις ή έχεις θέμα με τις ρυθμίσεις.

Πάντως η φώτο που έβαλες με τις αντανακλάσεις και το ξεθωριασμα είναι πλήρως απογοητευτική. Αν είναι να κατεβαζεις τα στορια τα μεσημερια καλοκαιριατικα για να δεις καμία ταινία...ε είναι κάπως

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

CES=Consumer Electronics Show γινεται καθε Ιανουάριο στο Λας Βεγκας και νομιζω στο Λονδίνο και εκει ψηφιζονται τα καλυτερα ηλεκτρονικά προϊοντα της χρονιάς, σε μοντελα που κυκλοφορουν η ΘΑ κυκλοφορησουν. Εκει λοιπον οπου ψηφιζουν καθε χρονο οι ειδικοι, η VT30 πήρε την πρωτιά BEST 2D και BEST 3D TV για το 2011. Κερδισε δηλαδη και στις 2 κατηγορίες. Δε σε αφορα ειπες, οποτε παμε παρακάτω. Αναρωτηθηκαμε ισως ότι η τηλεόραση αυτη δεν φτιαχτηκε για τα "ψηφιακά" και αναλογικα καναλια της Ελλαδιτσας μας; Στην Αγγλια υπαρχουν πειραματικα καναλια που δειχνουν 3D, μη πουμε για το HD που ειναι σύνηθες.

Υ.Γ Το φορουμ αυτο εχει χιλια δυο καλα, και ευχαριστω ολους για τις χρησιμες κατα καιρους πληροφοριες που παιρνω σε ερωτησεις μου. Ωστόσο, δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω πει "μηπως καλυτερα να μην εμπαινα ποτε εδω";!!: Και το εξηγώ.... Διαβαζουμε περί fructual brightness, phosphor trails κτλ Ε.. αν δεν ειχα διαβασει τοσα κ τοσα εδω μεσα για αυτα η και αλλα φενόμενα... ισως να μη τα παρατηρουσα ποτε! Δυστυχως ειμαι απο τους λιγους που βλεπουν αυτα τα "φιδακια" σε αλλαγες σκηνων κυριως οταν ειναι σε λευκο φοντο. (μιλάω για phosphor trails-rainbow effect)

Υ.Γ2 Μηπως ψιριζουμε λιιιιιιιγο παραπανω καποια πραγματα με αποτελεσμα να μην απολαμβανουμε αυτα που μας προσφερει ενα προϊόν; και συγκεκριμενα η VT30; Ειναι και λιγο κωμικο να λες ολα αυτα και να εισαι κατοχος μιας 65αρας!!!

Υ.Γ3 Θα αλλάξεις γνώμη και συντομα τις όποιες "ατελειες" παρατηρεις... θα τις δεις θετικα, οταν ερθει η στιγμη να δεις στις 65" τσόντα σε 3D. Στο λέω εκ πείρας :p (Marc Dorcel)

φιλικα πάντα :)

+1 +1= +2

Ειναι σαν να βαζεις avi αρχειο και να περιμενεις 1080p με 5.1 ηχο ...

Τι να περιμενεις απο το τηλεοπτικο σημα σε τοσο μεγαλη οθονη...οταν θελουμε 70'' ιντσες απο τα 2 μετρα δεν ειναι αναμενομενο να φαινονται οι ατελειες;

Να χαρεις την τηλεοραση και βρες τροπους να μειωσεις το φυσικο φως.