Aνδρεα, δεν ξερω τι ...οπτικες εμπειριες ειχες εως τωρα απο τιβι για τηλεοπτικα προγραμματα, αλλα οι δικες μου ειναι (αναφερω τις καλυτερες που περασαν απο το σπιτι) απο Philips την κορυφαια 32" crt (δεν θυμαμαι τωρα το μοντελο, 9618 ή 9832; η τελευταια και πανακριβη της σειρας, 1800+ την ειχα παρει) με εικονα που καμια "μοντερνα" δεν ξεπερνα ακομη και σημερα (παιζει υγιεστατη στο εξοχικο). Και απο μια ακομη Philips lcd32" hdready (1200 κορυφαια σε εγχωριο τεστ) που παιζει εδω και εχει φοβερη εικονα. Οπτικες ακομη εμπειριες εχω απο Σονυ που δεν...!Βεβαια στη διασταση αυτη (32") χανεται ή κρυβεται καθε ατελεια σηματος και το διαπιστωνω τωρα (αλλα και πριν με την 42"), η οποια στην 50" πολλαπλασιαζεται. Αποψε πχ η ΕΡΤ HD ελαμπε στην 32" ενω στην Πανυ ηταν "απλα' πολυ καλη - αλλα οχι σαν του SKY UK! Γενικα η τιβι μας θελει αριστο σημα (ποιοτικα, οχι μονο εντασης) για να αποδωσει - οπως πχ σε αριστες ματροσκες αρκετων γιγα και σε BR.
Για την ενδειξη σηματος το 100% ηταν στον δεκτη της τβ, ενω σε εναν εξωτερικο δεκτη NECO δεν το πιανει ποτε, στην ιδια κεραια εννοειται!
georgel κατι συμβαινει με τον πλευερ της τιβι!
Σε σκληρο 2TB/NTFS εχω δυο φακελους εναν με "ταινιες 1080ρ' κι εναν με "3d". Τον πρωτο ουτε που τον αναγνωρισε, ενω βρηκε ολους του δευτερου και επαιξε (ξαναδοκιμασα τωρα μολις) σχεδον ολες τις ταινιες και μερικες πανω απο 4gb. Πχ "Χαρυ Ποτερ" των 11,5γβ, Inception 9.5gb κ. α. και ολες κατω απο 4gb. Επαναλαμβανω σε δισκο NTFS οχι FAT32!!! Αυτα προς δοκιμη, αλλα επαιξα τις ματροσκες χθες (φοβερη εικονα) με το WD TV LIVE που σημερα ...απηχθη, και ειμαι σε αναζητηση νεου πλέυερ, αν και υπαρχει το Dune Max μα σε αλλη θεση διπλα στον προβολεα και στο στερεο!
Και κατι ακομη: αλλαζοντας το τηλεοπτικο 2D σε 3D σε μερικα "ΧΧΧ" καναλια υψηλης + πολυ καλης ευκρινειας, βελτιωνοταν φοβερα η ποιοτητα της εικονας (οχι βρε σεις! δεν ημουν επηρεασμενος απο το περιεχομενο!)! Αποτελεσμα επεξεργαστικης ισχυος; μαλλον!