Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας κυριοι (και κυριες) και συγχαρητηρια για το site και τις απαντησεις σας.το πληρες ονομα της τv αυτης ειναι txp50vt30e? δηλαδη μιλαμε για αυτην http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099302 ετσι? τωρα εχω τη philips την 5605 46'' και ενας φιλος που εμπορευεται επαγγελματικα μηχανηματα ηχου και εικονας μου προτεινει να την αλλαξω με την panasonic.

Παλιοτερα ειχα διαβασει εδω οτι η πλασμα δεν κανουν για gaming.οχι τιποτα τρελες ωρες απλα καμια φορα μπορει να παει κανενα τετραωρο στο ps3 στο pro.επισης εχω νοβα στο σπιτι. ειναι οκ αυτη η Tv για τις αναγκες μου? και επισης ποσο περιπου μπορω να πουλησω τη philips οταν περισυ εκανε περιπου στα 1200 ευρω? ευχαριστω

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Makfil σε ευχαριστώ. Ο κατάλογος με έχει 2 φορές..

Έχεις δίκιο. παρασύρθηκα από τη δήλωσή σου, στις 23.9.2011 (post #1754), ότι την παρήγγειλες και την περιμένεις (και μάλιστα με τιμή 1622 αντί 1695 που την πλήρωσα εγώ)
Επομένως, η σωστή λίστα είναι η ακόλουθη:

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ VT30 (by makfil....)

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011
01. legions...........................TX-P50VT30.........(29.04.2011)
02. xsiv74............................TX-P50VT30.........(30.04.2011)

ΜΑΙΟΣ 2011
03. azdoc............................TX-P50VT30.........(04.05.2011)
04. George T........................TX-P50VT30.........(03.05.2011)
05. poli9999.........................TX-P50VT30.........(09.05.2011).........Πρόβλημα με γραμμή στο πάνελ, εν αναμονή εξελίξεων
06. oDiboom.........................TX-P50VT30.........(09.05.2011).........Παρατηρήθηκαν φαινόμενα brightness flunctuation
07. koliniol...........................TX-P50VT30.........(09.05.2011)
08. sonap70.........................TX-P50VT30.........(16.05.2011)
09. gPaska...........................TX-P50VT30.........(20.05.2011)
10. AdamantiosXRV................TX-P50VT30.........(14.05.2011)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2011
11. gergeo............................TX-P50VT30........(18.06.2011).........Πρόβλημα με τις sd κάρτες που διορθώθηκε στο service
12. nafplio............................TX-P55VT30........(10.06.2011)
13. gvenos...........................TX-P50VT30........(??)
14. notisxodos......................TX-P55VT30........(25.06.2011)
15. Sarevock........................TX-P
16. GeorgeFX.......................TX-P50VT30........(24.06.2011)

ΙΟΥΛΙΟΣ 2011
17. Nikos F..........................TX-P50VT30.........(07.07.2011)
18. ducklord........................TX-P50VT30.........(17.07.2011) Την έχει πριν από 1 μήνα

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011
19. pitbull...........................TX-P65VT30..........(31.08.2011)

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011
20. sw1ivr..........................TX-P50VT30..........(01.09.2011)
21. ichaltou........................TX-P50VT30..........(07.09.2011)
22. seaman13.....................TX-P50VT30..........(15.09.2011)
23. dimitris400....................TX-P50VT30..........(24.09.2011)
24. georgel1980..................TX-P65VT30..........(28.09.2011)
25. Garlic...........................TX-P50VT30..........(

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011
26. cucaratsa76..................TX-P55VT30.........(11.10.2011)
27. profion.........................TX-P50VT30.........(
28. Cinemusic-Ανδρέας.........TX-P65VT30.........(15.10.2011)
29. predatorGR...................TX-P50VT30..........(
30. NAMOU........................TX-P50VT30..........(
31. makfil ..........................TX-P50VT30.........(20.10.2011)
32. koupa10.......................TX-P ....................(πριν από 1 μήνα)
33. SpartanGR....................TX-P65VT30

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011
34. FiR3FoX.......................TX-P50VT30..........(08.11.2011)
35. Suncityd7....................TX-P50VT30..........(14.11.2011)
36. evam7.........................TX-P50VT30..........(14.11.2011)
37. kollimenos....................TX-P50VT30..........(16.11.2011)
38. Antony........................TX-P55VT30..........(19.11.2011)
39. Z-130..........................TX-P50VT30..........(23.11.2011)

Last edited:

Γεια σας κυριοι (και κυριες) και συγχαρητηρια για το site και τις απαντησεις σας.το πληρες ονομα της τv αυτης ειναι txp50vt30e? δηλαδη μιλαμε για αυτην http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099302 ετσι? τωρα εχω τη philips την 5605 46'' και ενας φιλος που εμπορευεται επαγγελματικα μηχανηματα ηχου και εικονας μου προτεινει να την αλλαξω με την panasonic.

Παλιοτερα ειχα διαβασει εδω οτι η πλασμα δεν κανουν για gaming.οχι τιποτα τρελες ωρες απλα καμια φορα μπορει να παει κανενα τετραωρο στο ps3 στο pro.επισης εχω νοβα στο σπιτι. ειναι οκ αυτη η Tv για τις αναγκες μου? και επισης ποσο περιπου μπορω να πουλησω τη philips οταν περισυ εκανε περιπου στα 1200 ευρω? ευχαριστω

Τα νήματα της κατηγορίας "TV Reviews-Εντυπώσεις κατόχων-Τεχνικά χαρακτηριστικά" με χαρακτηρισμό "Reviews-Ενυπώσεις-Σχόλια" αφορούν αποκλειστικά τα μοντέλα που αναφέρονται στον τίτλο του κάθε θέματος και τις πληροφορίες που υπάρχουν γι' αυτά.

Για έρευνα αγοράς υπάρχει η κατηγορία "Αγορά νέας τηλεόρασης", όπου μπορείς να ανοίξεις νήμα με τις απαιτήσεις σου, ώστε να ανοίξει και σχετική συζήτηση με τις απαντήσεις που θα δοθούν.

Για αγγελίες υπάρχει κατηγορία "Μικρές Αγγελίες".

Υ.Γ.: PLASMA KAI HTPC....

Υπάρχει κάποιος που μετάνιωσε με την αγορά της VT30; και αν ναι... γιατί;

Last edited:

Υπάρχει κάποιος που μετάνιωσε με την αγορά της VT30; και αν ναι... γιατί;
Tι να καναμε; ε, οχι βρε συ! ακομη δεν τη ρυθμισαμε! Για το μεγεθος, ε, ναι, θελει πιο μεγαλη!

Εαν εννοεις απο οικονομικης πλευρας και μονο, θα ελεγα οτι οι G , S ειναι συμφεροτερες για "συνηθεις' τυπους - αλλ εδω μεσα ειναι κανενας "συνηθης τυπος"; :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Tι να καναμε; ε, οχι βρε συ! ακομη δεν τη ρυθμισαμε! Για το μεγεθος, ε, ναι, θελει πιο μεγαλη!

Εαν εννοεις απο οικονομικης πλευρας και μονο, θα ελεγα οτι οι G , S ειναι συμφεροτερες για "συνηθεις' τυπους - αλλ εδω μεσα ειναι κανενας "συνηθης τυπος"; :music-smiley-005:

Γενικά ρωτάω φιλε επειδη εκφράστηκαν κάποια "παραπονάκια" για την VT30 στο forum γιαυτό και ρώτησα. :)

Επειδή μάλλον για μενα χτυπάει η καμπανα παίρνω την ευκαιρια για να διευκρινίσω καποια πραγματα.
Όπως εχει γραφεί και ξαναγραφει καμια τηλεοραση δεν είναι τελεια και ολες εκτος από τα θετικα εχουν και τα αρνητικά τους.
Αν ειναι να γράφουμε για την τηλεοραση της επιλογής μας μονο για τα θετικα της εθελοτυφλώντας η αγνοώντας αν θελεις τα αρνητικά που σίγουρα υπαρχουν, τοτε καποιος άλλος υποψήφιος αγοραστής που θελει να παρει μια εικόνα πριν αποφασίσει θα σχηματίσει λαθεμένη αποψη.
Συνεπώς ότι γράφτηκε παραπανω δεν είναι απλως παραπονακια αλλα οι αδυναμίες και οι ελλείψεις που υπαρχουν στο συγκεκριμένο μοντελο και που καλο είναι να αναφέρονται ώστε να μην βρεθει καποιος υποψήφιος αγοραστής προ εκπλήξεων.

Οσο για μενα φυσικα δεν μετανιώνω για την τηλεοραση μου , αφου ηξερα τι ηθελα και κατά 80% ειδα αυτό που περίμενα να δω.

Ερώτηση καθώς είμαι ένα βήμα πριν την αγορα της vt τα 2 ζευγάρια που δίνει τι μέγεθος είναι? απο ότι ξέρω είναι μεγέθη s, m, l ? ποιο παίρνουμε? αλήθεια ποιο μοντέλο γυαλιων δίνουν? αν δεν σου κάνουν τα γυαλιά πχ σου έχει 2 ζευγάρια m μπορείς να τα αλλάξεις?

Ερώτηση καθώς είμαι ένα βήμα πριν την αγορα της vt τα 2 ζευγάρια που δίνει τι μέγεθος είναι? απο ότι ξέρω είναι μεγέθη s, m, l ? ποιο παίρνουμε? αλήθεια ποιο μοντέλο γυαλιων δίνουν? αν δεν σου κάνουν τα γυαλιά πχ σου έχει 2 ζευγάρια m μπορείς να τα αλλάξεις?

1. Αφού είσαι ένα βήμα πριν την αγορά της, δες τη σημερινή προσφορά στο Electroworld (1629), εγώ την πήρα 1695.
2. Τα 2 γυαλιά της συσκευασίας είναι Μ και, όπως έχω καταλάβει, είναι το συνηθισμένο μέγεθος γιατί και τα άλλα 2 που πήρα από το Public (προσφορά) ήταν τα ίδια. Όπως είναι λογικό, δεν μπορείς να τα αλλάξεις, αφού έρχονται με τη συσκευασία, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζονται αλλαγή.

.........................

Οσο για μενα φυσικα δεν μετανιώνω για την τηλεοραση μου , αφου ηξερα τι ηθελα και κατά 80% ειδα αυτό που περίμενα να δω.
Το υπολοιπο 20% εχει σχεση, υποθετω, με την τηλεοπτικη εικονα (εννοω των σταθμων); Εαν ναι, τοτε εχεις δικαιο μεχρι ενα σημειο: μηπως αναδεικνυει τις αδυναμιες του τηλεοπτικου σηματος; προχθες ας πουμε, σε αγωνα ποδοσφαιρου, ενω στον Αντενα ηταν σκετη λασπη, στον SKY Uk ηταν τελεια (και σε ολα τα καλα δορυφορικα, οπως πολυ καλη ειναι στο "ελληνικο" ΣΚΑΙ). Ομως τετοια λαμπερη εικονα ("ξεπηδαει απο μεσα" οπως ειπε ο γιος μου) δεν εχω δει σε πολλες αλλες συσκευες. Και δεν συγχωρει γενικως κακο "σημα' - κατι avi ή κακα mkv τα "φτυνει", οσο κι αν προσπαθει να τα σηκωσει!

Εαν βρειτε γυαλια ενα μεγεθος πιο μεγαλα απο αυτα που δινει, ειδοποιηστε γιατι...

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1. Αφού είσαι ένα βήμα πριν την αγορά της, δες τη σημερινή προσφορά στο Electroworld (1629), εγώ την πήρα 1695.
2. Τα 2 γυαλιά της συσκευασίας είναι Μ και, όπως έχω καταλάβει, είναι το συνηθισμένο μέγεθος γιατί και τα άλλα 2 που πήρα από το Public (προσφορά) ήταν τα ίδια. Όπως είναι λογικό, δεν μπορείς να τα αλλάξεις, αφού έρχονται με τη συσκευασία, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζονται αλλαγή.

Ναι αυτη είδα και ψηθηκα! Ποιο μοντέλο όμως είναι τα γυαλιά?

34468892_GLSSES_1_440x330.jpg

Αυτα τα γυαλια δινει και δεν νομιζω πως παιζουν διαφορα μεγεθη.

Το υπολοιπο 20% εχει σχεση, υποθετω, με την τηλεοπτικη εικονα (εννοω των σταθμων); Εαν ναι, τοτε εχεις δικαιο μεχρι ενα σημειο: μηπως αναδεικνυει τις αδυναμιες του τηλεοπτικου σηματος; προχθες ας πουμε, σε αγωνα ποδοσφαιρου, ενω στον Αντενα ηταν σκετη λασπη, στον SKY Uk ηταν τελεια (και σε ολα τα καλα δορυφορικα, οπως πολυ καλη ειναι στο "ελληνικο" ΣΚΑΙ). Ομως τετοια λαμπερη εικονα ("ξεπηδαει απο μεσα" οπως ειπε ο γιος μου) δεν εχω δει σε πολλες αλλες συσκευες. Και δεν συγχωρει γενικως κακο "σημα' - κατι avi ή κακα mkv τα "φτυνει", οσο κι αν προσπαθει να τα σηκωσει!

.
Εχει σχεση με τον κακο scaler με την ευαισθησία που εχει στον εξωτερικό φωτισμο ( που αυτο μεν το περιμενα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο) και με τον ελλιπή media player οπως και με τις λειτουργίες εγγραφής .
Αν ειχε ενα σοβαρο scaler το ποσοστό ικανοποίησης θα ηταν μεγαλυτερο γιατι μεν καποια πραγματα λογο τεχνολογίας δεν μπορουν να υπερκαλυφθούν αλλα σε τετοιο επίπεδο ενας καλύτερος scaler δεν ειναι δύσκολο πραγμα.
Επειδή η παλια μου τηλεοραση των 55 ιντσων ανεξάρτητα με το πρόβλημα που εχει εξακολουθεί να λειτουργεί και την εχω κρεμάσει στην κρεβατοκάμαρα θα σου πω το εξής.
Προχτες εβλεπα στο Mega το Φιλαδέλφεια και λιγο πριν τελειώσει αφησα την Panasonic και το υπολοιπο το ειδα στην A956.
Στο σαλονι βλεπω 65'' απο τα 3 μετρα και στην κρεβατοκάμαρα 55'' απο τα 2,5.
Η διαφορά ειναι πολυ ευκολα αντιληπτή και δεν χρειάζεται να πω σε λεπτομέρειες άλλωστε το ιδιο σημα παίρνουν και οι δυο .

Αφού την έχεις ακόμα εν ενεργεία την 956, Ανδρέα, όποτε βρεις χρόνο, δεν οργανώνεις ένα μίνι φωτογραφικό συγκριτικό σε τηλεοπτικό; ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι αυτη είδα και ψηθηκα! Ποιο μοντέλο όμως είναι τα γυαλιά?

Με το καλό η παραλαβή και καλές θεάσεις.
Εάν εννοείς τον κωδικό τους, είναι TY-EW3D2ME και όπως σου έγραψα παραπάνω είναι M=medium

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με το καλό η παραλαβή και καλές θεάσεις.
Εάν εννοείς τον κωδικό τους, είναι TY-EW3D2ME και όπως σου έγραψα παραπάνω είναι M=medium

Ευχαριστω!
Συνεπώς μια χαρα παίζουν μεγέθη, δεν είναι ένα , απο ότι είδα σε φώτος αυτο το μοντέλο έρχεται σε 3 μεγέθη , αλλα μάλλον βάζουν το Μ για να πιάσουν τους περισσότερους! Βλέπω να μην μου κάνουν ή να με στενεύουν ... Τεσπα θα δούμε...