έχω την 50vt30 δύο μήνες περιπου έχει παίξει σχεδον 700 ώρες , γενικά έχω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος για την απόδοση της εικόνας σε blu - ray και gaming (τόσα χρόνια με lcd ήμουνα τυφλός ), η απόδοση σε σήμα τηλέορασης είναι έτσι και ετσι, αλλα δεν με απασχολεί (δεν φταίει η τηλέοραση τα κάναλια μας που είναι χάλια), δώσε στην τηλέοραση καλή ποιότητας σήμα και θα στο δείξει χωρίς πρόβλημα με την κάθε λεπτομέρεια, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (έβαλα να δώ το tron ήταν απίστευτο).
Τις πρώτες 250 ώρες στρώσιμο μονο με το burnin dvd και ύστερα για τις υπόλοιπες 250 ώρες σε tv zoom 1 με χαμηλές ρυθμίσεις, gaming σε gaming mode, movies σε ΤΗΧ mode, το μόνο που άλλαξα μόνο είναι να μην βλέπω tv σε zoom 1
η τηλέοραση παίζει περιπου 5-6 ώρες τηλέοραση (βλέπει η γυναικα τη να κάνουμε ?)
2 ώρες σε ταινιες (αν βρω χρονο)
2-3 ώρες σε gaming (xbox360, ps3)
1. Πρέπει να πώ στο gaming μου αφήνει μερικές φορές image retention(αναλόγος το παιχνίδι) που φέυγει την άλλη μέρα με την χρήση της η παίζοντας κανένα 30λέπτο το burnin dvd
2. Ταινίες δεν έχω κανένα πρόβλημα με image retention
3.Στην τηλέοραση το μόνο κανάλι που εμφάνιζεται το logo του είναι to ant1 (αυτά τα τουρκικα σίριαλ μας έχουν κάνει την ζημια) μέχρι και τρεις μέρες να υπάρχει ένα μικρό ιχνος του ant1 (είναι μόνο ορατό στη πρασίνη κάρτα από fullhd αλλά υπάρχει το άτιμο) αλλά μετά φέυγει ΑΤΙΜΟ ANT1
Ημουν ιδιοκτήτης πολλών τηλέοράσεων lcd τα τελευταία 7 χρόνια, τέτοια ποιότητα είκονας σε ταινία δεν έχω δεί, η τηλέοραση αυτή δεν τη απασχολεί να αναδείξει ένα κακό σήμα όπως των ελληνικών καναλίων, αλλά αν της δώσεις ένα δύσκολο high definition υλικο θα στο εμφάνισει με όλη του την μεγαλοπρέπια.
*σε πολλα review γράφουν ότι έχει θέμα αν είναι σε φωτεινο δωμάτιο, δεν την έχω απέναντι απο παραθύρο αλλά μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι ενοχλητικό σε περιόδους ηλιοφάνιας
ελπίζω να βοήθησα